Epson Europen
johtoryhmä

Johtoryhmämme on sitoutunut kehittämään organisaatiotamme harkitun ja kokeneen johtajuuden kautta sekä parantamaan työntekijöidemme, asiakkaidemme ja yhteistyökumppaniemme elämänlaatua.

Kazuyoshi Yamamoto

Toimitusjohtaja ja operatiivinen johtaja, Epson Europe B.V.

Kazuyoshi Yamamotosta tuli Epson Europe B.V:n toimitusjohtaja kesäkuussa 2015 sen jälkeen, kun hän oli viettänyt useita vuosia Epson Europe B.V:n, Moskovan toimipisteen sekä Epsonin Ukrainan ja Kazakhstanin toimipisteiden pääedustajana. Hän on myös viettänyt seitsemän vuotta Indonesiassa yrityksen johtotehtävissä.

Yamamoto aloitti Epsonin markkinointi- ja myyntiosastolla vuonna 1999 työskenneltyään sitä ennen 16 vuotta myynti- ja markkinointitehtävissä useissa suuryrityksissä (Sharp ja Sony).

Yamamotolla on kandidaatin tutkinto Kobe City Foreign Language University -yliopistosta. Hän on naimisissa, ja hänellä on yksi poika.

Rob Clark

Vanhempi varatoimitusjohtaja, Epson Europe B.V, ja toimitusjohtaja, Epson UK.

Rob Clark on Epson Europen vanhempi varatoimitusjohtaja ja vastuussa koko EMEAR-alueen kaikista myynti- ja markkinointitoiminnoista sekä Ison-Britannian liiketoiminnasta.

Rob työskenteli aikaisemmin markkinoinnista ja liiketoiminnan kehityksestä vastaavana varatoimitusjohtajana ja sitä ennen viisi vuotta Epson Europen mustesuihkuliiketoiminnan johtajana.

Rob aloitti Epson-uransa pistematriisitulostimista vastaavana tuotepäällikkönä ja on sittemmin työskennellyt nousujohteisesti tuotemarkkinointiin ja liiketoiminnan johtamiseen liittyvissä tehtävissä sekä viettänyt aikaa johtamalla Epson UK:n myyntiryhmän eri toimintoja (projektorit ja suurkuvatulostimet).

Ennen Epsonille tuloaan Rob työskenteli IT-jakelussa, jossa hän sai kokemusta suorasta myynnistä ja markkinoinnista jälleenmyyjille. Clark aloitti uransa työskentelemällä teknologiapäällikkönä Yhdistyneen kuningaskunnan hallinnossa saatuaan päätökseen sähkötekniikan tutkintonsa.

Hideki Kitamura

Liiketoiminnoista vastaava varatoimitusjohtaja, Epson Europe B.V.

Hideki Kitamura on vastuussa EMEAR-alueen liiketoiminnoista. Tämän vastuualueen puitteissa Kitamura valvoo tilintarkastus-, laki-, henkilöstö-, rahoitus-, toimitusketju-, toimipiste-, asiakaspalvelu- ja IT-toimintoja koko EMEAR-alueella.

Ennen tätä tehtäväänsä Kitamuralla oli useita työtehtäviä Epson Groupin eri yrityksissä, viimeisimpänä Epson Americassa kahdeksan vuoden ajan.

Kitamura aloitti uransa Epsonilla vuonna 1983 valmistuttuaan yliopistosta pääaineenaan kansantaloustiede. Uransa Japanissa rahoitusosastolla aloittanut Kitamura oli vastuussa ryhmän budjetinhallinnasta sekä käteisvirran ja forex-kaupan hallinnasta ennen kuin hän muutti Saksaan, jossa hän hioi rahoitusalan taitojaan harjoittelijana.

Massimo Pizzocri

Varapääjohtaja, Keski- ja Itä-Eurooppa, Epson Europe B.V., ja toimitusjohtaja, Epson Italy

Massimo Pizzocri vastaa Epson Europen Keski- ja Itä-Euroopan (CEE) -alueesta. Tätä ennen hän oli Epson Europe B.V.:n kuluttajamyynnistä vastaava johtaja vastaten kaikkien kuluttajatuotteiden myynnistä sekä jakelu- ja vähittäis-/verkkomyyntikanavista.

Massimo aloitti Epson-uransa Epson Italyssa vuonna 1999, minkä jälkeen hän vähitellen nousi Italian markkinoinnista vastaavaksi johtajaksi ja sittemmin koko EMEA-alueen strategisen markkinoinnin päälliköksi. Vuonna 2006 hänet nimitettiin Epson Italyn toimitusjohtajaksi, jona hän edelleen toimii Epson Europen kuluttajamyynnistä vastaavan varatoimitusjohtajan toimensa lisäksi.

Ennen Epsonille saapumistaan Massimo aloitti uransa DuPontilla, jossa hän toimi graafisen suunnittelun parissa.

Massimo on asunut Italiassa, Saksassa ja Isossa-Britanniassa. Vapaa-aikaansa hän viettää vaelluksilla ja kirjojen parissa sekä toimii aktiivisesti Punaisessa Ristissä vapaaehtoisena.

Adrian Clark

Varapääjohtaja, yritysmyynti, Epson Europe B.V.

Adrian Clark vastaa kaikista yritystuotteiden myynnistä EMEA-alueella. Ennen tätä tehtävää Adrian oli Epson Europen varapääjohtaja vastaten CISMEA-alueesta.

Adrian saapui Epsonille lokakuussa 2012 toimien aluksi Ison-Britannian myyntiorganisaatiossa ja siirtyen sitten Euroopan johtoryhmään.

Ennen Epsonille saapumistaan Adrian työskenteli useissa johtavissa teknologiayrityksissä IT-alalla (Intel), televiestinnässä (Vodafone) ja lähetysalalla (Panasonic), joilla hän sai kokemusta suorista ja epäsuorista myyntikanavista sekä myynnin ja markkinoinnin johtamisesta.

Adrian aloitti uransa työskentelemällä kehitys- ja ennakkomyynti-insinöörinä televiestintäsektorilla sen jälkeen, kun hän oli saanut päätökseen sähkötekniikan tutkintonsa.

Adrian on naimisissa, ja hänellä on kaksi poikaa. Vapaa-ajallaan hän lennättää stunt-leijoja ja harrastaa remontointi- ja kunnostustöitä.

Epson Europe: Meidän tarinamme

Epson on aina ollut aikaansa edellä. Kirjaimellisesti. Epson aloitti toimintansa vuonna 1942 pienenä kellonvalmistajana nimeltä Daiwa Kogyo (myöhemmin Seiko), ja siitä tuli vuoden 1964 Tokion olympialaisten virallinen ajanottaja, joka tallensi ja näytti urheilijoiden tulokset.

LISÄTIETOJA

Epsonin historia

Epsonin historia on täynnä uraauurtavia keksintöjä, halua luoda innovaatioita ja tarvetta määritellä rajoja uudelleen. Itse asiassa olemme tehneet juuri tätä viimeiset 50 vuotta… ja teemme niin huomennakin. Kyseessä ei ole vain oma kunnianhimomme, vaan missiomme.

LISÄTIETOJA