Epson Europen
johtoryhmä

Johtoryhmämme on sitoutunut kehittämään organisaatiotamme harkitun ja kokeneen johtajuuden kautta sekä parantamaan työntekijöidemme, asiakkaidemme ja yhteistyökumppaniemme elämänlaatua.

Kazuyoshi Yamamoto

Toimitusjohtaja ja operatiivinen johtaja, Epson Europe B.V.

Kazuyoshi Yamamotosta tuli Epson Europe B.V:n toimitusjohtaja kesäkuussa 2015 sen jälkeen, kun hän oli viettänyt useita vuosia Epson Europe B.V:n, Moskovan toimipisteen sekä Epsonin Ukrainan ja Kazakhstanin toimipisteiden pääedustajana. Hän on myös viettänyt seitsemän vuotta Indonesiassa yrityksen johtotehtävissä.

Yamamoto aloitti Epsonin markkinointi- ja myyntiosastolla vuonna 1999 työskenneltyään sitä ennen 16 vuotta myynti- ja markkinointitehtävissä useissa suuryrityksissä (Sharp ja Sony).

Yamamotolla on kandidaatin tutkinto Kobe City Foreign Language University -yliopistosta. Hän on naimisissa, ja hänellä on yksi poika.

Rob Clark

Senior Vice President, Epson Europe B.V.

Rob Clark on Epson Europen vanhempi varatoimitusjohtaja ja vastuussa koko EMEAR-alueen kaikista myynti- ja markkinointitoiminnoista.

Rob työskenteli aikaisemmin markkinoinnista ja liiketoiminnan kehityksestä vastaavana varatoimitusjohtajana ja sitä ennen viisi vuotta Epson Europen mustesuihkuliiketoiminnan johtajana.

Rob aloitti Epson-uransa pistematriisitulostimista vastaavana tuotepäällikkönä ja on sittemmin työskennellyt nousujohteisesti tuotemarkkinointiin ja liiketoiminnan johtamiseen liittyvissä tehtävissä sekä viettänyt aikaa Epson UK:n toimitusjohtajana.

Ennen Epsonille tuloaan Rob työskenteli IT-jakelussa, jossa hän sai kokemusta suorasta myynnistä ja markkinoinnista jälleenmyyjille. Rob aloitti uransa työskentelemällä teknologiapäällikkönä Yhdistyneen kuningaskunnan hallinnossa saatuaan päätökseen sähkötekniikan tutkintonsa.

Yoshiro Nagafusa

Senior Vice President, Epson Europe

Nagafusa on Epsonin vanhempi varatoimitusjohtaja Euroopassa ja vastaa organisaation CISMEA-alueen infrastruktuurin ja myyntitoimintojen optimoinnista.

Hän on myös Seiko Epson Corporationin johtokunnan jäsen.

Nagafusa on työskennellyt Epsonilla yli 30 vuoden ajan. Tänä aikana hän on toiminut useiden Epsonin toimintojen johtotehtävissä eri puolilla maailmaa, kuten Saksassa, Singaporessa ja Alankomaissa. Viimeksi hän työskenteli apulaisyleishallintojohtajana SEC:n myynti- ja markkinointiosastolla Japanissa.

Nagafusa on palannut Epson Europeen jo toisen kerran. Hän toimi aiemmin strategisesta markkinoinnista vastaavana johtajana viiden vuoden ajan vuodesta 2014 alkaen.

Nagafusa on valmistunut kansantaloustieteestä Tokion Rikkyo-yliopistosta. Hän on naimisissa, ja hänellä on tytär.

Keisuke Fujii

Liiketoiminnoista vastaava varatoimitusjohtaja, Epson Europe B.V.

Keisuke Fujii on vastuussa EMEAR-alueen liiketoiminnoista. Tehtävässään Fujii vastaa kaikista liiketoiminta-analyyseistä, kaikesta liiketoiminnan suunnittelusta sekä operatiivisista toiminnoista, kuten taloushallinnosta, henkilöstöhallinnosta, toimitusketjuista ja IT:stä koko EMEAR-alueella.

Fujii on työskennellyt Epsonilla 11 vuotta ja siirtyi Epson Europeen vuonna 2019. Ennen siirtymistään hän toimi useassa eri tehtävässä Seiko Epson Corporationin sisällä. Viimeisen neljän vuoden ajan hänen vastuullaan oli tukea Epson-konsernin ympäri maailmaa sijaitsevia yhtiöitä yrityksen ylimmälle johdolle raportoinnissa.

Fujii on naimisissa, ja hänellä on kaksi poikaa.

Duncan Ferguson

Vice President, Professional Printing & Robotics, Epson Europe B.V. and Country Manager, Epson UK.

Duncan Ferguson on Epson Europen ammattilaistulostuksesta ja robotiikasta vastaava varajohtaja sekä Epson UK:n maajohtaja.

Hän tuli Epsonille vuonna 2003 Epsonin Pro-Graphics-osaston johtajaksi ja nosti Epsonin UltraChrome-musteen nopeasti johtavaksi ammattilaisgrafiikkamustesarjaksi riippumattomia, ammattikäyttöön suunnattuja ja tuotantoon tarkoitettuja kaupallisia tulostimia varten.

Duncan on toiminut Epsonilla useissa ammattilaistulostukseen, tarroihin, kyltteihin, tekstiileihin ja viime aikoina robotiikkaan liittyvissä johtotehtävissä.

Duncan aloitti uransa Shell Chemicalsin asiakaspalvelussa ja teknisessä myynnissä. Hän siirtyi myöhemmin Kodakille, jossa hän vastasi Ison-Britannian ja Euroopan ammattilaistuotteiden, terveydenhuollon ja digitaalisen kuvankäsittelyn sektoreiden myynti- ja palvelutoiminnasta.

Duncan on kemian tutkinto Durhamin yliopistosta. Hän on naimisissa, hänellä on kaksi lasta, ja hän pelaa mielellään krikettiä.

Neil Colquhoun

Vice President CISMEA and Professional Displays, Epson Europe B.V.

Neil Colquhoun on Epsonin CISMEA-alueen johtaja, joka vastaa ammattilaisprojektoreista. Hän vastaa Epsonin CISMEA-alueesta ja ammattilaisprojektoreiden liiketoiminnasta EMEAR-alueella.

Neil aloitti toimintansa Epsonilla vuonna 2012 Ison-Britannian yritysmyynnistä vastaavana johtajana, ennen kuin hän siirtyi koko Euroopan laajuisiin tehtäviin visuaalisten instrumenttien kaupalliseksi johtajaksi ja sitten ammattilaisnäyttöjen pääjohtajaksi.

Ennen Epsonia Neil toimi erilaisissa myynnin ja markkinoinnin johtotehtävissä Panasonic Europella, Pioneerilla, Mars UK:lla ja Coca-Colalla. Neilillä on tuotannonohjauksen BSc (Hons) -tutkinto Sunderlandin yliopistosta, ja hän on suorittanut kansainvälisen taloustieteen jatko-opintoja University of Californiassa, Irvinessä.

Neil asuu Lontoossa ja harrastaa vapaa-aikanaan jalkapalloa, hot yogaa ja sukellusta.

Massimo Pizzocri

Varapääjohtaja, Keski- ja Itä-Eurooppa, ja toimitusjohtaja, Epson Italy

Pizzocri aloitti Epson-uransa Epson Italyssa vuonna 1999, minkä jälkeen hän vähitellen nousi Italian markkinoinnista vastaavaksi johtajaksi ja sittemmin koko EMEA-alueen strategisen markkinoinnin päälliköksi.

Vuonna 2006 hänet nimitettiin Epson Italyn toimitusjohtajaksi ja myöhemmin Epson Europen kuluttajamyynnin varapääjohtajaksi. Tässä roolissa hän vastasi kaikkien kulutustuotteiden myynnistä EMEA-alueella sekä jakelu-, vähittäismyynti- ja verkkokauppakanavista. Hänet on sittemmin nimitetty Keski- ja Itä-Euroopan varapääjohtajaksi.

Ennen Epsonille saapumistaan Pizzocri aloitti uransa DuPontilla, jossa hän toimi graafisen suunnittelun parissa.

Massimo on asunut Italiassa, Saksassa ja Isossa-Britanniassa. Vapaa-aikaansa hän viettää vaelluksilla ja kirjojen parissa sekä toimii aktiivisesti Punaisessa Ristissä vapaaehtoisena.

Darren Phelps

Varapääjohtaja, yritystulostus ja -skannaus, Epson Europe B.V.

Hän on työskennellyt erilaisissa IT-alan johtotehtävissä yli 20 vuoden ajan.

Phelps liittyi Epson Europeen helmikuussa 2016 jälleenmyyjämyynnin johtajana. Hänen ensisijaisena tavoitteenaan oli rakentaa Epson-jälleenmyyjäkanava sekä kehittää sille lisäarvoa tuovia kanavaohjelmia ja kannustimia. Phelps jatkoi uraansa johtamalla Epsonin kuvantamisliiketoimintaa (BI, Business Imaging) EMEAR-alueella ennen kuin hänet ylennettiin Epson-jälleenmyyjäkanavan myynnistä vastaavaksi toimitusjohtajaksi.

Ennen Epsoniin liittymistä Phelps oli Lenovo Technology UK:n kanavajohtaja ja oli vastuussa PK-yritysmarkkinoiden myynnistä ja tuotemarkkinoinnista sekä kanavan markkinastrategian kehittämisestä. Tuloksena oli nopea laajentuminen PK-yritysten ja keskikokoisten markkinoiden segmenteissä. Tämän lisäksi Phelps kehitteli keskikokoisten markkinoiden loppukäyttäjän yritysmyyntistrategian, jonka ansiosta liiketoiminta ja markkinaosuus kasvoivat alueella vaikuttavalla tavalla.

Hän aloitti IT-uransa jakelussa ja on ajan mittaan hankkinut laajaa ja monipuolista osaamista liiketoiminnan ja myynnin johtajuudesta.

Phelps on aviomies, kahden lapsen isä ja innokas golfaaja.

Karl Angove

Varapääjohtaja, kuluttajamyynti, Epson Europe

Angove aloitti Epsonissa vuonna 2018 yhtiön Länsi-Euroopan kuluttajamyynnin toimitusjohtajana ennen kuin siirtyi nykyiseen varapääjohtajan rooliinsa toukokuussa 2019.

Ennen Epsoniin liittymistään Angove työskenteli useissa vähittäiskaupan alan johtotehtävissä Dixons Carphonessa ja Metro AG:ssa Isossa-Britanniassa, Ranskassa, Tšekissä ja Saksassa. Hän aloitti uransa Ison-Britannian Currys-liikkeissä.

Angovella on kirjanpidon ja rahoituksen kandidaatin tutkinto Walesin yliopistosta. Hän on naimisissa ja pitää matkustamisesta.

Epson Europe: Meidän tarinamme

Epson on aina ollut edellä aikaansa. Kirjaimellisesti. Yhtiö perustettiin vuonna 1942 pienenä kellotehtaana nimeltä Daiwa Kogyo Ltd. (myöhemmin Seiko). Yritys toi vuonna 1968 markkinoille EP-101:n. Kyseessä oli maailman ensimmäinen kompakti ja kevyt digitaalitulostin, joka antoi nimensä koko yritykselle: Epson – ”EP:n poika”.

LISÄTIETOJA

Epsonin historia

Epsonin historia on täynnä uraauurtavia keksintöjä, halua luoda innovaatioita ja tarvetta määritellä rajoja uudelleen. Itse asiassa olemme tehneet juuri tätä viimeiset 50 vuotta… ja teemme niin huomennakin. Kyseessä ei ole vain oma kunnianhimomme, vaan missiomme.

LISÄTIETOJA