Epson Europen
johtoryhmä

Johtoryhmämme on sitoutunut kehittämään organisaatiotamme harkitun ja kokeneen johtajuuden kautta sekä parantamaan työntekijöidemme, asiakkaidemme ja yhteistyökumppaniemme elämänlaatua.

Kazuyoshi Yamamoto

Toimitusjohtaja ja operatiivinen johtaja, Epson Europe B.V.

Kazuyoshi Yamamotosta tuli Epson Europe B.V.:n toimitusjohtaja kesäkuussa 2015 sen jälkeen, kun hän oli ollut useita vuosia Epson Europe B.V.:n Moskovan sekä Epsonin Ukrainan ja Epson Kazakstanin toimipisteiden pääedustajana. Hän on myös viettänyt seitsemän vuotta Indonesiassa yrityksen johtotehtävissä.

Yamamoto aloitti Epsonin markkinointi- ja myyntiosastolla vuonna 1999 työskenneltyään sitä ennen 16 vuotta myynti- ja markkinointitehtävissä useissa suuryrityksissä, kuten Sharpilla ja Sonylla.

Yamamotolla on kandidaatin tutkinto Kobe City Foreign Language University -yliopistosta. Hän on naimisissa, ja hänellä on yksi poika.

Rob Clark

Vanhempi varatoimitusjohtaja, Epson Europe B.V.

Rob Clark on Epson Europe B.V.:n vanhempi varatoimitusjohtaja ja vastuussa koko EMEAR-alueen kaikista myynti- ja markkinointitoiminnoista.

Rob työskenteli aiemmin markkinoinnista ja liiketoiminnan kehityksestä vastaavana varatoimitusjohtajana ja sitä ennen viisi vuotta Epson Europe B.V.:n mustesuihkuliiketoiminnan johtajana.

Rob aloitti Epson-uransa pistematriisitulostimista vastaavana tuotepäällikkönä ja on sittemmin työskennellyt nousujohteisesti tuotemarkkinointiin ja liiketoiminnan johtamiseen liittyvissä tehtävissä sekä jonkin aikaa myös Epson UK:n toiminnanjohtajana.

Ennen Epsonille tuloaan Rob työskenteli IT-jakelussa, jossa hän sai kokemusta suorasta myynnistä ja markkinoinnista jälleenmyyjille. Rob aloitti uransa työskentelemällä teknologiapäällikkönä Yhdistyneen kuningaskunnan hallinnossa saatuaan päätökseen sähkötekniikan tutkintonsa.

Yoshiro Nagafusa

Vanhempi varatoimitusjohtaja, Epson Europe B.V.

Yoshiro on Epsonin vanhempi varatoimitusjohtaja Euroopassa ja vastaa organisaation CISMEA-alueen infrastruktuurin ja myyntitoimintojen optimoinnista.

Lisäksi hän on Seiko Epson Corporationin johtokunnan jäsen.

Nagafusa on työskennellyt Epsonilla yli 30 vuoden ajan. Tänä aikana hän on toiminut useiden Epsonin toimintojen johtotehtävissä eri puolilla maailmaa, esimerkiksi Saksassa, Singaporessa ja Alankomaissa. Viimeksi hän työskenteli apulaisyleishallintojohtajana SEC:n myynti- ja markkinointiosastolla Japanissa.

Yoshiro työskentelee nyt toista kertaa Epson Europe B.V.:ssä. Hän toimi aiemmin strategisesta markkinoinnista vastaavana varatoimitusjohtajana viiden vuoden ajan vuodesta 2014 alkaen.

Yoshiro on valmistunut Tokion Rikkyo-yliopistosta pääaineenaan kansantaloustiede. Hän on naimisissa, ja hänellä on yksi tytär.

Keisuke Fujii

Varatoimitusjohtaja, liiketoiminnot, Epson Europe B.V.

Keisuke Fujii on vastuussa EMEAR-alueen liiketoiminnoista. Tehtävässään Fujii vastaa kaikista liiketoiminta-analyyseistä, kaikesta liiketoiminnan suunnittelusta sekä operatiivisista toiminnoista, kuten taloushallinnosta, henkilöstöhallinnosta, toimitusketjuista ja IT:stä koko EMEAR-alueella.

Fujii on työskennellyt Epsonilla 11 vuoden ajan ja siirtyi Epson Europe B.V.:lle vuonna 2019. Ennen siirtymistään hän toimi useissa eri tehtävissä Seiko Epson Corporationilla. Viimeisen neljän vuoden ajan hänen vastuullaan oli tukea Epson-konsernin ympäri maailmaa sijaitsevia yhtiöitä yrityksen ylimmälle johdolle raportoinnissa.

Fujii on naimisissa, ja hänellä on kaksi poikaa.

Duncan Ferguson

Varatoimitusjohtaja, kaupallinen ja teollinen liiketoiminta, Epson Europe B.V.

Duncan Ferguson on Epsonin Euroopan alueen kaupallisesta ja teollisesta liiketoiminnasta vastaava varatoimitusjohtaja.

Hän tuli Epsonille vuonna 2003 Epsonin pro-graphics-osaston johtajaksi ja nosti Epsonin UltraChrome-musteen nopeasti johtavaksi ammattilaisgrafiikkamustesarjaksi sekä riippumattomissa, ammattikäyttöön suunnatuissa tulostimissa että tuotantoon tarkoitetuissa kaupallisissa tulostimissa.

Duncan on toiminut Epsonilla useissa ammattilaistulostukseen, tarroihin, mainosjulisteisiin, tekstiileihin ja viime aikoina robotiikkaan liittyvissä johtotehtävissä.

Duncan aloitti uransa Shell Chemicalsin asiakaspalvelussa ja teknisessä myynnissä. Hän siirtyi myöhemmin Kodakille, jossa hän vastasi Ison-Britannian ja Euroopan ammattilaistuotteiden, terveydenhuollon ja digitaalisen kuvankäsittelyn sektoreiden myynti- ja palvelutoiminnasta.

Duncanilla on kemian alan tutkinto Durhamin yliopistosta. Hän on naimisissa, hänellä on kaksi lasta, ja hän pelaa mielellään krikettiä.

Neil Colquhoun

Varatoimitusjohtaja, CISMEA-alue ja Professional Display -tuotteet, Epson Europe B.V.

Neil Colquhoun on Epsonin CISMEA-alueen varatoimitusjohtaja. Lisäksi hän vastaa Epsonin professional display -projektorien liiketoiminnasta EMEAR-alueella.

Neil aloitti toimintansa Epsonilla vuonna 2012 Ison-Britannian yritysmyynnistä vastaavana johtajana, ennen kuin hän siirtyi koko Euroopan laajuisiin tehtäviin visuaalisten instrumenttien kaupalliseksi johtajaksi ja sitten professional display -projektorien pääjohtajaksi.

Ennen Epsonia Neil toimi erilaisissa myynnin ja markkinoinnin johtotehtävissä Panasonic Europella, Pioneerilla, Mars UK:lla ja Coca-Colalla. Neilillä on tuotannonohjauksen BSc (Hons) -tutkinto Sunderlandin yliopistosta, ja hän on suorittanut kansainvälisen taloustieteen jatko-opintoja Irvinessä sijaitsevassa University of Californiassa.

Neil asuu Dubaissa ja harrastaa vapaa-ajallaan jalkapalloa, hot joogaa ja sukellusta.

Massimo Pizzocri

Varatoimitusjohtaja, Keski- ja Itä-Eurooppa, sekä toiminnanjohtaja, Epson Italia

Massimo aloitti Epson-uransa Epson Italiassa vuonna 1999, minkä jälkeen hän vähitellen nousi Italian markkinoinnista vastaavaksi johtajaksi ja sittemmin koko EMEA-alueen strategisen markkinoinnin päälliköksi.

Vuonna 2006 hänet nimettiin Epson Italian toiminnanjohtajaksi ja myöhemmin Epson Europe B.V.:n kuluttajamyynnistä vastaavaksi varatoimitusjohtajaksi, missä roolissa hän vastasi kaikesta kulutustuotteiden myynnistä EMEA-alueella sekä jakelu-, vähittäismyynti- ja verkkokauppakanavista. Sittemmin hänet on nimetty Keski- ja Itä-Euroopan varatoimitusjohtajaksi.

Ennen Epsonille saapumistaan Pizzocri aloitti uransa DuPontilla, jossa hän toimi graafisen suunnittelun parissa.

Massimo on asunut Italiassa, Saksassa ja Isossa-Britanniassa. Vapaa-aikaansa hän viettää vaelluksilla ja kirjojen parissa sekä toimii aktiivisesti Punaisessa Ristissä vapaaehtoisena.

Darren Phelps

Varatoimitusjohtaja, yritystulostus ja -skannaus, Epson Europe B.V.

Darren on työskennellyt erilaisissa IT-alan johtotehtävissä yli 20 vuoden ajan.

Hän siirtyi Epson Europe B.V.:lle helmikuussa 2016 jälleenmyyjäkanavan myynnistä vastaavaksi johtajaksi, missä roolissa hänen ensisijainen tavoitteensa oli rakentaa Epsonin jälleenmyyjäkanavaa sekä kehittää sille lisäarvoa tuovia kumppanuusohjelmia ja kannustimia. Tämän jälkeen hän siirtyi johtamaan Epsonin yritystulostinliiketoimintaa EMEAR-alueella, mistä hänet ylennettiin Epsonin jälleenmyyjäkanavan myynnistä vastaavaksi toiminnanjohtajaksi.

Ennen Epsonille siirtymistä Darren toimi Lenovo Technology UKI:n kanavajohtajana ja oli vastuussa pk-yritysmarkkinoiden myynnistä ja tuotemarkkinoinnista sekä kanavan markkinastrategian kehittämisestä. Hänen työnsä ansiosta yritys sai nähdä nopeaa laajentumista pk-yritysten ja keskikokoisten markkinoiden segmenteissä. Tämän lisäksi Phelps perusti keskikokoisten markkinoiden loppukäyttäjän yritysmyyntistrategian, jonka ansiosta liiketoiminta ja markkinaosuus kasvoivat alueella vaikuttavalla tavalla.

Hän aloitti IT-uransa jakelussa ja on ajan mittaan hankkinut laajaa ja monipuolista osaamista liiketoiminnan ja myynnin johtajuudesta.

Darren on aviomies, kahden lapsen isä ja innokas golfaaja.

Karl Angove

Varatoimitusjohtaja, kuluttajamyynti, Epson Europe B.V.

Karl aloitti Epsonilla vuonna 2018 yhtiön Länsi-Euroopan kuluttajamyynnin toiminnanjohtajana ennen kuin siirtyi nykyiseen varatoimitusjohtajan rooliinsa toukokuussa 2019.

Ennen Epsonille siirtymistä Karl työskenteli useissa vähittäiskaupan alan johtotehtävissä Dixons Carphonessa ja Metro AG:ssa Isossa-Britanniassa, Ranskassa, Tšekissä ja Saksassa. Hän aloitti uransa Currys-liikkeissä Isossa-Britanniassa.

Karlilla on kirjanpidon ja rahoituksen kandidaatin tutkinto Walesin yliopistosta. Hän on naimisissa ja pitää matkustamisesta.

Epson Europe: Meidän tarinamme

Epson on aina ollut edellä aikaansa. Kirjaimellisesti. Yhtiö perustettiin vuonna 1942 pienenä kellotehtaana nimeltä Daiwa Kogyo Ltd. (myöhemmin Seiko). Yritys toi vuonna 1968 markkinoille EP-101:n. Kyseessä oli maailman ensimmäinen kompakti ja kevyt digitaalitulostin, joka antoi nimensä koko yritykselle: Epson – ”EP:n poika”.

LISÄTIETOJA

Epsonin historia

Epsonin historia on täynnä uraauurtavia keksintöjä, halua luoda innovaatioita ja tarvetta määritellä rajoja uudelleen. Itse asiassa olemme tehneet juuri tätä viimeiset 50 vuotta… ja teemme niin huomennakin. Kyseessä ei ole vain oma kunnianhimomme, vaan missiomme.

LISÄTIETOJA