TAIDEKUVAPAPERIT

Valitse valokuvien ja muun taiteen tulostamiseen paperi, joka on suunniteltu tuottamaan parhaan mahdollisen lopputuloksen, kun sitä käytetään yhdessä Epson-tulostimien ja -musteiden kanssa.

Puuvillapohjaiset taidekuvapaperit

Epsonin valikoimaan kuuluu neljä puuvillapohjaista taidekuvapaperia, jotka on suunniteltu valokuvien ja muun taiteen laadukkaaseen tulostukseen. Paperit sopivat taiteilijoille, valokuvaajille, pienpainoille ja museoille.

Fine Art Cotton Smooth Bright -paperi

Sellaisten valokuvien tulostukseen, joissa hienovarainen sävyskaala ja yksityiskohdat halutaan toistaa oikein.

LISÄTIETOJA

Fine Art Cotton Smooth Natural -paperi

Taiteen tulostamiseen tai aiheille, joissa hienovarainen pintamateriaali voi korostaa tiettyjä kuvan ominaisuuksia.

LISÄTIETOJA

Fine Art Cotton Textured Bright -paperi

Sellaisten valokuvien ja kuvien tulostukseen, joissa tarvitaan räväkämpää ilmettä.

LISÄTIETOJA

Fine Art Cotton Textured Natural -paperi

Taiteen tulostukseen ja parannettuja arkistointiominaisuuksia tarvitseville kuville.

LISÄTIETOJA

Parhaat tulokset Epsonin UltraChrome-musteilla

Luonnollisten värien, pehmeiden liukuvärien ja aidontuntuisten ihonsävyjen ansiosta hetket ikuistuvat juuri sellaisina kuin ne muistoissasi ovat.

 • UltraChrome K3 / K3+VM
 • UltraChrome HD / HDR
 • UltraChrome HDX
 • UltraChrome Pro
LISÄTIETOJA

Digigraphie-rekisteröity

Näiden puuvillapohjaisten taidekuvapaperien avulla saat laadukkaimmat tulosteet rajoitetun erän vaatimalla johdonmukaisuudella. Ne läpäisevät ja ylittävät 60 vuoden valonkestotestin vesipohjaisten UltraChrome-pigmenttimusteiden osalta ja ovat Digigraphie-sertifioituja1.

LISÄTIETOJA

Tärkeimmät ominaisuudet

Laadukas

 • Huippulaadukas paperi, joka on suunniteltu tuottamaan kestäviä tulosteita ilman kellastumista tai värien haalistumista.
 • Epsonilla on pitkä historia digitaalisen taiteen tulostuksessa, joten ymmärrämme, mitä poikkeuksellisen hyvien taidekuvapaperien tuottamiseen tarvitaan. Tämän tuoteperheen laadusta kertoo esimerkiksi se, että siihen käytetty paperi tulee arvostetulta paperitehtaalta. Nämä taidekuvapaperit (100 % puuvillaa) sopivat loistavasti arkistointiin, koska niissä käytetään laadukkaita raakamateriaaleja, joihin ei lisätä mitään, mikä voisi huonontaa kuvan laatua. Nämä paperit tuntuvat ja näyttävät ylellisiltä, joten ne sopivat sekä ammattilais- että yksityiskäyttöön.

Erinomainen värintoisto

 • Paperit, jotka voivat toistaa alkuperäisen taideteoksen tai valokuvan värit tarkasti.
 • Näihin taidekuvapapereihin on käytetty uusinta paperinpäällysteteknologiaa, jotta ne toimivat yhdessä Epsonin edistyneimpien UltraChrome-musteiden kanssa ja tuottavat näin mahdollisimman hyvän värintoiston.

Kattava Epson-ratkaisu

 • Kulutustarvikkeet, jotka toimivat saumattomasti tulostimen kanssa
 • Epson tarjoaa kokonaisvaltaisen ratkaisun, johon sisältyvät paperit, musteet, tulostin, tulostuspää, ohjelmisto ja takuu. Näin asiakas tietää, että kaikki osat on suunniteltu ja testattu niin, että ne toimivat mahdollisimman hyvin yhdessä.

Helppokäyttöinen

 • ICC-profiilit ja asetukset ovat käytettävissä kaikkien SureColor SC-P -tulostimien Eurooppa-ohjaimessa. ICC-profiilit ja asetukset ovat ladattavissa Stylus Pro -tulostimien myöhempiin malleihin.
LEARN MORE

Yhteensopivat tuotteet

Kaikki taidekuvapaperit on testattu ja räätälöity toimimaan seuraavien tulostimien kanssa.

SureColor SC-P20000

Nauti suurimmasta mahdollisesta tulostusnopeudesta ja jopa 600 × 600 dpi:n ensiluokkaisesta laadusta näiden tarkkojen tulostimien ansiosta.

LISÄTIETOJA

SureColor SC-P10000

Suunniteltu talon sisäistä ratkaisua etsiville valokuvalaboratorioille sekä valokuvaus- ja kopiointiliikkeille.

LISÄTIETOJA

SureColor SC-P6000 -sarja

Tuota tasaisen laadukkaita, tarkkoja ja kestäviä ammattitasoisia valokuvia ja taidekuvia erilaisille tulostusmateriaaleille.

LISÄTIETOJA

SureColor SC-P7000 -sarja

Sarja on suunniteltu ammattimaiseen vedostukseen ja valokuvasovelluksiin, ja siinä on käytetty Epsonin uusimpia kuvantamistekniikoita.

LISÄTIETOJA

SureColor SC-P8000 -sarja

Tuota erittäin laadukkaita ammattitasoisia tulosteita ja vedoksia näillä monipuolisilla 44 tuuman valokuvatulostimilla ja vedostimilla.

LISÄTIETOJA

SureColor SC-P9000 -sarja

Edistyksellistä tekniikkaa on täydennetty lukuisilla helppokäyttöisillä toiminnoilla. Tuottaa huippulaadukkaita, erittäin tarkkoja tulosteita, joissa on kirkkaat ja elävät värit.

LISÄTIETOJA

SureColor SC-P800

Huippuluokan A2-valokuvatulostin, jossa on joustavat liitännät ja mahdollisuus käyttää rullapaperia ammattilaistasoisten tulosteiden luomiseksi monenlaisille materiaaleille.

LISÄTIETOJA

Tapaustutkimukset

 1. Tulokset perustuvat Ranskassa sijaitsevan Laboratoire national de métrologie et d'essais (LNE) -laitoksen testeihin.