EPSONIN LASERRATKAISUT JA PROJEKTORIMALLISTO

Erinomainen kuvanlaatu ja luotettavuus

OTA YHTEYTTÄ

Laserprojektoritekniikan tulevaisuutta muovaamassa

No.1 Epson World Leader in Projectors 3LCD True Colours

Teknisesti edistyksellisten projektoriemme kaksinkertaisella laservalonlähteellä varustetut 3LCD-paneelit, laaja värintoisto ja erittäin suuri kontrastisuhde takaavat kirkkaat, todenmukaiset värit ja uskomattoman syvät mustan sävyt.

Suuren kirkkauden, suuren tarkkuuden ja suuren kontrastin yhdistelmän tuloksena on vaikuttava ja eloisa kuva, joka näkyy jopa kaikkein suurimmissa tiloissa myös silloin, kun taustavaloa on paljon. Laserfosforitekniikka puolestaan varmistaa verrattoman luotettavuuden, samalla kun se vähentää merkittävästi yleisiä käyttökustannuksia. Sitoutumisemme tuotteiden laatuun, tekniikkaan, palveluun ja tukeen on syy, miksi olemme olleet projektorien markkinajohtaja yli 14 vuoden ajan1.

Lue lisää laserratkaisuistamme

Projectors for Large Venues

Projektorit suuriin tiloihin

Luo laajamittaisia, upeita visuaalisia elämyksiä missä tahansa tilassa erinomaisen kirkkauden, terävän kuvan, ainutlaatuisen luotettavuuden ja joustavien esitysvaihtoehtojen uraauurtavan yhdistelmän avulla. Epsonin suurten tilojen laserprojektorit ovat erittäin kestäviä ja vankkoja, mutta silti yllättävän pienikokoisia ja kevyitä.

LISÄTIETOJA
Installation Projectors

Kiinteästi asennettavat projektorit

Vie visuaalinen luovuutesi seuraavalle tasolle upeilla kiinteästi asennettavilla laserprojektoreillamme. Nauti Epsonin uusimpien tekniikoiden tarjoamasta ennennäkemättömästä kuvankäsittelytehosta ja tee vaikutus yleisöösi.

LISÄTIETOJA

Heijastusta ilman rajoja

Uuden epäorgaanisen fosforikiekkomme loistava valon- ja lämmönkestävyys takaa erinomaisen luotettavuuden. Kiekko toimii saumattomasti epäorgaanisten LCD-paneelien kanssa ja tuottaa kirkkaan, eloisan kuvan erittäin pitkäksi ajaksi. Itse asiassa voit luottaa huoltovapaaseen valonlähteeseen 20 000 tunnin ajan2.

Jäähdytysjärjestelmä

Yhdistetty ilma- ja nestejäähdytysjärjestelmä ylittää 25 000 lumenin 3LCD-projektorille asetetut suorituskykyvaatimukset.

LCD-paneelit

Uusi 1,43 tuuman epäorgaaninen paneeli parantaa valonkestävyyttä ja takaa entistä pidemmän käyttöiän.

Laserpatteri

Tehokkaiden laserdiodien ansiosta projektori voi tuottaa jopa 25 000 lumenin kirkkauden.

Fosforikiekko

Epäorgaaninen fosforikiekko, joka muuntaa sinisen laservalon keltaiseksi valoksi, on suunniteltu kestämään laservalonlähteen suurta tehoa pitkiäkin aikoja.

Erinomainen luotettavuus

Tutustu edistyneisiin projektoreihin, joihin voit todella luottaa. Asennus ja käyttöönotto sujuvat vaivattomasti, ja laserin 56 000 tunnin kesto ja suodattimen 30 000 tunnin huoltoväli pitävät huoltotarpeet minimissä.

Suunnittele visiosi Epsonin kanssa

Ota selvää, miten voit projisoida mille tahansa pinnalle Epsonin suurten tilojen projektoreilla.

KATSO

Lue lisää kotiteatterikäyttöön tarkoitetuista laserprojektoreistamme

Nosta katselutottumuksesi lasertekniikan avulla uudelle tasolle! Epsonin uusi lasertekniikka ei ainoastaan muuta tapaa, jolla katsot suosikkielokuviasi, vaan edistyksellinen 4K-laserprojisointi parantaa myös koko visuaalista elämystä.

LUE LISÄÄ

Ota yhteyttä tänään

Jos haluat lisätietoja laserprojektoreistamme, täytä alla olevat kentät. Epsonin edustaja ottaa sinuun yhteyttä lähiaikoina.

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

1 Kyselyn suoritti Futuresource Consulting Limited vuosina 2001–2015.

2 Arvioitu aika, johon mennessä kirkkaus laskee 50 prosenttia ensimmäiseen käyttökertaan nähden. Mitattu kiihtyvyystestillä, jossa hiukkasten koon on oletettu olevan 0,04–0,20 mg/m3. Aika vaihtelee käyttöolosuhteiden ja -ympäristön mukaan.