EPSONIN LASERRATKAISUT JA PROJEKTORIMALLISTO

Erinomainen kuvanlaatu ja luotettavuus

OTA YHTEYTTÄ

Laserprojektoritekniikan tulevaisuutta muovaamassa

No.1 Epson World Leader in Projectors 3LCD True Colours

Teknisesti edistyksellisten projektoriemme kaksinkertaisella laservalonlähteellä varustetut 3LCD-paneelit, laaja värintoisto ja erittäin suuri kontrastisuhde takaavat kirkkaat, todenmukaiset värit ja uskomattoman syvät mustan sävyt.

Suuren kirkkauden, suuren tarkkuuden ja suuren kontrastin yhdistelmän tuloksena on vaikuttava ja eloisa kuva, joka näkyy jopa kaikkein suurimmissa tiloissa myös silloin, kun taustavaloa on paljon. Laserfosforitekniikka puolestaan varmistaa verrattoman luotettavuuden, samalla kun se vähentää merkittävästi yleisiä käyttökustannuksia. Sitoutumisemme tuotteiden laatuun, tekniikkaan, palveluun ja tukeen on syy, miksi olemme olleet projektorien markkinajohtaja yli 14 vuoden ajan1.

Lue lisää laserratkaisuistamme

Projectors for Large Venues

Projektorit suuriin tiloihin

Luo laajamittaisia, upeita visuaalisia elämyksiä missä tahansa tilassa erinomaisen kirkkauden, terävän kuvan, ainutlaatuisen luotettavuuden ja joustavien esitysvaihtoehtojen uraauurtavan yhdistelmän avulla. Epsonin suurten tilojen laserprojektorit ovat erittäin kestäviä ja vankkoja, mutta silti yllättävän pienikokoisia ja kevyitä.

LISÄTIETOJA
Kokousratkaisut

Kokousratkaisut

Paranna työpaikan edistyksellisyyttä ja tuottavuutta ammattitason lasernäyttöratkaisulla, joka vähentää huoltotoimia ja -kustannuksia. Pidä vaikuttavia yhteistyöhön keskittyviä tapaamisia. Suuri ja skaalautuva 100 tuuman laserprojektori on suunniteltu tehokkaaseen tiedon jakamiseen ja vuorovaikutuksen tehostamiseen.

LISÄTIETOJA
Interaktiivinen opetus

Interaktiivinen opetus

Opeta keskeytyksettä ja varmista, että opiskelijat voivat lukea kaiken sisällön, tällä ultralyhyen etäisyyden interaktiivisella näyttöratkaisulla, jonka suuri, skaalautuva näyttö tukee jakamista ja osallistumista edistävien, yhteistyöhön perustuvien oppituntien pitämistä.

LISÄTIETOJA
Laserprojektori opasteeksi

Laserprojektori opasteeksi

Herätä myymälä, galleria, museo tai toimisto eloon helposti asennettavalla ja käytettävällä ultralyhyen etäisyyden projektorilla. EB-700U on vaihtoehto paneelinäytölle, ja sillä voit näyttää myös suurempia kuvia kuin paneelinäytöllä. Se pystyy heijastamaan suuria kuvia erittäin lyhyeltä etäisyydeltä, mikä tekee siitä loistavan vaihtoehdon kapeisiin tiloihin, kuten myymälän ikkunoihin tai käytäville.

LISÄTIETOJA

Heijastusta ilman rajoja

Uuden epäorgaanisen fosforikiekkomme loistava valon- ja lämmönkestävyys takaa erinomaisen luotettavuuden. Kiekko toimii saumattomasti epäorgaanisten LCD-paneelien kanssa ja tuottaa kirkkaan, eloisan kuvan erittäin pitkäksi ajaksi. Itse asiassa voit luottaa huoltovapaaseen valonlähteeseen 20 000 tunnin ajan2.

Jäähdytysjärjestelmä

Yhdistetty ilma- ja nestejäähdytysjärjestelmä ylittää 25 000 lumenin 3LCD-projektorille asetetut suorituskykyvaatimukset.

LCD-paneelit

Uusi 1,43 tuuman epäorgaaninen paneeli parantaa valonkestävyyttä ja takaa entistä pidemmän käyttöiän.

Laserpatteri

Tehokkaiden laserdiodien ansiosta projektori voi tuottaa jopa 25 000 lumenin kirkkauden.

Fosforikiekko

Epäorgaaninen fosforikiekko, joka muuntaa sinisen laservalon keltaiseksi valoksi, on suunniteltu kestämään laservalonlähteen suurta tehoa pitkiäkin aikoja.

Erinomainen luotettavuus

Tutustu edistyneisiin projektoreihin, joihin voit todella luottaa. Asennus ja käyttöönotto sujuvat vaivattomasti, ja laserin 56 000 tunnin kesto ja suodattimen 30 000 tunnin huoltoväli pitävät huoltotarpeet minimissä.

Suunnittele visiosi Epsonin kanssa

Ota selvää, miten voit projisoida mille tahansa pinnalle Epsonin suurten tilojen projektoreilla.

KATSO

Erittäin lyhyen heijastusetäisyyden projektori

Nauti valkokangaselämyksistä kodin sisustuksesta tinkimättä. Epsonin erittäin lyhyen etäisyyden projektorin voi sijoittaa lähelle näyttöaluetta. Sen asentaminen käy käden käänteessä, ja kuva on laadukas myös kirkkaasti valaistuissa tiloissa. Pitkäikäinen laservalonlähde ja laajennettu takuu tekevät projektorista edullisen hankinnan.

LUE LISÄÄ

Ota yhteyttä tänään

Jos haluat lisätietoja laserprojektoreistamme, täytä alla olevat kentät. Epsonin edustaja ottaa sinuun yhteyttä lähiaikoina.

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

1 Kyselyn suoritti Futuresource Consulting Limited vuosina 2001–2015.

2 Arvioitu aika, johon mennessä kirkkaus laskee 50 prosenttia ensimmäiseen käyttökertaan nähden. Mitattu kiihtyvyystestillä, jossa hiukkasten koon on oletettu olevan 0,04–0,20 mg/m3. Aika vaihtelee käyttöolosuhteiden ja -ympäristön mukaan.