Huippuluokan yritystoiminnot tilaa säästävässä koossa

Tehosta
pienyrityksesi toimintaa

Paranna tuottavuutta ja vähennä käyttökustannuksia Epsonin nopeilla ja tehokkailla WorkForce Pro -tulostimilla. Nämä Epsonin hyväksi todettuun PrecisionCore-tulostustekniikkaan perustuvat nelitoimiset, pienikokoiset ja tyylikkäät tulostimet mahdollistavat nopean kaksipuolistulostuksen. Wi-Fi-toiminnon ja useiden mobiilitulostusvaihtoehtojen ansiosta ne soveltuvat runsaasti tulostavien ja erinomaista laatua vaativien pienyritysten käyttöön.

Tärkeimmät ominaisuudet

Pienikokoinen

Tyylikkäät ja pienikokoiset WorkForce-mallit soveltuvat ihanteellisesti tilaa säästäviä, mutta toiminnoiltaan monipuolisia yrityslaitteita kaipaavien kotitoimistojen tai pienyritysten käyttöön.

Monipuoliset yhteysvaihtoehdot

Langattoman Wi-Fi-yhteyden ansiosta voit helposti lähettää tiedostoja tietokoneesta, älypuhelimesta tai tablet-tietokoneesta suoraan toimistotulostimeen4

Käytössä edullinen

Nauti jopa 50 % vastaavia lasertulostimia pienemmistä sivukohtaisista kustannuksista2 a tulosta jopa 2 600 sivua Epsonin riittoisilla XL-mustepatruunoilla3

Edistykselliset skannaustoiminnot

Hyödynnä yritysympäristöön tarkoitettuja edistyksellisiä toimintoja, joihin kuuluvat muun muassa skannaus sähköpostiin, pilvi-, FTP- ja verkkosijaintitoiminnot sekä skannauksen LDAP-tuki (vain WF-4740).

Lisääntynyt tuottavuus

Näiden nelitoimitulostimien ominaisuuksiin kuuluvat muun muassa kaksipuolinen tulostus, yksi tai kaksi suuren kapasiteetin paperilokeroa, intuitiivinen kosketusnäyttö ja kätevä automaattinen paperinsyöttölaite, johon mahtuu 35–50 sivua. Nopeilla laitteilla voi tulostaa jopa 24 sivua minuutissa1.

Joustava mobiilitulostus

Epson Connect sovellusten avulla voit hyödyntää tulostinta ja älylaitteita parhaalla mahdollisella tavalla. Voit tulostaa asiakirjoja, verkkosivuja ja valokuvia älypuhelimesta tai tablet-tietokoneesta Epson iPrint4-sovelluksella.

Näytä valikoima

Kaikki WorkForce-tulostimet

Laadukkaita musteita yrityskäyttöön

Epsonin DURABrite Ultra -musteella tuotat ammattimaisia yritysasiakirjoja, jotka hylkivät vettä ja korostuskynien jälkeä eivätkä tuhriinnu. Edulliset musteet toimitetaan erillisinä, joten vain käytetty väri on vaihdettava.

SKIP

 

SKIP

 

SKIP

 

SKIP

 
Vertaile
Close

Vertaile tuotteita

3 / 3 valittu

    VERTAA VALITTUJA

    Epsonin muut kotitoimistotuotteet