Meiltä saat kaikki, mitä tarvitset kotitoimistoon: yrityskäyttöön tarkoitettuja mustesuihkutulostimia, pienikokoisia tulostimia, langattomia tulostimia, WiFi Direct -tulostimia, yrityskäyttöön tarkoitettuja skannereita, monitoimitulostimia ja yrityskäyttöön tarkoitettuja projektoreita.

SINUN KOTITOIMISTOSI

Kun hoidat liikeasioita kotoa, tarvitset toimistosi tehokkuuden varmistamiseksi edullista, laadukasta ja luotettavaa tekniikkaa.

Tekniikkaa, joka antaa sinun keskittyä työhösi.

Kun kaipaat tuloksia, toimistolaitteiden on varmistettava, että pystyt keskittymään työhösi. Anna meidän tukea sinua älykkäällä tekniikalla, jotta voit huolehtia yrityksesi tehokkaasta toiminnasta ilman käyttökatkoja tai tietotekniikan opettelua.

Säästä tulostuskustannuksia

Tarvitsemme paperia muistimme tueksi ja muistiinpanojen tekemiseen. Koska tulostuksen on oltava mahdollisimman vaivatonta, yrityskäyttöön tarkoitetut mustesuihkutulostimemme mahdollistavat luotettavan ja edullisen tulostuksen, vähentävät sivukohtaisia kustannuksia jopa 50 %1 ja säästävät rahaa.

 • Vähennä ympäristövaikutuksia

  Koska ympäristövaikutuksilla on merkitystä, yrityskäyttöön tarkoitetut mustesuihkutulostimemme käyttävät jopa 80 % vähemmän energiaa2.

 • Esitä luottavaisin mielin

  Pidä vaikuttava puhe kokouksessa tai toimistolla eloisat värit tuottavien kirkkaiden projektoriemme avulla.

 • Hoida liikeasioita kaikkialla

  Tulosta liikkuessa langattomasti sähköpostin kautta tai pilvestä suoraan Epson-tulostimeen.

 • Kaikkiin toimiston tarpeisiin

  Neljän toiminnon malleilla voit säästää toimistolla arvokasta pöytätilaa ja rahaa.

 • Tulosta mobiililaitteista

  Pidät Android-laitteestasi, iOS-taulutietokoneestasi tai älypuhelimestasi. Tulosta niistä iPrint-sovelluksella helposti.

 • Säästä mustekustannuksia

  Älä haaskaa mustetta tai käytä rahaa yksittäisiin mustepatruunoihin, vaan vaihda vain loppuun kulunut väri.

 • Muodosta suora yhteys

  Unohda reititin ja muodosta tulostimeen suora WiFi Direct -yhteys.

 • 1) Vertailu on tehty kymmeneen Ranskassa, Saksassa, Italiassa, Espanjassa ja Isossa-Britanniassa vuoden 2013 ensimmäisellä neljänneksellä eniten myytyyn A4-värilasertulostimeen ja monitoimilaitteeseen IDC-tutkimuslaitoksen keräämien tietojen mukaan. Sivukohtainen kustannus on laskettu Ranskassa, Saksassa, Italiassa, Espanjassa ja Isossa-Britanniassa kesäkuussa 2013 voimassa olleiden valmistajien julkistamien väriainekasettien hinnastojen (jos saatavilla) ja tulostuskapasiteettien perusteella.


 • 2) Vertailu on tehty kymmenen Ranskassa, Saksassa, Italiassa, Espanjassa ja Isossa-Britanniassa vuoden 2013 ensimmäisellä neljänneksellä eniten myydyn A4-värilasertulostimen ja monitoimilaitteen kanssa IDC-tutkimuslaitoksen keräämien tietojen mukaan; virrankulutus on laskettu valmistajan kesäkuussa 2013 julkaisemien tietojen (tulostus/normaalitila) mukaisesti.