KANNETTAVAT SKANNERIT

Luo mobiilitoimisto skannausratkaisujen kansainvälisen johtajan tuella. Epsonin suorituskykyä ajatellen suunniteltujen kannettavien yritysskannereiden valikoima on ihanteellinen ratkaisu kenttätyöntekijöille ja ketteriin tai kompakteihin työympäristöihin.

Lataa esite

Yksityiskohdat esiin

Kannettavat A4-kokoiset skannerit asiakirjojen helppoon ja tehokkaaseen hallintaan tien päällä tai kompakteissa työympäristöissä.

Pienikokoinen

Sopii vastaanottoalueille, joilla tilaa on niukasti ja tehokas asiakirjojen käsittely on välttämätöntä. Epsonin skannerit on suunniteltu lomakkeiden, kuittien ja käyntikorttien sujuvaan taltiointiin.

Skannaa missä tahansa

Epsonin kannettavilla skannausratkaisuilla voit skannata mitä tahansa, kun olet liikkeellä. Kompakteja ja kevyitä laitteita on helppo kuljettaa mukana ja käyttää myös toimiston ulkopuolella. Lisäksi kaikki mallit on optimoitu tuottamaan nopeita ja tarkkoja tuloksia.

Lisätietoja

Pidä asiat järjestyksessä

Mihin ikinä työsi sinut johdattaakin, voit skannata kaiken tarvitsemasi luottavaisin mielin. Skannerin mukana toimitetaan valikoima ohjelmistopaketteja, jotka tehostavat tuottavuutta ja automatisoivat prosesseja.

Lisätietoja

Joustava

Voit skannata materiaaleja, joiden paksuus on 35–270 g/m2. 20 sivun automaattisella paperinsyöttölaitteella varustetulla WorkForce DS-310:llä ja DS-360W:llä voit skannata myös pienissä erissä.

Lisätietoja

Virtalähdevaihtoehdot ja Wi-Fi

Epsonin kannettavat skannerit voidaan yhdistää erilaisiin virtalähteisiin. Valitse perinteinen pistoke tai USB-kaapeli tai hyödynnä WorkForce ES-60W:n, DS-80W:n ja DS-360W:n sisäänrakennettuja litium-ioniakkuja vaivatonta skannausta varten.

ES-60W-, DS-80W- ja DS-360W-mallien sisäänrakennetut Wi-Fi- ja Wi-Fi Direct -ominaisuudet mahdollistavat asiakirjojen tallennuksen ja reitityksen suoraan älypuhelimelta ja tablet-laitteilta ilman johtoja.

Epson DocumentScan

Lataa App Storesta HANKI Google Playstä

Tärkeimmät edut

 • Tuotesarjaan kuuluu luokkansa kevyimpiä laitteita, kuten WorkForce DS-70- ja WorkForce DS-80W -skannerit, jotka voidaan helposti kuljettaa laukuissa tai kantokasseissa.
 • Jopa 25 sivua minuutissa tulostava kannettavien WorkForce-skannerien mallisto mahdollistaa nopean ja helpon skannauksen missä tahansa.
 • Epsonin kannettavat skannerit voidaan yhdistää erilaisiin virtalähteisiin. Valitse perinteinen pistoke tai USB-kaapeli tai hyödynnä tiettyjen laitemallien sisäänrakennettuja litium-ioniakkuja.
 • Uusi LCD-paneeli määrittää työtehtävät
 • CIS-anturin ansiosta laitteen ei tarvitse lämmetä ennen käyttöä. Voit skannata välittömästi.
 • Automaattista syöttötilaa käyttävä jatkuva skannaus nopeuttaa skannausprosessia.
 • Valikoima ohjelmistoratkaisuja, jotka on suunniteltu sopimaan omiin tarpeisiisi.
 • Laite pystyy käsittelemään materiaaleja, joiden paksuus on 35–270 g/m2 ja pituus jopa 1,8 metriä (pitkän paperin skannaustilassa).
 • Pienikokoinen, kevyt ja vankka rakenne – jopa 30 % pienempi kuin edeltävät mallit1.

ES-mallisto

Epsonin pienimmällä ja kevyimmällä kannettavien skannerien tuotemallistolla skannaat dokumentteja ja luot helposti haettavissa olevia PDF-tiedostoja. Hyödynnä helppokäyttöistä ScanSmart-ohjelmistoa. Työskentele itsellesi parhaiten sopivalla tavalla: voit tallentaa tiedostoja JPEG-, PDF- ja PDF/A-tiedostomuodoissa, skannata kansioon, sähköpostiin, tulostimeen ja pilvipalveluihin sekä käyttää Windows Word-, Excel- ja PowerPoint-tiedostoja.

ScanSmart-ohjelmisto

Epsonin uusimmalla ScanSmart-ohjelmistolla asiakirjojen skannaus, muokkaus ja tallennus käy uskomattoman helposti vain kolmen yksinkertaisen vaiheen kautta.

Lisätietoja

DS-mallisto

Pidä asiat järjestyksessä ja vie toimistosi minne tahansa tämän kevyen ja kompaktin skannausratkaisun avulla.

DS-skannerivalikoimaan saatavilla oleva Epson Document Capture Pro -ohjelmisto tarjoaa edistyksellisiä toimintoja asiakirjojen nimeämiseen, erotteluun ja reititykseen yrityksen sisällä ja sen ulkopuolella. Luo työprofiileja ja automatisoi prosesseja työnkulkujen optimointia varten.

Toimitukseen sisältyy edistyksellinen skannausohjelmisto ja TWAIN-ohjaintuki. Voit tallentaa tiedostoja seuraavissa tiedostomuodoissa: JPEG, PDF, PDF/A, BMP, TIFF, M/TIFF, PNG, DOCX, XLSX ja PPTX.

 • Epsonin kehittynyt taltiointi
 • Työnkulun integrointi
 • Viivakooditunnistus asiakirjojen lajittelua ja nimeämistä varten.
 • Alueellinen OCR asiakirjojen nimeämiseen
Document Capture Pro Document Capture Pro Server
Lisätietoja

Lue lisää muista yrityskäyttöön tarkoitetuista skannereistamme

Tasoskannerit

Ratkaise paperiongelmat ja tehosta asiakirjojen työnkulkuprosesseja luotettavilla ja monipuolisilla tasoskannereilla.

Lisätietoja

Arkkiskannerit

Asiakkaidemme ilahduttaminen ja yllättäminen innovatiivisilla tuotteilla ja palveluilla on vasta alkua.

Lisätietoja

Ota yhteyttä

Jos haluat lisätietoja Epsonin ratkaisuista, täytä alle yhteystietosi, niin Epsonin edustaja ottaa sinuun yhteyden.
Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

 • Tekninen tuki

  Tarvitsetko apua?

  Tukisivultamme saat yhteystietomme sekä muita hyödyllisiä tietoja.

  Lisätietoja
 • Store

  Etsitkö jotakin muuta?

  Epson Storessa voit selata lisää tuotteitamme.

  Lisätietoja
 1. Epson WorkForce DS-30 -laitteeseen verrattuna.
Vertaile
Sulje

Vertaile tuotteita

/ 3 valittu

Vertaa valittuja