WFP

Tulokset puhuvat puolestaan

95%

Säästetty virrankulutuksesta
WorkForce Prolla1

94%

Jätteen vähennys
WorkForce Prolla1

3.5x

Nopeampi tulostus
WorkForce Prolla1

Vaihda yrityksen mustesuihkutulostimeen

Oletko sitä mieltä, että mustesuihkutulostus on vain kotia varten? Älä ole niin varma. Epson on optimoinut ainutlaatuisen tulostuspäätekniikkansa yrityskäyttöä varten. Mustesuihkutulostuksen on aiemmin katsottu soveltuvan vain kotikäyttöön, mutta sen yksinkertaisuus ja taloudellisuus tarjoavat yrityksille useita etuja lasertulostukseen nähden. Monet näistä eduista ovat PrecisionCoren ansiota. Se on skaalattava tekniikka, jota käytetään teollisissa järjestelmissä, kuten suurissa etikettipainokoneissa. Sen hyödyt, kuten luotettavuus, jätteen vähennys ja pienet ympäristövaikutukset, ovat nyt mukana WorkForce Pro -malleissa. Lue, miten ne voivat säästää yrityksesi kuluja, kasvattaa tuottavuutta ja vähentää energiankäyttöä.

Energian säästö

Jopa 96 % lasertulostimia vähemmän energiaa kuluttavat WorkForce Pro -tulostimet paitsi vähentävät sähkökuluja, voivat myös auttaa organisaatiotasi saavuttamaan ympäristötavoitteensa1. Koska mustesuihkutulostimet eivät käytä tulostusprosessissa lämpöä, ne kuluttavat huomattavasti vähemmän virtaa kuin lasertulostimet, mikä puolestaan vähentää käyttökustannuksia.

Lisätietoja
Jopa 10 000 sivua mustepatruunaa kohti2

Vähemmän jätettä, paremmat tulosteet

Riippumattomissa testeissä Epsonin WorkForce Pro -mallit tuottivat jopa 94 % vähemmän jätettä kuin lasertulostimet ja kopiokoneet1. Otsonipäästöjä ei aiheudu, ja tarvikkeita ja vaihdettavia osia on vähemmän kuin vastaavassa lasertulostimessa. Epsonin valikoimassa on useita eri mustepatruunakokoja, jotka takaavat laadukkaat tulosteet pienin kustannuksin ja ovat vaivattomia vaihtaa. Epsonin DURABrite Ultra- ja DURABrite Pro -musteet ovat myös ISO 117984 -sertifioituja, mikä takaa tulosteiden tavallista paremman kestävyyden kaikissa yritysympäristöissä.

Lisätietoja

CO2- ja sähkönkulutuslaskin

Riippumattomissa testeissä Epsonin WorkForce Pro -mallit käyttivät jopa 96 % vähemmän energiaa kuin lasertulostimet ja laserkopiokoneet1. Tarkista alla olevan laskimemme avulla, kuinka paljon voit vähentää sähkönkulutusta ja CO2-päästöjen määrää.

Laskin

Vaivaton integrointi työympäristöihin

Hallitse ja valvo useita tulostimia ja skannereita vaivattomasti etäältä. Ohjelmisto lisää tuottavuutta ja säästää kustannuksia mahdollistamalla muun muassa laitteiden asennuksen, määrityksen, valvonnan, ylläpidon ja vianmäärityksen.

Tulostamisen tulevaisuus on energiatehokkaassa kylmämustesuihkutekniikassa

Lisää tuottavuutta ja vähennä ympäristövaikutuksia ilman kompromisseja.

LUE LISÄÄ

Säästöä mustesuihkulla

Saavuta kilpailuetua Epsonin mustesuihkutulostimilla

Lisätietoja

Vähemmän käyttäjän toimia

Riippumattomissa testeissä Epsonin WorkForce Pro -mallit pystyivät vähentämään huoltoon kuluvaa aikaa jopa kaksi kolmasosaa lasertulostimiin verrattuna1. Tulostimen paremman luotettavuuden takaa Epsonin kiinteä PrecisionCore-tulostuspää, ja mustesuihkutulostimissa on vähemmän vaihdettavia osia kuin värilasertulostimissa. Riittoisat mustepatruunat tuottavat vielä enemmän tulosteita, ja ohjelmistoratkaisuillamme voit ennakoivasti hallita ja organisoida tulostimiasi etäyhteyden kautta yrityksellesi tehokkaimmalla tavalla, jolloin voit hyödyntää kustannus- ja aikasäästöt sekä paremman käytettävyyden.

Lisätietoja

Säästölaskin

Selvitä säästölaskimen avulla, kuinka paljon voit säästää uusimpien WorkForce Pro -mallien avulla.

Laske säästöt

Liiketoimintasovellukset

WorkForce Pro -tulostimet ovat yhteensopivia monien yritysohjelmistoratkaisujen kanssa, jotka voivat auttaa asiakirjojen, käyttäjien ja jopa laitekannan hallinnassa, jolloin säästät aikaa ja rahaa.

Lisätietoja

SAP Gold -kumppani

Epson on SAP Gold -kumppani, joka työskentelee tiiviisti maailman suurimpiin yritysohjelmistojen toimittajiin kuuluvan SAP:n kanssa varmistaakseen, että sen tuotteet voidaan saumattomasti integroida yritysympäristöihin.

Kestävä

Epson kehittää yrityskäyttöön tarkoitettujen mustesuihkutulostimiensa valikoimaa jatkuvasti vastatakseen yritysten kehittyviin tarpeisiin. Koska muste sisältää hartsia ja se on myös liukenematon, tulosteet ovat vedenkestäviä, ne eivät tahraannu ja niihin voi huoletta tehdä merkintöjä korostuskynällä.

Lisätietoja

Monipuoliset tulostusmateriaalit

Koska yrityskäyttöön tarkoitetuilla mustesuihkutulostimilla voi tulostaa joustavasti erilaisille paperityypeille, ne soveltuvat moniin liiketoiminnallisiin tarkoituksiin. Koska muste syötetään suoraan paperille, tulostimilla voidaan tulostaa myös erikoismateriaaleille, kuten lämpöherkälle kalvolle, paksulle kartongille ja jopa pitkille bannereille. Koska Epsonin yrityskäyttöön tarkoitetuissa mustesuihkutulostimissa käytetään kaikkien värien osalta liukenematonta ja merkintöjä kestävää pigmenttipohjaista mustetta, niillä voi tulostaa vedenkestäviä tarroja ja jopa mainosmateriaaleja kiiltävälle paperille.

Lisätietoja

Nopea tulostus

Mustesuihkutulostuksessa ei tarvita lämpenemisaikaa, joten WorkForce Pro -tulostimet tarjoavat nopeaa ja tehokasta yritystulostusta. Tämä on kriittistä, kun tulostimet integroidaan pull printing -ympäristöön, jossa käyttäjät voivat pyyhkäistä henkilökorttiaan tai syöttää PIN-koodin välittömiä tuloksia varten. Monien malliemme automaattinen kaksipuolistulostus, skannaus, kopiointi ja faksaus tekevät kaikista töistä helppoja ja tehokkaita, mikä sopii täydellisesti liiketoimintaympäristöön.

Lisätietoja
Jopa 1 200 dpi:n tarkkuus

Laatua ja tarkkuutta

Tehosta materiaaleja laadukkaalla tulostuksella. Suuttimen kaksinkertaisen tiheyden ansiosta uudella PrecisionCore-tulostuspäällä voi tuottaa laadukkaita tulosteita tavalliselle paperille jopa 1 200 dpi:n ja päällystetylle materiaalille jopa 4 800 dpi:n tarkkuudella. Jopa monimutkaiset merkit ja hienot viivat toistuvat kauniisti.

Tapaustutkimukset

Liiketoimintasovellukset

Epsonin integrointi PaperCut MF:n kanssa

Epsonin integrointi PaperCut MF:n kanssa yhdistää Epsonin laitteiden pienet käyttökustannukset, luotettavuuden sekä vähäiset tukitoimet ja ympäristövaikutukset mahdollisuuteen hallita tulostusmääriä, mikä vähentää käyttökuluja.

PaperCut MF:n avulla on helppoa hallita laitteita ilman hankaluuksia, mikä vähentää tulostuskustannuksia ja jätettä. Sen etuihin kuuluu mahdollisuus

 • kohdistaa tulostus osastoille, kustannuspaikoille tai käyttäjille, joilla on jaetut tilit
 • nähdä, kuinka monta sivua kukakin tulostaa milläkin laitteella ja mihinkin aikaan
 • raportoida käytöstä käyttäjittäin, osastoittain, laitteittain tai ympäristövaikutuksittain
 • kohdistaa kiintiöitä tai budjetteja käyttäjille, osastoille tai ryhmille
 • suojata töiden vapauttaminen Find Me -tyyppisen pull printingin avulla
 • yksinkertaistaa mobiili- ja BYOD (tuo oma laitteesi) -tulostusta.

Epson Device Admin

Hallitse ja valvo useita tulostimia ja skannereita vaivattomasti etäältä. Ohjelmisto lisää tuottavuutta ja säästää kustannuksia mahdollistamalla muun muassa laitteiden asennuksen, määrityksen, valvonnan, ylläpidon ja vianmäärityksen.

Edut

 • Säästä aikaa ja hallitse kustannuksia
 • Helppokäyttöinen
 • Joustava hallinta mukautuu tarpeisiisi
 • Automatisoi prosessit
 • Huolehdi hallinnasta ja analysoi laitteiden käyttö
 • Sopii kaikkiin toimitiloihin
Lisätietoja

Epson Document Capture Suite

Epsonin ohjelmisto- ja kuvankäsittelytekniikka säästää aikaa vähentämällä vaiheiden määrää ja mahdollistamalla skannauksen työnkulkuprosesseihisi.

Push-Scan-toimintojen avulla voit tallentaa ja integroida laadukkaita sähköisiä asiakirjoja työnkulkuprosesseihin yhdessä vaiheessa. Tämä helpottaa asiakirjojen järjestelemisen tai tekstinparannuksen kaltaisten monimutkaisten tehtävien suorittamista.

Lisätietoja

Tallennus

Optimoi automaattinen työnkulku ennalta määritetyillä töillä.

Työnkulun integrointi

Epsonin skanneripaneelit voidaan mukauttaa ennalta määritetyillä työprofiileilla, joiden avulla työntekijät voivat integroida asiakirjat vaivattomasti yrityksen prosesseihin.

Suositeltava

Epsonin Workforce Pro -mallien luotettavuus on määritetty erinomaiseksi riippumattomissa testeissä

Buyers Laboratory (BLI) on kuvankäsittelyalan johtava riippumaton asiantuntija sekä monitoimitulostin-, kopiokone-, skanneri- ja ohjelmistoratkaisuja ja -tuotteita koskevien kilpailutietojen, testauksen ja arvostelujen tarjoaja. BLI on yli 50 vuoden ajan ollut puolueettomien ja luotettavien tietojen johtava lähde maailmanlaajuiselle digitaaliselle kuvateollisuudelle.

Suunniteltu nopeaksi ja kustannuksia säästäväksi

Riippumattomissa testeissä WorkForce Pro -mallit pystyivät vähentämään huoltoon kuluvaa aikaa jopa kaksi kolmasosaa lasertulostimiin verrattuna1, ja WorkForce Pro -mallit tulostavat jopa kaksi kertaa yhtä monta tulostetta kuin kilpailijoiden värilasertulostimet1. WorkForce Pro WF-8590 teki luokkansa parhaan ensimmäisen sivun tulostuksen ja kopioinnin nopeutensa ansiosta niin suuren vaikutuksen BLI-testaajiin, että he myönsivät sille arvostetun 2015 Pick -palkinnon.

Tutustu tuloksiin itse

Miksi mustesuihkutulostin?

Epsonin teollisen ja kaupallisen tulostuksen asiantuntemukseen perustuvat kestävät ja luotettavat WorkForce Pro -tulostimet tarjoavat yrityksille lukuisia etuja laserlaitteisiin nähden. Yrityssovelluksiin tarkoitettu ainutlaatuinen PrecisionCore-tulostuspäätekniikkamme tarjoaa entistä laadukkaamman ja luotettavamman tulostusratkaisun yrityskäyttöön – edistä yrityksesi toimintaa yrityskäyttöön tarkoitetuilla WorkForce Pro ‑mustesuihkutulostimilla.

Aikaa säästävä

 • Jopa 3,5 kertaa nopeampi tulostuslaadusta tinkimättä1
 • Nopea ensimmäisen sivun tulostus – lämpenemisaikaa ei tarvita
Lisätietoja

Tehokkuutta lisäävä

 • Vähennä huoltoon kuluvaa aikaa jopa 98 %1
 • Vähemmän huoltokäyntejä, vikasyöttöjä ja tarvikkeiden vaihtoja
Lisätietoja

Edullinen

 • Edullisemmat sivukohtaiset kustannukset
 • Edullisemmat kokonaiskustannukset
 • Pienemmät sähkölaskut
Säästölaskin

Kestävä laatu

 • Kestää korostuskyniä1
 • Laserintarkka tulostusjälki 1 200 dpi:n tarkkuudella
 • Useiden tulostusmateriaalien tuki
Lisätietoja

Puhtaampi teknologia

 • Käytä jopa 96 % vähemmän energiaa1
 • Tuota jopa 94 % vähemmän jätettä1
 • Jopa 23 % lasertulostimia hiljaisempi1
 • Ei muodosta otsonia
Lisätietoja

Sertifioitu luotettavuus

 • BLI – Reliability Certified 2015
 • BLI – 2015 Pick
Lisätietoja

Jos olet kiinnostunut WorkForce Pro -tulostimen hankkimisesta, voit helposti ottaa yhteyden myyntiedustajaamme.

Lisätietoja

Haluatko tulostaa vielä enemmän sivuja? WorkForce Pro RIPS:n avulla voit säästää vielä enemmän rahaa.

Lisätietoja

Haluatko lisätietoja yritystulostuksen mustetekniikastamme?

Lisätietoja

PrecisionCore

Uusin, edistyksellisin tulostuspäämme. PrecisionCore lisää tulostimien nopeutta, laatua, luotettavuutta ja tehokkuutta merkittävästi.

Lisätietoja

HALLITSE TULOSTUSTASI PRINT365-PALVELUN AVULLA

Hallinnoi kaikkia tulostustoimintojasi edulliseen kuukausihintaan.

LUE LISÄÄ

Ota yhteyttä tänään

Jos haluat lisätietoja WorkForce Pro -tulostimista, kirjoita tietosi alla oleviin kenttiin, niin Epsonin edustaja ottaa sinuun yhteyttä.

Täytä tämä kenttä
Täytä tämä kenttä
Täytä tämä kenttä
Täytä tämä kenttä
Täytä tämä kenttä
Täytä tämä kenttä

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

 1. Lisätietoja on osoitteessa www.epson.fi/inkjetsaving.
 2. Enimmäistulostusmäärä kuukaudessa perustuu laitteen suorituskykyyn, ISO-standardin mukaiseen tulostusnopeuteen ja paperinkäsittelyominaisuuksiin.
 3. Perustuu mallien WF-5690, WF-5620, WF-8590, WF-R5690 ja WF-R8590 testaukseen. Lisätietoja on osoitteessa www.epson.fi/inkjetsaving.
 4. ISO 11798 -sertifiointi, SP Technical Research Institute of Sweden. Lisätietoja on osoitteessa www.sp.se

Ohita