Arkkiskannerit

Olivatpa organisaatiosi tarpeet millaiset tahansa, Epsonilla on niihin sopivat arkkiskannerit, joiden avulla voit automatisoida prosessit ja digitoida asiakirjat.

LATAA YLEISKATSAUS Toista
0

Tehosta tuottavuutta arkkiskannereillamme

Epsonin arkkiskannerit ovat nopeita, luotettavia ja monipuolisia, joten ne auttavat lisäämään tehokkuutta työpaikalla. Organisaatiot ympäri Eurooppaa ovat heräämässä ymmärtämään asiakirjanhallinnan prosessien parantamisen tärkeyden. Lisää tehokkuuttasi skannaamalla, digitoimalla ja jakamalla tiedostoja nopeasti ja helposti.

Valitse skannerisi

Erittäin tehokas

Älykäs, maailmanluokan suorituskykyä ja monipuolisuutta tarjoava valinta yrityksen asiakirjanhallintaan. Pystyy skannaamaan jopa 35 sivua ja 70 kuvaa minuutissa.

Erityisesti suuria asiakirjamääriä käsitteleville yrityksille, kuten laki- ja tilitoimistoille, suunnitelluilla skannereilla voi tallentaa suuria määriä asiakirjoja nopeasti. Automaattisen syöttötilan avulla erilaisilla materiaaleilla olevat suurimmatkin asiakirjat voidaan skannata helposti yhtenä tiedostona.

Monipuolinen

Lisävarusteena saatavan tasoskannerin muuntosarjan avulla pienimpiäkin materiaaleja (esimerkiksi postimerkkejä) voidaan turvallisesti skannata, mikä varmistaa asiakirjojen eheyden ja mahdollistaa kaikkien asiakirjojen skannaamisen samassa paikassa.

Muuntosarja mahdollistaa myös passien1, kirjojen, kiiltävien materiaalien ja sidottujen materiaalien skannaamisen.

Luotettava

Älykkäät toiminnot, kuten aktiivinen erottelurullajärjestelmä, auttavat estämään työläät asiakirjojen päällekkäissyötöt ja varmistavat, että jokainen arkki skannataan tarkasti ja tallennetaan laadukkaasti – sisäisten tunnistimien tai paperipituuksien manuaalisen syötön ansiosta.

Tukostunnistimen ohituksen avulla vaikeita materiaaleja, kuten kirjekuoria tai asiakirjoja, joissa on tarralappuja, voidaan skannata riskittömästi yhdellä painikkeen painalluksella.

Liitettävä

Edistyksellinen, pienikokoinen ja langaton arkkiskanneri tarjoaa todella joustavan skannauselämyksen, jotta asiakirjat voidaan tallentaa suojatusti. DS-570W:n liitäntävaihtoehtoja ovat USB 3.0- ja 2.0-, Wi-Fi-, Wi-Fi Direct-, Ethernet-, NFC-, TWAIN-, ISIS- ja WIA-ohjaimet.

Tekniikka

Pienikokoisilla, monipuolisilla arkkiskannereillamme voi skannata erikokoisia ja -tyyppisiä materiaaleja. Voit luoda PDF-tiedostoja, tehdä yhteistyötä kollegoiden kanssa tai tallentaa kriittisiä liiketoimintatietoja. WIA-, TWAIN- ja ISIS-ohjainten tuen ansiosta skannerit voi saumattomasti integroida lähes mihin tahansa asiakirjanhallintajärjestelmään ja työnkulkuprosessiin. Lisäksi voit nimetä tiedostoja välittömästi ja toimittaa ne automaattisesti oikeaan kohteeseen viivakoodien tunnistustoiminnolla ja alueellisella tekstintunnistuksella, jotka auttavat automatisoimaan laajat asiakirjaprosessit.

Verkkotoiminnot

Voit helposti integroida verkkovalmiit mallimme järjestelmiisi ja työnkulkuihisi ja luoda erityistöitä, jotka lähetettävät työt suoraan oikeaan kohteeseen. Epsonin Document Capture Pro -ohjelmiston ansiosta yritysskannerit voi integroida vaivattomasti asiakirjanhallintajärjestelmään. Työnkulku tehostuu, ja voit taltioida, muuntaa ja jakaa skannattuja tietoja asiakirjojen arkistointijärjestelmissä.

Voit lisätä tuottavuutta skanneripaneelin mukautettavien PushScan-toimintojen (esimerkiksi skannaus Microsoft SharePointiinTM ja pilvipalveluihin) avulla.

Wi-Fi Direct -toiminto

Epson DocumentScan -ohjelmiston avulla käyttäjät voivat hyödyntää Wi-Fi Direct -toiminnon ja muodostaa langattoman yhteyden tuettuihin skannereihimme ilman verkkoa. Tämä on ihanteellinen ratkaisu BYOD (tuo oma laitteesi) -ympäristöihin, ja sen ansiosta on entistäkin helpompaa skannata, tallentaa ja keskittää kaikki tärkeät liiketoiminta-asiakirjasi pilvipalvelujen avulla, jotta henkilökunta voi käyttää niitä mistä tahansa ja millä laitteella tahansa. Voit myös skannata suoraan sähköpostiosoitteeseen tai toiseen Epson Connect -palvelua tukevaan tulostimeen.

Skannaa asiakirjat suoraan Android™-laitteeseen. Voit esikatsella skannattuja tietoja, lähettää ne sähköpostilla tai lähettää ne suoraan muihin sovelluksiin tai pilvitallennuspalveluihin, joita ovat Box®, DropBox®, Evernote®, Google Drive™ ja Microsoft® OneDrive.

Epson DocumentScan

Lataa App Storesta Hanki Google Playstä

Lue lisää muista yrityskäyttöön tarkoitetuista skannereistamme

Kannettavat skannerit

Kannettavat A4-kokoiset skannerit asiakirjojen helppoon ja tehokkaaseen hallintaan tien päällä tai kompakteissa työympäristöissä.

Lisätietoja

Tasoskannerit

Ratkaise paperiongelmat ja tehosta asiakirjojen työnkulkuprosesseja luotettavilla ja monipuolisilla tasoskannereilla.

Lisätietoja

Ota yhteyttä

Jos haluat lisätietoja Arkkiskannerit, kirjoita tietosi alla oleviin kenttiin, niin Epsonin edustaja ottaa sinuun yhteyttä.

Täytä tämä kenttä
Täytä tämä kenttä
Täytä tämä kenttä
Täytä tämä kenttä
Täytä tämä kenttä
Täytä tämä kenttä
Haluan vastaanottaa uutisia ja tuotepäivityksiä Epsonilta.
Automaattinen tarkastus

Tällä kysymyksellä voimme erottaa vastaukset haittaohjelmia tuottavista järjestelmistä.

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

  1. Passeja voidaan skannata lisävarusteena saatavan tasoskannerin muuntosarjan avulla.

OHITA

 
Sulje

Osta verkkokaupasta

Sulje

Osta verkkokaupasta

Sulje

Osta verkkokaupasta

Ota yhteyttä