YHTEISTYÖTÄ VÄHITTÄISMYYNNISSÄ

Pysy mukana kehityksessä tekniikalla, joka tarjoaa luovia tapoja lähestyä asiakkaita, myydä tuotteita ja palveluita sekä hallita kustannuksia.

KATSO VIDEO

Sulje

 

Ratkaisut myymäläympäristöihin

Epsonin myymäläympäristöihin soveltuvien tekniikoiden tarkoituksena on luoda innostavampaa ja tehokkaampaa asiakaspalvelua sekä tukea vähittäismyymälän työntekijöitä arvokkaiden ja mieleenpainuvien asiakaskokemusten varmistamiseksi. Joustavat ratkaisumme pienentävät jonotusaikoja, suojaavat asiakas- ja yritystietoja sekä tarjoavat hyviä oivalluksia henkilökohtaisemman vuorovaikutuksen luomiseksi henkilöstön ja asiakkaiden välille.

Muodosta yhteyksiä

Epsonin teknologia lisää myyntimahdollisuuksia kaikilla tasoilla.

Muodosta yhteyksiä

Epsonin tekniikka auttaa lisäämään myyntimahdollisuuksia kaikilla tasoilla suojatusta käytöstä ja tietosuojan valvonnasta älykkäisiin myyntipistejärjestelmiin (POS) ja intuitiivisiin laitteisiin. Voit tarjota asiakkaille joka tilanteessa palkitsevaa palvelua älykkäillä ratkaisuilla, jotka suojaavat henkilötietoja ja rohkaisevat osallistumaan.

Integroi uudet laitteistot saumattomasti nykyiseen IT-infrastruktuuriin, koska Epsonin POS-tulostimet ovat yhteensopivia vanhemman tekniikan kanssa.

Suojaa tärkeitä tietoja Epsonin erittäin nopeilla kaksipuolisskannereilla. Skannaa asiakirjat suoraan haluamaasi tallennusjärjestelmään salasanalla suojatuksi PDF-tiedostoksi.

Kerää asiakkaiden kokemuksia Epsonin WorkForce Pro -skannereiden ja monitoimilaitteiden tehokkaan asiakirjanhallinnan avulla. Reititä tieto oikeille osastoille tiedon ensitallennuksesta alkaen ja aseta ymmärrys asiakassuhteen keskiöön.

Saavuta korkea suorituskyky alhaisilla kokonaiskustannuksilla käyttämällä supernopeita ja ympäristöystävällisiä WorkForce Enterprise -laitteita. Nämä A3-värimonitoimitulostimet hyödyntävät rivimustesuihkutekniikkaa, joten tulostimet tuottavat erittäin laadukkaita tulosteita nopeasti jopa 100 kuvaa minuutissa. Riittoisilla mustekaseteilla voidaan tulostaa useampia sivuja vähemmillä tarvikkeilla verrattuna laserlaitteisiin.

Sijoita tulevaisuuteen

Sijoita viisaasti selvän lisäarvon tuomiseksi yrityksellesi tänään ja huomenna.

Sijoita tulevaisuuteen

Sijoita viisaasti selvän lisäarvon tuomiseksi yrityksellesi tänään ja huomenna. Hyödy pienistä kokonaiskäyttökustannuksista. Varmista jatkuva sijoitetun pääoman tuotto myymäläinnovaatioilla, jotka vaativat vähemmän tarvikkeita, ja pienemmällä huoltotarpeella.

Luo vaikuttavia kampanjoita eloisilla ja värikkäillä hyllyetiketeillä, jotka on tulostettu myymälässä Epsonin ColorWorks-valikoiman laitteilla tarpeen mukaan.

Tulosta nopeammin halvemmalla Epsonin WorkForce Pro RIPS -sarjan A4- ja A3-tulostimilla, jotka takaavat alhaiset käyttökustannukset, nopean tulostuksen ja minimaalisen huoltotarpeen.

Lisää asiakasuskollisuutta nelivärisillä kupongeilla, joilla voit luoda hyvin kohdennettuja kampanjoita ja erikoistarjouksia myyntipisteisiin.

Luo upeita kylttejä, jotka on helppo ja nopea päivittää Epsonin laserasennusprojektoreilla. Jaa teräväpiirtosisältöä jopa 1 000 tuumaan asti skaalautuvalta näytöltä.

Vie asiakaspalvelu kaikkialle Epsonin kannettavilla kuittitulostimilla, joilla voit suorittaa myyntitapahtumia sekä myymälässä että sen ulkopuolella. Hoida maksutapahtumat ja lisää arvoa asiakaskokemuksiin missä päin kauppaa tahansa.

Katso tulokset

Lisää asiakkaiden tyytyväisyyttä, rakenna luottamusta ja edistä liikevaihtoa älykkäillä ratkaisuilla.

Katso tulokset

Paranna asiakastyytyväisyyttä, rakenna luottamusta ja kasvata tuloja älykkäillä ratkaisuilla, jotka lisäävät henkilökohtaista vuorovaikutusta ja elävöittävät tuotteiden esillepanoa. Tuota lisäarvoa, vauhdita myyntiprosesseja ja hyödynnä kampanjoita paremmin mukaansatempaavamman ja tuloksekkaan kokemuksen tarjoamiseksi.

Tee suuri vaikutus Epsonin SureColor SC-T Series -sarjan laitteilla. Luo suuria, hyvin tarkkoja julisteita ja kylttejä, jotka vahvistavat brändisi imagoa ja lisäävät myyntiä.

Varmista tärkeiden viestien perillemeno Epsonin laserasennusprojektoreilla. Näytä kuvia, videoita ja informaatiota seinillä, lattioilla ja katoissa pitääksesi asiakkaat tietoisina ja osallistuvina.

Vie laadukasta palvelua kaikkialle Epsonin tablettipohjaisilla myyntipisteillä ja kannettavilla kuittitulostimilla. Henkilöstö voi tiskin takana istumisen sijasta palvella asiakkaita henkilökohtaisesti ja hoitaa maksutapahtumat missä vain.

Luo vaikuttavia kampanjoita eloisilla väritarroilla tarpeen mukaan.

Auta turvaamaan planeettamme tulevaisuus

Epson ymmärtää, miten tärkeää on säilyttää vihreä planeetta tuleville sukupolville.

Suojaa planeettamme tulevaisuus

Epson ymmärtää, miten tärkeää on säilyttää vihreä planeetta tuleville sukupolville.

Täytä ympäristötavoitteesi vähentämällä jätettä jopa 99 prosentilla WorkForce Pro RIPS -laitteiden1 vaihdettavilla mustepakkauksilla, käytä jopa 96 prosenttia vähemmän sähköä WorkForce Pro -tulostimilla1; ja kaksinkertaista tulostusnopeutesi sekä puolita virrankulutuksesi WorkForce Enterprise -sarjan2 laitteilla.

Säästä sähköä ja hiilidioksidia2 Epsonin WorkForce Pro -malleilla, jotka käyttävät jopa 96 prosenttia vähemmän energiaa kuin lasertulostimet ja laserkopiokoneet.

Alenna energiankulutusta ja pidennä lampun käyttöikää vuorovaikutteisten näyttöratkaisujen virransäästötilalla.

Pienennä hiilijalanjälkeä käyttämällä skannereita, joilla ei ole lämpenemisaikaa, ja vähennä sähkönkulutusta sisäisellä ReadyScan-tekniikalla.

Viisi helppoa askelta kohti kestävää eurooppalaista tulevaisuutta

Pieni pala tekniikkaa kerrallaan

LATAA INFOGRAFIIKKA

 

Katso säästösi

Laske laskurillamme sähkön ja hiilidioksidin2 säästöt, jotka WorkForce Pro ‑tulostin voi tuoda vähittäismyyntiympäristöösi.

 
 • Jopa 92 % pienemmät CO2-päästöt kuin lasertulostimilla4
 • 96 % pienempi energiankulutus kuin lasertulostimilla3
 • 94 % vähemmän jätettä kuin lasertulostimilla3
 • 3,5 kertaa nopeampi kuin lasertulostimet5
 • Vihreää tekniikkaa, ei otsonikaasuja
 

Huolto ja tuki

Lue lisää asiakkaan tiloissa tehtävästä huollosta ja Epsonin takuusta.

Huolto ja tuki

Vakiotakuu

Kolmen vuoden laajennettu takuu tietyille Epson-tulostimille.

Huolto paikan päällä

Lue lisää asiakkaan tiloissa tehtävästä huollosta ja Epsonin takuusta.

Tekninen tuki

Tarvitsetko apua? Tukisivultamme saat yhteystietomme sekä muita hyödyllisiä tietoja.

Rekisteröidy

Kiitos, että ostit Epsonin tuotteen ja käytit aikaasi sen rekisteröimiseen.

Tarkista takuu

Tarkista laitteesi takuu.

Laajennetun takuun kampanja

Lue lisää Epsonin CoverPlus laajennetusta takuusta.

 

Vuokraratkaisut

Lue lisää siitä, miten voit saada etuja vuokraamalla Epson-tuotteen.

Tulosta ja tallenna

Säästää aikaa ja rahaa Epson Print & Saven avulla

Print365

Tulosta niin paljon kuin haluat – vaivattomasti ja ilman piilokustannuksia.

 

Tukivideot

Katso lisää tukivideoita.

LISÄTIETOJA

Ohjelmistoratkaisut

Näe kaikki ohjelmistoratkaisumme ja kumppaniemme toimittamat ratkaisut sekä niiden kanssa yhteensopivat järjestelmät.

Ohjelmistoratkaisut

Näe kaikki ohjelmistoratkaisumme ja kumppaniemme toimittamat ratkaisut sekä niiden kanssa yhteensopivat järjestelmät.

Tarratulostimet

Tehosta värillisten tarrojen tuotantoa

Väritarroja tarpeen mukaan tulostavat mustesuihkutulostimemme poistavat lämpötulostuksen perinteiset ongelmat. Nyt voit tulostaa helposti laadukkaita, mukautettuja värillisiä tarroja, lippuja ja etikettejä yrityksen sisällä silloin, kun niitä tarvitset. Ei enää viivästyksiä, häiriöitä, jätettä tai vaivaa. Ei enää esipainettujen tarrojen varastoa, tuotantokatkoksia, menetettyjä tilauksia tai myöhästyneitä toimituksia.

LISÄTIETOJA

POS-tulostimet, TM-Intelligent-tuotesarja

PARANNA ASIAKASKOKEMUSTA

Nopeasti muuttuvassa vähittäismyyntiympäristössä tavoitteena on tarjota erikoistunut ja sujuva ostokokemus. Älykkäiden ratkaisujemme avulla henkilökunta voi käsitellä tapahtumia missä liikkeen osassa tahansa käyttämällä mobiililaitteisiin ja tablet-tietokoneisiin perustuvia POS-ratkaisuja, jotka integroituvat vanhaan IT-järjestelmään ja tekevät monikanavaisesta vähittäismyynnistä todellisuutta.

LISÄTIETOJA

Kannettavat myyntipistetulostimet

ÄLYKÄSTÄ TULOSTUSTA LIIKKUVILLE YRITYKSILLE

Nämä tulostimet ovat nopeita ja tehokkaita ja tekevät asiakaspalvelusta joustavampaa ja helpompaa. Niillä voi tuottaa laadukkaita kuitteja ja viivakoodeja ja tulostaa suoraan Internet-selaimista tablet-tietokoneissa ja mobiililaitteissa.

LISÄTIETOJA

ISV YLEISKATSAUS

ITSENÄISTEN OHJELMISTO-VALMISTAJIEN (ISV) YHTEISÖ

Myyntipistetulostuksen edelläkävijänä tunnettu Epson mullistaa markkinat TM-intelligent-lämpökuittitulostimillaan, jotka on suunniteltu tablet-pohjaisiin myyntipisteratkaisuihin myynti-, hotelli- ja ravintola-aloilla.

LISÄTIETOJA

Lisähyötyjä projektorista

Täysi hyöty projektoristasi

Epsonin asiantuntevien ohjelmistoratkaisujen avulla voit hyödyntää projektorisi mahdollisuudet täysipainoisesti ja tehostaa laitteen hallintaa. Maailman johtavana projektorivalmistajana6 ymmärrämme tarpeen oikeille heijastusratkaisuille, joiden avulla voit esittää sisältöä paikassa kuin paikassa helposti ja tehokkaasti.

LISÄTIETOJA

Business Imaging Solutions

Laaja valikoima ratkaisuja kaikentyyppisille yrityksille

Epsonin laitteiden kanssa yhteensopivat ohjelmistopalvelut ja ‑ratkaisut auttavat tehostamaan yrityksesi työnkulkua, hallitsemaan kustannuksia, parantamaan tehokkuutta ja integroimaan laitteet jatkuvasti muuttuviin ympäristöihin saumattomasti.

LISÄTIETOJA

Yhdistä myymälä- ja verkkomyynti

Mitä jos verkkosivustollasi vierailevat asiakkaat näkisivät täsmälleen sen, mitä myymäläsi asiakkaat näkevät? Kun varustat myymälähenkilöstösi Epsonin Moverio-älylaseilla, he voivat välittää näkemänsä verkkoasiakkaille ja hyödyntää myynnissä äänilinkkiä. Musiikkimyymäläketju käyttää GoInStore-ratkaisua esittelyvälineitä varten, ja huippuluokan automyymälä käyttää sitä opastetun esittelykierroksen tarjoamiseen. Voit sovelluksesta riippumatta taata näin todella yksilöidyn asiakaskokemuksen.

Uusia tapoja kasvattaa liiketoimintaa

Epsonin tekniikan avulla voit kasvattaa myymälän liiketoimintaa uusilla ja mielenkiintoisilla tavoilla. Epson helpottaa uusien palvelujen käyttöönottoa yhdistämällä vanhat ja mobiilit myyntipistejärjestelmät, jotta voit luoda todella monikanavaisia tarjouksia ja hyötyä avustetun myynnin eduista. Ylitä uusien palveluiden nykyaikaiset kuluttajaodotukset käyttämällä helposti integroitavia ratkaisuja. Suojaa olemassa olevat sijoitukset takautuvalla yhteensopivuudella, yhtenäistetyillä elektronisilla myyntipisteillä ja ohjelmistonkehityspaketeilla (SDK:t).

Paranna ostokokemusta

Vähennä kassajonoja ja vapauta henkilökuntasi langattoman tablet-tietokoneen ja kannettavan kuittitulostimen avulla tai käytä ajantasaista analytiikkaa tehdäksesi fiksuja päätöksiä varastonhallinnasta, tarjouksista ja esillepanoista. Uuden sukupolven näyttögrafiikat ovat nopeasti muuttamassa elinympäristöämme, ja me voimme tarjota tarvitsemasi tekniikan tuottaaksesi laadukkaita kylttejä, myyntipisteitä, mainosbannereita ja -julisteita, esillepanoja, grafiikoita tai ajoneuvojen kääreitä, mukaan lukien panoraama- ja pystyheijastusmerkinnät. Epsonin ratkaisut voivat välittömästi tuoda kouriintuntuvia etuja myymälätilaan.

Muodosta yhteyksiä

Epsonin teknologia lisää myyntimahdollisuuksia kaikilla tasoilla.

Sijoita tulevaisuuteen

Sijoita viisaasti selvän lisäarvon tuomiseksi yrityksellesi tänään ja huomenna.

Katso tulokset

Lisää asiakkaiden tyytyväisyyttä, rakenna luottamusta ja edistä liikevaihtoa älykkäillä ratkaisuilla.

Auta turvaamaan planeettamme tulevaisuus

Epson ymmärtää, miten tärkeää on säilyttää vihreä planeetta tuleville sukupolville.

Huolto ja tuki

Lue lisää asiakkaan tiloissa tehtävästä huollosta ja Epsonin takuusta.

Ohjelmistoratkaisut

Näe kaikki ohjelmistoratkaisumme ja kumppaniemme toimittamat ratkaisut sekä niiden kanssa yhteensopivat järjestelmät.

Ota yhteyttä

Jos haluat lisätietoja liiketoimintaratkaisuistamme, lähetä meille yhteydenottopyyntö. Epsonin edustaja ottaa sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Yksilöllistä palvelua jokaiselle asiakkaalle

Tablettipohjainen myyntipistetulostus

Voit palvella asiakkaita kaikkialla myymälässä Epsonin tablettipohjaisten myyntipistetulostinten avulla. Tämä pienikokoinen TM-m30 -kuittitulostin sopii hyvin esimerkiksi hotelli- ja ravintola-alalle sekä erikoismyymälöihin. Se onkin ihanteellinen ratkaisu sekä tabletti- että tietokonepohjaisiin myyntipisteisiin.

Yhteydet asiakkaisiin digitaalisilla kylteillä

Mukaansatempaavien, dynaamisten ja reagoivien kylttien luominen myymälään on mainio tapa pitää yhteyksiä asiakkaisiin. Erittäin luotettavat ja monipuoliset Epsonin asennusprojektorit herättävät visuaalisen mainonnan eloon heijastamalla sisältöä seinille, kattoon ja lattiaan, myös pienissä tiloissa.

Erittäin nopea ja luotettava kuittitulostus

Epsonin kuittitulostimien tarkoituksena on vastata vaativimpienkin myymäläympäristöjen tarpeisiin. TM-T88VI on huipputekninen kuittitulostin, joka tulostaa erittäin nopeasti ja luotettavasti ja jonka kehittyneet ominaisuudet tukevat mobiili-, verkko-ja tietokonepohjaista myyntipistettä samanaikaisesti.

Erottuvat kyltit ja suurkokotulosteet

Anna jokaiselle kampanjalle sen ansaitsema erityiskohtelu käyttämällä suurkokotulosteita monille erilaisille materiaaleille. Moninkertaista kylttien vaikutus SureColor SC-T -sarjan laitteilla. Luo suuria, hyvin tarkkoja julisteita ja kylttejä, jotka vahvistavat brändisi imagoa ja lisäävät myyntiä.

Tietojen tallentaminen ja suojaaminen

WorkForce DS-780N on Epsonin tähän asti älykkäin yritysskanneri. Tämä arkkiskanneri on varustettu interaktiivisella kosketusnäytöllä ja sisäänrakennetulla verkolla, jotta voit helposti jakaa ja suojata asiakirjasi.

Tulosta nopeasti

Tulosta laadukkaita asiakirjoja jopa sata kuvaa minuutissa WorkForce Enterprisella – luotettavalla ja ympäristöä säästävällä A3-värimonitoimilaitteella, johon voi asentaa myös viimeistelijän.

Ammattitasoisia tarroja myymälässä ja matkoilla

Epsonin kevyet ja kannettavat tarratulostimet täyttävät kaikki tarrankirjoitustarpeet toimistossa ja sen ulkopuolella. Monipuolisia Epsonin tarratulostimia on helppoa ja edullista käyttää missä ikinä oletkaan, koska ne sisältävät joustavia nauhavaihtoehtoja, kuten satiininauhan lahjojen paketointiin.

Laadukkaat ja kestävät tarrat

Epsonin ColorWorks C7500 -tarratulostimilla voit tuottaa myymälässä laadukkaita tarroja tarpeen mukaan. Ne sopivat hyvin pakkaustarrojen ja hyllyetikettien tulostamiseen, ja tarrojen ja etikettien käyttö puolestaan helpottaa varastojen inventaarion hallintaa.

TUOTTEET

Tutustu Epsonin laajaan yrityskäyttöön suunniteltujen tulostimien, monitoimilaitteiden, skannereiden, projektoreiden ja muiden laitteiden valikoimaan.

Asiakasesimerkkejä

Previous Next

Resurssit

Täältä löydät erilaisia vähittäismyyntisektorille tarkoitettuja resursseja. Niihin kuuluu artikkeleja, tapaustutkimuksia, infografiikoita ja esitteitä, joissa on tietoja Epsonin tuotteista, ratkaisuista ja markkinatrendeistä.

LISÄTIETOJA

Uutiset ja tapahtumat

Olitpa kiinnostunut esittelyseminaareista, ohjelmointi- ja ylläpitokursseista tai käyttäjien koulutuksesta, asiantuntijamme välittävät osaamisensa mielellään sinulle ja henkilöstöllesi.

Suodata tuloksia

Previous Next

Messuja tai tapahtumia ei tällä hetkellä ole.

Tulostamisen tulevaisuus on energiatehokkaassa kylmämustesuihkutekniikassa

Lisää tuottavuutta ja vähennä ympäristövaikutuksia ilman kompromisseja.

LUE LISÄÄ

OTA YHTEYTTÄ

Jos haluat lisätietoja Epsonin ratkaisuista vähittäiskaupan alalle, kirjoita tietosi alla oleviin kenttiin, niin Epsonin edustaja ottaa sinuun yhteyttä.

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Täytä tämä kenttä
Täytä tämä kenttä
Täytä tämä kenttä
Täytä tämä kenttä
Täytä tämä kenttä
(valitse kaikki, jotka koskevat sinua)
Haluan vastaanottaa uutisia ja tuotepäivityksiä Epsonilta.

Vertaile
Sulje

Vertaile tuotteita

/ 3 valittu

Vertaa valittuja
OTA YHTEYTTÄ

ESITE

Huomisen työpaikka

Lataa huomisen työpaikan e-opas

ESITE

Huomisen työpaikka

Lataa huomisen työpaikan e-opas

 1. Perustuu Epsonin tilaamaan ja BLI:n kahden kuukauden aikana ennen helmikuuta 2017 suorittamaan testiin, jossa tuotteita verrattiin tiettyihin kilpaileviin laitteisiin. Lisätietoja on osoitteessa www.epson.fi/inkjetsaving.
 2. 45–55 sivun minuuttinopeudella tulostavat lasertulostimet kuluttavat tyypillisesti 1 500 W. WorkForce Enterprisen virrankulutus on 180–320 W, ja sen tulostusnopeus on jopa 100 sivua minuutissa. Lisätietoja on osoitteessa www.epson.eu/pageyield.
 3. Perustuu Epsonin tilaamaan ja BLI:n kahden kuukauden aikana ennen helmikuuta 2017 suorittamaan testiin, jossa tuotteita verrattiin tiettyihin kilpaileviin laitteisiin. Lisätietoja on osoitteessa www.epson.fi/inkjetsaving.
 4. Raakamateriaalien erottamisen ja käsittelyn sekä tarvikkeiden valmistuksen perusteella. Epsonin menetelmällä testattuna: 1. Laskelmassa ovat vain CO2-päästöt ilmaston lämpenemiseen vaikuttavana ympäristökuormituksena. 2. Laskelman tulokset perustuvat omaan ilmoitukseen. (kolmannen osapuolen vahvistusta ei ole saatu). 3. Käytämme CO2-kerrointa (kg CO2 / yksikkö), joka on julkaistu JEMAI-tietokannassa LCA Pro.
 5. Musteyksikön tulostuskapasiteetti on noin 84 000 sivua. Todellinen riittoisuus vaihtelee tulostettavien kuvien ja käyttöolosuhteiden mukaan. Lisätietoja on osoitteessa www.epson.eu/pageyield. Huomaa, että aloitusmustepaketissa on tarpeeksi mustetta vain tulostimen käyttöönottoa varten. Normaalikäyttöä varten laitteeseen täytyy hankkia uutta mustetta.
 6. Kyselyn suoritti Futuresource Consulting Limited vuosina 2001–2015.