PELAAMINEN KOTONA

Pelaaminen televisiollasi on hauskaa, mutta suurella näytöllä se on vielä vaikuttavampaa. Tarjoamme jännittävän ja mukaansatempaavan kokemuksen projektorivalikoimallamme, joka sopii täydellisesti jokaiselle pelaajalle.

Mikä on 4K PRO-UHD<sup>1</sup>?

Mikä on 4K PRO-UHD1?

Epson 4K PRO-UHD1 ei ole pelkkä resoluutiomääritys. Se kattaa kaikki kuvan suorituskykyyn vaikuttavat tekijät, mukaan lukien värin ja valkoisen kirkkauden, kontrastin, HDR10:n, väriprosessoinnin sekä kyvyn 4K-sisällön vastaanottamiseen, käsittelyyn ja projisointiin. Näytettävä sisältö on tämän ansiosta luonnollisempaa ja laadultaan Full HD ‑tarkkuutta parempaa.

Lisätietoja
Kirkkaampaa ja eloisaa pelaamista

Kirkkaampaa ja eloisaa pelaamista

Valkoisen valon kirkkaus ei yksistään herätä joka päivä näkemiäsi värejä eloon. Siksi Epsonin projektorien 3LCD-tekniikka tuottaa yhtä paljon valkoista ja värillistä valoa. Miksi tyytyä haaleaan ja elottomaan näyttöön? Koe eloisa ja luonnollinen kuva Epsonin projektoreilla.

Lisätietoja
FULL HD 1080p
4K PRO-UHD
FULL HD 1080p
4K PRO-UHD

Täyteläinen mustan kontrasti

Jopa 2 500 000:1-kontrastisuhde takaa optimaalisen kuvanlaadun tarkoilla varjostuksilla ja syvillä mustan sävyillä.

Peliominaisuudet

Tumman gamman lisäys

Tumman gamman lisäys

Kuvat on helpompi nähdä tummilla alueilla (esim. varjoissa)

21:9 erityisleveä Full HD -yhteensopiva

Leveämpi kuvasuhde, jotta näet enemmän

Koolla on väliä

Koolla on väliä

Muuta jokapäiväistä elämääsi ja tuo pelielämykset kotiisi Epsonin projektoreilla. Pelaatpa verkossa tai haastatpa perheesi ja ystäväsi rentoon peliin, nosta pelaaminen uudelle tasolle suurella näytöllä. Voit vangita kaikkien huomion 300 tuuman vaikuttavalla näytöllä ja tuoda perheen ja ystävät yhteen kokemaan unohtumattomia hetkiä.

Säädä kuvaa helposti

Säädä kuvaa helposti

Projektoria pitäisi voida mielestämme käyttää yhtä helposti kuin televisiota. Siksi nämä projektorit on nopea asentaa, ja niillä voidaan heijastaa välittömästi lähes mille tahansa pinnalle. Trapetsikorjauksen avulla käyttöönotto on nopeaa ja helppoa, ja pitkäikäisen valonlähdeteknologian ansiosta voit nauttia viihde-elämyksistä vuosien ajan.

  1. 4K-skaalaustekniikka kaksinkertaistaa Full HD -tarkkuuden siirtämällä kutakin kuvapistettä diagonaalisesti. Tarkkuus on 3D-tilassa Full HD.
Vertaile
Sulje

Vertaile tuotteita

/ 3 valittu

Vertaa valittuja