VERRATON KOTITEATTERI­ELÄMYS ELOK­UVAHARRASTAJILLE

Maailman johtavana kuvankäsittelytekniikan1 kehittäjänä meillä on tietämystä laadukkaan valkokangaselämyksen toteuttamisesta. Olitpa elokuvaharrastaja tai innokas urheilun ystävä, pidät varmasti uusimmasta 4K-skaalattujen UHD-kotiteatteriprojektorien valikoimastamme2.

LATAA ESITE

Todella edistyksellisiä, aidosti innovatiivisia tuotteita

Epson on johtanut maailman projektorimarkkinoita yli kymmenen vuoden ajan1. Uusimmassa huippuprojektorien valikoimassamme käytetään monia maailman kehittyneimpiä tekniikoita varmistamaan, että kotiteatterielämys on todella mukaansatempaava.

Luo puitteet

Tuota elämyksiä Epsonin kotiprojektoreilla. Muuta jokapäiväiset toiminnot, kuten suosikkiurheilulajiesi seuraaminen, klassikkoelokuvan katsominen, uusimman hittisarjan toistaminen tai viimeisimmän pelin pelaaminen, unohtumattomaksi kokemukseksi elämää suuremman heijastetun kuvan avulla. Voit vangita kaikkien huomion ja tuoda perheen ja ystävät yhteen kokemaan nämä unohtumattomat hetket.

Miksi tyytyä 55 tuuman (140 cm) TV-näyttöön, kun voit heijastaa jopa 300 tuuman (762 cm) kuvan?

Elokuvaharrastajat voivat katsoa suosikkielokuviaan niin kuin ohjaaja ne on tarkoittanut valitsemalla oikean kuvasuhteen. Huippuluokan mallimme2 voivat tallentaa jopa 10 eri linssin asentoa, joten voit helposti vaihtaa kuvasuhdetta yhdellä painikkeen painalluksella.

16:9-elokuva 2,4:1-näytöllä
2,4:1-elokuva 2,4:1-näytöllä

Joustava asennus ja täysi kirkkaus kaikissa valaistusolosuhteissa

Mielestämme projektorin asennuksen tulisi olla yksinkertaista. Siksi projektorimme on helppo sijoittaa lähes mihin tahansa. Saat täysin kohdistetun kuvan muutamassa sekunnissa. Optisen zoomauksen, linssin pysty- ja vaakasiirron sekä trapetsikorjauksen ansiosta käytön aloittaminen on nopeaa ja helppoa. Lisäksi huippuluokan malleissamme2 on moottoroitu zoomaus, tarkennus ja linssin siirto, jotka tekevät niiden käytöstä vieläkin joustavampaa ja helpompaa. Voit heijastaa 100 tuuman (254 cm) laajakuvanäytön vain kolmen metrin etäisyydeltä mille tahansa tyhjälle seinälle tai valkokankaalle.

Valaistusolosuhteet voivat usein vaihtua elokuvan aikana, joten on tärkeää, että projektori suoriutuu vaihtelevista kontrastitasoista ja tuottaa aina parhaan mahdollisen kuvan. Kotiteatteriprojektorimme tarjoavat korkean dynaamisen kontrastitason – kontrastisuhde on jopa 1 000 000:1. C2fine-paneelien avulla erittäin tehokas Auto Iris -toiminto varmistaa optimaalisen kontrastin ja kirkkauden kaikissa kohtauksissa valoisuudesta riippumatta, mikä tuo esiin 4K3 UHD -kuvan todellisen loiston.

Kirkas, eloisa kuva

Pelkkä valkoisen valon kirkkaus ei herätä joka päivä näkemiäsi värejä eloon. Siksi Epsonin projektorien 3LCD-tekniikka tuottaa yhtä suuren valkoisen ja värillisen valotehon. Yksisiruisten DLP-mallien valmistajat uskovat pystyvänsä parantamaan kuvanlaatua lisäämällä pelkästään projektoriensa valkoisen valon kirkkautta, mutta Epson takaa, että sen projektorit yhdistävät kirkkauden ja luonnolliset värit eloisan, realistisen kuvan luomiseksi. Miksi tyytyä tummaan, haalistuneeseen ja elottomaan näyttöön? Koe eloisa ja luonnollinen kuva käyttämällä Epsonin projektoreita, joiden värikirkkaus vastaa valkoisen valon kirkkautta.

LISÄTIETOJA

Koe 4K3-skaalaus2

Katso suosikkielokuviasi parhaalla mahdollisella tavalla. Epsonin 4K3-skaalaustekniikka vie visuaalisen kokemuksen aivan uudelle tasolle. Se vangitsee hienoimmat yksityiskohdat ja tuo vivahteikkaimmat kuviot eloon. Säädettävä terävyys ja yksityiskohtien parannus tuottavat optimaalisen katselukokemuksen joka kerta. Elokuvat näytetään oikealla tavalla, niin kuin ohjaaja ne on tarkoittanut2.

4K
Full HD
4K
Full HD
Full HD 4K

Tärkeimmät ominaisuudet

Projektori, jossa matala
kontrastisuhde
Korkea dynaaminen
kontrastitaso

Laaja dynaaminen alue2

Oletko valmis kotiteatteriprojektorien uusimpaan huipputekniikkaan? Laaja dynaaminen alue tarjoaa optimaalisen visuaalisen kokemuksen, sillä se lisää kontrastisuhdetta, mikä kasvattaa näytön tummimpien ja vaaleimpien alueiden eroa. Se antaa kuville enemmän syvyyttä ja tuo esiin uskomattomia yksityiskohtia, jotka eivät aiemmin olleet mahdollisia. Eikä siinä kaikki: se rikastaa värejä ja tekee kuvasta luonnollisemman mutta intensiivisen ja lopulta mukaansatempaavamman. HDR-tuen ansiosta voit nyt hyödyntää uusinta saatavilla olevaa HDR-sisältöä.

Ilman Super-Resolution-
tekniikkaa
Super-Resolution-
tekniikalla

Super-Resolution

Epsonin Super-Resolution-tekniikalla saat terävän, selkeän kuvan riippumatta siitä, mitä katsot. Zoomauksen ja suurentamisen aiheuttaman epätarkkuuden vähentämiseen suunniteltu tekniikka käyttää kehittyneitä keinoja elokuvan jokaisen kuvan terävöittämiseen ja tekee DVD- ja vakiopiirtosisällöstä elävämpää.

Nauti viihteestä jopa 11 vuoden ajan4

Lamppujen käyttöikä on jopa 7 5004 tuntia, joten voit katsoa elokuvan joka päivä seuraavien yhdentoista vuoden ajan niitä vaihtamatta. Epson-projektorit tunnetaan luotettavuudestaan, joten sinun ei tarvitse murehtia sitä, että suosikkielokuvastasi, -pelistäsi tai -ohjelmastasi jäisi minuuttiakaan näkemättä.

Ilman Super-Resolution-
tekniikkaa
Super-Resolution-
tekniikalla

Tasaisempi nopea toiminta kirkkaassa ja eloisassa 4K3 UHD2 -muodossa

Kuvan interpolointitekniikka tekee toimintakuvista sulavampia ja vähentää nopeasti liikkuvien kohtausten liike-epäterävyyttä lisäämällä uusia kuvia alkuperäisten väliin. Tämä ehkäisee kuvan epätarkkuutta ja tekee liikkuvista kuvista sujuvampia ja terävämpiä.

Ultrakirkkaat 3D-värit

Luminanssin parannustekniikan ansiosta 3D-sisältö on paljon kirkkaampaa kuin monissa Full HD 3D -kotiteatteriprojektoreissa. Tämä johtuu siitä, että kaikki aktiiviset 3D-suljinlasit vähentävät yleensä kirkkautta vaihtaessaan silmästä toiseen. Kaksinkertaistamalla tämän vaihdon nopeuden olemme kuitenkin merkittävästi vähentäneet kirkkauden pienenemistä, minkä tuloksena on kirkkaampi, vaikuttavampi 3D-katselukokemus.

Edistyksellinen WirelessHD

Nauti optimilaatuisesta 4K3 -katselusta huolehtimatta johtojen tai kaapeleiden kytkemisestä EH-TW9300W WirelessHD5 -projektorimme avulla. Se tarjoaa HDCP-yhteensopivaa siirtoa ilman puskurointia tai katkoksia. Voit jopa katsoa toisen laitteen kuvaa langattoman kuva kuvassa -tilan avulla ja vaihtaa enintään viiden kytketyn HDMI-laitteen välillä. WirelessHD5-lähettimessä on myös kätevä MHL®-portti6, jonka avulla voi katsoa älypuhelimen ja tablet-tietokoneen sisältöä helposti.

Elämää suurempaa sisältöä älypuhelimista ja tablet-tietokoneista

Suurenna älypuhelimen tai tablet-tietokoneen sisältö MHL6 (Mobile High-Definition Link) -liitännän avulla. Kytkemällä kaapelin voit helposti heijastaa videosisältöä, kuvia ja pelejä mistä tahansa MHL-yhteensopivasta älylaitteesta. Samalla voit myös ladata laitteitasi. Projektorin kaukosäädin voi kätevästi suodattaa yhteensopivista laitteista vastaanotettua sisältöä, joten hallitset toimintoja koko ajan.

Näytä valikoima

Erittäin selkeä projektio

EH-TW9300

Nämä UHD Blu-ray- ja HDR-yhteensopivat kotiteatteriprojektorit tarjoavat todella mukaansatempaavan elokuvakokemuksen, sillä ne yhdistävät uusimmat kuvankäsittelytekniikat tuodakseen elokuvat uuteen eloon tarkoilla yksityiskohdilla. Niissä on 4K3-skaalaus, joka nostaa heijastetun näytön kuvanlaadun ja resoluution uudelle tasolle, näyttivätpä ne alkuperäistä 4K-sisältöä tai skaalasivat digitaalisesti Full HD 1080p -sisältöä.

LISÄTIETOJA

EH-TW9300W

Tämä luo optimaalisen visuaalisen kokemuksen, jossa on enemmän syvyyttä ja yksityiskohtia mutta voimakkaat värit. Projektorit muodostavat uskomattoman tarkkuuden ja selkeyden sekä syvimmät mustat poikkeuksellisen suuren kontrastisuhteen (1 000 000:1) ansiosta. Niissä on lisäksi kuvan interpolointi ja yksityiskohtien parannus, jotka luovat terävän, tasaisen ja sujuvan kuvan. Niille, jotka eivät halua huolehtia johdoista, EH-TW9300W sisältää WirelessHD5 4K -skaalausyhteyden.

LISÄTIETOJA
 • Laajan dynaamisen alueen tuki
 • 1 000 000:1 -kontrastisuhde
 • Suuri valkoinen ja värillinen valoteho (2 500 lumenia)
 • ISF-sertifioitu värienhallinta
 • 4K3-skaalaustekniikka
 • Kuvan interpolointi 2D- ja 3D-tiloissa
 • Super-Resolution 2D- ja 3D-tiloissa
 • Moottoroitu tarkennus, zoomaus ja linssin siirto
 • 2,1× optinen zoomaus ja laaja linssin siirto
 • WirelessHD5 (vain EH-TW9300W)
 • MHL® (Mobile High-Definition Link) -liitäntä älypuhelimen ja tablet-tietokoneen sisällön näyttämiseen6 (vain EH-TW9300W)

Tehokas mutta edullinen 4K3 -skaalattu projektio

Tämä laadukas projektori tuottaa edullisesti erinomaisen kuvanlaadun monenlaista sisältöä toistettaessa. Laite on erittäin helppo asentaa, ja sen avulla Full HD 1080p -sisältöä voi skaalata 4K3-tarkkuuteen. Laitteessa on suuri kontrastisuhde ja kirkkaustaso, joten se on loistava keino parantaa kotiteatterikokemusta.

LISÄTIETOJA
 • 160 000:1-kontrastisuhde
 • Suuri valkoinen ja värillinen valoteho (2 300 lumenia)
 • 4K3-skaalaustekniikka
 • Super-Resolution 2D- ja 3D-tiloissa
 • Moottoroitu tarkennus, zoomaus ja linssin siirto
 • 2,1× optinen zoomaus ja laaja linssin siirto

Erinomainen kotiteatterielämys

2D- ja 3D-tilan täysteräväpiirtoprojektion häikäisevä laatu tekee takuulla vaikutuksen. Markkinoiden johtava 3LCD-tekniikka tuottaa erinomaisen, terävän kuvan yhtä suuren valkoisen ja värillisen valon tehon ansiosta. Projektorin voi asentaa mihin vain pysty-/vaakasuuntaisen linssin siirron ja Quick Corner -toiminnon avulla. Lampun käyttöikä on seitsemän vuotta4 ja tuuletin on hiljainen, joten voit rentoutua ja nauttia elokuvista.

LISÄTIETOJA
 • 120 000:1-kontrastisuhde
 • Suuri valkoinen ja värillinen valoteho (2 700 lumenia)
 • 3D Full HD 1080p -tekniikka
 • Super-Resolution 2D- ja 3D-tiloissa
 • 1,6-kertainen optinen zoomaus ja laaja linssin siirto

Ainutlaatuista joustavuutta

Epsonin ensimmäinen erittäin lyhyen etäisyyden (UST) Full HD -laserkotiteatteriprojektori hyödyntää 3LCD-tekniikkaa ja heijastaa kuvat jopa 130 tuuman (330 cm:n) kokoisina. Nauti valkokangaselämyksistä kodin sisustuksesta tinkimättä.

Seinälle kiinnitettävä TV on aina näkyvillä, mutta heijastetun kuvan saa hetkessä piiloon. Epsonin erittäin lyhyen etäisyyden projektorin voi sijoittaa lähelle näyttöaluetta. Sen asentaminen käy käden käänteessä, ja kuva on laadukas myös kirkkaasti valaistuissa tiloissa. Pitkäikäinen laservalonlähde ja laajennettu takuu tekevät projektorista edullisen hankinnan.

LISÄTIETOJA
 • 2 500 000:1-kontrastisuhde
 • Suuri valkoinen ja värillinen valoteho (4 000 lumenia)
 • Katso suosikkisisältöjäsi seuraavan kymmenen vuoden ajan7
 • Sijaitsee lähellä näyttöaluetta ja heijastaa jopa 130 tuuman (330 cm:n) kuvan

Tuotevalikoima

 1. Kyselyn suoritti Futuresource Consulting Limited vuosina 2001–2015.
 2. Vain malleissa EH-TW9300W, EH-TW9300 and EH-TW7300, EH-LS10500.
 3. 4K-sisältö muodostetaan kuvapisteitä siirtämällä. Tekniikka siirtää kutakin kuvapistettä diagonaalisesti 0,5 kuvapisteen verran, jolloin pysty- ja vaakaresoluutio kaksinkertaistuu.
 4. Perustuu 105 minuutin elokuvan pituuteen projektorin ollessa säästötilassa.
 5. WirelessHD-toiminto on käytettävissä 28:ssa EU:n jäsenvaltiossa sekä Islannissa, Norjassa, Saudi-Arabiassa, Sveitsissä, Turkissa ja Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa. Tiedot voivat muuttua. Saat lisätietoja tuotteiden saatavuudesta markkina-alueellasi ottamalla yhteyden paikalliseen Epson-myyntipisteeseen.
 6. Tarkista laitteesi yhteensopivuus osoitteessa www.mhlconsortium.org. MHL, Mobile High-Definition Link ja MHL-logo ovat MHL, LLC:n tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä.
 7. Perustuu keskimäärin viiden tunnin päivittäiseen sisällön katsomiseen projektorin ollessa säästötilassa