YHTEISTYÖSSÄ
VAPAA-AJALLA

Tekniikkaratkaisuja vapaa-ajan elämyksiin

Ihmisillä on vapaa-ajalle paljon odotuksia. Vapaa-ajasta kerrotaan sosiaalisessa mediassa ja monesti halutaan osoittaa, että on saavutettu jotain. Epsonin tuotteilla voidaan tukea vapaa-ajan elämystä ja tehdä siitä kertomisen arvoinen tarina. Innovatiiviset ratkaisumme tukevat kokonaisvaltaisen kokemuksen tarjoamista, niin tukitoimintona kuin kilpailuedun luomiseen.

Luo uudenlainen vierailijakokemus

Innovatiivisen tekniikan avulla voit ohjata ja kouluttaa kävijöitä sekä tehdä heihin vaikutuksen vierailun aikana.

Luo uudenlainen vierailijakokemus

Riippumatta siitä, jonottavatko asiakkaat vielä tai kaipaavatko he palvelua tai tietoa, luo kokemus, jota he eivät halua unohtaa. Innovatiivisen tekniikan avulla voit ohjata ja kouluttaa kävijöitä sekä tehdä heihin vaikutuksen vierailun aikana.

Hämmästytä kävijöitä Epsonin laserasennusprojektorilla, joka voi heijastaa jopa 1 000 tuuman kokoisia kuvia lattioihin, seiniin, rakennuksiin tai esineisiin ja näin yhdistää fyysisen maailman virtuaaliseen – kyseessä voi olla niin mukaansatempaava koulutustila kuin useaan aistiin perustuva 4D-elämyskin.

Viihdettä kaikkialla joustavalla asennuksella ja jopa kaikkein vaativimpiin suojeltuihin rakennuksiin soveltuvilla ratkaisuilla. Heijastuksia voi liikuttaa 360 astetta mihin tahansa suuntaan, vaakasuunnassa, pystysuunnassa tai kiertäen. Nyt voit näyttää siis myös pystysuuntaisia kuvia.

Anna uudenlainen näkökulma Epsonin Moverio-älylaseilla. Lisättyä todellisuutta käyttämällä voit luoda 3D-kuvia, lisätä tietokerroksia ja visualisoida kerrotun tarinan, jolloin vierailijat voivat kokea nähtävyydet interaktiivisesti.

Tarjoa omatoimista tutustumista ja suuntaopasteita Epsonin interaktiivisilla näytöillä – ne ovat täydellisiä tietopisteitä, opetusaktiviteetteja ja visuaalisia kohokohtia, jotka pitävät vierailijat liikkeessä ja uteliaina.

Yksilöllistä nähtävyys tuottamalla mukautettuja kuvia, kortteja, taidetta ja muita arvoa lisääviä tulostetuotteita myyntiin keskeisissä pisteissä Epsonin SureLabtuotantotulostimilla.

Varmista palvelun saatavuus kaikkialla Epsonin kannettavilla kuittitulostimilla, joilla voit suorittaa myyntitapahtumia sekä myymälässä että sen ulkopuolella vierailijakokemuksen parantamiseksi.

Sijoita tulevaisuuteen

Vapaa-ajan organisaatioiden on löydettävä uusia tapoja vierailijoiden hankkimiseen ja säilyttämiseen vaikutusvaltaisten asiakkaiden aikakaudella.

Sijoita tulevaisuuteen

Vapaa-ajan organisaatioiden on löydettävä uusia tapoja vierailijoiden hankkimiseen ja säilyttämiseen vaikutusvaltaisten asiakkaiden aikakaudella. Sujuvoita aikaa vieviä prosesseja ja säästä rahaa tarjoamalla parempaa asiakaspalvelua.

Paranna kokemustasi uudella ja mielenkiintoisella sisällöllä Epsonin Moverio-älylasien avulla. Niiden vankka rakenne ja akun pitkä kesto monipuolistavat käyttömahdollisuuksia ja helpottavat laitekannan hallintaa. Herätä lisätyn todellisuuden maailmasi henkiin päivästä toiseen.

Luota toiminnan tehostumiseen Epsonin WorkForce Pro -monitoimitulostimilla ja älykkäillä skannereilla. Älytoiminnot tehostavat työnkulkua ja palveluiden järjestämistä, ja tehokkaampi asiakirjanhallinta vähentää hukka-aikaa.

Tee vaikutus Epsonin SureColor-suurkokotulostimilla luomalla huomiota herättäviä ja tarkkoja esityksiä, jotka tehostavat kampanjoitasi ja toimintojasi – sekä lisäävät myyntiä.

Tulosta lippuja ja henkilökortteja tarpeen mukaan Epsonin ColorWorks-tarratulostimilla. Luo mukautettuja ja huomiota herättäviä värillisiä lippuja ja henkilökortteja visuaalisen tunnistuksen tehostamiseksi.

Nauti vankasta luotettavuudesta huoltoa kaipaamattoman laserprojektorin ansiosta, jolla on jopa 12 000 tunnin / viiden vuoden takuu1. Sopii erittäin hyvin digitaalisiin kyltteihin vaikeasti saavutettavissa paikoissa.

Nauti tuloksista

Merkityksellisen asiakassuhteen luominen jokaisen vierailijan kanssa edellyttää räätälöityjä, mutta kuitenkin osallistavia nähtävyyksiä.

Nauti tuloksista

Merkityksellisen asiakassuhteen luominen jokaisen vierailijan kanssa edellyttää räätälöityjä, mutta kuitenkin osallistavia nähtävyyksiä. Oikea tekniikka voi vastata huolenaiheisiin sekä auttaa luomaan kävijämäärää kasvattavia kokemuksia.

Erottaudu kilpailijoista antamalla vierailijoille mahdollisuus astua vaihtoehtoiseen todellisuuteen tai antamalla heille oma henkilökohtainen opas – Epson Moverio -älylasit voidaan mukauttaa omaa nähtävyyttäsi ja vieraidesi tarpeita varten.

Lisää oppimisen tasoja antamalla kävijöille mahdollisuus suoraan vuorovaikutukseen sisällön kanssa kosketusnäyttöjen avulla. Interaktiiviset näyttömme voidaan skaalata jopa 100-tuumaisiksi, joten kaikki saavat parhaat näkymät, ja nuorempi yleisö voi käyttää näyttöä sormellaan tai kynällä.

Anna ihmisten uppoutua multimediasisältöön, jota voidaan räätälöidä eri kohderyhmille sopivaksi. Valinnaisella 4K-tarkkuudella Epsonin kiinteästi asennettavat projektorit tarjoavat uskomattoman luovan potentiaalin ja vievät katselukokemuksen uudelle tasolle.

Lisää asiakastyytyväisyyttä jatkuvasti päivitetyillä tiedoilla ja pikapalveluilla. Yksityiskohdilla on asiakkaille merkitystä, ja tarra- ja WorkForce-tulostimemme sekä yritysskannerimme ovat erittäin tärkeitä tekijöitä hallinnoinnin nopeuttamisessa.

Katso, miten paljon voit säästää tulostuskustannuksissa siirtymällä Epsonin laitteisiin

Käytä kokonaiskustannuslaskuriamme osoitteessa

LISÄTIETOJA

Suojaa planeettamme tulevaisuus

Ymmärrämme, miten tärkeää on säästää ympäristöä tuleville sukupolville.

Suojaa planeettamme tulevaisuus

Me Epsonilla ymmärrämme, miten tärkeää on säästää planeettaa tuleville sukupolville. Siksi kehitämmekin tulostusratkaisuistamme mahdollisimman ympäristöystävällisiä.

Täytä ympäristötavoitteesi

vähentämällä jätettä jopa 99 prosentilla WorkForce Pro RIPS -laitteiden vaihdettavilla mustepakkauksilla, käytä jopa 96 prosenttia vähemmän sähköä WorkForce Pro -tulostimilla5 ja kaksinkertaista tulostusnopeutesi ja puolita virrankulutuksesi WorkForce Enterprise -sarjan laitteilla6.

Säästä sähköä ja hiilidioksidia2 WorkForce Pro -laitteilla, jotka käyttävät jopa 96 prosenttia vähemmän energiaa kuin lasertulostimet ja laserkopiokoneet2.

Alenna energiankulutusta vuorovaikutteisten näyttöratkaisujen virransäästötilalla ja pitkäikäisillä lampuilla.

Pienennä hiilijalanjälkeä käyttämällä skannereita, joilla ei ole lämpenemisaikaa, ja vähennä sähkönkulutusta sisäisellä ReadyScan-tekniikalla.

Viisi helppoa askelta kohti kestävää eurooppalaista tulevaisuutta

Pieni pala tekniikkaa kerrallaan

LATAA INFOGRAFIIKKA

 

Katso säästösi

Laske laskurillamme WorkForce Pro -tulostimella saavutettavissa olevat sähkön ja hiilidioksidin2 säästöt.

 
  • Jopa 92 % pienemmät CO2-päästöt kuin lasertulostimilla3
  • Jopa 96 % pienempi energiankulutus kuin lasertulostimilla2
  • Jopa 94 % vähemmän jätettä kuin lasertulostimilla2
  • Jopa 3,5 kertaa nopeampi kuin lasertulostimet2
 

Huolto ja tuki

Lue lisää paikan päällä tehtävästä huollosta ja Epsonin takuusta.

Huolto ja tuki

Vakiotakuu

Lue lisää Epsonin takuuvaihtoehdoista.

Huolto paikan päällä

Lue lisää huoltovaihtoehdoista, mukaan lukien huolto paikan päällä.

Tekninen tuki

Tarvitsetko apua? Tukisivultamme saat yhteystietomme sekä muita hyödyllisiä tietoja.

Rekisteröidy

Kiitos, että ostit Epsonin tuotteen ja käytit aikaasi sen rekisteröimiseen.

Tarkista takuu

Tarkista laitteesi takuu.

Laajennetun takuun kampanja

Kolmen vuoden laajennettu takuu määritetyille Epson-tulostimille.

 

Vuokraratkaisut

Lue lisää siitä, miten voit saada etuja vuokraamalla Epson-tuotteen.

Tulosta ja tallenna

Säästää aikaa ja rahaa Epson Print & Saven avulla

Print365

Tulosta niin paljon kuin haluat – vaivattomasti ja ilman piilokustannuksia.

Ohjelmistoratkaisut

Näe kaikki ohjelmistoratkaisumme ja kumppaniemme toimittamat ratkaisut sekä niiden kanssa yhteensopivat järjestelmät.

Ohjelmistoratkaisut

Näe kaikki ohjelmistoratkaisumme ja kumppaniemme toimittamat ratkaisut sekä niiden kanssa yhteensopivat järjestelmät.

Lisähyötyjä projektorista

Täysi hyöty projektoristasi

Epsonin asiantuntevien ohjelmistoratkaisujen avulla voit hyödyntää projektorisi mahdollisuudet täysipainoisesti ja tehostaa laitteen hallintaa. Maailman johtavana projektorivalmistajana4 ymmärrämme tarpeen oikeille heijastusratkaisuille, joiden avulla voit esittää sisältöä paikassa kuin paikassa helposti ja tehokkaasti.

LISÄTIETOJA

Business Imaging Solutions

Laaja valikoima ratkaisuja kaikentyyppisille yrityksille

Epsonin laitteiden kanssa yhteensopivat ohjelmistopalvelut ja -ratkaisut auttavat tehostamaan yrityksesi työnkulkua, hallitsemaan kustannuksia, parantamaan tehokkuutta ja integroimaan laitteet jatkuvasti muuttuviin ympäristöihin saumattomasti.

LISÄTIETOJA

Viihdettä suuressa mittakaavassa

Stimuloi aisteja ja vie katsojat toiseen ulottuvuuteen joko kiinteällä heijastuksella tai vuokraprojektorilla. Käyttämällä erilaisia Epsonin kiinteästi asennettavia projektoreita reunojen häivytykseen yhdistettynä voit näyttää mukaansatempaavia kuvia paljon suuremmilla alueilla ja näin luoda vaikuttavia ja tunnelmallisia elämyksiä vierailijoille. Voit luoda uudelleen jokaisen yksityiskohdan ja muokata multimediasisältöä yleisöllesi sopivaksi pienissäkin tiloissa.

Ryhdy mestaritarinankertojaksi

Epsonin iProjectionin avulla on helppo kytkeä iOS- tai Androidlaite verkkokäyttöominaisuudella varustettuun Epsonin näyttöratkaisuun, joten voit langattomasti heijastaa kuvia, asiakirjoja ja verkkosivuja. Voit näin pitää esityksiä vaivattomasti ja tehokkaasti napauttamalla näyttöä. Voit myös valita sisäisen kommenttipainikkeen ja korostaa viestiäsi käyttämällä kynää, korostuskyniä tai pyyhintä, joiden värin ja opasiteetin voi valita.

Kannusta aktiiviseen tutustumiseen

Tapahtumapaikkasi on kuin tyhjä alusta kokonaisvaltaisen, yleisön ja nähtävyydet yhdistävän vapaaajanelämyksen kehittämiselle. Digitaalisten kylttien avulla voit jatkuvasti tarjota päivitettyjä, reaaliaikaisia tietoja aina tapahtumista ja kohteista ruokalistoihin ja viihdetarjontaan. Epsonin interaktiiviset kyltit miellyttävät myös digitaalisesti aktiivisia asiakkaita, jotka haluavat tutustua kohteeseen omatoimisesti tai testata tietojaan.

Luo uudenlainen vierailijakokemus

Innovatiivisen tekniikan avulla voit ohjata ja kouluttaa kävijöitä sekä tehdä heihin vaikutuksen vierailun aikana.

Sijoita tulevaisuuteen

Vapaa-ajan organisaatioiden on löydettävä uusia tapoja vierailijoiden hankkimiseen ja säilyttämiseen vaikutusvaltaisten asiakkaiden aikakaudella.

Nauti tuloksista

Merkityksellisen asiakassuhteen luominen jokaisen vierailijan kanssa edellyttää räätälöityjä, mutta kuitenkin osallistavia nähtävyyksiä.

Suojaa planeettamme tulevaisuus

Ymmärrämme, miten tärkeää on säästää ympäristöä tuleville sukupolville.

Huolto ja tuki

Lue lisää paikan päällä tehtävästä huollosta ja Epsonin takuusta.

Ohjelmistoratkaisut

Näe kaikki ohjelmistoratkaisumme ja kumppaniemme toimittamat ratkaisut sekä niiden kanssa yhteensopivat järjestelmät.

Ota yhteyttä

Jos haluat lisätietoja liiketoimintaratkaisuistamme, lähetä meille yhteydenottopyyntö. Epsonin edustaja ottaa sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Kehitys alkaa tästä

Tee jokaisesta yksityiskohdasta tärkeä

Luo lipuista ja rannekkeista brändättyjä tai kampanjaa edistäviä muistoesineitä. Epsonin ColorWorkstarratulostimet tuottavat väritulosteita tarpeen mukaan, joten voit helposti mukauttaa ympäristön, tapahtuman tai näyttelyn yksityiskohtia ja tulostaa monenlaiselle paperille.

Anna vierailijoille aktiivinen rooli

Epsonin interaktiiviset näytöt on luotu suuntaopasteita ja yhteistyötä varten. Käytä tietopisteissä ja oppimistiloissa, jotta vierailijat voivat tutustua paikkaan omatoimisesti ja osallistua teema-aktiviteetteihin kosketusnäytön kautta käyttämällä sormiaan tai tarjolla olevia herkästi reagoivia kyniä.

Esittele mielikuvitustasi

Siirrä kokonaiset huoneet toisiin maailmoihin. Epsonin kiinteästi asennettavat projektorit voivat luoda jännittäviä esityksiä parannetulla 4D-laadulla ja tuottaa suuria heijastuksia rakennuksiin, musiikkiin, tarinaan tai muihin tehosteisiin, jolloin lopputuloksena on vertaansa vailla oleva useaan aistiin perustuva elämys.

Erittäin nopea ja luotettava kuittitulostus

Epsonin kuittitulostimien tarkoituksena on vastata vaativimpienkin myymäläympäristöjen tarpeisiin. TM-T88VI on huipputekninen kuittitulostin, joka tulostaa erittäin nopeasti ja luotettavasti ja jonka kehittyneet ominaisuudet tukevat mobiili-, verkko-ja tietokonepohjaista myyntipistettä samanaikaisesti.

Tarjoa asiakkaiden haluamaa palvelua

Epson tarjoaa ratkaisut toimistotiloihin, olipa kyseessä sitten pieni vapaa-ajan kohde, jossa on käytössä vaihtomustepakkaustekniikka (Replaceable Ink Pack System, RIPS) tai suurempi vapaa-ajanviettopaikka, jossa käytetään WorkForce Enterprise -tulostusratkaisua. Voit esimerkiksi skannata täytettyjä jäsenyyslomakkeita lippukioskeilta päätoimistoon nopeaa hyväksyntää varten ja näin antaa vieraillesi positiivisen asiakaspalvelukokemuksen.

Ylitä asiakkaiden odotukset

Epsonin suurkokotulostimilla voit tuottaa huippuluokan julisteita ja bannereita sekä tulostaa tekstiä tai kuvia ja tehdä paljon muutakin sellaista, johon aikaisemmin tarvittiin ulkopuolista apua.

Tarjoa mukaansatempaavia elämyksiä

Epsonin läpinäkyvät Moverio-älylasit mahdollistavat lisätyn sisällön käyttämisen upotettuna todellisen maailman päälle tehden näin kulttuurikokemuksista, tapahtumista ja tapahtumapaikoista sekä tehdaskierroksista helppopääsyisiä ja jännittäviä ilman, että muita näyttelyiden tai nähtävyyksien kävijöitä häiritään.

Luo yksilöllisiä tarinoita

Luo yksilöllisiä valokuvia, todistuksia ja kortteja asiakkaiden edetessä elämyksessä. Epsonin SureLabvalokuvatulostimet luovat visuaalisia tarinoita, jotka vierailijat voivat säilyttää ja jakaa.

TUOTTEET

Asiakasesimerkkejä

Previous Next

Resurssit

Täältä löydät erilaisia vapaa-ajan sektoriin liittyviä resursseja. Niihin kuuluu artikkeleja, tapaustutkimuksia, infografiikoita ja esitteitä, joissa on tietoja Epsonin tuotteista, ratkaisuista ja markkinatrendeistä.

LISÄTIETOJA

Uutiset ja tapahtumat

Olitpa kiinnostunut esittelyseminaareista, ohjelmointi- ja ylläpitokursseista tai käyttäjien koulutuksesta, asiantuntijamme välittävät osaamisensa mielellään sinulle ja henkilöstöllesi.

Suodata tuloksia

Previous Next

Messuja tai tapahtumia ei tällä hetkellä ole.

Tulostamisen tulevaisuus on energiatehokkaassa kylmämustesuihkutekniikassa

Lisää tuottavuutta ja vähennä ympäristövaikutuksia ilman kompromisseja.

LUE LISÄÄ

OTA YHTEYTTÄ

Jos haluat lisätietoja Epsonin ratkaisuista vapaa-ajan alalle, kirjoita tietosi alla oleviin kenttiin, niin Epsonin edustaja ottaa sinuun yhteyttä.

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Täytä tämä kenttä
Täytä tämä kenttä
Täytä tämä kenttä
Täytä tämä kenttä
Täytä tämä kenttä
(valitse kaikki, jotka koskevat sinua)
Haluan vastaanottaa uutisia ja tuotepäivityksiä Epsonilta.

  1. Koskee seuraavia malleja: EB-L610U, EB-L615U, EB-L610W, EB-L510U, EB-L400U
  2. Perustuu Epsonin tilaamaan ja BLI:n kahden kuukauden aikana ennen helmikuuta 2017 suorittamaan testiin, jossa tuotteita verrattiin tiettyihin kilpaileviin laitteisiin. Lisätietoja on osoitteessa www.epson.fi/inkjetsaving
  3. Raakamateriaalien erottamisen ja käsittelyn sekä tarvikkeiden valmistuksen perusteella. Epsonin menetelmällä testattuna: 1. Laskelmassa ovat vain CO2-päästöt ilmaston lämpenemiseen vaikuttavana ympäristökuormituksena. 2. Laskelman tulokset perustuvat omaan ilmoitukseen (kolmannen osapuolen vahvistusta ei ole saatu). 3. Käytämme CO2-kerrointa (kg CO2 / yksikkö), joka on julkaistu JEMAI-tietokannassa LCA Pro.
  4. Kyselyn suoritti Futuresource Consulting Limited vuosina 2001–2015.
  5. Tulevaisuuden teemapuisto, Attractions Magazine
  6. 45–55 sivun minuuttinopeudella tulostavat lasertulostimet kuluttavat tyypillisesti 1 500 W. WorkForce Enterprisen virrankulutus on 180–320 W, ja sen tulostusnopeus on jopa 100 sivua minuutissa. Lisätietoja on osoitteessa www.epson.eu/pageyield
Vertaile
Sulje

Vertaile tuotteita

/ 3 valittu

Vertaa valittuja