PrecisionCore

Tulevaisuuden tekniikkaa

NOPEUS

PrecisionCore-tulostuspäätekniikka tuottaa nopeasti Epsonin maineikkaan, alan johtavan tulostuslaadun. Epsonin suuritarkkuuksiset tulostussirut ovat yksi maailman nopeimmista mustesuihkutulostustekniikoista. PrecisionCore-pietsoelementit aktivoituvat kukin 50 000 kertaa sekunnissa.

LAATU

PrecisionCoren suuttimen tiheys on jopa kolminkertainen Epsonin tavallisiin pietsotulostuspäihin verrattuna. Näiden suutinten halkaisija on noin 20 mikronia, ja ne muodostavat pieniä, pyöreitä, toistuvia pisteitä, joiden halkaisija on noin 40 mikronia. Tämä pistetarkkuus on erityisen tärkeää terävän tekstin ja ohuiden viivojen luomiseksi.

LUOTETTAVUUS

PrecisionCore sisältää uuden järjestelmän, joka lisää luotettavuutta pietsokiteen tehon avulla. Pietsoelementti pystyy muodostamaan jännitteen, joka havaitsee millisekunneissa, aktivoituuko elementti oikein. Se pystyy diagnosoimaan toimintakuntonsa lähes välittömästi.

MONIPUOLISET MATERIAALIT

PrecisionCoren mikromekaaninen aktivointielementti välttää lämpäpohjaisten järjestelmien materiaalirajoitukset. Sen ansiosta musteen koostumus on värikkäämpi ja kestävämpi, sillä muste sisältää enemmän väri- ja sidosaineita kuin lämpöpohjaisissa mustesuihkujärjestelmissä, ja tulostus on mahdollista laajemmalle alusmateriaalivalikoimalle.

SKAALATTAVUUS

PrecisionCore on skaalattava tekniikka, joka soveltuu niin teollisiin järjestelmiin, kuten suuriin etikettipainokoneisiin, kuin pöytätulostimiin. Modulaarisuuden ansiosta PrecisionCore-tulostussirut voidaan järjestää sekä liikkuvan sarjatulostuspään että kiinteän rivipään kokoonpanoihin.

KÄÄNTEENTEKEVÄ PRECISIONCORE-TEKNIIKKA

PrecisionCore-tulostuspäätekniikka on tuloksena yhdestä Epsonin historian suurimmista tutkimus- ja kehitysinvestoinneista. Siinä yhtiön asiantuntemus mikrosähkömekaanisissa valmistusjärjestelmissä (MEMS) yhdistettiin materiaalitieteen edistysaskeliin.

Tulostamisen tulevaisuus on energiatehokkaassa kylmämustesuihkutekniikassa

Lisää tuottavuutta ja vähennä ympäristövaikutuksia ilman kompromisseja.

LUE LISÄÄ

KEHITYS- JA VALMISTUSPROSESSI

Epson ilmoitti äskettäin, että Japanissa on valmistunut kaksi uutta mustesuihkutulostuspäiden tuotantolinjaa, jotka maksoivat 125 miljoonaa euroa. Nämä uusien tuotantolinjojen avulla voidaan valmistaa uutta MicroTFP-tulostussirua sekä kokonaista valikoimaa uusia tulostuspäitä.

THIN FILM PIEZO

Pietsokide taipuu, kun siihen johdetaan sähköjännite. Tämä liike on käyttövoimana Epsonin tulostuspäiden jokaisen suuttimen pienille mustepumpuille. Yleensä pietsoelementti taipuu sitä enemmän, mitä ohuempi se on. MicroTFP kaksinkertaistaa pietsoaktuaattorin taivutustehon alkuperäiseen TFP-tulostuspäähän verrattuna.

MIKROSÄHKÖMEKAANISET VALMISTUSJÄRJESTELMÄT

MEMS-tekniikkaa käytetään autojen ja matkapuhelinten kiihtyvyysmittarien, kiintolevyjen osien sekä muiden laitteiden valmistamiseen. Yhdistämällä MEMS-prosessit kehittyneeseen pietsomateriaalitieteeseen Epson on onnistunut luomaan mikroskooppisen pieniä, tehokkaita aktuaattoreita ja muodostamaan hyvin tarkkoja mustekanavia, jotka mahdollistavat tarkan, nopean musteensyötön.

TARKKUUSKOKOONPANO

Nämä tulostussirut kytketään sitten mustesäiliöihin, suodattimiin ja elektroniikkaan ja lopuksi koteloidaan täysin automaattisiin kokoonpanolinjoihin, joissa käytetään Epsonin edistyksellistä tehdasautomaatiota lähes ilman käyttäjän toimia.

Kuuden akselin skalaariset robotit työskentelevät samaan aikaan Epsonin oman kuvankäsittely- ja kokoonpanotekniikan kanssa ja tuottavat tasaisen virran koteloituja sirukokoonpanoja, jotka muodostavat perustan vastaaville tulostuspäille.

NOZZLE STATE ANALYSIS

SurePress L-6034VW on Epsonin ensimmäinen yksivaiheinen teollinen painokone ja ensimmäinen, jossa käytetään Epsonin uutta PrecisionCore-rivipäätekniikkaa. Uusi PrecisionCore-rivipää on keskeisessä roolissa SurePress L-6034VW:ssä ja mahdollistaa painokoneen suuren suorituskyvyn, erinomaisen luotettavuuden, vähäisen huoltotarpeen ja alhaiset käyttökustannukset.