HARKITSETKO LASERTULOSTINTA?
HARKITSE UUDELLEEN.

EcoTank-mustavalkotulostin: nopea, taloudellinen, korkealaatuinen

Katso video

Edulliset tulosteet

Taloudellinen EcoTank eroaa täysin lasertulostimista. Siinä on suuri uudelleentäytettävä mustesäiliö, joka täytetään väriaineen sijaan tulostimen mukana tulevilla mustepulloilla. Sinulla on heti riittävästi mustetta tuhansien sivujen tulostamiseen, mikä pienentää kustannuksia ja säästää aikaa, koska väriainetta ei tarvitse vaihtaa usein.

TULOSTA
JOPA
11 000 SIVUA¹
MUKANA TULEVALLA
MUSTEELLA
EcoTank Mono Calculator
Low running cost

Käytössä edullinen

EcoTank-mustavalkotulostimien mukana toimitettavalla musteella voit tulostaa jopa 11 000 sivua1, mikä tekee siitä erittäin taloudellisen valinnan. Koska uudelleentäyttöjä tarvitaan vain harvoin, voit säästää mustepullojen avulla yli 90 % sivukohtaisista kustannuksista2.

Reliability & durability

Luotettava ja kestävä

Kaikissa EcoTank-mustavalkotulostimissa on mielenrauhan takaava yhden vuoden tai 100 000 sivun takuu. Pysyvä tulostuspää ja pigmenttimusteet tuottavat selkeitä ja tarkkoja tulosteita.

Save time

Säästä aikaa

Nopea tulostus ilman laitteen lämpenemisen odottelua ja tulostusnopeus jopa 20 s/min3. Älä haaskaa aikaa tarvikkeiden vaihtamiseen – voit vain täyttää säiliön ja unohtaa koko asian. Laitteen etuosassa olevan mustetason ilmaisin näyttää, milloin mustetta täytyy lisätä.

Save energy

Säästä energiaa

Tämä energiaa säästävä tulostin voi säästää virrankulutuksessa jopa 95 %4 verrattuna mustavalkolasertulostimiin. Minimoi paperin kulutus tulostamalla molemmille puolille. Tietyissä malleissa on automaattinen kaksipuolistulostus.

SÄÄSTÄ YLI
90 %
SIVUKOHTAISISSA KUSTANNUKSISSA2
Epson EcoTank Ink

Laske, kuinka paljon voit säästää Epsonin EcoTank-tulostimilla

Valitse Epson EcoTank -malli ja vertaa sitä johonkin 20 myydyimmästä tulostimesta

Kerro, kuinka monta sivu arvioit tulostavasi kuukaudessa ja kuinka monta vuotta uskot tulostinta käyttäväsi.

Valitse Laske

Epson M100 vs. Cannon LPB-6030B

Voit säästää valittuun malliin verrattuna

Tai jopa markkinoiden keskiarvoon verrattuna4

NÄYTÄ YKSITYISKOHTAISET TULOKSETTULOSTA TÄMÄ SIVU

Tuloksesi

  • MARKKINOIDEN KESKIARVO

JOS HALUAT LISÄTIETOJA SIITÄ, MITEN NÄMÄ TULOKSET ON LASKETTU, NAPSAUTA TÄTÄ, NIIN SAAT TIETOJA LASKUTAVASTA JA PERUSOLETTAMUKSISTA.

Kokonaiskustannusten merkkinä on punainen viiva, joka perustuu 450 tulostettuun sivuun kuukaudessa 3 vuoden ajan.

Kokonaiskustannukset perustuvat laitteiston ostokuluihin ja säännöllisiin muste- tai väriainekuluihin. Muut kustannukset, kuten lasertulostinten lisätarvikkeet ja virrankulutus, voivat vaikuttaa kokonaiskustannuksiin ja tuoda lisäsäästöjä. Tulostinten ja tarvikkeiden keskimääräinen myyntihinta saatiin IDC:n EMEA-maissa keräämistä oheislaitetiedoista (tiedot kerätty vuoden 2016 2. neljänneksen ja vuoden 2017 1. neljänneksen välillä) sekä IDC:n EMEA-maissa keräämistä tarviketiedoista (tiedot vuodelta 2016).

Vertaa toista tulostinta

Näytä valikoima

1Ilmoitetut kapasiteetit ekstrapoloidaan Epsonin alkuperäisen metodologian perusteella ISO/IEC 19752 ‑standardin sisältämien testikuvioiden tulostussimulaatiosta. Ilmoitetut kapasiteetit EIVÄT perustu ISO/IEC 24711 ‑standardiin. Ilmoitetut kapasiteetit saattavat vaihdella tulostettavien kuvien, käytettävän paperityypin, tulostusvälin sekä käyttöympäristön olosuhteiden, kuten lämpötilan, mukaan. Tulostimen ensimmäisen käyttöönoton aikana tulostuspään suuttimien täyttämiseen käytetään jonkin verran mustetta, joten toimitukseen sisältyvän mustesarjan riittoisuus voi olla ilmoitettua pienempi.

2EcoTank-vaihtomustepullojen suositushinta verrattuna tulostushintoihin, jotka on laskettu ottamalla suurin saatavilla oleva väriaineen täyttöpullo ja jakamalla keskimääräisellä myyntihinnalla Länsi-Euroopan markkinoilla (tiedot saatu IDC EMEA Semiannual Consumables Trackerin (2018H1) kesäkuuta 2018 edeltävien 12 kuukauden hintatiedoista. Hinnat sisältävät arvonlisäveron 21 %). Väriaineiden riittoisuustiedot ovat peräisin valmistajien sivustoista.

3Määritetty ISO/IEC 24734-standardin mukaisesti: ESAT-keskiarvo toimistoluokan testissä (oletuksena yksipuolinen tulostus). Lisätietoja on osoitteessa http://www.epson.eu/testing

4Energiankulutuksen vertailu tulostettaessa Epson ET-M1120-, ET-M2170- ja ET-M3170-malleilla verrattuna 75 % eniten myydyn A4-mustavalkolasertulostimen (alle 20 s/min luokassa) keskiarvoon (tiedot on saatu IDC Worldwide Quarterly Hardcopy Peripherals Trackerin (2018Q3) syyskuuta 2018 edeltävältä 12 kuukaudelta). Energiankulutuksen tiedot ovat peräisin valmistajien sivustoista.