EPSONIN SOVELLUKSET JA OHJELMISTOT

Mobiilitulostukseen, skannaukseen ja asiakirjojen lähettämiseen älypuhelimista ja tablet-laitteista.

Suodata resursseja

Käyttötyyppi

Tuote

Laite

 • Epson Cloud Solution PORT

  Epson Cloud Solution PORT

  Epson Cloud Solution PORT -sovelluksen avulla voit seurata Epson Cloud Solution PORT -alustaan liitettyjen tulostinten tilaa älypuhelimella tai tabletilla turvallisesti missä ja milloin vain.

 • Apple AirPrint™

  Apple AirPrint™

  AirPrint™ -toiminnon avulla voit langattomasti tulostaa valokuvia, sähköpostiviestejä, Web-sivuja ja asiakirjoja iPadista, iPhonesta ja iPod touchista ilman ohjainten asentamista.

 • Epson Projector Throw Distance Calculator

  Epson Projector Throw Distance Calculator

  Tällä verkkolaskimella voit laskea useimpien Epson-projektorien ihanteellisen heijastusetäisyyden mille tahansa kuvakoolle. Syötä vain mitat, kuten sen seinän leveys ja korkeus, jolle haluat heijastaa kuvan, tai haluamasi kuvakoko, niin saat automaattisesti ihanteellisen heijastusetäisyyden erilaisille koti- ja yritysprojektoreille. Vaihtoehtoisesti voit syöttää sopivan heijastusetäisyyden, niin saat selville pienimmän ja suurimman kuvakoon eri projektoreja ja linssejä käytettäessä.

 • Epson Remote Printer Driver

  Epson Remote Printer Driver

  Etätulostinohjaimella voi tulostaa suoraan tietokoneesta mihin tahansa sähköpostia tukevaan Epson-tulostimeen.

 • Epson Scan-to-Cloud

  Epson Scan-to-Cloud

  Pilvipalvelujen avulla voit skannata, tallentaa ja jakaa tärkeitä kodin asiakirjoja ja valokuvia ystävien ja perheenjäsenten kanssa. He voivat käyttää tiedostojasi haluamallaan laitteella sijainnistaan riippumatta. Voit myös skannata suoraan sähköpostiosoitteeseen tai toiseen Epson Connect -palvelua tukevaan tulostimeen.

 • Email Print

  Email Print

  Voit tulostaa sähköpostin avulla mobiililaitteesta tai tietokoneesta yhteensopivaan Epson-tulostimeen missä tahansa maailman kolkassa. Sinun tarvitsee vain määrittää sähköpostiosoitteesi Epson Email Print -yhteensopivaan tulostimeen. Voit tulostaa enintään 20 Mt:n kokoisia A4- ja A3-asiakirjoja ja tallentaa tulostustyöt 72 tunnin ajaksi.

 • Epson DocumentScan

  Epson DocumentScan

  Skannaa asiakirjat suoraan mobiililaitteeseen. Epson DocumentScan etsii automaattisesti samassa WiFi-verkossa olevan skannerin. Voit muodostaa suoran yhteyden myös ilman WiFi-verkkoa. Voit esikatsella skannattuja tietoja, lähettää ne sähköpostilla tai lähettää ne suoraan muihin sovelluksiin tai pilvitallennuspalveluihin, joita ovat Box, DropBox™, Evernote®, Google Drive™ ja Microsoft® OneDrive®.

 • Ink Cost Calculator

  Ink Cost Calculator

  Tulostuskustannukset voi laskea käyttämällä kustannusten arviointitoimintoa.

 • Epson iLabel

  Epson iLabel

  Epson iLabel helpottaa tarrojen luomista, tallentamista ja tulostamista älylaitteesta. Hyödyntämällä laitteesi toiminnot, kuten äänentunnistuksen, voit lisätä tarrojen valmistukseen uuden ulottuvuuden.

 • Epson iProjection

  Epson iProjection

  Näytä sisältöä älypuhelimista ja tablet-tietokoneista Epson iProjection -sovelluksella. Se on helppokäyttöinen, ja sen intuitiiviset valikkovaihtoehdot auttavat tuomaan iOS- ja Android-sisällön valkokankaalle.

 • Creative Print

  Creative Print

  Käytä älypuhelimessa tai tablet-tietokoneessa olevia valokuviasi luovasti. Lataa ja asenna tämä uusi sovellus tai käytä sitä Epson iPrint -toiminnon avulla esimerkiksi Facebook-valokuvien tulostamiseen tai onnittelukorttien luontiin.

 • Epson Printer Finder

  Epson Printer Finder

  Epson Printer Finder etsii Epson-tulostimia verkosta. Sen avulla voi helposti avata asetussivuja Internet-selaimessa ja tehdä muutoksia palveluihin, kuten Google Cloudin tulostus- ja laiteohjelmistopäivitykseen.

 • Epson iPrint

  Epson iPrint

  Hyvä ratkaisu viime hetken raporttien tulostamiseen älypuhelimesta tai tablet-tietokoneesta tai tilanteessa, jossa ei ole aikaa käynnistää tietokonetta ennen kokousta. Ladattuasi ja asennettuasi tämän maksuttoman sovelluksen olet valmis tulostamaan esimerkiksi Web-sivuja, Microsoft Office™ asiakirjoja, valokuvia ja PDF-tiedostoja sekä skannaamaan toimistoverkon kautta.