VAIHDA NÄKÖKULMAA
ÄLÄ VÄRIKASETTIA

Mullistimme kotitulostuksen. Hankkiessasi uuden EcoTank tulostimen, saat kolmen vuoden musteet kaupan päälle. Säästät jopa 74 % tulostuskustannuksistasi, koska sinun ei tarvitse vaihtaa tai hankkia uusia mustepatruunoita

KATSO VIDEO

Tulostusalan innovaatio

EcoTank
MUKANA OLEVA MUSTE VASTAA
84 MUSTEPATRUUNAA KESKIMÄÄRIN2
VÄHENNÄ TULOSTUSKUSTANNUKSIA 74% KESKIMÄÄRIN3
20.000.000
MYYTYÄ
LAITETTA10
 • 5/5 Älä enää turhaudu musteen vuoksi!
 • 5/5 Tulosteiltaan erinomainen, innovatiivinen ja edullinen
 • 5/5 Pakko hankkia!

Sano hyvästit mustepatruunoille

Nämä uudet EcoTank-tulostimet ovat ainutlaatuisia erittäin edullisten sivukohtaisten kustannusten ja helppokäyttöisyyden ansiosta: pakkauksessa on mukana jopa kahden vuoden musteet1, eikä piilokustannuksia ole. Näillä monitoimitulostimilla voi tulostaa tuhansia sivuja, mikä vastaa keskimäärin 84:ta mustepatruunaa2.

Onko mustesäiliöiden täyttäminen vaikeaa?

KATSO VIDEO
Jopa 11 000 mustavalkoista sivua
sivua5

Erittäin edullinen tulostus

EcoTank-tulostimien mukana toimitettavien suurten mustepullojen ansiosta sivukohtaiset kustannukset ovat hyvin pienet (sentin murto-osa)4, mikä vähentää tulostuskustannuksia keskimäärin 74 %3. Jopa 11 000 sivun tulostuksen jälkeen5 voidaan ostaa lisäpulloja edulliseen hintaan.

Step 1: Fill up Step 2: Set up Step 3: Print

Helppokäyttöinen

Integroitujen suurikapasiteettisten mustesäiliöiden ansiosta mustetta voidaan syöttää tulostimeen jatkuvasti. Patruunoita ei tarvitse vaihtaa. Säiliöt vain täytetään Epson-mustepulloilla, ja tulostusta voidaan jatkaa. Tämä ei ole pelkästään kätevää, vaan myös huomattavasti edullisempaa, kun mustetta voi ostaa isoissa pulloissa.

Käyttöönotossa on kolme helppoa vaihetta:

Vaihe 1: täytä Vaihe 2: määritä asetukset Vaihe 3: tulosta

Liitännät

EcoTank-tulostimissa on runsaasti liitäntämahdollisuuksia, muun muassa automaattisesti määritettävät Wi-Fi-, Wi-Fi Direct- ja Ethernet-toiminnot. Käytettävissä on lisäksi vaivaton sähköpostitulostus sekä mahdollisuus tulostaa Android™- ja iOS-puhelimista ja -tablet-tietokoneista Epsonin maksuttomalla iPrint-sovelluksella6. EcoTank-tulostimet tukevat myös AirPrintiä.

Epson iPrint

Epsonin laatu

Epsonin aidot musteet tuotetaan puhdashuoneympäristössä ja optimoidaan toimimaan Epsonin Micro Piezo -tulostuspään kanssa, mikä takaa verrattoman kestävyyden ja luotettavuuden.

Tulostinpaniikki

Kysyimme 8 000 eurooppalaiselta käyttäjältä heidän suurimmista ”tulostinpaniikkiin” liittyvistä huolistaan musteen loppuessa. Voit lukea kyselyn tulokset napsauttamalla alla olevia linkkejä tai perehtyä keskeisiin faktoihin ja lukuihin vierittämällä alaspäin.

Piilota faktat
56%
eurooppalaista vanhempaa on jo joutunut ”tulostinpaniikin” valtaan kotitulostimen musteen loppuessa8
87%
ihmistä ei aikaisemmin ole pystynyt tulostamaan kotona musteen vähyyden tai loppumisen seurauksena8
1/5
vanhempaa pitää uusien mustepatruunoiden ostamista kotitulostimeen hankalana8

tarkkuus, EcoTank ET-2550

5/5

Toiminnoiltaan monipuolinen, rakenteeltaan kestävä ja tulostuskustannuksiltaan edullinen tulostin. Tulostaa hyvin taloudellisesti, ja pulloissa toimitettavan vaihtomusteen ansiosta kalliita tulostinpatruunoita ei tarvitse ostaa. Helppoa, halpaa ja ympäristöystävällistä!

Piilota arvostelut
EcoTank ET-2550 5/5

SandraItfy

Tähän mennessä tulostin on ehdottomasti tehnyt minuun vaikutuksen. Jos sillä voi todellakin tulostaa 6 500 värillistä ja 4 000 mustavalkoista sivua, mitä on luvattu, se on sitten ehdottomasti mahtava laite, joka tuottaa aivan uudenlaisen tulostuselämyksen. Tulostimelta vaaditaan hyvää laatua ja kestävää mustetta.

Tehokkaita ja laadukkaita laitteita

Tähän mennessä tulostin on ehdottomasti tehnyt minuun vaikutuksen. Jos sillä voi todellakin tulostaa 6 500 värillistä ja 4 000 mustavalkoista sivua, mitä on luvattu, se on sitten ehdottomasti mahtava laite, joka tuottaa aivan uudenlaisen tulostuselämyksen. Tulostimelta vaaditaan hyvää laatua ja kestävää mustetta.
Tulostin on erittäin hiljainen. Olen kokeillut siinä erityyppisiä papereita, muun muassa normaalia paperia, kiiltävää paperia, hieman kiiltävää paperia ja tarroja. Ensimmäiset tulosteet olivat hieman huonolaatuisia, mutta kun jatkoin tulostamista, niistä tuli kuitenkin yhä tarkempia ja yksityiskohtaisempia. Pidän aivan erityisesti hieman kiiltävälle paperille tulostetuista tulosteista. Valokuvapaperille tulostetut tulosteet ovat kuitenkin myös hyvin kauniita. Aion tulostaa ensi vuodeksi valokuvakalenterin, jonka laitan tietenkin seinälle. Tulosteet ovat todellakin niin laadukkaita.
Laitteen käyttöönotto ja säiliöiden täyttäminen kävi WLAN-yhteyden kautta nopeasti ja helposti. Laite on jo pelkän työn laadun perusteella selvästi tasokas. Ainoa kritiikkini on se, että laitteessa voi käyttää vain yhdenlaista tallennuskorttia. Muuten se on mahtava laite.

EcoTank ET-4550 5/5

CottageGirl

Olen käyttänyt EcoTank 4550:tä jo 14 päivää. Säiliöiden täyttäminen oli erittäin helppoa, nopeaa ja puhdasta. Hienointa on kuitenkin se, että voin vihdoinkin unohtaa ärsyttävät ja ylihintaiset mustepatruunat!

Monipuolinen laite, jossa käytetään nerokasta musteratkaisua!

Olen käyttänyt EcoTank 4550:tä jo 14 päivää.

Säiliöiden täyttäminen oli erittäin helppoa, nopeaa ja puhdasta. Hienointa on kuitenkin se, että voin vihdoinkin unohtaa ärsyttävät ja ylihintaiset mustepatruunat!

Tulostin on viime päivien aikana osoittautunut todelliseksi monitoimilaitteeksi. Arvioni:

Laitteen rakenne:

 • Tulostin antaa laadukkaan ja kestävän vaikutelman.
 • Mustesäiliöt on kiinnitetty laitteen oikealle puolelle, jossa ne näkyvän hyvin.
 • Laitteessa on yksi paperilokero (valitettavasti ei useampia). Siinä saisi olla toinenkin lokero, jotta laitteessa voisi käyttää myös toisen tyyppistä paperia (esimerkiksi kirje- tai valokuvapaperia).
 • Laitteen kansi on ergonomisesti ja toiminnallisesti onnistunut. Laitteessa on automaattinen paperinsyöttölaite, joka toimii erittäin hyvin.
 • Toimintojen valintanäppäimet on sijoitettu kannen alle. Ymmärsin valikoiden rakenteen nopeasti ja helposti. Näppäimet pitäisi mielestäni kuitenkin sijoittaa kannen päälle. Kun kopioin tekstikirjoja A4-koossa, minun oli aina nostettava kannen alta pilkottava sivu, jotta pystyin painamaan kopiointipainiketta.

Laite toiminnassa:

 • Viime päivien aikana minun oli kopioitava ja skannattava runsaasti materiaalia työ- ja opiskelukäyttöön. Tulostin selvisi näistä tehtävistä erittäin hyvin.
 • Kun laite toimitettiin, halusin ehdottomasti tietää, voiko musteella todellakin tulostaa niin monta sivua kuin mitä väitetään. Minun on tietysti myönnettävä, että en tulostanut 11 000 sivua. Mustetason näyttö, jota on helppo valvoa, osoittaa kuitenkin, että väite pitää paikkansa! Tämä on mielestäni laitteen paras ominaisuus ja ainutlaatuinen myyntivaltti.
 • Kopiot olivat aina puhtaita, ja tulostin oli tätä toimintoa suoritettaessa erittäin hiljainen!
 • Skannausjälki ja mukana toimitettava ohjelmisto tekivät minuun myös vaikutuksen. Laitteen käyttö on helppoa ja selkeää, ohjeiden lukemiseen ei tarvitse käyttää paljoakaan aikaa. Skannaaminen automaattisella paperinsyöttölaitteella oli mukavaa ja hiljaista, arkkien syöttö oli jatkuvaa.
 • Laitteen vieressä voi työskennellä rauhassa, myös sen ollessa käytössä. Jopa äänikirjojen kuunteleminen on mahdollista :-) !
 • Laitteella voi tulostaa suoraan matkapuhelimesta, tablet-tietokoneesta ja kaikista kotiverkossa olevista muista tulostimista.
 • Kokeilin faksaustoimintoa vain kerran, joten voin todeta vain sen, että kaikki toimi normaalisti.
 • Valokuvien laatu oli myös erittäin hyvä, joten käytän valokuvien tulostustoimintoa vielä varmasti paljon.

Mainitsemiani pieniä toiveita lukuun ottamatta laite teki minuun vaikutuksen. Tulostin on tervetullut laite toimistoomme.

EcoTank ET-4550 5/5

totton74

Epson EcoTank ET-4550 on laadukas, mikä ei ole mikään yllätys tämän luokan laitteelta.

Monipuolinen

Epson EcoTank ET-4550 on laadukas, mikä ei ole mikään yllätys tämän luokan laitteelta.

Pakkauksessa on riittävästi mustetta 11 000 sivun tulostamiseen.
Se, että pitääkö valmistajan lupaus paikkansa, jää nähtäväksi. En pystynyt tulostamaan 11 000 sivua näin lyhyessä ajassa!
Säiliöiden täyttäminen on yksinkertaista. Mustepullojen avulla säiliöt voidaan täyttää hetkessä. Pakkauksessa olevat täyttöohjeet esittävät yksittäiset vaiheet yksinkertaisesti ja selkein kuvin.
Jos pulloon jää täytön jälkeen mustetta, voit sulkea pullon kannella ja laittaa sen säilytykseen seuraavaan käyttökertaan asti.

Kun tulostin on täytetty mustalla, syaanilla, magentalla ja keltaisella musteella, voit kytkeä sen virtalähteeseen. Tulostimen suuttimet täytetään ensimmäisellä käyttökerralla musteella. Tämä voi kestää jopa 20 minuuttia.
Tulostimen ensiasennus suoritetaan automaattisesti, ja vaiheet selitetään näytössä.
Ohjelmiston asentaminen käy myös kaikilta käyttäjiltä helposti!
Noudattamalla laitteen mukana toimitettuja lyhyitä ohjeita voit ottaa tulostimen nopeasti käyttöön ilman suurempia ongelmia!

ET-4550 tarjoaa käyttäjälle useita vaihtoehtoja tulostus-, skannaus- tai faksaustilausten lähettämiseen. Voit käyttää kannettavaa tietokonetta tai MacBookia ja älypuhelinta sekä WLAN- ja USB-yhteyttä tai etäyhteyttä matkalla. Voit hyödyntää myös Epsonin online-tallennuspalvelua, jonka voit yhdistää eri palveluihin, kuten Google Driveen. Voit lähettää tulostustilauksia tulostimeen myös sähköpostitse.
Koska tulostin on aina valmiustilassa, tietysti myös lepotilassa, voit muodostaa siihen yhteyden mistä päin maailmaa tahansa ja lähettää siihen tilauksia. Tulostimen vasteaika on myös lyhyt!
Jos lataat Epson iPrint -sovelluksen älypuhelimeen, voit muodostaa yhteyden tulostimeen usealla eri tavalla. (Tarkastele esimerkiksi mustetasoja, online-tallennustilaa ja skannausta.) Voit jopa tallentaa asiakirjoja älypuhelimen kameralla ja tulostaa ne suoraan. Online-tallennustila tukee tärkeimpiä pilvipalveluita, kuten Google Drivea, Dropboxia ja OneDrivea.
Käytän tulostinta Apple MacBookin, iPhonen ja iPadin kanssa. Tähän mennessä minulla ei ole mitään huomautettavaa. Olen pystynyt lähettämään tulostustilauksia ET-4550:een joka sovelluksesta.

Tähän asti tekemieni tulosteiden laadussa ei ole mitään vikaa!

En ole vielä pystynyt kokeilemaan faksitoimintoa. Olen kuitenkin varma, että se toimii yhtä hyvin kuin toiminnot, joita olen jo testannut.

Tulostimen skanneria voidaan käyttää tasoskannerina tai asiakirjojen syöttömekanismin kautta. Sivut syötetään nopeasti ja siististi. Voit skannata JPEG- tai PDF-muodossa. Voit päättää myös, tallennetaanko asiakirja online-tallennustilaan tai tietokoneeseen.

Arvioni:
Pystyn vain suosittelemaan laitetta kotitoimistoihin ja yksityisille käyttäjille, joiden on tulostettava, skannattava ja ehkä faksattava!

EcoTank ET-2550 5/5

MacGyverNRW

Olen hämmästynyt, kuinka paljon uuden EcoTank-sarjan tulostimilla voi tulostaa. Kolmen viikon kokeilujakson aikana en ainoastaan testannut Epson ET-2550:tä monipuolisesti, vaan myös esitin koko kokemuksen videoportaalissa neliosaisen testisarjan muodossa. Tulostimen suorituskyky kävi ilmi jo ensimmäisistä tulosteista. Nautin tuotteen testaamisesta ja suosittelen sitä varauksetta.

Mustesuihkutulostimilla on nyt uusi standardi!

Olen hämmästynyt, kuinka paljon uuden EcoTank-sarjan tulostimilla voi tulostaa. Kolmen viikon kokeilujakson aikana en ainoastaan testannut Epson ET-2550:tä monipuolisesti, vaan myös esitin koko kokemuksen videoportaalissa neliosaisen testisarjan muodossa. Tulostimen suorituskyky kävi ilmi jo ensimmäisistä tulosteista. Nautin tuotteen testaamisesta ja suosittelen sitä varauksetta.

Aivan erityisesti pidin laitteen käytöstä tablet-tietokoneen ja älypuhelimen kanssa sekä sen kokeilemisesta erityyppisten papereiden kanssa. Ainoa moitteeni on se, että en pystynyt tekemään ”siistejä” 10 x 15 cm:n tulosteita 27 sekunnissa. Epsonin olisi pitänyt kertoa ennakkoon, miten asetukset määritetään tätä varten.

Kiittäen ja ystävällisin terveisin

MacGyverNRW

EcoTank ET-4550 5/5

QueenSheba

Sain tämä mahtavan tulostimen testattavaksi, ja minun on sanottava, että se vastaa lupauksia. Minä, perheeni sekä ystäväni ja tuttavani testasimme Epson EcoTankia perusteellisesti. Tulostimessa on niin monta toimintoa, että sillä voi tehdä vaikka mitä. Hienoa! Olimme siitä kaikki innoissamme. Tulostimessa on tuskin mitään parantamisen varaa! Ensin olin huolissani sen koosta ja parhaasta mahdollisesta sijoituspaikasta. Kun otimme Epson EcoTankin käyttöön, yllätyimme kuitenkin kaikki. Se ei ollutkaan niin iso. Pidin erityisesti siitä, että mustepatruunoita ei enää tarvitse vaihtaa niin usein. Tämä ei ainoastaan säästä rahaa ja suojaa ympäristöä, vaan siitä on myös vähemmän vaivaa. MAHTAVAA! Epson EcoTank kannattaa siis ehdottomasti hankkia. Epson EcoTankia on hauska käyttää. Jopa työskentely on yllättäen hauskaa :-)!

11 000 sivua mustepatruunoita vaihtamatta

Sain tämä mahtavan tulostimen testattavaksi, ja minun on sanottava, että se vastaa lupauksia. Minä, perheeni sekä ystäväni ja tuttavani testasimme Epson EcoTankia perusteellisesti. Tulostimessa on niin monta toimintoa, että sillä voi tehdä vaikka mitä. Hienoa! Olimme siitä kaikki innoissamme. Tulostimessa on tuskin mitään parantamisen varaa! Ensin olin huolissani sen koosta ja parhaasta mahdollisesta sijoituspaikasta. Kun otimme Epson EcoTankin käyttöön, yllätyimme kuitenkin kaikki. Se ei ollutkaan niin iso. Pidin erityisesti siitä, että mustepatruunoita ei enää tarvitse vaihtaa niin usein. Tämä ei ainoastaan säästä rahaa ja suojaa ympäristöä, vaan siitä on myös vähemmän vaivaa. MAHTAVAA! Epson EcoTank kannattaa siis ehdottomasti hankkia. Epson EcoTankia on hauska käyttää. Jopa työskentely on yllättäen hauskaa :-)!

EcoTank ET-2550 5/5

camillefauque

Epson EcoTankilla ja sen mukana toimitetuilla värimustepatruunoilla pitäisi pystyä tulostamaan 4 000 mustavalkoista tai 6 500 värillistä sivua.

Siisti tulostuslaatu ja yksinkertainen käyttö

Epson EcoTankilla ja sen mukana toimitetuilla värimustepatruunoilla pitäisi pystyä tulostamaan 4 000 mustavalkoista tai 6 500 värillistä sivua.

Tämän testaamiseksi minun oli ensin täytettävä tulostin itse. Tämä oli musteen lievästä roiskumisesta huolimatta hyvin yksinkertaista (kannattaa käyttää käsineitä). Oikeanpuoleinen kansi ja mustepatruunat avataan, minkä jälkeen muste kaadetaan tulostimessa oleviin kuppeihin. Ne voidaan sulkea kumitulpilla, jotta muste ei pääse valumaan ulos.

Ohjelmiston asennus 20 minuutin täyttövaiheen jälkeen oli myös helppoa. Latasin ohjelmiston Internetistä hetkessä ja noudatin ohjeita, niin Epson EcoTank oli muutaman napsautuksen jälkeen valmiina tulostamaan.

Tulostaminen ei ole erityisen kovaäänistä, vaikka EcoTank ei olekaan täysin hiljainen. Värit ovat täyteläisiä, musta on yhtä kauniin tumma kuin laite itse. Tulostaminen tablet-tietokoneesta oli vaivatonta. Sitä varten minun ei tarvinnut tehdä muuta kuin lukea salasana Wi-Fi-asetuksista ja antaa se tablet-tietokoneessa yhteyden muodostamista varten.

Valokuvat voidaan myös tulostaa hyvälaatuisina (vaikka ne eivät olekaan ammattitasoisten tulosteiden veroisia).

Wi-Fi-toiminto on hyvin kätevä. Pöydällä ei ole kaapelisotkua. Skannaus tuotti minulle ensimmäisen kerran iloa, sillä kuvat tallennettiin suoraan kannettavaan tietokoneeseen.

EcoTank ET-2550:n myötä Epson on tuonut markkinoille todellisen monitoimilaitteen.

Minulla ei ole mitään valittamisen tai huomauttamisen aihetta: viisi tähteä!

EcoTank ET-2550 5/5

bonnie13

Laite saa minulta pisteitä ensinnäkin käyttöönotosta, joka käy leikiten ja käytännössä automaattisesti. Jos olet huolestunut monimutkaisesta toimenpiteestä, tämä varmasti ilahduttaa sinua! Laitteen mukana toimitetaan lisäksi musteet noin 10 000 sivun (4 000 mustavalkoisen ja 6 500 värillisen sivun) tulostamista varten. En tietystikään pysty sanomaan, kuinka monta sivua laitteella lopulta pystyy tulostamaan, mutta muutaman suuren tulostuserän jälkeen en ole huomannut musteen vähentyneen :-).

Helppokäyttöinen ja kätevä – mahtava tulostin!

Olen käyttänyt sitä jo muutaman viikon ajan ja olen täysin tyytyväinen!

Laite saa minulta pisteitä ensinnäkin käyttöönotosta, joka käy leikiten ja käytännössä automaattisesti. Jos olet huolestunut monimutkaisesta toimenpiteestä, tämä varmasti ilahduttaa sinua! Laitteen mukana toimitetaan lisäksi musteet noin 10 000 sivun (4 000 mustavalkoisen ja 6 500 värillisen sivun) tulostamista varten. En tietystikään pysty sanomaan, kuinka monta sivua laitteella lopulta pystyy tulostamaan, mutta muutaman suuren tulostuserän jälkeen en ole huomannut musteen vähentyneen :-).

Olen jo tästä iloinen!

Toinen etu on Wi-Fi-toiminnon nopea määritys ja käyttöönotto: esimerkiksi kannettavat tietokoneet ja tietokoneet voidaan yhdistää tulostimeen muutamassa sekunnissa, ja laite toimii yksinkertaisesti ja ilman ongelmia (myös ummikoilla)!

Kolmas huomattava etu on se, että tulostin tukee valokuvien suoratulostusta: aseta tallennuskortti tulostimeen, niin pääset heti alkuun. Voit käyttää myös erityisesti tähän tarkoitukseen suunniteltua iPrint-sovellusta, jolla voit kätevästi tulostaa valokuvia, asiakirjoja, linkkejä tai sivustoja puhelimen kautta!

Valokuvapaperille tulostettujen valokuvien laatu on erinomainen, ja myös normaali tulostus ja skannaus toimivat loistavasti.

Olen todella iloinen, tulostin on tehnyt minuun lähtemättömän vaikutuksen!

Pidän ostohintaa oikeutettuna, ja tulostin säästää paljon rahaa käyttöikänsä aikana! Tämän lisäksi tulostaminen käy kätevästi – aivan erinomaista :-).

EcoTank ET-2550 5/5

resolution

Toiminnoiltaan monipuolinen, rakenteeltaan kestävä ja tulostuskustannuksiltaan edullinen tulostin.

Sano hyvästit tulostinpatruunoille!

Toiminnoiltaan monipuolinen, rakenteeltaan kestävä ja tulostuskustannuksiltaan edullinen tulostin.

Tulostaa hyvin taloudellisesti, ja pulloissa toimitettavan vaihtomusteen ansiosta kalliita tulostinpatruunoita ei tarvitse ostaa. Helppoa, halpaa ja ympäristöystävällistä!

Tulostimella voi myös skannata (ja siis kopioida nopeasti) ilman tietokonetta.

Laadukkaita väri- ja valokuvatulosteita, Epsonin sovellus käytettävissä mistä tahansa aikaan katsomatta.

Ota kuvia matkapuhelimella ja tulosta ne, kun olet ottamassa jo seuraavaa kuvaa :-D.

EcoTank ET-4550 5/5

Tanja1988

Olen testannut tulostinta jo kahden viikon ajan, ja se on aivan loistava! Paperia ei enää mene hukkaan, sillä voin vaivattomasti tulostaa kaksipuolisesti. Parasta tässä on se, että tietokonetta ei tähän tarvita. Voit hallita tulostinta ja tulostaa matkapuhelimesta tai sähköpostin välityksellä! Helpompaa se ei enää voisi olla. Suosittelen laitetta vilpittömästi. Se on hintansa väärti!

Monipuolisilla toiminnoilla varustettu loistava laite

Olen testannut tulostinta jo kahden viikon ajan, ja se on aivan loistava! Paperia ei enää mene hukkaan, sillä voin vaivattomasti tulostaa kaksipuolisesti. Parasta tässä on se, että tietokonetta ei tähän tarvita. Voit hallita tulostinta ja tulostaa matkapuhelimesta tai sähköpostin välityksellä! Helpompaa se ei enää voisi olla. Suosittelen laitetta vilpittömästi. Se on hintansa väärti!

EcoTank ET-4550 5/5

SMB2002

Käyttöönotto on hyvin helppoa, säiliöiden täyttäminen on yksinkertaista ja nopeaa. Olen asentanut tulostimen tietokoneeseen, kannettavaan tietokoneeseen, tablet-tietokoneeseen ja matkapuhelimeen. Se toimii niissä kaikissa loistavasti ja nopeasti, ilman minkäänlaisia ongelmia. Tulostaminen Epson Connectin kautta on myös vaivatonta: sähköpostiviestit ja niiden liitteet voidaan erikoissähköpostiosoitetta käyttämällä tulostaa ilman muita ohjelmistoja.

Suositeltu monitoimilaite

Käyttöönotto on hyvin helppoa, säiliöiden täyttäminen on yksinkertaista ja nopeaa. Olen asentanut tulostimen tietokoneeseen, kannettavaan tietokoneeseen, tablet-tietokoneeseen ja matkapuhelimeen. Se toimii niissä kaikissa loistavasti ja nopeasti, ilman minkäänlaisia ongelmia. Tulostaminen Epson Connectin kautta on myös vaivatonta: sähköpostiviestit ja niiden liitteet voidaan erikoissähköpostiosoitetta käyttämällä tulostaa ilman muita ohjelmistoja.

Laite suorittaa kopiointi- ja skannaustyöt nopeasti ja laadukkaasti.

Negatiivista on kuitenkin se, että pöydällä oleva laite värisee tulostusprosessin aikana, mikä saa esimerkiksi näytön tärisemään.

Kaiken kaikkiaan tulostin on erinomainen valinta, joka on hintansa arvoinen.

Epson on kehittänyt mahtavan tulostimen. Mustepatruunoiden täyttö ja tulostimen käyttöönotto käyvät leikiten. Mustavalkoiset ja värilliset sivut tulostetaan hyvin nopeasti. Tulosteiden laatu on ilman merkittäviä säätöjä moitteeton ja erittäin siisti niin pelkkää tekstiä kuin myös tekstiä ja kuvia tulostettaessa. Valokuvalaatuisia A1-tulosteita. Wi-Fi-toiminto ja tulostaminen matkalla toimivat loistavasti. Lataa sovellus älypuhelimeen tai tablet-tietokoneeseen, niin olet valmis tulostamaan.

ET-4550 on nopea ja hieno

Epson on kehittänyt mahtavan tulostimen. Mustepatruunoiden täyttö ja tulostimen käyttöönotto käyvät leikiten. Mustavalkoiset ja värilliset sivut tulostetaan hyvin nopeasti. Tulosteiden laatu on ilman merkittäviä säätöjä moitteeton ja erittäin siisti niin pelkkää tekstiä kuin myös tekstiä ja kuvia tulostettaessa. Valokuvalaatuisia A1-tulosteita. Wi-Fi-toiminto ja tulostaminen matkalla toimivat loistavasti. Lataa sovellus älypuhelimeen tai tablet-tietokoneeseen, niin olet valmis tulostamaan.

EcoTank ET-4550 5/5

Feetonfire1988

Olen nyt testannut uuden Epson EcoTank 4550:n monipuolisesti. Vaikka se on hieman muita malleja kalliimpi, se kannattaa ehdottomasti ostaa.

Kustannustehokas monitoimitulostin

Olen nyt testannut uuden Epson EcoTank 4550:n monipuolisesti.
Vaikka se on hieman muita malleja kalliimpi, se kannattaa ehdottomasti ostaa.
Innovatiiviset mustesäiliöt ja erittäin edulliset mustepullot antavat verrattoman vastineen rahalle.

Olen erittäin vaikuttunut tulostimen laadusta ja nopeudesta – muut mallit eivät vedä sille vertoja.

Monipuoliset toiminnot täydentävät laitteen antamaa vaikutelmaa.
Erityisesti Epson iPrint -sovellus tekee tulostamisesta älypuhelimen ja tablet-tietokoneen kautta erittäin helppoa.
Myös kaksipuolinen tulostus- ja skannaustoiminto, joka mahdollistaa kaksipuolisen tulostuksen arkkia kääntämättä, on aivan loistava.

Ostaisin tulostimen varmasti uudelleen.

EcoTank ET-2550 5/5

DanielKaiser

Pystyin käynnistämään laitteen heti, kun olin purkanut sen tukevasta pakkauksestaan, mutta olin hieman huolissani. Miksi? Koska Wi-Fi-toiminnon käyttöönotto ei aina sujunut mutkattomasti muissa laitteissa. Pelkoni osoittautui kuitenkin aiheettomaksi. Laite käynnistyi ja opasti minua alustusvaiheen suorittamisessa. Prosessin kerrottiin kestävän 20 minuuttia, mutta suoritin sen alle 15 minuutissa. Sen jälkeen käynnistin ohjatun Wi-Fi-toiminnon (käytän kotiverkkoa reitittimen kautta). Annoin verkkoavaimen, ja muutaman sekunnin kuluttua olin yhteydessä verkkoon. Tulostin näkyi välittömästi tietokoneeni (Windows 10) Laitteet ja tulostimet -kohdassa, ja pystyin välittömästi aloittamaan tulostuksen ja skannauksen.

Uusia tulostuselämyksiä...

Pystyin käynnistämään laitteen heti, kun olin purkanut sen tukevasta pakkauksestaan, mutta olin hieman huolissani. Miksi? Koska Wi-Fi-toiminnon käyttöönotto ei aina sujunut mutkattomasti muissa laitteissa. Pelkoni osoittautui kuitenkin aiheettomaksi. Laite käynnistyi ja opasti minua alustusvaiheen suorittamisessa. Prosessin kerrottiin kestävän 20 minuuttia, mutta suoritin sen alle 15 minuutissa. Sen jälkeen käynnistin ohjatun Wi-Fi-toiminnon (käytän kotiverkkoa reitittimen kautta). Annoin verkkoavaimen, ja muutaman sekunnin kuluttua olin yhteydessä verkkoon. Tulostin näkyi välittömästi tietokoneeni (Windows 10) Laitteet ja tulostimet -kohdassa, ja pystyin välittömästi aloittamaan tulostuksen ja skannauksen.

Tulostus- ja skannauslaatu on erittäin hyvä, mikä oli iloinen yllätys.

Tekstisivujen normaali tulostuslaatu on erittäin hyvä, mutta se ei eroa muista laitteista. Yllätyin kuitenkin valokuvia tulostettaessa. Asetin laitteeseen valokuvapaperia ja tulostin lomakuvan. Tulos oli loistava, kuva ei millään tavalla poikennut ammattilaisten tulostamasta valokuvasta. Prosessi suoritettiin suurella nopeudella ja miellyttävällä äänenvoimakkuudella. Laite skannaa myös hyvin hiljaa.

Tulostaminen SD-kortilta on myös vaivatonta. Aseta kortti laitteeseen ja valitse valokuvan symboli näytöstä. Kuvat tulevat näyttöön, ja voit tulostaa ne kaikki tai vain valitsemasi kuvat. Toimintoa ei olisi voitu toteuttaa tätä yksinkertaisemmin.

Jopa älypuhelimen yhdistäminen sujui ongelmitta Epson iPrint -sovelluksen asentamisen jälkeen, joten voin nyt tulostaa laadukkaasti ja virheettömästi myös mobiililaitteesta.

Kaksi peukkua minulta!

EcoTank ET-2550 5/5

Ceyda81

Olen testannut tulostinta jo kahden viikon ajan ja olen tyytyväinen siihen. Säiliöt voidaan täyttää nopeasti laitteen mukana toimitetuista mustepulloista. Aluksi sormeni olivat hieman musteessa, mutta tämä on pieni hinta edullisista täyttöpulloista. Haluan mainita tästä, sillä edellinen tulostimeni oli hyvin kallis, ja muste loppui siitä erittäin nopeasti. Tätä toisen valmistajan laitetta käytettäessä oli aina harkittava tarkasti, mitä kannattaa tulostaa. Nyt tällaista ongelmaa ei ole. Käyttöönotto on hyvin nopeaa ja vaivatonta. Wi-Fi-toiminto on loistava, eikä kaapeleita tarvita. Tulostaminen käy erittäin nopeasti, ja se sujuu jopa älypuhelimella leikiten, kun lataat Epsonin sovelluksen tätä varten. Pidän laitteesta hyvin paljon.

Epson EcoTank... vastasi täysin vaatimuksiani

Olen testannut tulostinta jo kahden viikon ajan ja olen tyytyväinen siihen. Säiliöt voidaan täyttää nopeasti laitteen mukana toimitetuista mustepulloista. Aluksi sormeni olivat hieman musteessa, mutta tämä on pieni hinta edullisista täyttöpulloista. Haluan mainita tästä, sillä edellinen tulostimeni oli hyvin kallis, ja muste loppui siitä erittäin nopeasti. Tätä toisen valmistajan laitetta käytettäessä oli aina harkittava tarkasti, mitä kannattaa tulostaa. Nyt tällaista ongelmaa ei ole. Käyttöönotto on hyvin nopeaa ja vaivatonta. Wi-Fi-toiminto on loistava, eikä kaapeleita tarvita. Tulostaminen käy erittäin nopeasti, ja se sujuu jopa älypuhelimella leikiten, kun lataat Epsonin sovelluksen tätä varten. Pidän laitteesta hyvin paljon.

Värit ovat loistavia. Kaiken kaikkiaan loistava laite, jota suosittelen ehdottomasti kaikille.

Tämä tulostin on erittäin monipuolinen. Olen käyttänyt EcoTank ET-2550:tä jo kahden viikon ajan ja olen edelleen vaikuttunut siitä, kuinka helppo sitä on käyttää. Aluksi olin epävarma siitä, pystynkö integroimaan sen verkkooni ilman ulkopuolista apua, mutta pelkoni hälvenivät puoli tuntia tulostimen mukana toimitetun oppaan lukemisen jälkeen, kun laite alkoi toimia. Mustesäiliöiden täyttäminen on vaivatonta, ja tämän lisäksi voin kertoa, että sormeni eivät olleet musteessa ensimmäisellä vaihtokerralla (toisin kuin mustepatruunoita vaihdettaessa). Skannaus ja kopiointi toimivat tarkasti, tulostusjälki oli ensiluokkaista. Jokaista toimintoa on myös helppo hallita, ja ne näytetään lisäksi erittäin selkeästi näytössä. Ohjelma opastaa ja tukee käyttöä. Tulostaminen SD-kortilta sujuu myös ilman ongelmia. Äänenvoimakkuus on mielestäni myös miellyttävä. Ainakin minulla on aikaisemmin ollut paljon äänekkäämpiä laitteita.

Mahtavaa!

Tämä tulostin on erittäin monipuolinen.

Olen käyttänyt EcoTank ET-2550:tä jo kahden viikon ajan ja olen edelleen vaikuttunut siitä, kuinka helppo sitä on käyttää. Aluksi olin epävarma siitä, pystynkö integroimaan sen verkkooni ilman ulkopuolista apua, mutta pelkoni hälvenivät puoli tuntia tulostimen mukana toimitetun oppaan lukemisen jälkeen, kun laite alkoi toimia. Mustesäiliöiden täyttäminen on vaivatonta, ja tämän lisäksi voin kertoa, että sormeni eivät olleet musteessa ensimmäisellä vaihtokerralla (toisin kuin mustepatruunoita vaihdettaessa). Skannaus ja kopiointi toimivat tarkasti, tulostusjälki oli ensiluokkaista. Jokaista toimintoa on myös helppo hallita, ja ne näytetään lisäksi erittäin selkeästi näytössä. Ohjelma opastaa ja tukee käyttöä. Tulostaminen SD-kortilta sujuu myös ilman ongelmia. Äänenvoimakkuus on mielestäni myös miellyttävä. Ainakin minulla on aikaisemmin ollut paljon äänekkäämpiä laitteita.

EcoTank ET-2550 5/5

blondi18

Tämä tuote toimii erittäin tarkasti, myös kuvat ovat hyvin laadukkaita.

ECO-TANK 2550

Tämä tuote toimii erittäin tarkasti, myös kuvat ovat hyvin laadukkaita.

EcoTank ET-2550 4/5

Neptunia

Olen oikeasti iloinen, sillä laite tulostaa erittäin nopeasti, ja värit ovat täyteläisiä. Skannaus ja kopiointi käyvät leikiten. Pidän myös siitä, että mustesäiliön täyttäminen tulostusmusteella on helppoa... Laitteen paras ominaisuus on mielestäni kuitenkin Wi-Fi-toiminto ja se, että tulostaminen on mahdollista kannettavasta tietokoneesta, älypuhelimesta tai tablet-tietokoneesta.

Iloinen

Olen oikeasti iloinen, sillä laite tulostaa erittäin nopeasti, ja värit ovat täyteläisiä. Skannaus ja kopiointi käyvät leikiten. Pidän myös siitä, että mustesäiliön täyttäminen tulostusmusteella on helppoa... Laitteen paras ominaisuus on mielestäni kuitenkin Wi-Fi-toiminto ja se, että tulostaminen on mahdollista kannettavasta tietokoneesta, älypuhelimesta tai tablet-tietokoneesta.

EcoTank ET-4550 5/5

Moorhusen

Olemme nyt käyttäneet tulostinta viikon ajan. Sen tulostuslaatu on erinomainen. Se on helppo asentaa ja käyttää, sillä voi tulostaa hetkessä, ja se on nopea myös valokuvia ja väritulosteita tulostettaessa, tulostuslaadusta kuitenkaan tinkimättä.

Huipputulostin

Olemme nyt käyttäneet tulostinta viikon ajan. Sen tulostuslaatu on erinomainen. Se on helppo asentaa ja käyttää, sillä voi tulostaa hetkessä, ja se on nopea myös valokuvia ja väritulosteita tulostettaessa, tulostuslaadusta kuitenkaan tinkimättä.

EcoTank ET-4550 5/5

HanniHD

Erittäin vakuuttava tulostin!

Huippuluokan monitoimilaite!

Erittäin vakuuttava tulostin!
Tulostaa nopeasti, hiljaa ja laadukkaasti.
Olen tulostanut yli 500 sivua, ja mustenäytön mukaan mustetta on kulunut tuskin lainkaan.
Mustesäiliöitä täytettäessä ei myöskään ilmennyt merkittäviä ongelmia. Vihje: käytä pulloja irrotettaessa paperipyyhettä, niin kätesi pysyvät puhtaina.
Skannaus- ja kopiointitoiminnot ovat myös erinomaisia. Suoraskannaus PDF-muotoon on käytännöllinen ominaisuus.
Väritulosteet ovat poikkeuksellisen laadukkaita, ainoa ongelma on se, että suurilla mustilla alueilla on raitoja normaalitarkkuudella tulostettaessa.
Olen vaikuttunut tulostimesta sen korkeasta hinnasta huolimatta, sillä edullisten tulostuskustannusten ansiosta laite maksaa itsensä takaisin!

On jännittävää, kuinka nopeasti tulostustekniikka kehittyy. Asennus ja uudelleentäyttö on vaivatonta. Vaikka ostohinta on varsin korkea, muut kustannukset ovat miellyttävän alhaisia. Mahdollisuus käyttää tulostinta mistä tahansa on minulle myös hyvin tärkeää.

Tekniikka kehittyy.

On jännittävää, kuinka nopeasti tulostustekniikka kehittyy. Asennus ja uudelleentäyttö on vaivatonta. Vaikka ostohinta on varsin korkea, muut kustannukset ovat miellyttävän alhaisia. Mahdollisuus käyttää tulostinta mistä tahansa on minulle myös hyvin tärkeää.

Uusi ”pieni” Epson tekee todella hyvän vaikutuksen. Säiliöiden täyttäminen on hyvin yksinkertaista, vaikka siinä onkin oltava hieman varovainen.

Hyvä tulostin mahtavalla ”mustejärjestelmällä”

Uusi ”pieni” Epson tekee todella hyvän vaikutuksen.
Säiliöiden täyttäminen on hyvin yksinkertaista, vaikka siinä onkin oltava hieman varovainen.
Tulostuslaatu näyttää ihan hyvältä (sekä mustavalkoisena että värillisenä), ja tulosteet kestävät todennäköisesti hyvin pitkään.
Minulle on tärkeää, että muste ei kuivu säiliöissä, mutta en valitettavasti pysty sanomaan vielä, miten tässä käy.
Yhteyden muodostaminen ja asentaminen käyvät leikiten, WLAN-tulostus toimii moitteettomasti.
Musta on kohtalaisen tummaa, ja värit näyttävät hyvin selkeiltä.

Negative:
En pidä paperinsyötöstä: paperia ylhäältä lisättäessä arkit taipuvat valitettavasti suhteellisen nopeasti.
Kaipaan kaksipuolista tulostusta, ja on harmi, että sitä ei ole.

Muuten olen hyvin tyytyväinen laitteeseen: se toimii odotetulla tavalla, ja on mahtavaa, että mustepatruunoita ei enää tarvitse käyttää!

Ai niin, laitteen on nykyisin oltava myös tyylikäs!

EcoTank ET-2550 5/5

MichaelaFL2010

1. Pakkauksesta purkaminen, käyttöönotto, asentaminen ja säiliöiden täyttäminen kävivät (sekä paperilla että CD-levyllä toimitettujen) erittäin hyvien ohjeiden ansiosta vaivattomasti (hyvin helposti).

Mahtava monitoimitulostin

1. Pakkauksesta purkaminen, käyttöönotto, asentaminen ja säiliöiden täyttäminen kävivät (sekä paperilla että CD-levyllä toimitettujen) erittäin hyvien ohjeiden ansiosta vaivattomasti (hyvin helposti).
2. ET-2550 tulostaa esimerkiksi Epson Stylus SX 210:een verrattuna erittäin hiljaa ja nopeasti.
3. Pidän hyvin paljon Wi-Fi-toiminnosta! Voin nyt lähettää tulostustilauksen älypuhelimestani ET-2550:een mistä tahansa, ja tulostetut sivut odottavat minua kotona (loistavaa, ja toimii erinomaisesti).
4. Skannaus ja kopiointi mustavalkoisena ja värillisenä (tulostuslaatu: ensiluokkainen)
5. Valokuvien tulostustoiminto on myös verraton: värit ovat upeita ja tulostus on erittäin nopeaa myös tätä toimintoa käytettäessä!
6. Huomenna aloitan erätulostuksen – 2 000 esitettä seuraavaa teatteriesitystäni varten! Olen jo tulostanut 350 A5-kokoista kopiota! Kopio 1 näytti täysin samanlaiselta kuin kopio 350 (erittäin suuri nopeus, selkeä tulostuslaatu)!

Tähän asti loistava tulostin erinomaisilla toiminnoilla!

Toimistokäyttöön tarkoitettu laadukas monitoimilaite, jossa on neljä käyttäjän täytettävää erillistä mustesäiliötä. Tulostus- ja skannauslaatu ovat erittäin hyviä, ja toimintojen kirjo (muun muassa kaksipuolinen kopiointi, faksi, WLAN, LAN ja AirPrint) on huomattava.

Tasapainoinen toimiston monitoimilaite

Toimistokäyttöön tarkoitettu laadukas monitoimilaite, jossa on neljä käyttäjän täytettävää erillistä mustesäiliötä. Tulostus- ja skannauslaatu ovat erittäin hyviä, ja toimintojen kirjo (muun muassa kaksipuolinen kopiointi, faksi, WLAN, LAN ja AirPrint) on huomattava.

Vaihtomustetta saa halvalla, ja laitteen voi täyttää helposti (vaikka käyttäisin kyllä kertakäyttökäsineitä, sillä muste voi valua)..

Ainoa haittapuoli on se, että 150 arkin paperilokero on liian pieni...

Minulla on tällä hetkellä EPSON ET-2550 testattavana, ja mitä voin sanoa? Nerokasta!
Tulostin on jo ensinäkemältä vakuuttava. Se on visuaalisesti upea.

EPSON on jälleen ylittänyt itsensä!

Minulla on tällä hetkellä EPSON ET-2550 testattavana, ja mitä voin sanoa? Nerokasta!
Tulostin on jo ensinäkemältä vakuuttava. Se on visuaalisesti upea.

Ja sitten ensimmäinen tuloste... verraton. Laite on nopea, hiljainen ja tyylikäs!
Pidämme tulostimesta hyvin paljon.
Asennus on hyvin yksinkertaista. Ensiksi on täytettävä neljä mustesäiliötä. Ole varovainen! Älä anna minkään mennä pieleen! Mustepullojen avaustapaa kannattaa harkita – sormilleni joutui valitettavasti jonkin verran mustetta, ja sen poistamiseen meni 20 minuuttia...
Sen jälkeen tulostin suorittaa automaattisen käyttöönoton, joka kestää noin 20 minuuttia. Tämän jälkeen voit aloittaa laitteen käytön. Jos haluat käyttää laitetta tietokoneelta, asenna ohjain CD-levyltä, niin pääset alkuun. Käyttöönotto kotiverkossa WLAN-yhteyden kautta on myös vaivatonta. Tulostimessa on näyttö: valitse verkko ja anna avain, niin laite on valmiina käyttöön. Synkronointi iPhonen kanssa käy myös leikiten: sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin tallentaa PIN-koodi tulostimeen ja antaa se puhelimessa, niin voit tulostaa kuvia muutamassa sekunnissa. Sama juttu sähköpostin kanssa: rekisteröi tulostin, niin voit välittömästi tulostaa mistä tahansa lähettämällä tulostimeen sähköpostiviestin. Nerokasta! Skannaus ja kopiointi toimivat myös virheettömästi.
Voit halutessasi asettaa laitteen etuosaan SD-kortin ja sitten valita ja tulostaa kuvat suoraan näytöstä.
Voit määrittää haluamasi muodot ja paperilaadun tulostimen valikossa. Näyttö riittää tähän loistavasti.
Mustetasot näkyvät jatkuvasti laitteen sivulla.
Tärkeintä on tietenkin tulostuslaatu, ja voin todeta vain sen, että se on MAHTAVA! Tulostin on uskomattoman nopea ja hiljainen, ja tulostuslaatu on erittäin vaikuttava. Siihen katsomatta, oletko tulostamassa valokuvia tai ”vain” tekstiä.
En tietysti pysty vielä sanomaan, riittääkö muste ilmoitettuun sivumäärään (4 000 mustavalkoista ja 6 500 värillistä sivua). En myöskään tiedä, mitä musteelle tapahtuu, jos tulostimella ei tulosteta mitään tai vain vähän pitkään aikaan. Pitää vaan odottaa ja katsoa, milloin se on täytettävä ”uudella” musteella (mutta näin ei minulle ole vielä käynyt...).
Arvioni: Erinomainen laite, joka tuottaa upean jäljen. Mustepatruunoita ei enää tarvitse vaihtaa, ja tämä on hyväksi ympäristölle. Voin siis vain suositella sitä!

EcoTank ET-2550 5/5

Woody165

Minulla on ollut EcoTank ET-2550 viime perjantaista 23. lokakuuta 2015 alkaen. Pidin siitä heti ensimmäisestä hetkestä alkaen.

Mahtava tapa säästää käyttökustannuksia

Minulla on ollut EcoTank ET-2550 viime perjantaista 23. lokakuuta 2015 alkaen.
Pidin siitä heti ensimmäisestä hetkestä alkaen.
Tulostin ensimmäiset sivut säiliöiden täyttämisen ja Wi-Fi-yhteyden määrittämisen jälkeen.

Säiliöitä täytettäessä on oltava varovainen, ettei sormiin joudu mustetta.
Käyttöönotto ja asennus voidaan suorittaa vaivattomasti, eivätkä ne vaadi teknistä tietämystä.

Voin vain suositella tätä tulostinta.

Tulostin on helppo asentaa kotona. Säiliöiden täyttäminen on erittäin helppoa, eikä muste roisku.

Huipputulostin kotona paljon tulostaville käyttäjille

Tulostin on helppo asentaa kotona. Säiliöiden täyttäminen on erittäin helppoa, eikä muste roisku.
Toimin opettajana ja tulostan paljon yksilölliseen oppimiseen tarkoitettuja materiaaleja, muun muassa runsaasti suuria värikuvia. Niissä ei ollut tahroja, eikä kuvissa ollut outoja viivoja. Kaikki näytti siis hyvin siistiltä. Värit vastasivat myös sitä, mitä näin näytössä.
Värit ovat kauniita myös laminoituina.
Pidän erityisesti siitä, että voin tulostaa WLAN-yhteyden kautta kaikista laitteistamme: iPadista, iPhonesta ja erilaisista tietokoneista. Tämä on erittäin käytännöllistä!
Kopiointitoiminto toimii myös moitteettomasti.
Voin suositella tätä tulostinta luottavaisin mielin.

Erinomainen laatu.Kaksipuolistoiminnon ansiosta voit tulostaa paperin molemmille puolille.

LOISTAVA tulostin pientoimistoon.

Erinomainen laatu.
Kaksipuolistoiminnon ansiosta voit tulostaa paperin molemmille puolille.
Useiden arkkien tulostamiseen tarkoitettu automaattinen asiakirjansyöttölaite on hyvin nopea.
Tasoskanneri on kuitenkin paljon nopeampi.
Skannaus- ja kopiointijälki on erittäin hyvä. Kuvissa on jonkin verran tahroja (tietysti, koska kyseessä ei ole valokuvatulostin), mutta tulosteet ovat silti hyvin laadukkaita.
Mustesäiliöiden täyttäminen käy leikiten.
Porttien määrä on hämmästyttävä.
Käytettävissä on muun muassa USB-, verkko- ja WLAN-portteja, joita voi hallita myös älypuhelinsovelluksella.
Alkuasennus kestää hieman pidempään. Tulostuspäiden säiliön täyttäminen kestää 20 minuuttia, mutta tänä aikana voit perehtyä PDF-oppaaseen ja selata sitä.
Odotusajan jälkeen muut asetukset voidaan määrittää hyvin nopeasti.
Olen MYÖNTEISESTI yllättynyt Epson EcoTank ET-4550:stä.

Tämä kolmitoiminen mustesuihkutulostin on ihanteellinen valinta käyttäjille, jotka haluavat pienentää tulostuskustannuksia.

Loistava monitoimitulostin

Tämä kolmitoiminen mustesuihkutulostin on ihanteellinen valinta käyttäjille, jotka haluavat pienentää tulostuskustannuksia.

SÄÄSTÖLASKIN

Ota selvää, kuinka paljon voit säästää

Vertaa EcoTankia 20 myydyimpään tulostimeen ilmaisella ja helppokäyttöisellä verkkolaskimellamme.

Lue lisää
 • Tekninen tuki

  Tarvitsetko apua?

  Tukisivultamme saat yhteystietomme sekä muita hyödyllisiä tietoja.

  Lisätietoja
 • Store

  Etsitkö jotakin muuta?

  Epson Storessa voit selata lisää tuotteitamme.

  Lisätietoja
 • Uutiskirjeen tilaus

  Pysy ajan tasalla.

  Tilaa uutiskirjeemme, niin saat säännöllisesti uutisia ja tarjouksia.

  Lisätietoja
 1. Kahden vuoden musteet noin 150 sivun keskimääräisen kuukausittaisen tulostusmäärän mukaan laskettuna.
 2. Keskimääräiset säästöt sivumäärän tulostuksesta, kun käytetään EcoTank-valikoiman mukana olevia mustepulloja; sisältää laitteiston hinnan. Vertailussa verrattiin A4 EcoTank -valikoiman keskiarvoa Länsi-Euroopan 10 myydyimmän mallin keskiarvoon toukokuusta 2015 huhtikuuhun 2016 GfK:n seuraamana. Tulostuskustannukset on laskettu GfK:n samalla jaksolla Länsi-Euroopan markkinoilla seuraamien vakio- ja XL-patruunoiden osuuksien mukaan käyttäen keskimääräisiä myyntihintoja. Mustepatruunoiden riittoisuus on ilmoitettu valmistajien sivustoissa.
 3. Keskimääräiset säästöt sivumäärän tulostuksesta, kun käytetään EcoTank-valikoiman mukana olevia mustepulloja; sisältää laitteiston hinnan. Vertailussa verrattiin A4 EcoTank -valikoiman keskiarvoa Länsi-Euroopan 10 myydyimmän mallin keskiarvoon toukokuusta 2015 huhtikuuhun 2016 GfK:n seuraamana.
  Tulostuskustannukset on laskettu GfK:n samalla viitejaksolla Länsi-Euroopan markkinoilla seuraamien vakio- ja XL-patruunoiden osuuksien mukaan käyttäen keskimääräisiä myyntihintoja. Mustepatruunoiden riittoisuus on ilmoitettu valmistajien sivustoissa.
 4. Sivukohtainen kustannus on laskettu mustepullon suositushinnasta jakamalla se ilmoitetulla mustekapasiteetilla.
 5. ET-4550:n ja ET-3600:n mukana toimitettava muste riittää 11 000 sivun tulostukseen. Tarkista muiden mallien mukana toimitettavien musteiden tiedot.
  11 000 mustavalkoisen / 11 000 värillisen sivun kapasiteetti kahdella tämän tulostimen mukana tulevalla mustepullosarjalla. 6 000 mustavalkoisen / 6 500 värillisen sivun kapasiteetti erikseen myytävillä 774/664-mustepulloilla.
  Ilmoitetut kapasiteetit ja sivukohtaiset kustannukset ekstrapoloidaan Epsonin alkuperäisen metodologian perusteella ISO/IEC24712 -standardin sisältämien testikuvioiden tulostussimulaatiosta. Ilmoitetut kapasiteetit ja sivukohtaiset kustannukset EIVÄT perustu ISO/IEC24711 -standardiin. Ilmoitetut kapasiteetit / sivukohtaiset kustannukset saattavat vaihdella tulostettavien kuvien, käytettävän paperityypin, tulostusten toistumistiheyden sekä käyttöympäristön olosuhteiden, kuten lämpötilan, mukaan.
 6. Vaatii langattoman Internet-yhteyden. Lisätietoja ja luettelo tuetuista kielistä sekä laitteista on osoitteessa www.epsonconnect.eu
 7. Ilmoitetut kapasiteetit ekstrapoloidaan Epsonin alkuperäisen metodologian perusteella ISO/IEC 24712 -standardin sisältämien testikuvioiden tulostussimulaatiosta vaihtomustesarjoilla. Ilmoitetut kapasiteetit EIVÄT perustu ISO/IEC 24711 -standardiin. Ilmoitetut kapasiteetit saattavat vaihdella tulostettavien kuvien, käytettävän paperityypin, tulostusten toistumistiheyden sekä käyttöympäristön olosuhteiden, kuten lämpötilan, mukaan. Tulostimen ensimmäisen käyttöönoton aikana tulostuspään suuttimien täyttämiseen käytetään jonkin verran mustetta, joten toimitukseen sisältyvän mustesarjan riittoisuus voi olla ilmoitettua pienempi.
 8. Tulokset perustuvat Onepollin Epsonin puolesta elokuussa 2015 suorittamaan kyselyyn, johon osallistui 8 000 eurooppalaista kuluttajaa Saksasta, Italiasta, Espanjasta ja Isosta-Britanniasta.
 9. Tulostin käyttää mustia mustesäiliöitä samanaikaisesti, ja molemmat on täytettävä tulostusta varten.
 10. Epsonin vuonna 2010 julkistettuja, suurilla mustesäiliöillä varustettuja tulostimia myyty maailmanlaajuisesti jo 20 miljoonaa kappaletta.

Ohita