Unohda mustepatruunat

Helppoa ja edullista tulostusta ilman mustepatruunoita. EcoTank-tulostimissa on valmiina mustetta jopa kolmeksi vuodeksi1, joten säästät tulostuskustannuksissa keskimäärin 90 %2.

KATSO VIDEO

Esittelyssä EcoTank-tulostimet
Hyvin edullista tulostusta ilman mustepatruunaa

Musteen loppuminen voi olla turhauttavaa. Vaikka mustetta olisi varastossa, patruunan vaihtaminen vie joka tapauksessa aikaa. Jos olet kiireinen ja tulostimesi varassa, ongelmaan on helppo ratkaisu. Epsonin EcoTank-tulostimessa erittäin riittoisa mustesäiliöjärjestelmä, joka poistaa täysin mustepatruunoiden tarpeen.

YLI

30

MILJOONAA

LAITETTA MYYTY MAAILMASSA3

EcoTankin edut

Epsonin EcoTank-tulostimissa on paljon etuja, mutta ne tarjoavat ennen kaikkea erittäin edullisen, luotettavan ja helppokäyttöisen tulostusratkaisun. Tästä sivustosta saat lisätietoja.

Erittäin edullinen tulostus

EcoTank-tulostinten sivukohtaiset kustannukset ovat hyvin pienet, mikä voi vähentää tulostuskustannuksiasi keskimäärin 90 %2.
Tämä selittyy myös sillä, että laitteen mukana toimitetaan mustetta jopa kolmeksi vuodeksi1. Voit tietyillä EcoTank-tulostimilla tulostaa jopa 14 000 mustavalkosivua ja 11 200 värisivua4.

Miten se toimii?

Integroitujen suurikapasiteettisten mustesäiliöiden ansiosta mustetta voidaan syöttää tulostimeen jatkuvasti. Patruunoita ei tarvitse vaihtaa. Säiliöt vain täytetään Epson-mustepulloilla, ja tulostusta voidaan jatkaa. Tämä ei ole pelkästään kätevää, vaan myös huomattavasti edullisempaa, kun mustetta voi ostaa isoissa pulloissa.

Katso seuraava video, niin näet, kuinka helppoa se on.

KATSO VIDEO
Luotettava

Epsonin ainutlaatuisella Micro Piezo -tekniikalla saat luotettavasti upean värisiä ja selkeitä tulosteita erittäin nopeasti innovatiivisen, tehokkaan ja tarkan tulostuspään ansiosta. Tätä tulostuspäätekniikkaa käytetään koko Epsonin tulostinvalikoimassa, joten voit olet varma, että sitä on kokeiltu ja testattu.

Sovitettu tarpeisiisi

Tulostitpa sitten jokapäiväisiä asiakirjoja, valokuvia tai yritysmateriaaleja, löydät uudesta EcoTank-valikoimasta tarpeitasi vastaavan mallin.

Vaivattoman monitoimilaitteen mukana toimitetaan mustetta jopa kolmeksi vuodeksi1, mikä takaa uskomattomat säästöt. Voit näin tulostaa tuhansia sivuja erittäin edullisin sivukohtaisin kustannuksin.

Epsonin laadukas muste

Epsonin aidot musteet takaavat lyömättömän laadun, kestävyyden ja luotettavuuden. Ne tuotetaan puhdashuoneympäristössä ja optimoidaan toimimaan Epsonin Micro Piezo -tulostuspäätekniikan kanssa.

Ei enää mustepatruunoita

EcoTankilla voit tulostaa aiempaa enemmän uudelleentäyttöjen välillä, sillä laitteen erittäin riittoisa mustesäiliö poistaa täysin mustepatruunoiden tarpeen. Itse asiassa laitteen mukana toimitetaan keskimäärin 88:tä mustepatruunaa vastaava määrä mustetta2.

Miten helppoa on täyttää mustesäiliöt?

KATSO VIDEO

Enemmän syitä ostaa

Erittäin riittoisan mustesäiliön lisäksi EcoTank tarjoaa paljon muita etuja. Laajan tulostinvalikoimamme tavoin EcoTank-laitteissa on monia hyödyllisiä ominaisuuksia.

Lukitus- ja täyttöjärjestelmä

Epsonin uudessa vaivattomassa EcoTank-tulostinvalikoimassa on parannettu musteentäyttöjärjestelmä. Mekanismin uudet pullot varmistavat, että säiliöön lisätään vain oikean väristä mustetta.

Kaksipuolinen tulostus

Sivun automaattinen kaksipuolistulostus säästää kustannuksia ja paperia.

Mobiilitulostus

Lähetä asiakirjoja tulostettaviksi älypuhelimista ja tableteista maksuttomalla Epson iPrint5 -sovelluksella. Epson Email Printin5 avulla voit myös lähettää tiedostoja sähköpostitse mistä päin maailmaa tahansa.

Laadukkaat valokuvatulosteet

Tulosta valokuvia kustannuksista huolehtimatta ET-7700- ja ET-7750-laitteiden viiden värin mustesäiliöjärjestelmällä. Kummassakin laitteessa on riittävästi mustetta jopa 3 400 valokuvan8 (10 x 15 cm) tulostamiseen. Luoviin tehtäviin sopivissa laitteissa on myös reunaton tulostus, SD-korttipaikka ja CD/DVD-tulostus. ET-7750-mallilla voit tulostaa jopa A3-kokoista materiaalia.

Edulliset lisäpullot

Laitteen mukana toimitettava muste riittää tuhansien sivujen tulostukseen. Kun muste loppuu, lisämustepulloja on saatavilla edullisesti.

Näytä valikoima

SÄÄSTÖLASKIN

Säästä rahaa Epsonin EcoTank-tulostimilla

Selvitä verkkosäästölaskimen avulla, kuinka paljon voit säästää Epsonin EcoTank-tulostimen avulla.

Lisätietoja

Tulostinpaniikki

Kysyimme 8 000 eurooppalaiselta käyttäjältä heidän suurimmista ”tulostinpaniikkiin” liittyvistä huolistaan musteen loppuessa. Voit lukea kyselyn tulokset napsauttamalla alla olevia linkkejä tai perehtyä keskeisiin faktoihin ja lukuihin vierittämällä alaspäin.

56 %

eurooppalaisista vanhemmista on jo joutunut ”tulostinpaniikin” valtaan kotitulostimen musteen loppuessa9

87 %

ihmistä ei aikaisemmin ole pystynyt tulostamaan kotona musteen vähyyden tai loppumisen seurauksena9

Yksi viidestä

vanhemmasta pitää uusien mustepatruunoiden ostamista kotitulostimeen hankalana9

Paras tulostin, jonka olen koskaan omistanut. Uusi tulostimeni on aivan yliveto! Se on käytännöllinen, halvempi ja selvästi ympäristöystävällisempi, koska säiliöt täytetään mustepulloilla sen sijaan, että ostaisin jatkuvasti mustepatruunoita! Tulostuslaatu on upea, kuvat kauniita ja jopa valokuvat tulostuvat mahtavasti! Ehdoton suosikkitulostimeni!!

EcoTank ET-4500 , WhimsicalMblog

Piilota arvostelut
EcoTank ET-4500 5/5

CEEJAYTHEDEEJAY

Epson, tämä tuote on suorastaan uskomaton!!

Epson, tämä tuote on suorastaan uskomaton!!

Ensivaikutelmani tästä tulostimesta? Aivan mahtava!! Olen omistanut 20 vuoden kuluessa useampia Epsonin tulostimia, ja tämä yritystulostin on tähän asti selvästi paras.
Se on ensimmäinen tulostin, joka ei ole tahrannut käsiäni musteella ensimmäisen asennuksen jälkeen. Suosittelenkin lämpimästi tätä kaikki tarpeeni täyttävää tulostinta. Epson osui tällä tuotteella napakymppiin!!
Laadukasta tulostusta, skannausta ja kopiointia. Tulostin vie myös vähän tilaa, kun otetaan huomioon sen tarjoamat mahtavat toiminnot.

EcoTank ET-4500 5/5

StressyMummy

Täydellinen perhetulostin

Täydellinen perhetulostin

Olen kokeillut vuosien saatossa monia erilaisia tulostimia, ja EcoTank ET-4500 on tehnyt minuun syvän vaikutuksen. Se näyttää hyvältä, se on hyvin helppo asentaa ja se on erittäin helppokäyttöinen.
Suurperheessämme kaikki käyttävät paljon tulostinta. Se reagoi hyvin nopeasti ja se on helppo kytkeä erilaisiin tietokoneisiin ja laitteisiin. Tulostuslaatu on ollut tähän asti erinomainen, ja olen myös vaikuttunut kopiokoneen laadusta.
Uudelleentäytettävät säiliöt ovat loistava idea. Täytimme säiliön tulostimen asennuksen aikana. Vaikka käytimme tulostinta päivittäin kolme viikkoa, mustetta ei kulunut lähes lainkaan. Pidän mustepulloideasta, koska säiliöt on helppo täyttää eikä minun tarvitse huolehtia kalliiden mustepatruunoiden ostamisesta. Mustepullot tulevat hyvin edullisiksi, koska ne kestävät kauan aikaa ennen kuin ne tarvitsee vaihtaa.
Tulostimen asennus kesti noin 40 minuuttia, jonka jälkeen seurasin tulostimessa ja tietokoneessa olevia ohjeita. Säiliöiden täyttö kesti vain pari minuuttia. Asennusta helpottaa reilunkokoinen näyttöpaneeli ja helppokäyttöiset ohjaimet. Toisin kuin muissa käyttämissäni langattomissa tulostimissa, olen pystynyt kytkemään tämän tulostimen aina heti kaikkiin laitteisiin, mikä on ollut todella kätevää.
Tulostin on aika kookas, mutta se näyttää hyvältä ja uudelleentäytettävät säiliöt ovat piilossa kannen alla, joten pienet lapset eivät pääse niihin käsiksi.
Tulostamisen ja kopioinnin lisäksi ET-4500-tulostinta voi myös käyttää skannerina ja faksina. En ole vielä käyttänyt sitä skannerina eikä minulla ole puhelinlinjaa faksin käyttöön, joten en kommentoi näitä toimintoja.

EcoTank ET-4500 5/5

tanialfl

Tyylikäs, käytännöllinen ja taloudellinen

Tyylikäs, käytännöllinen ja taloudellinen

Epsonin EcoTank on ehdottomasti paras tulostin, jota olen koskaan käyttänyt. Sen asennus ja kytkeminen tietokoneisiin sujui vaivattomasti, ja mustesäiliöiden täyttö oli paljon helpompaa kuin mustepatruunoiden asennus. Koska laite toimitetaan neljän mustesäiliön kanssa (ne riittävät ilmeisestikin 4 500 mustavalkosivun ja 6 000 värisivun tulostukseen), se lyhentää myös selvästi laitteen käyttöönottoon kuluvaa aikaa. On kuitenkin muistettava se, että musteen ”latautuminen” kestää korkeintaan 20 minuuttia sen asennuksen jälkeen. Musteen riittävyys onkin varmistettava ajoissa ennen mitään hätätulostustapauksia!
Kuten laitteen käsikirjassa todetaan, se tulostaa, kopioi, skannaa ja faksaa. Olimme aluksi huolissamme siitä, että koska tulostimen sijainnin lähellä ei ole puhelinlinjaa, se voisi häiritä sen asennusta. Onneksi tämä ei ollut ongelma, koska Wifi-toiminnon ansiosta pystyimme asentamaan sen kitkattomasti suoraan kodin verkkoon. Puhelinkaapelin käyttö on valinnaista. Se vaaditaan vain asennettaessa faksitoimintoa, jota emme mielestämme tarvinneet.
Pidämme siitä, että voimme tulostaa älypuhelimista Epsonin iPrint-sovelluksen avulla. Ja kun olemme poissa kotoa, voimme jopa lähettää tulostustyön mistä maailmankolkasta tahansa!
Scan to Cloud -toiminto on tehnyt meihin syvän vaikutuksen. Se lähettää skannatun asiakirjan mihin tahansa kohteeseen, joka voidaan lisätä ja tallentaa Epson-tietokannan kautta. Nämä kohteet voivat sisältää sähköpostiosoitteita tai Google Driven (muiden vaihtoehtojen joukossa). Tiedot tarvitsee vain lisätä käyttäjän tietokantaan, jossa kohteen voi valita suoraan laitteesta aina skanneria käytettäessä.
Tyylikäs ja kaunis laite ei vie liian paljon tilaa, mutta se on kuitenkin riittävän tukeva ja laadukkaat osat kestävät vuosien ajan.
Suosittelemme tätä tulostinta lämpimästi kaikille, käytitpä sitä sitten päivittäin kotona perheen parissa, kotitoimistossa tai yritystehtävissä. Ja mikä vielä parempaa, olemme myös säästäneet tulostuskustannuksissa noin 70 % käyttämällä laitetta Epsonin suosittelemalla tavalla!

Kokeiltuamme monia muita tulostimia olemme todella tyytyväisiä tähän malliin

Kokeiltuamme monia muita tulostimia olemme todella tyytyväisiä tähän malliin

En voi ymmärtää, miksi muut suurimmat tulostinvalmistajat eivät ole valmistaneet samankaltaista mallia.
Säiliöjärjestelmä on ehdottomasti paras menetelmä. Vaikka se onkin paljon kalliimpi kuin mustepatruuna, vähäisellä laskutoimituksella selviää, että se on vaivan väärti.
Erinomainen ostos.

Helppokäyttöinen ja aina toimintavalmis

Helppokäyttöinen ja aina toimintavalmis

Laite voidaan ottaa käyttöön heti asennuksen jälkeen. Rakastan langatonta tulostustoimintoa. Tiedän, ettei se ole uusinta tekniikkaa, mutta mahdollisuus tulostaa missä tahansa on tosi kätevää. Jätän tulostimen päälle, jotta voin etätulostaa milloin tahansa. Tulostin alkaakin silloin tällöin raksuttaa, ei meluisasti, mutta se saa kyllä koiran hypähtämään!
Tulostimen mukana toimitetaan paljon mustetta. Se on mainio juttu, koska useimpien tulostimien mukana on vain vähän mustetta alkuvaiheen käyttöä varten. Sen vuoksi tulostin on varmaan hinnaltaan myös kalliimpi.

EcoTank ET-4500 5/5

WhimsicalMblog

Paras tulostin, jonka olen koskaan omistanut.

Paras tulostin, jonka olen koskaan omistanut.

Uusi tulostimeni on aivan yliveto! Se on käytännöllinen, halvempi ja selvästi ympäristöystävällisempi, koska säiliöt täytetään mustepulloilla sen sijaan, että ostaisin jatkuvasti mustepatruunoita! Tulostuslaatu on upea, kuvat kauniita ja jopa valokuvat tulostuvat mahtavasti! Ehdoton suosikkitulostimeni!!

Ink Tank Challenge -kilpailu

Huomasitko, mitä tapahtui, kun Mercedes-AMG Petronas Motorsport Teamin kuljettaja Lewis Hamilton tutustui Epsonin EcoTank-tulostimeen viime vuonna? Voit myös katsoa, miten hän haastoi faninsa tämän vuoden Ink Tank Challenge -kilpailussa.

Katso video täältä
  1. Perustuu keskimääräiseen 140 sivun kuukausittaiseen tulostusmäärään, kun otetaan huomioon ensimmäisten musteiden tavallista pienempi kapasiteetti.
  2. Keskimääräinen mustepatruunoiden määrä/säästö, kun tulostetaan tietty määrä sivuja EcoTank-sarjan laitteiden mukana toimitettavilla mustepulloilla; sisältää laitteiston hinnan. Vertailussa verrattiin A4 EcoTank -valikoiman keskiarvoa Länsi-Euroopan 10 myydyimmän mallin keskiarvoon huhtikuusta 2016 maaliskuuhun 2017 GfK:n seuraamana. Tulostuskustannukset on laskettu GfK:n samalla viitejaksolla Länsi-Euroopan markkinoilla seuraamien vakio- ja XL-patruunoiden osuuksien mukaan käyttäen keskimääräisiä myyntihintoja. Mustepatruunoiden riittoisuustiedot ovat peräisin valmistajien sivustoista.
  3. Epsonin vuonna 2010 julkistettuja, suurilla mustesäiliöillä varustettuja tulostimia myyty maailmanlaajuisesti jo 30 miljoonaa kappaletta
  4. Luvut perustuvat ET-3700-malliin. Ilmoitetut kapasiteetit ekstrapoloidaan Epsonin alkuperäisen metodologian perusteella ISO/IEC 24712 -standardin sisältämien testikuvioiden tulostussimulaatiosta vaihtomustesarjoilla. Ilmoitetut kapasiteetit EIVÄT perustu ISO/IEC 24711 -standardiin. Ilmoitetut kapasiteetit saattavat vaihdella tulostettavien kuvien, käytettävän paperityypin, tulostustiheyden sekä käyttöympäristön olosuhteiden, kuten lämpötilan, mukaan. Tulostimen ensimmäisen käyttöönoton aikana tulostuspään suuttimien täyttämiseen käytetään jonkin verran mustetta, joten toimitukseen sisältyvän mustesarjan riittoisuus voi olla ilmoitettua pienempi.
  5. Epson iPrint vaatii langattoman yhteyden ja Epson-tulostussovelluksen. Epson Email Print ja Remote Print Driver vaativat Internet-yhteyden. Lisätietoja sekä luettelo tuetuista kielistä ja laitteista on osoitteessa www.epsonconnect.eu.
  6. Ei koske mallia ET-16500. Katso voimassa olevia kampanjaehtoja. Lisätietoja on osoitteessa www.epson.fi/extended-warranty .
  7. Tulosteiden kestoarvot perustuvat nopeutettuun erikoismateriaalien tulosteiden testaukseen, kun tulosteet säilytetään arkistoholkeissa albumivarastossa. Tulosteiden kestävyys vaihtelee tulostusmateriaalin, tulostettavan kuvan, säilytysolosuhteiden, valon määrän, kosteuden ja ilmasto-olosuhteiden mukaan. Epson ei takaa tulosteiden kestävyyttä.
  8. Ilmoitetut kapasiteetit ekstrapoloidaan Epsonin alkuperäisen metodologian perusteella ISO/IEC 29103 -standardin sisältämien testikuvioiden tulostussimulaatiosta tämän tulostimen mukana toimitettujen musteiden ja 10 x 15 cm:n kokoisten valokuvatulosteiden perusteella. Ilmoitetut kapasiteetit EIVÄT perustu ISO/IEC29102-standardiin. Ilmoitetut kapasiteetit saattavat vaihdella tulostettavien kuvien, käytettävän paperityypin, tulostustiheyden sekä käyttöympäristön olosuhteiden, kuten lämpötilan, mukaan. Tulostimen ensimmäisen käyttöönoton aikana tulostuspään suuttimien täyttämiseen käytetään jonkin verran mustetta, joten toimitukseen sisältyvän mustesarjan riittoisuus voi olla ilmoitettua pienempi.
  9. Tulokset perustuvat Onepollin Epsonin puolesta elokuussa 2015 suorittamaan kyselyyn, johon osallistui 8 000 eurooppalaista kuluttajaa Saksasta, Italiasta, Espanjasta ja Isosta-Britanniasta.

Ohita

 
Vertaile
Sulje

Vertaile tuotteita

/ 3 valittu

Vertaa valittuja