MULLISTAVAA DIGITAALISTA ETIKETTIPAINO­TYÖTÄ

Tuota loistavia tuloksia asiakkaillesi ja pidä käyttökustannukset alhaisina

SurePress-mustesuihku­painokone

SurePress-etikettipainokoneet ovat ihanteellinen ratkaisu etikettikonverttereille, jotka haluavat laajentaa toimintaansa.

Pidä asiakkaasi tyytyväisinä ja laajenna tuote- ja ominaisuusvalikoimaasi SurePressin avulla. Tuota yhtenäisiä ja laadukkaita tuotteita luotettavasti, joustavasti ja suorituskykyisesti mahdollisimman pienin käyttökatkoin.

Tutustu Epsonin digitaalisen mustesuihkutekniikan etuihin.

Laadukkaita tarroja suurella nopeudella

SurePress L-6534VW -UV-mustesuihkudigitaalipainokone tuottaa yhtenäiset värit ja erinomaisen jäljen jopa 50 metrin nopeudella minuutissa.

Lisätietoja SurePress L-6534VW:stä

Korkean opasiteetin muste

Yhden vaiheen korkean opasiteetin valkoinen muste tuottaa ihanteellisen peruskerroksen eloisien värien tulostamiseen kirkkaille tai metallisille alusmateriaaleille. Kirkkaalla valkoisella musteella voi tulostaa myös läpikuultamatonta terävää tekstiä.

Monipuoliset ja yhteensopivat prosessit

SurePress L-6534VW mahdollistaa muuttuvan datan täysväritulostuksen ja tukee laajaa valikoimaa eri käyttötarkoituksiin soveltuvia pintamateriaaleja. Corona-käsittely, web cleaner, ionisoija ja ylimääräinen UV-lamppu kuuluvat vakiovarusteisiin.

Helppokäyttöinen

Kosketusnäyttö ja sen käyttöliittymä ovat selkeät ja erittäin helppokäyttöiset. Voit siis hallita painotyötä vaivatta. Työn määritys hoituu nopeasti, ja järjestelmän toimintatilan voi tarkistaa milloin tahansa.

Lisää tuottavuutta monipuolisilla ominaisuuksilla

Vastatakseen erilaisten asiakkaiden tarpeisiin painokone mahdollistaa joustavan käytön tarjoamalla neljä tulostustilaa. Olipa kyse erinomaisesta tehokkuudesta tai mahdollisimman laajan värintoiston takaavasta suuritiheyksisestä tulostustilasta, voit sopeuttaa ja mukauttaa tulostukseen liittyviä vaatimuksiasi markkinoiden käyttötarkoitusten mukaan.

Lataa esite

Monipuolista tulostusta
Yhtenäinen laatu

Epsonin suunnittelema ja valmistama digitaalinen SurePress L-4533AW -mustesuihkuetikettipainokone tarjoaa joustavaa ja laadultaan yhtenäistä tulostusta.

Lisätietoja SurePress L-4533AW-laitteesta Lisätietoja SurePress L-4533A-laitteesta

Hämmästyttävän laadukasta tarratulostusta

Epsonin vaihtelevan pisarakoon tekniikka, jossa pisaroiden minimikoko on kolme pikolitraa, tarjoaa pehmeiden väriliukujen ja tarkkojen värien ansiosta ihanteellisen kuvanlaadun.

Minimoi päivittäishuoltoon käytettävä aika

Nopeasti ja helposti käyttöön otettava SurePress L-4533 on suunniteltu erinomaista käytettävyyttä ja vähäisiä käyttäjän toimia ajatellen. Varmista tulostustoimintojen sujuvuus automatisoidun tulostuspäiden huollon ja käytön aikana vaihdettavien mustepatruunoiden avulla.

Laajennettu värintoisto

Epsonin musteiden värintoistoalue on laaja ja värit toistuvat tarkasti. Syaanin, magentan, keltaisen ja mustan musteen lisäksi käytettävissä on myös vihreä ja oranssi muste, jotka takaavat entistä suuremman tarkkuuden ja värikylläisyyden. Eron voi huomata erityisesti siirtymissä kirkkaan vihreästä keltaiseen ja keltaisesta oranssin kautta punaiseen. Värien täsmäytys onnistuu entistä tarkemmin, ja etikettien värikylläisyys saa ne näyttämään entistä houkuttelevammilta.

Laajenna tarjontaa ja paranna yrityksesi tulosta

Vastatakseen erilaisten asiakkaiden tarpeisiin painokone mahdollistaa joustavan käytön tarjoamalla neljä tulostustilaa. Olipa kyse erinomaisesta tehokkuudesta tai mahdollisimman laajan värintoiston takaavasta suuritiheyksisestä tulostustilasta, voit sopeuttaa ja mukauttaa tulostukseen liittyviä vaatimuksiasi markkinoiden käyttötarkoitusten mukaan.

Lataa esite

Asiakasesimerkkejä

Katso videot

  • SurePress L-4033AW DRUPA 2012 -messuilla
  • SurePress L-4033A
  • PrintOnLine valitsi digitaalisen SurePress L4033A -etikettipainokoneen
  • EAP Meziere valitsi digitaalisen SurePress L4033A -etikettipainokoneen

Epsonin tarratulostimet

Kannettavat ja pöytämalliset tarratulostimet, digitaaliset etikettipainokoneet ja suurkuvatarratulostimet yrityskäyttöön.

Lisätietoja

Ota yhteyttä

Jos haluat lisätietoja Epsonin ratkaisuista, täytä alla oleva lomake niin Epsonin edustaja ottaa sinuun yhteyttä.

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.