MULLISTAVAA DIGITAALISTA ETIKETTIPAINOTYÖTÄ

Tuota loistavia tuloksia asiakkaillesi pienillä käyttökustannuksilla

Mustesuihkutekniikkaa käyttävä digitaalinen surepress-etikettipainokone

Digitaalisten etikettipainokoneiden SurePress-valikoima on ihanteellinen ratkaisu etikettikonverttereille, jotka haluavat kasvattaa toimintaansa.

Ilahduta asiakkaitasi laajentamalla tuote- ja ominaisuusvalikoimaasi SurePressin avulla. Auta heitä tuottamaan täsmällinen, laadukas tuote luotettavasti, joustavasti ja suorituskykyisesti mahdollisimman pienin käyttökatkoin.

Näytä valikoima

Epson SurePress L-4033AW

Tämän seitsemän värin (mukana valkoinen) digitaalisen mustesuihkupainokoneen avulla valmistat laadukkaat lyhyiden sarjojen etikettipainotyöt entistä helpommin ja tehokkaammin.

Mustesarjaan sisältyvien vihreän ja oranssin ansiosta tulostusväriasteikko on laaja ja spotti- ja erikoisvärit toistuvat tarkasti. Huomaat eron erityisesti siirtymissä kirkkaan vihreästä keltaiseen väriin ja keltaisesta oranssin kautta punaiseen. Suuri värikylläisyys ja luonnolliset sävyt tekevät etiketeistä näyttäviä.

Epsonin SurePress AQ -mustesarja sisältää valkoisen musteen laadukasta lyhyiden sarjojen etikettipainotöitä varten. Tämä mahdollistaa kiinteän, läpikuultamattoman valkoisen painamisen esimerkiksi kalvoille ja metallipinnoille. Käyttäjä voi valita, painetaanko valkoinen ensimmäiseksi vai viimeiseksi.1

SurePress AQ Ink -musteet kiinnittyvät tehokkaasti vakioetikettimateriaaleille ilman esikäsittely- tai pinnoitustarvetta. Vesipohjainen muste säästää ympäristöä, sillä kemikaaleja, levyjä ja kalvoja ei tarvita. Käytettävyysajan maksimoimiseksi tulostuspään huolto on automatisoitu ja mustepatruunoiden vaihto sujuu laitetta pysäyttämättä.

NÄYTÄ ENEMMÄN
LATAA ESITE

SurePress L4033A:n ja L-4033AW:n tärkeimmät ominaisuudet

Tarratulostuksen hämmästyttävä laatu

Painokone tuottaa korkealaatuiset luonnolliset värit ja laadukkaan käänteisen tekstin. Reunat ovat suorat ja terävät, ja viivakoodit ovat tarkat.

Epson Micro Piezo -monitulostuspää

Tulostuspäissä käytetään mikrokokoisia suuttimia, joiden ansiosta mustepisaroiden muodot ja värien sijoittelu ovat täydellisen tarkat. Tekniikalla saavutetaan ylivoimainen värinlaatu, ja sen avulla voidaan tulostaa tarkkoja viivakoodeja ja pientä tekstiä.

Muuttuvan pisarakoon tekniikka

Epsonin kehittämällä muuttuvan pisarakoon tekniikalla voidaan tuottaa erikokoisia mustepisaroita, joista pienimmät ovat vain 3,0 pikolitraa. Kun pisaroiden koko voidaan säätää tarkasti, muste jakautuu tasaisesti, väriliu'ut ovat pehmeät, värit tarkat ja kuvanlaatu paras mahdollinen.

SurePress AQ -muste

Vesipohjainen pigmenttimustesarja on kehitetty erityisesti SurePress L-4033 -järjestelmälle. Mustesarjan kuuteen väriin sisältyvät myös vihreä ja oranssi, minkä ansiosta värintoisto on erittäin kattava. Värit toistuvat tarkasti ja täsmällisesti, ja musteet tarttuvat monenlaisille vakioetikettimateriaaleille ilman esikäsittely- tai pinnoitustarvetta. Läpikuultamaton valkoinen muste on saatavilla AW-versiossa.

Tarkka värienhallinta

Tarkka värienhallinta on erittäin tärkeää, mutta se vaatii laitteelta edistyksellisiä ominaisuuksia. SurePress L-4033 suoriutuu tästä tehtävästä ongelmitta, ja jokaisen työn värit toistuvat tarkasti.

Laajennettu värintoisto

Epsonin musteiden värintoistoalue on laaja, ja värit toistuvat tarkasti. Oranssin ja vihreän musteen ansiosta siirtymissä kirkkaan vihreästä keltaiseen ja keltaisesta oranssin kautta punaiseen on selvästi havaittava ero. Värien täsmäytys onnistuu entistä tarkemmin, ja etikettien värikylläisyys saa ne näyttämään entistä houkuttelevammilta.

Helppokäyttöinen, kosketusnäytöllinen käyttöliittymä

Kosketusnäyttö ja sen käyttöliittymä ovat selkeät ja erittäin helppokäyttöiset. Voit siis hallita painotyön jokaista vaihetta vaivatta. Työn määritys hoituu nopeasti, ja järjestelmän toimintatilan voi tarkistaa milloin tahansa. Tietyntyyppisten töiden asetukset voi tallentaa, mikä lyhentää toistuvien töiden valmisteluaikaa entisestään.

Helppokäyttöisyys

Säästät aikaa ja rahaa, koska järjestelmän ylläpitotarve on vähäinen. Painomekanismi on helppokäyttöinen ja helposti huollettavissa. Myös musteiden vaihtaminen käy nopeasti ja helposti, koska konetta ei tarvitse kytkeä pois päältä. Vaihdat vain mustepatruunat ja jatkat työtä. Etävianmääritys ja -analyysi ovat käytettävissä yrityksesi tukena.

SurePress L4033A:n ja L-4033AW:n tekniset tiedot

Tulostustekniikka Epson Micro Piezo -mustesuihkutekniikka
Tarkkuus 720 × 720 dpi, 720 × 1 080 dpi, 720 × 1 440 dpi (paperille), 720 × 1 440 dpi (kalvolle)
Mustetyyppi SurePress AQ -musteet
Mustepatruunat Musta, pinnoittamaton musta, syaani, magenta, keltainen, oranssi, vihreä, valkoinen (AW-versio), päällepainatusneste
Rullaleveys 80 mm – 330,2 mm, säädettävissä mille tahansa leveydelle tällä alueella
Kuvan koko Enintään 315,2 mm x 914,4 mm
Tulostusnopeus Enintään 5 m/min tarkkuudella 720 x 720 dpi
Tuetut materiaalit Standardit itseliimautuvat etikettimateriaalit, Puolikiiltävä, kiiltävä ja matta paperi, BOPP- ja PET-kalvot ja synteettinen Yupo-paperi
Materiaalin paksuus 100–320 mikronia
Aukirullausyksikön kapasiteetti (enint.) Paino 100 kg / pituus 1 000 m / läpimitta 600 mm / keskiö 76 mm
Verkkoliitäntä Ethernet 1000BaseT
Laitteen mitat (L×S×K) 5 098 mm x 1 847 mm x 1 966 mm (sis. rullauslaitteen)
Virtavaatimukset Nimellisjännite: AC (3 vaihetta, 3 linjaa) 200 V, syöttöjännitealue: nimellisjännite ± 10 % (180–220 V)

Epson SurePress L-6034VW

Digitaalinen etikettipainokone, jossa on Epsonin PrecisionCore-rivipäät, LED-kiinnittyvä UV-muste, digitaalinen lakkaustekniikka ja valkoinen muste yhtenäisiä, laadukkaita etikettejä varten.

SurePress L-6034VW painaa laadukasta jälkeä luotettavasti, joustavasti ja suorituskykyisesti mahdollisimman pienin käyttökatkoin. Epson on kehittänyt painokoneen, jossa käytetään Epsonin omia tulostuspäitä, musteita ja verkkokuljetusjärjestelmää, joten osat on suunniteltu toimimaan yhdessä. PrecisionCore-rivipäämustesuihkutekniikka auttaa tuottamaan huippulaatuisia kuvia. LED-kiinnittyvä UV-muste yhdessä digitaalisen linjakytketyn lakkaustekniikan kanssa avaa kokonaisen valikoiman erilaisia viimeistelyjä. L-6034VW sisältää myös korkean opasiteetin valkoisen musteen, jonka avulla voit tulostaa kirkkaille kalvoille ja metallisille alusmateriaaleille.

NÄYTÄ ENEMMÄN
LATAA ESITE

SurePress L6034VW:n tärkeimmät ominaisuudet

PrecisionCore

PrecisionCore-rivipää mahdollistaa SurePress L-6034VW:n erinomaisen suorituskyvyn ja luotettavuuden. Jokainen kuudesta rivipäästä koostuu PrecisionCore-tulostussirumoduuleista, jotka takaavat tarkan, laadukkaan ja suuriresoluutioisen painojäljen muuttuvan pisarakoon tekniikan ansiosta.

LISÄTIETOJA

Muuttuvan pisarakoon tekniikka

Epsonin kehittämällä muuttuvan pisarakoon tekniikalla voidaan tuottaa erikokoisia mustepisaroita, joista pienimmät ovat vain 3,2 pikolitraa. Kun pisaroiden koko voidaan säätää tarkasti, muste jakautuu tasaisesti, väriliu'ut ovat pehmeät, värit tarkat ja kuvanlaatu paras mahdollinen.

Keskirumpujärjestelmä

Keskirumpujärjestelmä syöttää alusmateriaalia hyvin täsmällisesti värikohdistuksen ja tarkkuuden ylläpitämiseksi. Järjestelmä minimoi alusmateriaalien lämpölaajenemisen tai kutistumisen, jolloin voidaan käyttää monenlaisia materiaaleja. Keskirumpu varmistaa, että tulostuspään ja alusmateriaalin väli pysyy mahdollisimman pienenä, jolloin musteen voi sijoitella tarkemmin alusmateriaalille värien epätasaisuuden minimoimiseksi.

Kiinnitystekniikka

Kehittynyt kiinnitystekniikkamme ohjaa mustepisaroiden leviämistä selkeiden puolisävyjen, tasaisten reunahäivytysten, tarkkojen yksityiskohtien ja terävän tekstin muodostamiseksi.

Valkoinen muste

Yhden vaiheen korkean opasiteetin valkoinen muste tuottaa ihanteellisen peruskerroksen eloisien värien tulostamiseen kirkkaille tai metallisille alusmateriaaleille. Tämä kirkas valkoinen muste mahdollistaa myös läpikuultamattoman terävän tekstin tulostamisen tulostettaessa kirkkaita tarroja kirkkaisiin tuotteisiin. Lisäksi valkoista voi tulostaa värien päälle.

Digitaalinen lakkaustekniikka

Innovatiivisella digitaalisella lakkauksella kiilto- tai mattapinnan voi tulostaa valikoidusti tai koko pinnalle. Tiettyjen alueiden erottuvuutta voi parantaa lisäämällä miellyttäviä osakorostuksia matta- tai kiiltopinnan avulla. Erilaiset pinnat voi toteuttaa samanaikaisesti muuttamalla digitaalisen lakan asettelua.

Laadukas

Painokone tuottaa korkealaatuiset luonnolliset värit ja laadukkaan käänteisen tekstin. Reunat ovat suorat ja terävät, ja viivakoodit ovat tarkat.

Erinomainen kestävyys

Nopeasti kiinnittyvä UV-muste lisää tuottavuutta ja kestää erinomaisesti säätä, kemikaaleja ja naarmuja jopa kaikkein vaativimmissa olosuhteissa. Se on hyväksytty meriympäristössä käytettävien tarrojen kansainvälisesti tunnetun BS5609-standardin mukaisesti.

Älykäs automaatio

Epsonin suuttimentarkistustekniikka voi automaattisesti tarkistaa, toimiiko suutin vai onko se tukkeutunut, ja käynnistää tarvittaessa puhdistussyklin.

Helppokäyttöinen, kosketusnäytöllinen käyttöliittymä

Kosketusnäyttö ja sen käyttöliittymä ovat selkeät ja erittäin helppokäyttöiset. Voit siis hallita painotyön jokaista vaihetta vaivatta. Työn määritys hoituu nopeasti, ja järjestelmän toimintatilan voi tarkistaa milloin tahansa. Tietyntyyppisten töiden asetukset voi tallentaa, mikä lyhentää toistuvien töiden valmisteluaikaa entisestään.

Tehokas musteen vaihto vähentää hukka-aikaa

Mustepatruunaluukku on helppokäyttöinen, ja musteiden vaihtaminen käy nopeasti ja suoraviivaisesti, koska konetta ei tarvitse kytkeä pois päältä. Vaihdat vain mustepatruunan ja jatkat työtä.

SurePress L6034VW:n tekniset tiedot

Tulostustekniikka PrecisionCore-rivipäämustesuihkutekniikka
Tarkkuus 600 × 600 dpi
Mustetyyppi LED-kiinnittyvät UV-musteet
Mustepatruunat Musta, syaani, magenta, keltainen, valkoinen, digitaalinen lakkaus
Rullaleveys 80 mm – 340 mm, säädettävissä mille tahansa leveydelle tällä alueella
Kuvan koko Enintään 330 mm x 1 000 mm
Tulostusnopeus Normaalitila 15 m/min
Tuetut materiaalit Itsekiinnittyvä tarrapaperi, PP, PE ja PET, valupintainen, pinnoitettu ja pinnoittamaton paperi sekä folio
Materiaalin paksuus 80–320 mikronia
Aukirullausyksikön kapasiteetti (enint.) Paino 100 kg / läpimitta 600 mm / keskiö 76,2 mm
Verkkoliitäntä Ethernet 1000Base-T
Laitteen mitat (L×S×K) 4 250 mm x 2 285 mm x 2 485 mm
Paino 2 770 kg

Asiakaspalaute

KATSO VIDEOT

 • SUREPRESS L-4033AW DRUPA 2012 -MESSUILLA

  SUREPRESS L-4033AW DRUPA 2012 -MESSUILLA

  LUE LISÄÄ
 • SUREPRESS L-4033A

  SUREPRESS L-4033A

  LUE LISÄÄ
 • PrintOnLine valitsee SurePress L4033A:n, digitaalisen etikettipainokoneen

  PrintOnLine valitsee SurePress L4033A:n, digitaalisen etikettipainokoneen

  LUE LISÄÄ
 • EAP Meziere valitsee SurePress L4033A:n, digitaalisen etikettipainokoneen

  EAP Meziere valitsee SurePress L4033A:n, digitaalisen etikettipainokoneen

  LUE LISÄÄ

TUOTEVALIKOIMA

Värietikettitulostus

Väritarratulostusta uudella tasolla

Lisätietoja
 1. saatavilla vain L-4033AW:hen

OHITA

OHITA

OHITA

OHITA

OHITA