EPSON CONNECT

Helppo tulostus mm. älypuhelimesta ja tabletilta

Tulosta mistä tahansa Epson Connectin avulla

Epsonin mobiili- ja pilvitulostuspalvelujen avulla voit tulostaa ja skannata langattomasti älypuhelimesta ja tabletilta kotona, toimistossa tai matkoilla.

Lue lisää Epson Connect -palveluista, joiden avulla saat parhaan hyödyn tulostimestasi ja älylaitteistasi. Tulosta mukavasti omasta nojatuolista, puutarhasta tai matkoilta. Olitpa missä tahansa ja käytitpä mitä laitetta tahansa, Epson Connect on apunasi.

EPSON IPRINT -SOVELLUS

Sovelluksesi tulostukseen, skannaukseen ja muuhun

Lisätietoja

Tulosta älypuhelimesta ja tabletilta Epson-tulostimeen milloin tahansa ja lähes mistä tahansa – Epson iPrintin avulla se on todella helppoa. Ladattuasi ja asennettuasi tämän maksuttoman sovelluksen olet valmis tulostamaan esimerkiksi verkkosivuja, Microsoft Office -asiakirjoja, valokuvia tai PDF-tiedostoja sekä skannaamaan ja kopioimaan asiakirjoja.

iPrint-opastusvideot

 1. 1. Epson Connect -asennus
 2. 2. Paikallisen verkon asetukset
 3. 3. Muistin käyttö
 4. 4. Skannaus ja tallennus
 5. 5. Kopiointi
 6. 6. Verkkotallennus
 7. 7. Valokuvan tulostus
 8. 8. Tallennetun asiakirjan tulostus
 9. 9. Verkkosivun tulostus – Android
 10. 10. Verkkosivun tulostus – iOS

Tärkeimmät ominaisuudet

Tulosta paikasta riippumatta

iPrint voi lähettää valokuvia ja asiakirjoja suoraan tulostimeen verkon kautta, jolloin voit tulostaa mistä tahansa1.

Tulosta lähelle

Haluatko tulostaa vieressäsi olevaan Epson-tulostimeen? Kirjaudu laitteellasi samaan Wi-Fi-verkkoon ja aloita tulostus.

Skannaa ja jaa

iPrint voi myös skannata läheisestä tulostimesta Wi-Fi-yhteyden kautta. Voit nyt skannata, tallentaa ja jakaa sisältöä laitteestasi.

Skannaa langattomasti

Haluatko tallentaa tärkeän asiakirjan tai valokuvan? Voit nyt skannata tiedoston langattomasti älypuhelimeen tai tabletille Epsonin monitoimitulostimen avulla. Voit sitten lähettää tiedoston sähköpostitse, tallentaa sen laitteeseen tai ladata sen pilvitilillesi.

Kosketa pilveä

Pilvipalvelujen käyttö on sisällytetty iPrint-sovellukseen, joten voit käyttää online-palveluja helpommin kuin koskaan ennen. Voit kirjautua Box-, Dropbox-, EverNote-, Google Drive- tai Microsoft OneDrive -palveluun ja esikatsella sekä tulostaa tiedostoja verkossa tai skannata tiedostoja ja ladata ne palveluun.

Siirrä tiedostoja

Voit siirtää tiedostoja tulostimesta suoraan tabletille tai puhelimeen. Aseta vain USB-asema tai muistikortti tulostimeen, niin iPrint siirtää valokuvat laitteeseesi. Samalla tavalla voit myös siirtää tiedostoja mobiililaitteesta tulostimeen. Se on vaihtoehto vanhojen digitaalikameroiden sisältämien valokuvien siirtämistä varten.

Sulje osio

EPSON CREATIVE PRINT -SOVELLUS

Sovellus, jonka avulla voit käyttää luovasti valokuviasi Instagramista ja Facebookista.

Lisätietoja

Ilmaise luovuuttasi älypuhelimen tai tabletin Creative Print -sovelluksella. Sen avulla on helppo tulostaa valokuvia älylaitteesta, Instagramista tai Facebookista. Lisäksi voit luoda kollaaseja sekä mukautettuja onnittelukortteja ja kirjepaperimalleja, tulostaa suoraan CD- tai DVD-levyille tai muuntaa valokuvasi hauskaksi värityskirjaksi.

Kuinka se toimii

 1. Lataa Epson Creative Print -sovellus
 2. Etsi tulostin, jossa on Wi-Fi-yhteys
 3. Tulosta onnittelukortteja, kalentereita, CD-levyjä ja paljon muuta

Facebookista tulostus

Tulostus Facebookista ei ole koskaan ollut yhtä helppoa. Kirjaudu vain Facebook-tilillesi ja tulosta valokuvia. Älä jätä muistoja puhelimeesi vaan tulosta ja nauti niistä jo tänään.

Kollaasit

Kokoa kollaaseja yhteensopivien sosiaalisen median sovellusten valokuvista sekä mistä tahansa muista tablettiin tai älypuhelimeen tallennetuista valokuvista. Tulosta monessa eri koossa, enintään 8,5 × 11 tuumaa (22 × 28 cm).

Yksittäisen valokuvan tulostus

Luo nopealla, helpolla ja luovalla työkalullamme yksilöllisiä kortteja, kehyksiä ja kalentereita, jotka juhlistavat tärkeitä hetkiäsi. Ne ovat upea lahja perheelle ja ystäville, ja ne voidaan tehdä hetkessä.

Lisätietoja

Tärkeimmät ominaisuudet

Tulostus CD/DVD-levyille

Luo taidekuvia valokuvistasi ja tulosta ne yhteensopivalla Epson-tulostimella suoraan mustesuihkutulostukseen soveltuville CD- tai DVD-levyille.

Värityskirja

Valitse valokuva ja luo viivapiirroksilla varustettu hauska värityskirja, jonka voit tulostaa ja antaa lapsillesi väritettäväksi.

Mukautetut onnittelukortit

Tee oma onnittelukortti valokuvistasi. Voit jopa yksilöidä sen käsinkirjoituksellasi.

Sulje osio

EPSON EMAIL PRINT

Tulosta mistä tahansa – lähetä vain tiedosto tulostimelle1

Lisätietoja

Uusimmilla Epson-tulostimilla on oma sähköpostiosoitteensa. Ne voivat automaattisesti tulostaa sähköpostiosoitteen kautta vastaanotettuja liitteitä, kuten valokuvia ja asiakirjoja. Puhelin, tabletti tai kannettava – tulosta miltä tahansa laitteelta kaikkialta maailmasta lähettämällä sähköpostia Internetin kautta tulostimeen.

Katso, miten Email Print toimii

Katso tästä videosta, kuinka helppoa sitä on käyttää.

Lataa Email Print

Lataa tämä toiminto klikkaamalla tätä.

Oletko jo rekisteröitynyt?

Tällä kirjautumistoiminnolla pääset käyttämään tiliäsi.

Kuinka se toimii

 1. Määritä tulostin aloittamaan Email Printin käyttö
 2. Lähetä valokuvasi ja tiedostosi sähköpostiviestin liitteinä tulostimen sähköpostiosoitteeseen
 3. Sähköpostit, valokuvat, PDF-tiedostot ja Microsoft Office -tiedostot tulostuvat automaattisesti

Tärkeimmät ominaisuudet

Tulosta millä tahansa laitteella

Jos laitteesi pystyy lähettämään sähköpostia ja käyttämään Internetiä, voit käyttää Epson Email Printiä. Lähetä vain sähköpostilla Microsoft Word-, Excel-, PowerPoint-, PDF-, JPG- ja TIF-tiedostosi tulostimeen. Voit olla missä päin maailmaa tahansa1.

Helppo muistaa

Haluatko muuttaa automaattisesti määritetyn sähköpostiosoitteen? Voit mukauttaa tulostimen sähköpostiosoitteen Epson Connect -tilisi kautta. Silloin kaikkien tulostinta käyttävien on helppo muistaa sen osoite.

Helppoa suojausta

Haluatko määrittää, ketkä voivat käyttää tulostinta? Ota hyväksyttyjen lähettäjien luettelo käyttöön. Voit lisätä luetteloon sähköpostitilejä, jotka saavat käyttää tulostintasi. Voit myös lisätä kokonaisen sähköpostin verkkoalueen ja hyväksyä näin koko yrityksen sähköpostiluettelon nopeasti.

Sulje osio

EPSON SCAN-TO-CLOUD

Skannaus suoraan pilvipalveluiden tileille

Lisätietoja

Voit skannata asiakirjoja tai valokuvia muutamalla tulostimen ohjauspaneelin napautuksella ja lähettää ne suoraan sähköpostiosoitteisiin tai pilvitallennustileihin. Varmista vain, että tulostimesi on yhteydessä Internetiin.

Scan-to-Cloudin käyttöönotto

Lataa tämä toiminto klikkaamalla tätä.

Oletko jo rekisteröitynyt?

Kirjaudu tästä sisään tilillesi.

Kuinka se toimii

 1. Valitse tulostimen ohjauspaneelista Scan-to-Cloud.
 2. Skannaa asiakirja
 3. Lähetä tiedosto sähköpostilla tai tallenna se online-tallennuspalveluun.

Tärkeimmät ominaisuudet

Arkistoi ja tallenna asiakirjoja

Pilvipalveluiden avulla voit tallentaa ja keskittää skannattuja asiakirjoja sekä käyttää niitä milloin tahansa millä tahansa laitteella. Epson Scan-to-Cloud -toiminnon avulla voit skannata, arkistoida ja jakaa kaikkia yrityksen asiakirjoja.

Skannaa ja jaa

Voit skannata asiakirjan tai kuvan Epson-tulostimellasi ja jakaa sen lähettämällä sen tulostimesta sähköpostitse suoraan muihin sähköpostiosoitteisiin.

Sulje osio

EPSON REMOTE PRINT

Edistynyt tulostus mistä tahansa tietokoneen avulla1

Lisätietoja

Sinun ei tarvitse olla kotona lähettääksesi tietokoneelta tiedostoja tulostettavaksi. Asentamalla Remote Print -sovelluksen voit laajentaa pöytäkoneesi tai kannettavasi käyttöaluetta. Tämä käy helposti: voit lähettää tiedostosi Epson-tulostimeen mistä tahansa maailman kolkasta valitsemalla Tiedosto – Tulosta1. Muotoilua tai fontteja ei tarvitse miettiä. Ja mikä parasta, voit käyttää ja hallita tulostuksen lisävalintoja.

Kuinka se toimii

 1. Asenna Remote Print ja anna Epson-tulostimen sähköpostiosoite.
 2. Valitse Tiedosto – Tulosta mistä tahansa sovelluksesta ja valitse sitten Remote Print.
 3. Tiedostosi siirtyy etätulostimeen oikein muotoiltuna.

Tärkeimmät ominaisuudet

Tulosta matkan päästä

Tulostaminen kaukaiseen tulostimeen Internetin kautta on nyt yhtä helppoa kuin Tiedosto – Tulosta -komennon klikkaaminen. Remote Print -etätulostustoiminto on tehokas, koska se toimii lähes kaikkien sovelluksien ja tiedostotyyppien kanssa. Se on myös nopeampi kuin Email Print, koska sähköpostiliitettä ei tarvitse luoda ja lähettää.

Mikä tahansa ohjelmisto ja fontti

Remote Print toimii lähes kaikkien tietokoneiden ohjelmistosovellusten kanssa – myös kaikkein erikoistuneimpien. Voit olla varma, että muotoilut ja fontit tulostuvat samoin kuin USB-liitäntää käytettäessä.

Jos haluat hallita kaikkea

Remote Printin avulla voit hallita sitä, miten tiedostosi tulostetaan etäsijainnissa. Voit valita tulosteiden määrän, sivualueen, käänteisen järjestyksen ja lajitteluvalinnat. Voit hallita tulostusta täysin käyttämällä myös ohjelmistokohtaisia tulostustoimintoja.

Sulje osio

YHTEENSOPIVAT PALVELUT

Muut yhteensopivat tulostusratkaisut

Lisätietoja

Epson Connect -tulostuspalveluiden lisäksi saatavilla on monia muita tulostusratkaisuja, jotka ovat yhteensopivia Epson-tulostinten ja älylaitteiden kanssa.

Sisäänrakennettu Android-tulostus Epson Print Enabler -ohjelmistolla

Android 4.4:ssä ja uudemmissa versioissa et enää tarvitse erillistä sovellusta, joka tukee tulostusta. Kun olet ladannut ilmaisen Epson Print Enablerin, tulostusvaihtoehto löytyy tuettujen sovellusten valikkokuvakkeesta. Chrome-, Gallery- ja Gmail-sovelluksiin integroidun toiminnon avulla voit kätevästi tulostaa Internet-sivuja, valokuvia ja sähköpostiviestejä. Voit käyttää Android-tulostusta myös Drive- ja Quickoffice-sovelluksista, joten asiakirjojen tulostus on helppoa.

Tarkista yhteensopivuus

Kuinka se toimii

 1. Lataa Epson Print Enabler -ohjelmisto Google Play Kaupasta.
 2. Valitse avattava asetusvalikko ja valitse tulostus.
 3. Valitse lähellä oleva tulostin.
 4. Määritä tulostusasetukset ja valitse tulosta.
 5. Tulostustyö tulostetaan valitsemassasi tulostimessa.

Tärkeimmät ominaisuudet

Yhteensopivuus

Useimmat vuodesta 2008 saakka saatavilla olevat Epsonin kuluttajille tarkoitetut Wi-Fi-mustesuihkutulostimet (ja jotkin lasertulostimet) ovat yhteensopivia Epson Print Enablerin kanssa. Alla on luettelo yhteensopivista tuotteista.

Tulosta liikkeellä ollessasi

Jatka tulostusta vaihtaessasi pöytäkoneesta tai kannettavasta tietokoneesta älylaitteeseen.

Mopria

Mopria Alliance on johtavien maailmanlaajuisten tekniikkayhtiöiden voittoa tavoittelematon jäsenyhteisö, jonka tavoitteena on tarjota intuitiivista ja yksinkertaista langatonta tulostusta tableteilta, älypuhelimista sekä muista mobiililaitteista.

Tarkista yhteensopivuus

Epson Print and Scan

Epson Print and Scan tarjoaa erinomaiset tulostus- ja skannaustoiminnot Wi-Fi-yhteyteen liitetyille Epsonin monitoimitulostimille Windows 8 -järjestelmän aloitusnäytössä.

Tarkista yhteensopivuus

Tärkeimmät ominaisuudet

Tulostus
 • Kosketuskäyttöliittymä
 • Laitteen valinta
 • Esikatselu
 • Paperikoko
 • Paperityyppi
 • Väritulostus
Skannaa
 • Kosketuskäyttöliittymä
 • Laitteen valinta
 • Esikatselu
 • Paperikoko
 • Paperityyppi
 • Väritulostus

Apple AirPrint

Tulosta suoraan iPad-, iPhone- tai iPod Touch -laitteesta. Sinun ei tarvitse asentaa ohjelmistoja tai ohjaimia eikä kytkeä kaapeleita. Voit lähettää Mail-, Kuvat-, Safari- tai iBooks-sovelluksessa näkyvän sisällön Epson-tulostimeen muutamalla napautuksella.

Tarkista yhteensopivuus

Kuinka se toimii

 1. Napauta toimintokuvaketta.
 2. Tulosta lähimpään tulostimeen.
 3. Nouda tulosteet.

Tärkeimmät ominaisuudet

Langaton tulostus sovelluksesta

Voit tulostaa monista päivittäin käyttämistäsi sovelluksista. Tulostustoiminto on vain muutaman napautuksen päässä. Tulosta sähköpostiviestit, valokuvat, kartat, asiakirjat, taulukot ja esitykset lähimmällä Epson-tulostimella Wi-Fi-verkon kautta. Niin helppoa se on.

Napauta ja tulosta

Etsi tulostustoiminto Toiminto- tai Työkalut-painikkeen avulla. Paikanna sitten Epson-tulostin Wi-Fi-verkosta ja tulosta. AirPrint hoitaa tulostuksen taustatoimintona. Se on integroitu iOS-järjestelmään, joten tulostinohjelmistoja tai liitettäviä kaapeleita ei ole.

Sulje osio

Yhteensopivien sovellusten tai tuotteiden etsiminen

 1. Edellyttää tulostimen Internet-yhteyden sekä Internetiä ja/tai sähköpostia tukevan laitteen