EPSON-ETÄVALVON­TAPALVELU (ERS)

Epson-etävalvontapalvelu (ERS) on maksuton pilvipohjainen valvonta- ja hallintajärjestelmä, joka tarjoaa edistyksellistä etävianmääritystä Epson-yritystulostimille.

Hyödy nopeammista vasteajoista, harvemmista käynneistä asiakkaan tiloissa ja ensimmäisen huoltokäynnin ratkaisuprosentin kasvattamisesta.

  • Koko laitekannan kattava etävalvonta
  • Automaattiset ilmoitukset ja laitteiden käytön analysointi
  • Ongelmien määrittäminen ja ratkaiseminen etänä

Benefit

Voidaan käyttää millä tahansa laitteella, jossa on Internet-selain
Älypuhelin, tabletti, PC, Mac

Secured access
 

Suojattu yhteys

Valtuuta käyttäjät, jotta tietoihin pääsevät vain oikeat ihmiset. ERS perustuu multi-tenant-järjestelmään, joka tukee useita jälleenmyyjiä. Jokainen kumppani voi kuitenkin käyttää omaa laitekantaansa, joihin muilla kumppaneilla ei ole pääsyä.

Yhteensopiva useiden Epson-yritystulostimien kanssa

ERS-palvelua voidaan käyttää lukuisten Epson-yritystulostimien kanssa, mukaan lukien WorkForce Pro-, RIPS- ja WorkForce Enterprise -laitteet.

Näytä valikoima
Compatible with inkjet devices

Tärkeimmät ominaisuudet

Pilvipohjainen

Käytä ERS:iä mistä tahansa tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen välityksellä – ilman paikallisen palvelimen asennusta ja ylläpitoa.

Nopeammat korjaukset

Lisää laitteen käytettävyyttä ja anna teknikoille tietoja, joiden perusteella he voivat parantaa ensimmäisen korjauskerran tuloksia.

Vaatimusten noudattaminen

ERS on suunniteltu asianmukaisilla teknisillä ja organisatorisilla toiminnoilla sekä dokumentaatiolla tietosuojaa ja eurooppalaisten lakien ja asetusten noudattamista varten.

Sisäänrakennettu ohjelma

Hyödynnä WF-C878R-, C879R-, C20600-, C20750- ja WF-C21000-mallien sisäänrakennettua ohjelmaa, joka mahdollistaa saumattoman integroinnin ERS:iin.

Tiedonkeruumenetelmät

Ohjelmiston keruuohjelma

Ohjelma toimii asiakkaan verkkoon liitetyssä tietokoneessa mahdollistaen keskitetyn viestinnän Epson Remote Services -palveluiden kanssa.

Loppukäyttäjä
Ohjelmistoagentti
Software collector agent

Laitteen sisäänrakennettu ohjelma

Toimii laitteessa, mikä lisää joustavuutta tietoturvaa vaarantamatta.

Device embedded agent Sisäänrakennettu ERS-ohjelma on yhteensopiva seuraavien mallien kanssa: WF-C878R, WF-C879R, WF-C20600, WF-C20750 ja WF-C21000.
How to get ERS
 

ERS:n hankkiminen

ERS on maksuton, lisenssimaksuja ei ole. Kirjoita vain tietosi alla oleviin kenttiin, niin Epsonin edustaja ottaa sinuun yhteyttä.

Ota yhteyttä

Etsi tuotteesi

Ota yhteyttä

Jos haluat lisätietoja Epsonin ratkaisuista, kirjoita tietosi alla oleviin kenttiin, niin Epsonin edustaja ottaa sinuun yhteyttä.

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Täytä tämä kenttä
Täytä tämä kenttä
Täytä tämä kenttä
Täytä tämä kenttä
Täytä tämä kenttä
Haluan saada sähköpostitse tietoja Epsonin tulevista tuotteista, kampanjoista, tarjouksista ja tapahtumista.