ERINOMAINEN SUORITUSKYKY, LAADUKAS VIIMEISTELY

SureColor SC‑F -sarjan sublimaatiotulostimet

KATSO VIDEO LUE LISÄÄ

ERINOMAINEN SUORITUSKYKY, LAADUKAS VIIMEISTELY

Jos etsit DTG-vaatetulostinta, joka tarjoaa erinomaista laatua ja mahdollistaa korkean tuottavuuden, Epsonin SureColor SC‑F2100 on oikea valinta.

KATSO VIDEO LUE LISÄÄ

Viimeistelty muotoilu, vaivaton suorituskyky

Säästä aikaa ja rahaa tulostamalla laadukkaita mainoskankaita, urheilutarvikkeita, vaatteita, asusteita, tarvikkeita tai laitteita kankaalle tai kiinteälle materiaalille. Kaikki tuotteet ovat kokonaan Epsonin suunnittelemia ja valmistamia, mikä takaa vertaansa vailla olevan luotettavuuden, vaivattoman suorituskyvyn ja alhaiset käyttökustannukset. UltraChrome DS -muste varmistaa värikylläisen lopputuloksen, kun taas hyväksi havaittu tulostuspäätekniikka lyhentää seisokkiaikoja ja maksimoi tuottavuuden.

Hämmästyttävä laatu, laajat sovellukset

SureColor SC‑F -sarjan sublimaatiosiirtotulostimet vapauttavat luovuutesi. Valmista muotituotteita, urheiluvaatteita, kodin tekstiilejä, bannereita ja muita tuotteita nopeasti, laadukkaasti ja luotettavasti.

Lue lisää

Erinomainen tehokkuus ja laatu

Saavuta upeita tuloksia ennätysajassa tällä tulostinsarjalla. Tuota pieniä tai keskikokoisia tulostusajoja, jotka täyttävät polyesterikankaan korkeimmat laatuvaatimukset, ilman esikäsittelyä. Tehokkaat PrecisionCore TFP -tulostuspäät ovat tulostimiemme keskeisin osa. Ne takaavat erinomaisen laadun nopeilla tulostusnopeuksilla ja sopivat täydellisesti UltraChrome DS -musteisiimme sekä muihin musteisiin. Nämä erityismusteet tulostetaan siirtopaperille, kuumennetaan noin 195 °C:n lämpötilaan lämpö- tai siirtopuristimessa ja kiinnitetään polyesterikankaaseen 60 sekunnissa.

Erinomainen tuotantoon ja tuotemalleihin

Näillä tulostimilla luot mallivärikortteja nopeasti ja luotettavasti.

Kokonaisvaltainen ratkaisu laadukkaita kankaita varten

Laaja värien kirjo ja huippulaatuiset tulokset tukevat luovuuttasi. SureColor SC‑F -sublimaatiosarjan kestävät värit ja tarkat mustan sävyt sekä helppo kunnossapito vastaavat muotisuunnittelijoiden ja yrittäjien vaatimuksiin. Nämä tulostimet sopivat siten hyvin erilaisten tekstiilien dynaamisiin ja vaativiin tuotanto-olosuhteisiin, oli kyse sitten yhden catwalk-vaatteen tai suuremman tuotantoerän tulostamisesta.

Täydellinen tekstiilitulostusratkaisu

SureColor SC‑F -sarjalla on keskeinen osa kokonaisvaltaisen, alusta loppuun värillisen tulostusratkaisun saumattomassa toiminnassa.

Epson UltraChrome DS -muste

Mukana olevan, ensisijaisesti laadukkaita tekstiilejä varten kehitetyn mustan HDK-musteen erinomaisen mustan tiheyden ansiosta käyttäjät voivat nauttia eloisista väreistä, sävyiltään entistä neutraalimmista varjoista ja harmaasävyjen vaivattomasta hallinnasta.

Epson Edge Print

Epson Edge Print -ohjelmisto tukee tulostuksen hallintaa. Asentamalla laitteiston ja RIP-ohjelmiston saat käyttöösi monipuolisia ominaisuuksia, joita ovat esimerkiksi esikatselu, Hot holder, kopiointi, hienosäätö, vierekkäinen ja sisäkkäinen asettelu sekä Step & Repeat.

Upeita tuloksia joka kerta

SureColor SC-F2100:n komponentit on kehitetty tarkkuudella laadun varmistamiseksi. Huippuluokan suunnittelumme yhdessä itse kehittämämme ohjelmiston kanssa tarjoavat jatkuvasti eloisat, laadukkaat ja vaikuttavat tulostustulokset, jolloin voit keskittyä kehittämään liiketoimintaasi.

LUE LISÄÄ

Yhdenmukaistettu tulostusratkaisu

SureColor SC-F2100:n jokaista osa-aluetta on mietitty pitkään laadun varmistamiseksi tulostusprosessin jokaisessa vaiheessa:

 • PrecisionCore TFP -tulostuspää johdonmukaisesti upeisiin tuloksiin
 • Monipisteinen tulostus ja laajempi värintoisto parempaan kuvantuottoon
 • Valkoinen ja värillinen kaksoispyyhkäisytoiminto tehokkaampaan tuottavuuteen
 • Parannettu valkoisen musteen kierto nopeaan käynnistykseen
 • RGB- ja CMYK-profiilin tuki monenlaisiin työskentelytapoihin

Erinomaista laatua joka kerta

Jos etsit DTG-vaatetulostinta, joka tarjoaa erinomaista laatua ja mahdollistaa korkean tuottavuuden, Epsonin SureColor SC-F2100 on oikea valinta.

LUE LISÄÄ

Täydellinen tekstiilitulostusratkaisu

SureColor SC‑F -sarjalla on keskeinen osa kokonaisvaltaisen, alusta loppuun värillisen tulostusratkaisun saumattomassa toiminnassa.

Epson UltraChrome DG -muste

Laadukas: Tulostaa tummalle kankaalle, sillä valkoinen muste on kestävää eikä halkeile. ECO PASSPORT by OEKO-TEX®: Epsonin UltraChrome DG -musteelle on myönnetty Eco Passport -sertifikaatti. Joustava: Tulostaa suoraan kankaalle laajalla värintoistolla.

Garment Creator

Garment Creator -ohjelmistomme avulla silmiinpistävien tulosteiden suunnitteleminen ja luominen on helppoa. Sen yksinkertaisen käyttöliittymän ja intuitiivisen käytön avulla voit tallentaa väri- ja sommitteluasetuksia. Näin yhdenmukaisten, erinomaisten tulosten saaminen on helppoa.

Tapaustutkimukset

  OTA YHTEYTTÄ

  Jos haluat lisätietoja Epsonin ratkaisuista, kirjoita tietosi alla oleviin kenttiin, niin Epsonin edustaja ottaa sinuun yhteyttä.

  Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

  Täytä tämä kenttä
  Täytä tämä kenttä
  Täytä tämä kenttä
  Täytä tämä kenttä
  Täytä tämä kenttä
  Haluan vastaanottaa uutisia ja tuotepäivityksiä Epsonilta.

  1. Kun käytetään kaksiväritilaa (soveltuu vain valkoisille t-paidoille). SureColor SC‑F -sarjan tulostimet täyttävät aikuisten, lasten ja alle 3-vuotiaiden käyttämien luokan I tuotteiden ihmisympäristöä koskevat Oeko-Tex Standard 100 -vaatimukset. Oeko-Tex Standard 100 määrittää tekstiilituotteessa olevien haitallisten aineiden testauskriteerit. Standardin on kehittänyt International Association for Research and Testing in the field of Textile Ecology -yhteisö (Oeko-Tex).