ERINOMAINEN SUORITUSKYKY, LAADUKAS VIIMEISTELY

SureColor SC-F -sarjan sublimaatiotulostimet

Katso video Lue lisää

ERINOMAINEN SUORITUSKYKY, LAADUKAS VIIMEISTELY

Jos etsit erinomaista laatua ja tuottavuutta tarjoavaa DTG-vaatetulostinta, Epsonin SureColor SC-F2100 on oikea valinta.

Katso video Lue lisää

Viimeistelty muotoilu, vaivaton suorituskyky

Säästä aikaa ja rahaa tuottamalla laadukkaita urheiluvaatteita, kampanjamateriaaleja, mainoskankaita, asusteita ja tarvikkeita tulostamalla suoraan kankaalle, vaatteelle tai kiinteälle materiaalille. Kaikki tuotteet ovat kokonaisuudessaan Epsonin suunnittelemia ja valmistamia, joten ne ovat ylivertaisen luotettavia, erittäin suorituskykyisiä ja käyttökustannuksiltaan edullisia. UltraChrome DS -muste varmistaa värikylläisen lopputuloksen, ja erinomainen tulostuspäätekniikka lyhentää seisokkiaikoja ja maksimoi tuottavuuden.

Laaturatkaisuja monenlaisille tuotantotasoille

SureColorin F-sarjan tuotteilla saat vaikuttavia tuloksia kerta toisensa jälkeen. Niin pienet kuin keskikokoiset tulostusajot täyttävät polyesterikankaiden ja mainostuotteiden korkeimmat laatuvaatimukset ilman esikäsittelyä. Tehokkaat PrecisionCore TFP -tulostuspäät ovat tulostimiemme keskeisin osa. Niiden tulostusjälki on erinomaisen laadukasta suurilla tulostusnopeuksilla, ja huippulaatu viimeistellään sublimaatiomusteilla. Nämä musteet ja niiden kanssa käytettäväksi tarkoitettu siirtopaperi ovat erityiskehittelyn tulosta. Ne vapauttavat sublimaatiotulostuksessa musteen erityisen tehokkaasti hyvin monenlaisille tuotteille.

Monipuolinen tuotannon ratkaisu

Kokonaisvaltainen ratkaisu laadukkaita kankaita varten

Laaja värien kirjo ja huippulaatuiset tulokset tukevat luovuuttasi. SureColor SC-F -sublimaatiosarjan kestävät värit ja tarkat mustan sävyt sekä helppo kunnossapito vastaavat muotisuunnittelijoiden ja yrittäjien vaatimuksiin. Nämä tulostimet sopivat siten hyvin erilaisten tekstiilien dynaamisiin ja vaativiin tuotanto-olosuhteisiin, oli kyse sitten yhden catwalk-vaatteen tai suuremman tuotantoerän tulostamisesta.

Hämmästyttävä laatu, laajat sovellukset

SureColor SC-F -sarjan sublimaatiosiirtotulostimet vapauttavat luovuutesi. Valmista muotituotteita, urheiluvaatteita, kodin tekstiilejä ja bannereita sekä muita mainostuotteita nopeasti, laadukkaasti ja luotettavasti. Sarjaan kuuluu myös Epsonin ensimmäinen vaaleanpunaista ja keltaista fluoresoivaa mustetta käyttävä sublimaatiotulostin SC-F9400H.

Täydellinen tekstiilitulostusratkaisu

SureColor SC-F -sarjan jokainen osa toimii saumattomasti yhteen luoden täydellisen tuotantoprosessin Epson-väritulostusratkaisulla.

Epson UltraChrome DS -muste

Tekstiilejä varten kehitetty erittäin syvä ja tiheä musta mahdollistaa eloisat värit, tiheämmät varjot neutraalimmilla sävyillä ja harmaasävyjen helpon hallinnan.

Epson Edge Print

Epson Edge Print -ohjelmisto tukee tulostuksen hallintaa. Asentamalla laitteiston ja RIP-ohjelmiston saat käyttöösi monipuolisia ominaisuuksia, joita ovat esimerkiksi esikatselu, hot folder -kansio, kopiointi, hienosäätö, vierekkäinen ja sisäkkäinen asettelu sekä Step & Repeat.

Upeita tuloksia joka kerta

Kaikki SureColor SC-F2100:n komponentit on valmistettu erittäin huolellisesi, tavoitteena tuottaa huippulaadukasta jälkeä. Huipputeknologian ja Epson-ohjelmiston yhdistelmä tuottaa johdonmukaisesti värikylläistä, huippulaatuista ja näyttävää tulostusjälkeä, joten voit rauhassa keskittyä liiketoiminnan kehittämiseen.

Lue lisää

Yhdenmukaistettu tulostusratkaisu

SureColor SC-F2100:n jokaista osa-aluetta on mietitty pitkään laadun varmistamiseksi tulostusprosessin jokaisessa vaiheessa:

  • PrecisionCore TFP -tulostuspää johdonmukaisesti upeisiin tuloksiin
  • Monipisteinen tulostus ja laajempi värintoisto parempaan kuvantuottoon
  • Valkoinen ja värillinen kaksoispyyhkäisytoiminto tehokkaampaan tuottavuuteen
  • Tavallinen valkoisen musteen kierto nopeaan käynnistykseen
  • RGB- ja CMYK-profiilin tuki monenlaisiin työskentelytapoihin

Erinomaista laatua joka kerta

Jos etsit DTG-vaatetulostinta, joka tarjoaa erinomaista laatua ja mahdollistaa korkean tuottavuuden, Epsonin SureColor SC-F2100 on oikea valinta.

Lue lisää

Täydellinen tekstiilitulostusratkaisu

SureColor SC-F -sarjalla on keskeinen osa kokonaisvaltaisen, alusta loppuun värillisen tulostusratkaisun saumattomassa toiminnassa.

Epson UltraChrome DG -muste

Laadukas: Tulostaa tummalle kankaalle, sillä valkoinen muste on kestävää eikä halkeile. ECO PASSPORT by OEKO-TEX®: Epsonin UltraChrome DG -musteelle on myönnetty Eco Passport -sertifikaatti. Joustava: Tulostaa suoraan kankaalle laajalla värintoistolla.

Garment Creator

Garment Creator -ohjelmistomme avulla silmiinpistävien tulosteiden suunnitteleminen ja luominen on helppoa. Sen yksinkertaisen käyttöliittymän ja intuitiivisen käytön avulla voit tallentaa väri- ja sommitteluasetuksia. Näin yhdenmukaisten, erinomaisten tulosten saaminen on helppoa.

Huipputasoista tuotantoa teollisessa suoraan kankaalle tulostamisessa

Monna Lisa Evo Tre on täysin integroitu järjestelmä teolliselle digitaaliselle tekstiilitulostukselle. Sen kaikki osat – tekniikka, musteet ja suunnittelu – kuuluvat Total Solution -prosessiin, jonka Epson kehitti yhdessä F.lli Robustellin ja For.Tex´n kanssa. Laadun, tuottavuuden ja joustavuuden ansiosta Monna Lisa Evo Tre vastaa teollisten markkinoiden vaatimuksiin esimerkiksi haute couture- tai pikamuodin, asusteiden, kodintekstiilien ja urheiluvaatteiden valmistuksessa.

Lisätietoja

Tapaustutkimukset

Ota yhteyttä

Jos haluat lisätietoja Epsonin ratkaisuista, kirjoita tietosi alla oleviin kenttiin, niin Epsonin edustaja ottaa sinuun yhteyttä.

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Täytä tämä kenttä
Täytä tämä kenttä
Täytä tämä kenttä
Täytä tämä kenttä
Täytä tämä kenttä
Haluan vastaanottaa uutisia ja tuotepäivityksiä Epsonilta.