ERINOMAINEN SUORITUSKYKY, LAADUKAS VIIMEISTELY

SureColor SC-F -sarjan sublimaatiotulostimet

Katso video Lue lisää

ERINOMAINEN SUORITUSKYKY, LAADUKAS VIIMEISTELY

SureColor SC-F -sarjan vaatetulostimet

Katso video Lue lisää

Viimeistelty muotoilu, vaivaton suorituskyky

Säästä aikaa ja rahaa tuottamalla laadukkaita urheiluasuja, vaatteita, promotuotteita, mainoskankaita, asusteita ja tarvikkeita kankaalle ja kovalle materiaalille. Kaikki tuotteet ovat kokonaisuudessaan Epsonin suunnittelemia ja valmistamia, joten ne ovat ylivertaisen luotettavia, vaivattoman suorituskykyisiä ja käyttökustannuksiltaan edullisia. UltraChrome DS -muste varmistaa värikylläisen lopputuloksen, ja erinomainen tulostuspäätekniikka lyhentää seisokkiaikoja ja maksimoi tuottavuuden.

Kokonaisvaltainen ratkaisu laadukkaiden kankaiden valmistukseen

Laaja värien kirjo ja huippulaatuiset tulokset tukevat luovuuttasi. SureColor SC-F -sublimaatiosarjan kestävät värit ja tarkat mustan sävyt sekä helppo kunnossapito vastaavat muotisuunnittelijoiden ja yrittäjien vaatimuksiin. Nämä tulostimet sopivat siten hyvin erilaisten tekstiilien dynaamisiin ja vaativiin tuotanto-olosuhteisiin, oli kyse sitten yhden catwalk-vaatteen tai suuremman tuotantoerän tulostamisesta.

Laaturatkaisuja monenlaisille tuotantotasoille

SureColor SC-F -sarjan tuotteilla saat vaikuttavia tuloksia kerta toisensa jälkeen. Niin pienet kuin keskikokoiset tulostusajot täyttävät polyesterikankaiden ja mainostuotteiden korkeimmat laatuvaatimukset ilman esikäsittelyä. Tehokkaat PrecisionCore TFP -tulostuspäät ovat tulostimiemme keskeisin osa. Niiden tulostusjälki on erinomaisen laadukasta suurilla tulostusnopeuksilla, ja huippulaatu viimeistellään sublimaatiomusteilla. Nämä musteet ja niiden kanssa käytettäväksi tarkoitettu siirtopaperi vapauttavat sublimaatiopainatuksessa musteen erityisen tehokkaasti monenlaisille materiaaleille.

Monipuolinen tuotannon ratkaisu

Hämmästyttävä laatu, monipuoliset käyttömahdollisuudet

SureColor SC-F -sarjan sublimaatiosiirtotulostimet vapauttavat luovuutesi. Valmista muotituotteita, urheiluvaatteita, kodin tekstiilejä ja bannereita sekä muita mainostuotteita nopeasti, laadukkaasti ja luotettavasti. Sarjaan kuuluu myös Epsonin ensimmäinen vaaleanpunaista ja keltaista fluoresoivaa mustetta käyttävä sublimaatiotulostin SC-F9400H.

Täydellinen tekstiilitulostusratkaisu

SureColor SC-F -sarjalla on keskeinen osa kokonaisvaltaisen, alusta loppuun värillisen tulostusratkaisun saumattomassa toiminnassa.

Epson UltraChrome DS -muste

Erityisesti tekstiilejä varten kehitetyn erittäin syvän ja tiheän mustan ansiosta käyttäjät voivat nauttia eloisista väreistä, sävyiltään entistä neutraalimmista varjoista ja harmaasävyjen helposta hallinnasta.

Epson Edge Print -ohjelmisto

Epson Edge Print on helppokäyttöinen ja monipuolinen kokonaisratkaisu, joka nopeuttaa tulostamista ja takaa laadukkaan tuotannon ja suuremmat tuotantomäärät.

Epson Cloud Solution PORT

Lisää tulostusmäärää tehokkaalla tuotannon suunnittelulla, paremmalla käytettävyydellä ja parannetulla tulostimien tuella.

Lue lisää

Upeita tuloksia joka kerta

Epsonin monipuolisten vaatetulostusratkaisujen ansiosta pystyt reagoimaan nopeasti uusiin tilauksiin. Ne ovat erittäin tarkkoja ja mahdollistavat nopeat toimitusajat. Lisäksi niillä voidaan tuottaa monimutkaisia kuvioita erilaisille vaaleille ja tummille puuvillakankaille.

Lue lisää

Yhdenmukaistettu tulostusratkaisu

SureColor SC-F3000:n jokaista osa-aluetta on mietitty pitkään laadun varmistamiseksi tulostusprosessin jokaisessa vaiheessa:

  • Täytettävät mustesäiliöt: Pienikokoiset 1,5 litran mustepussit
  • Automaattinen levyn välin säätö: anturit tunnistavat automaattisesti vaatteen paksuuden, minkä ansiosta vaihtaminen eri kankaiden välillä onnistuu helposti ja lopputulos on aina upea
  • Garment Creator -ohjelmisto: Yksilöllisten mallien yksinkertainen määritys ja nopea tuotanto
  • Helppokäyttöinen: erittäin intuitiivinen 4,3 tuuman kosketusnäyttö ja käyttäjäystävällinen muotoilu
  • Kattava ratkaisu: Sisältää tulostimen, tulostuspään, ohjelmiston ja musteet

Erinomaista laatua joka kerta

SC-F3000 takaa luotettavan, nopean ja erittäin tehokkaan tuotannon yrityksille, jotka edellyttävät tarkkuutta, nopeutta ja kykyä toteuttaa monimutkaisia kuvioita erilaisille vaatteille.

Lue lisää

Täydellinen tekstiilitulostusratkaisu

SureColor SC-F -sarjalla on keskeinen osa kokonaisvaltaisen väritulostusratkaisun saumattomassa toimittamisessa.

Epson UltraChrome DG -muste

Laadukas: laadukas tulostus tummille kankaille, sillä valkoinen muste on kestävää eikä halkeile. ECO PASSPORT by OEKO-TEX®: Epsonin UltraChrome DG -musteelle on myönnetty Eco Passport -sertifikaatti. Joustava: Tulostaa suoraan kankaalle laajalla värintoistolla.

Garment Creator

Garment Creator -ohjelmistomme avulla silmiinpistävien tulosteiden suunnitteleminen ja luominen on helppoa. Sen yksinkertaisen käyttöliittymän ja intuitiivisen käytön avulla voit tallentaa väri- ja sommitteluasetuksia. Näin yhdenmukaisten, erinomaisten tulosten saaminen on helppoa.

PrecisionCore MicroTFP -tulostuspäät

PrecisionCore MicroTFP -tulostuspäätekniikka tuottaa nopeasti Epsonin maineikkaan ja alan johtavan tulostuslaadun. Tämän ansiosta asiakkaasi saavat entistä paremman laatuisia tuotteita ja yrityksesi pystyy reagoimaan paremmin suuriin ja kiireellisiin tilauksiin.

Asiakkaamme

Huipputason tuottavuutta teollisessa tulostuksessa suoraan kankaalle

Monna Lisa Evo Tre on teollisen digitaalisen tekstiileille tulostuksen täysin integroitu järjestelmä. Sen kaikki osat – tekniikka, musteet ja suunnittelu – kuuluvat Total Solution -prosessiin, jonka kehittivät Epsonin kanssa F.lli Robustelli ja For.Tex. Laadun, tuottavuuden ja joustavuuden ansiosta Monna Lisa Evo Tre vastaa teollisten markkinoiden vaatimuksiin esimerkiksi haute couture -muodin, yleisen muodin, asusteiden, kodintekstiilien ja urheiluvaatteiden valmistuksessa.

Lue lisää

Ota yhteyttä

Jos haluat lisätietoja Epsonin ratkaisuista, täytä tietosi alla oleviin kenttiin niin otamme sinuun yhteyttä.

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Täytä tämä kenttä
Täytä tämä kenttä
Täytä tämä kenttä
Täytä tämä kenttä
Täytä tämä kenttä
Haluan saada sähköpostitse tietoja Epsonin tulevista tuotteista, kampanjoista, tarjouksista ja tapahtumista.