TULOSTUSRATKAISUJA KOTIIN

Haluatko tulostaa asiakirjoja, lomakuvia tai arvokkaita valokuvia? Kokeile Expression-mallistoamme.

LATAA ESITE LATAA ESITE

Esittelyssä Expression-mallisto

Tulosta arjen asiakirjat, lomakuvat, esittelykelpoiset valokuvat ja paljon muuta Epsonin Expression-tulostimilla. Nauti kannettavista tietokoneista, älypuhelimista ja tablet-tietokoneista tulostamisen vapaudesta Wi-Fi-toimintoa tukevilla malleilla. Nämä erillisiä musteita käyttävät mustepatruunatulostimet tuottavat luotettavia, värikkäitä ja selkeitä tulosteita, joten sinun tarvitsee vaihtaa vain loppuun käytetty väri neljän, viiden tai kuuden musteen sarjoista. Kompaktin ja tyylikkään rakenteensa ansiosta helppokäyttöiset laitteet sopivat kotiin kuin kotiin. Kiinteä Micro Piezo ‑tulostuspää takaa laadun ja luotettavuuden.

EXPRESSION HOME

Arjen asiakirjoja ja valokuvia varten

Expression Home

EXPRESSION PREMIUM

Upeita kiiltäviä valokuvia ja selkeitä asiakirjoja varten

Expression Premium

EXPRESSION PHOTO

Huippulaatuisia ja kestäviä valokuvia varten

Expression Photo

Tuotevalikoima

Ready

Unohda kuukausitilaukset – tämä käytön mukaan maksettava vaivaton tulostuspalvelu toimittaa sinulle aitoja mustepatruunoita ennen musteen loppumista.

LISÄTIETOJA
Need Help Need Help

Pyydä apua tehtäviisi sopivien musteiden löytämiseksi

Tulostitpa kotitehtäviä, kodin asiakirjoja, valokuvia perhealbumiin tai mestariotoksiasi, löydät Epsonilta sopivat musteet.

Valintatyökalumme avulla löydät tarpeisiisi parhaiten sopivan tulostimen ja mustesarjan yhdistelmän.

Näytä tarpeisiisi sopivin muste

1 Epson iPrint ja Epson Creative Print edellyttävät langatonta yhteyttä ja Epson-tulostussovelluksia. Epson Email Print, Epson Remote Print Driver ja Epson Scan-to-Cloud edellyttävät Internet-yhteyttä. Lisätiedot sekä tuettujen kielten ja laitteiden luettelo on osoitteessa www.epson.fi/connect

2 Tulosteiden kestoarvot perustuvat nopeutettuun erikoismateriaalien tulosteiden testaukseen, kun tulosteet säilytetään arkistoholkeissa albumivarastossa. Tulosteiden kestävyys vaihtelee tulostusmateriaalin, tulostettavan kuvan, säilytysolosuhteiden, valon määrän, kosteuden ja ilmasto-olosuhteiden mukaan. Epson ei takaa tulosteiden kestävyyttä.