TYÖPAIKAN
SKANNAUS­RATKAISUT

0

Kuvittele Epson osana liiketoimintaasi

Skannerit ovat olennainen osa mitä tahansa liiketoimintaa – niiden avulla fyysiset tiedot voidaan muuntaa hallittavaksi ja suojatuksi digitaaliseksi sisällöksi. Epson on kehittänyt markkinoiden laajimman skannerivalikoiman vastaamaan eri alojen välisiin muuttuviin vaatimuksiin – tämä mahdollistaa korkealaatuisten kuvien ja asiakirjojen taltioimisen mahdollisimman helposti ja nopeasti.

Taltioi, muunna ja jaa skannattuja tietoja helposti organisaation sisällä. Hyödynnä edistyneitä kuvankäsittelyominaisuuksia, joiden avulla voit saumattomasti tallentaa korkealaatuisia kuvia työnkulkuusi, niin yksinkertaisiin asiakirjojen arkistointijärjestelmiin, pilvipalveluihin kuin yrityssisällön hallintaratkaisuihinkin.

Tarjoamme skannerin juuri sinun tarpeisiisi – eri mallit vähentävät merkittävästi asiakirjojen taltioinnin ja tallentamisen vaiheita ja tukevat monenlaisia sovelluksia eri aloilla ja liiketoimintaympäristöissä.

Yksinkertaiset digitointiratkaisut

Epsonin yksinkertainen skannausprosessi sopii erinomaisesti organisaatioille, joilla on säännöllinen skannaustarve, ja se auttaa säästämään aikaa ja työskentelemään tehokkaammin haluamassasi kokomuodossa.

Olitpa sitten skannaamassa postimerkin kokoisia kuvia tai A0-kokoisia sinikopioita, kuva on helppo taltioida suurella tarkkuudella ja toistaa lähes missä tahansa koossa.

Jopa kaikkein pienimmät löytämäsi kuvat voidaan taltioida niin yksityiskohtaisesti, että ne voidaan tulostaa helposti suuressa koossa.

Eikä siinä vielä kaikki, vaan Epsonin helppokäyttöisten tallennusratkaisujen avulla voit helposti skannata eri kohteisiin:

Asiakirjojen vaivaton skannaus

Skannaus sähköpostiin

Skannaus pilvijärjestelmään

Skannaus paikalliseen kansioon
tai verkon jaettuun asemaan

Skannaus Microsoft
Office -sovelluksiin

Skannaus mobiililaitteisiin

Wi-Fi Direct -toiminto

Epson DocumentScan -ohjelmiston avulla käyttäjät voivat hyödyntää Wi-Fi Direct -toimintoa ja muodostaa langattoman yhteyden tuettuihin skannereihimme ilman verkkoa. Tämä on ihanteellinen ratkaisu BYOD (tuo oma laitteesi) -ympäristöihin, ja sen ansiosta on entistäkin helpompaa skannata, tallentaa ja keskittää kaikki tärkeät liiketoiminta-asiakirjasi pilvipalvelujen avulla, jotta henkilökunta voi käyttää niitä mistä tahansa ja millä laitteella tahansa. Voit myös skannata suoraan sähköpostiosoitteeseen tai toiseen Epson Connect -palvelua tukevaan tulostimeen.

Skannaa asiakirjat suoraan Android™-laitteeseen. Voit esikatsella skannattuja tietoja, lähettää ne sähköpostilla tai lähettää ne suoraan muihin sovelluksiin tai pilvitallennuspalveluihin, joita ovat Box®, DropBox®, Evernote®, Google Drive™ ja Microsoft® OneDrive.

Lataa App Storesta tai Google Playstä

Download on the App Store GET IT ON Google play

Epsonin kehittynyt taltiointi

Vaativiin skannausvaatimuksiin ja korkean tuotosmäärän ympäristöihin sopiva Epsonin kaksivaiheinen skannausprosessi taltioi ja lajittelee asiakirjat sekunneissa ennalta määrittämiesi parametrien ansiosta. Mukana tulevat TWAIN-, ISIS- ja WIA-ohjaimet tai ohjelmiston lisälaajennukset mahdollistavat saumattoman integraation haluamiisi asiakirjanhallintajärjestelmiin, työnkulkujärjestelmiin ja pilvipalveluihin:

Epsonin kehittynyt taltiointi

PAIKALLINEN HALLINTO

Työnkulun integrointi

RAHOITUSPALVELU JA VAKUUTUSALA

Erikoissovellukset

  • PAIKALLINEN HALLINTO
  • RAHOITUSPALVELU JA VAKUUTUSALA
  • TERVEYDENHUOLTO
  • LAKIASIAT
  • ETÄTYÖNTEKIJÄT

Tietojen kirjaamisen virtaviivaistaminen

Skannerimme ovat ihanteellinen ratkaisu asiakasympäristöihin, joissa edellytetään tehokkuutta, sillä ne on suunniteltu taltioimaan asiakirjoja, lomakkeita ja henkilötietoja asiakirjojen käsittelyn virtaviivaistamiseksi, ja ne tukevat myös suojattua etäyhteyttä älylaitteista.

WorkForce DS-530
WorkForce DS-1660W
WorkForce Pro WF-6590DWF

Vastaa suunnittelun, rakennusten valvonnan ja muiden haasteiden vaatimuksiin

A0- ja A3-taidekuvaskannerimme vastaavat tarkkojen suurkokoskannausten tarpeeseen, jota suunnitteluosasto, rakennusten valvonta, vaalipalvelut ja monet muut tahot edellyttävät:

SureColor SC-T5200 MFP
WorkForce DS-50000

Suurten asiakirjojen tehokas tallennus

Suurten määrien skannausmahdollisuus helpottaa tapausten käsittelyä ja vähentää suurten asiakirjojen käsittelyssä tarvittavan työvoiman määrää, soveltuu kaikkein kattavimpien raporttien ja vaateiden virtaviivaiseen digitaaliseen tallennukseen:

WorkForce DS-860
WorkForce DS-70000

Varmista talous- ja henkilöstöosastojen sujuva toiminta

Virtaviivaista taustatoimintojen laskut ja maksutapahtumat sekä varmista henkilöstön tietojen ajantasaisuus verkko-, Wi-Fi- ja Wi-Fi Direct -skannauksella ja yhden painalluksen käsittelyllä, jotka ovat saatavana usealle käyttäjälle:

WorkForce DS-570W
WorkForce DS-60000N

Kenttäraporttien skannaus ja jakaminen missä vain

Epsonin kannettavat tulostus- ja skannausratkaisut mahdollistavat tehokkaan työskentelyn missä tahansa – optimoitu nopeisiin ja tarkkoihin tuloksiin pienikokoisesta ja kevyestä laitteesta, kuten kenttäraporttien ja tärkeiden asiakirjojen vaivattomaan tulostukseen ja pikaskannaukseen:

WorkForce DS-30
WorkForce WF-100W

Jokapäiväisten liiketapahtumien helppo käsittely

Käsittele, hallitse digitaalisesti ja todenna jokapäiväisiä liiketapahtumia, kuten sekkejä ja tilihakemuksia, nopeasti. Näiden kompaktien ja tehokkaiden käsittelyratkaisujen avulla asiakirjat voidaan käsitellä turvallisesti ja lähettää eteenpäin sisäistä käsittelyä varten:

WorkForce DS-860N
WorkForce DS-6500N
TM-S2000J

Järjestä tiedostot ja asiakirjat automaattisesti

Hallitse, käsittele ja reititä sisäiset ja asiakkaiden viestinnät ja asiakirjat tehokkaasti skannausratkaisuilla, jotka voidaan määrittää nimeämään ja järjestämään saapuvat asiakirjat automaattisesti:

WorkForce DS-530

Suurten asiakirjojen erottelu ja hallinta

Voit hallita ja arkistoida laajoja raportteja ja laskuja digitaalisesti. Voit lajitella suuria asiakirjamääriä helposti digitaalisesti innovatiivisilla asiakirjojen erotteluratkaisuilla:

WorkForce DS-860
WorkForce DS-70000

Asiakirjojen nopea ja suojattu käsittely

Skannaa suoraan suojatuille yhteistyöalueille tai pilvipalveluihin vain napin painalluksella. Sopii lääkäreiden vastaanotoille, kiireisiin aulapalveluihin tai muille alueille, joilla tilaa on niukasti ja tehokas asiakirjojen käsittely on välttämätöntä:

WorkForce DS-520N
WorkForce DS-6500N

Varmista kaikkien tietojen tallentaminen

Kopioi tärkeät terveydenhuollon asiakirjat – kuten negatiivit, valokuvat ja röntgenkuvat – erittäin tarkasti.

Perfection V850

Potilashoidon helppo optimointi

WorkForce DS-860
WorkForce DS-530

Saumattoman potilasvirran mahdollistaminen

Skannaa, heijasta ja tulosta helposti eri laitteiden välillä. Virtaviivaista prosesseja yhtenäisillä tuotteilla, jotka toimivat hyvin yhdessä, ja mahdollista näin sujuva potilasvirta eri osastoilla.

Terveydenhuollon asiakirjojen tehokas digitointi

Digitoi vaativia paperitietueita: terveydenhuollon asiakirjoja. Epsonin nopeat A3-tuotantolaitteet tarjoavat tarvittavan joustavuuden jokaisen arkistossa olevan asiakirjan skannaukseen suoraan yhteistyöalueille vain napin painalluksella:

WorkForce DS-70000N
WorkForce DS-860N

Tarkat tietueet saatavilla koko ajan

Nopeuta ja helpota tarkkojen ja täydellisten digitaalisten tietojen pitämistä erä- ja suurten määrien skannaukseen suunnittelulla skannerilla – ihanteellinen vaativiin ja nopeisiin ympäristöihin.

WorkForce DS-60000
WorkForce DS-70000

Taltioi tietoja kaikissa ympäristöissä

Taltioi lisätietoja nopeasti lyhyellä varoitusajalla asiakasympäristöihin ihanteellisesti sopivilla kompakteilla ratkaisuilla:

WorkForce DS-520
WorkForce DS-530
WorkForce DS-860

Arkaluonteisten tietojen suojattu skannaus

Taltioi kuvien, suurkokoasiakirjojen ja jopa sormenjälkien jokainen yksityiskohta verrattomalla tarkkuudella ja erinomaisella tuottavuudella. Tallenna sitten suoraan turvalliseen, salasanalla suojattuun PDF-tiedostoon:

Perfection V850 Pro
SureColor SC-T5200 MFP

Apua etätyöskentelyyn

Anna työntekijöille tarvittavat työkalut tehokkaaseen ja itsenäiseen työskentelyyn Bring Your Own Device (BYOD) -ympäristössä tarjoamalla ohjelmistoja, sovelluksia ja reagoivia laitteistoja:

WorkForce DS-1660W
WorkForce DS-570W

Asiakastietojen välitön skannaus ja tallennus

Luo logistiikkadokumentti paikan päällä. Estä tärkeiden lähetysvahvistusten vahingoittuminen tai katoaminen skannaamalla ja tallentamalla asiakirjat niiden toimitushetkellä pienikokoisilla ja kevyillä mobiililaitteilla:

WorkForce DS-30
WorkForce WF-100W

Etätöitä suojatusti

Varmista tietojen suojaus myös silloin, kun työntekijät työskentelevät etänä. Skannereidemme kannettavuuden ansiosta asiakirjoja voidaan vastaanottaa ja tallentaa luottamuksellisesti missä tahansa:

WorkForce DS-30
WorkForce WF-100W

Apua tekniikasta

Epsonin skannerit auttavat kaikissa skannaustarpeissasi tarjoamalla vaikuttavaa digitaalista sisältöä:

Laadukas

Ota kuvia jopa tiheydellä 4.0D Max

Erottele asiakirjat

Asiakirjojen lajittelu on helppoa automaattisilla asiakirjojen erotteluominaisuuksilla

Suorista

Tuota suorempia ja siten helppolukuisempia kuvia

Muunna skannaukset

Muunna skannaukset sisäisellä OCR-toiminnolla digitaaliseksi tekstiksi ja luo tiedostoja, joissa voit suorittaa haun

Automaattinen kierto

Automaattinen kierto vähentää valmisteluaikaa

Tekstinparannus

Tee skannatusta tekstistä terävämpää ja helppolukuisempaa

Edistyksellisen paperinsyötön tehokkuus

Skannaustaskun automaattinen tunnistus

Etsi tuotteesi

Epsonin muut yritystuotteet

Mustesuihkutulostimet yrityskäyttöön

Mustesuihkutuotteemme tarjoavat erittäin hyvän suorituskyvyn kaikilla yritystulostuksen osa-alueilla sivukohtaisista kustannuksista ja virrankulutuksesta nopeuteen, luotettavuuteen ja laatuun.

NÄYTÄ VALIKOIMA

Lasertulostimet yrityskäyttöön

Epsonin lasertulostimien valikoimasta löydät sopivan mallin yrityksesi prioriteetteihin katsomatta. Epsonin värilliset lasertulostimet ovat loistavia tulostusratkaisuja kiireiseen toimistoon.

NÄYTÄ VALIKOIMA

Yritysprojektorit

Menestyvät yritykset erottuvat muista selkeän, hyvin toteutetun visuaalisen viestinnän ansiosta. Olemme johtaneet projektorimarkkinoita yli kymmenen vuotta1, ja tarjoammekin yrityksellesi täsmälleen sen, mitä se tarvitsee vaikuttavien tulosten saamiseksi koulutustiloissa, neuvottelu- ja kokoushuoneissa sekä luentosaleissa.

NÄYTÄ VALIKOIMA

Lue lisää muista yrityskäyttöön tarkoitetuista skannereistamme

Kannettavat skannerit

Kannettavat A4-kokoiset skannerit asiakirjojen helppoon ja tehokkaaseen hallintaan tien päällä tai kompakteissa työympäristöissä.

Lisätietoja

Arkkiskannerit

Asiakkaidemme ilahduttaminen ja yllättäminen innovatiivisilla tuotteilla ja palveluilla on vasta alkua.

Lisätietoja

Tasoskannerit

Ratkaise paperiongelmat ja tehosta asiakirjojen työnkulkuprosesseja luotettavilla ja monipuolisilla tasoskannereilla.

Lisätietoja

Ota yhteyttä

Jos haluat lisätietoja Epsonin yritysskannerit, kirjoita tietosi alla oleviin kenttiin, niin Epsonin edustaja ottaa sinuun yhteyttä.

Täytä tämä kenttä
Täytä tämä kenttä
Täytä tämä kenttä
Täytä tämä kenttä
Täytä tämä kenttä
Täytä tämä kenttä
Haluan vastaanottaa uutisia ja tuotepäivityksiä Epsonilta.
Automaattinen tarkastus

Tällä kysymyksellä voimme erottaa vastaukset haittaohjelmia tuottavista järjestelmistä.

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

  1. Kyselyn suoritti Futuresource Consulting Limited vuosina 2001–2015.

Ohita

 

Ohita

Ohita

Ota yhteyttä