LUKEMATTOMAT MAHDOLLISUUDET

Epsonin SureLab D -sarjan avulla yritystoimintasi laajentamisen mahdollisuudet ovat lähes rajattomat.

Ota yhteyttä

Anna asiakkaillesi enemmän

SureLab D -sarja koostuu kahdesta perusmallista ja tarjoaa useita yhdistelymahdollisuuksia erilaisiin tuotantotarpeisiin. Moduulimääritykset tukevat kaikkia toimintoja pienistä työpöytätuotannoista (liiketilan kioskin kautta) laajamittaisiin minilaboratoriotuotantoihin. Huolimatta siitä, onko kyseessä itsepalvelu- tai suora asiakaspalvelutoiminto, voit ottaa käyttöön tarpeisiisi sopivat ratkaisut.

SureLab D -sarjan tulostimia voidaan käyttää yksittäisinä yksikköinä tai osana erittäin tehokasta tuotantokalustoa, joka toimii yhtenä palveluna ja tarjoaa laadukasta tulostusta alhaisin kokonaiskustannuksin. SureLab D -sarja pystyy tukemaan laajaa eri muotoisten ja mittaisten tulostusmateriaalien valikoimaa. Koska saatavillasi on laaja valikoima luovia, arvoa lisääviä tulostetuotteita, voit tarjota asiakkaillesi välittömästi aiempaa enemmän valinnanvaraa.

SureLabin käyttöohje

Tuotteet ja ratkaisut

SURELAB SL-D800

SureLab SL-D800 perustuu edeltäjänsä SL-D700:n menestykseen. Se on pienikokoinen (samankokoinen kuin SL-D700), kestävä ja valmistettu nopeaa, joustavaa ja laadukasta kaupallista valokuvatulostusta varten. Laite on suunniteltu kestämään, ja se sopii saumattomasti työympäristöön vankan ja kestävän tulostusalustan ja telan parannetun muotoilun ansiosta. Lisäksi kaikki seisokkiajat vähenevät huomattavasti intuitiivisen kaksivaiheisen rullien vaihdon ansiosta.

Kaupallinen valokuvatulostin

Se on kehitetty tulostamaan niin laadukkaita valokuvia monenlaisille tulostusmateriaaleille kuin myös kortteja, taidekopioita ja muita painotuotteita.

Lisätietoja

Joustava ja laadukas tuotantotulostus

SL-D800 ja ohjaimet

Sen kanssa toimitetaan ohjaimet Macille ja PC:lle, jotta tulostaminen lähes mistä tahansa sovelluksesta onnistuisi. Sen tulostuslaatu on määritetty tuotannon valokuvatulostusta varten, ja SL-D800 on ihanteellinen valinta niille, jotka etsivät sijoituspaikkaa työpöydälle, kannettavuutta ja nopeita tuotannon tulostusnopeuksia. Sitä voidaan käyttää myös modulaarisen järjestelmän osana.

Tärkeimmät ominaisuudet: SL-D800

Korkealaatuisten valokuvien tulostus

SL-D800 tarjoaa erinomaisen tulostuslaadun ja värien yhtenäisyyden, sillä laitteen takana on Epsonin menestys kaupallisessa Minilab-valokuvatulostuksessa. Se on kehitetty yrityksille, joiden on tarvittaessa tulostettava kestäviä valokuvia edullisesti. SL-D800 sopii erinomaisesti myös edeltäjänsä SL-D700:n rinnalle samankaltaisen tulostuslaadun, paperin käsittelyn ja paperikoon ansiosta.

Erinomainen joustavuus

Se voi tulostaa valokuvia, valokuvanauhoja, kortteja, kutsuja, mainoslehtisiä ja myynninedistämisesitteitä monenlaisille tulostusmateriaaleille ja formaateille, mukaan lukien kiiltävälle, puolikiiltävälle ja mattapintaiselle paperille. Tuetut tulostuspituudet vaihtelevat välillä 50 – 1 000 mm tulostusmateriaalin leveyksillä 89 mm, 102 mm, 127 mm, 152 mm, 203 mm ja 210 mm.

Tukee laajaa asiakirjavalikoimaa

Se voi tulostaa monenlaisille materiaaleille ja formaateille, mukaan lukien kiiltävälle paperille, puolikiiltävälle paperille ja mattarullapaperille.

UltraChrome D6r-S -muste

Kun tulostinta käytetään erityisesti sitä varten kehitetyn UltraChrome D6r-S -musteen kanssa, laite tuottaa erinomaisia, kirkasvärisiä, voimakkaan tummasävyisiä, reunoiltaan tarkkoja ja liukumiltaan tasaisia kuvia. Lisäksi se tarjoaa vaikuttavan tasaisen kiiltävän pinnan.

Luotettava

Pitkäikäinen leikkurin terä, pitkäkestoinen huoltoväli, parannettu kaksivaiheinen materiaalirullan vaihto ja helppokäyttöinen huolto-apuohjelma.

SURELAB SL-D3000 DR ja SR

Digitaalinen kuivalaboratoriotulostin

Laadukasta ja ympäristöystävällistä valokuvatuotantoa ja erittäin joustavaa tulostusta varten kehitetty SL-D3000 on kuusivärinen, pienikokoinen digitaalinen kuivalaboratorio, jonka avulla voidaan tuottaa laaja valikoima valokuvatulostustuotteita. Siinä hyödynnetään Epsonin todistetusti laadukasta MicroPiezo-tulostuspäätekniikkaa, joka yhdessä Epsonin alkuperäisen musteen ja hakutaulukkojen kanssa tuottaa tarkkoja tulosteita maksimiresoluutiolla 1 440 × 1 440 dpi.

Luonnollisia tulosteita

Epsonin UltraChrome D6 -kuusivärivalokuvamustevalikoimalla saavutetaan laaja väriskaala, joka ylittää hopeahalidin laajuuden, ja tuotetaan eloisia ja luonnollisia tulosteita, joiden mustasävyjen syvyys on erinomainen. Lisäksi se tarjoaa vaikuttavan tasaisen kiiltävän pinnan.

Tämä tarkoittaa, että tulosteet ovat tasaisen korkealaatuisia ja minimoivat ympäristövaikutukset, sillä energiankulutus on vähentynyt eikä valokuvien viimeistelykemikaaleja ole tarpeen hävittää märkälaboratorioista poiketen.

Erilaiset materiaalit ja materiaalityypit

SL-D3000:lla voidaan tuottaa erilaisia materiaaleja, joiden leveys voi olla 10–30 cm, sekä tulostaa valokuvia, kortteja, kutsuja, esitteitä ja mainoslehtisiä kiiltävälle, puolikiiltävälle ja mattapintaiselle paperille. Kaksoisrullamallissa on mahdollista ladata samanaikaisesti kaksi erilaista materiaalityyppiä ja/tai kaksi erilevyistä rullaa entistä suuremman monipuolisuuden ja tuottavuuden takaamiseksi.

Tärkeimmät ominaisuudet

Laadukkaat tulosteet

Micro Piezo -teknologia; suurin resoluutio 1 440 × 1 440 dpi; varta vasten suunniteltu UltraChrome D6 -mustevalikoima; laaja väriskaala; värien tarkkuus sekä luonnolliset ja kestävät tulosteet.

Monipuolinen

Tulostetaan kiiltävälle, puolikiiltävälle ja mattapintaiselle tulostusmateriaalille jopa 30 cm:n leveydeltä – kaksoisrullamallin avulla voidaan ladata kaksi eri materiaalityyppiä tai rullaleveyttä.

Pienet kokonaiskus­tannukset ja ympäristöhaitat

Energiatehokas; ei kemikaalien tai musteen kuumenemista; ei tarvetta vedensaannille tai ilmansuodattimelle; ei tarvetta kemikaalien säilytykselle ja hävitykselle.

Helppokäyttöinen

Vähäiset huoltotoimenpiteet; ei kemikaaleja lämmitys- tai valmistelutöitä varten, valinnainen A4-lajittelija, valinnainen OrderController-ohjelmisto tilausten hallintaan yksinkertaisella, esiasetettavalla käyttöohjelmalla, johon sisältyy esimerkiksi kuvan korjaus.

Tilauksesta tulosteeseen: viisi helppoa vaihetta

Vaihe 1: Valitse kuvat

Vaihe 2: Valitse esiasetus

Vaihe 3: Valitse kappalemäärä

Vaihe 4: Tarkista ja säädä

Vaihe 5: Valinnainen vahvistus

Suunniteltu optimaalista valokuvien tuotantoa varten

Se tarjoaa valikoiman esiasetuksia, jotka auttavat välttämään inhimillisiä virheitä kiireisten kausien aikana, sekä mahdollisimman vähän toimintavaiheita.

SureLab OrderController voi luoda tulostuksen työnkulun, joka järjestää tilaukset ja jolla on jopa 300 esivalintaa eri tuotteita varten.

Tekniset tiedot eroavat SureLab OrderController LE:n tiedoista

SureLab OrderControllerilla on useita esiasetuksia, jotka vastaavat asiakkaiden erilaisiin vaatimuksiin, ja eri vaihtoehtoja tilausten asettamiseksi tärkeysjärjestykseen.

Kuvien muokkaustoiminto, mukaan lukien koko, rajaus, terävyys, kirkkaus, resoluutio, väri, punasilmäisyyden poisto jne.

Epsonin SureLab OrderController LE on valokuvatuotanto-ohjelmisto, joka täydentää SureLab SL-D700- ja SureLab SL-D800 -laitteiden tuottavuutta ja muuntaa ne mikrolaboratorioiksi.

Tärkeimmät ominaisuudet

Tuki useille eri ulostulojärjestelmille

SureLab OrderController käsittelee SL-D3000DR/SR-, SL-D800- ja SL-D700-tulostimien (jopa neljän tulostimen) ja muiden Epsonin suuriformaattisten ja ammattilaistasoisten valokuvatulostimien työt.

Joustava

Joustava sisääntulo kioskeista on mahdollista valvottujen kansioiden (DPOF), suoran selauksen ja TWAIN-ohjaimia käyttävien skannerien kautta.

Nopeaa ja helppoa tuotantoa

Salli valokuvakokoelmien nopea ja helppo tuotanto esiasetusten kautta, mukaan lukien edistyneet kuvankorjaustoiminnot.

Ammattimainen töiden käsittely

Sovita esiasetukset varmistuksen aikana mahdollistaaksesi ammattilaistasoiset työt. Tukee eripituisia tulosteita samassa tilauksessa. Tarjoaa valikoiman taustatulostusvaihtoehtoja.

Helppokäyttöisyys

Tukee käyttäjiä, joiden käyttökokemus vaihtelee. Huomioi pienen resoluution, rajauksesta ja reunasta varoittavat viestit.

Parhaat käytännöt

Asiakasesimerkkejä

Lue lisää tulostusmateriaaleista ja musteesta

Lisätietoja

Ota yhteyttä

Jos haluat lisätietoja Epsonin ratkaisuista, täytä alle tietosi, niin Epsonin edustaja ottaa sinuun yhteyden.

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Täytä tämä kenttä
Täytä tämä kenttä
Täytä tämä kenttä
Täytä tämä kenttä
Täytä tämä kenttä
Haluan saada sähköpostitse tietoja Epsonin tulevista tuotteista, kampanjoista, tarjouksista ja tapahtumista.