EPSONIN RATKAISUT KOTIIN

Epsonin ratkaisut kotiin

Ytimekäs, selkeä ja hyödyllinen – neuvo, jota tarvitset tulostimen, skannerin tai projektorin hankintaan. Autamme sinua mielellämme löytämään seuraavasta haluamasi laitteen ja näkemään, miten Epson voi saada ideasi elämään.

Kotitulostus

Olemme tehneet tulostimen valinnasta helppoa. Laaja valikoimamme on jaoteltu ryhmiin, mikä helpottaa tarpeisiisi parhaiten sopivan tulostimen löytymistä.

EcoTank

Etsitkö erittäin edullista ratkaisua? EcoTank-tulostimemme mukana toimitetaan aitoa mustetta, joten voit säästää keskimäärin 90 prosenttia mustekustannuksista1. Mustetta on niin paljon, että voit tulostaa tuhansia sivuja heti alusta alkaen – tällöin säästyy sekä aikaa että rahaa, koska patruunoita ei tarvitse vaihtaa usein.

Lisätietoja

EcoTank-mustavalkotulostin

Taloudellinen EcoTank eroaa täysin lasertulostimista. Siinä on suuri uudelleentäytettävä mustesäiliö, joka täytetään väriaineen sijaan tulostimen mukana tulevilla mustepulloilla. Sinulla on heti riittävästi mustetta tuhansien sivujen tulostamiseen, mikä pienentää kustannuksia ja säästää aikaa, koska väriainetta ei tarvitse vaihtaa usein.

Lisätietoja

Suunniteltu yrityksille

Yrityskäyttöön suunnatut EcoTank -mallit sopivat mihin tahansa pieneen toimistoon. Nämä yrityskäyttöön suunnitellut tulostimet mahdollistavat nopean väritulostuksen edullisin sivukustannuksin. Lisäksi suurikokoisten uudelleentäytettävien mustesäiliöiden ansiosta värikasetteja ei tarvitse vaihtaa.

Lisätietoja

Kotitoimisto

Nopea ja tehokas mutta kompakti WorkForce Pro -tulostinsarja on erinomainen lisä niin koti- kuin pientoimistoonkin. Näe, miten nämä langattomat tulostimet voivat parantaa tuottavuutta pitäen samalla käyttökustannukset mahdollisimman pieninä.

Lisätietoja

Expression-sarja

Tulosta arjen asiakirjat, lomakuvat, esittelykelpoiset valokuvat ja paljon muuta Expression-tulostinsarjalla. Sarja sisältää pienikokoisia, kustannustehokkaita monitoimitulostimia, joilla voit tuottaa langattomasti jopa A3-kokoisia tulosteita.

Lisätietoja

Lisää luovuutta

Tee elämästä helpompaa ja hauskempaa valikoimallamme maksuttomia tulostettavia arkkeja ja tehtäviä kotiin, toimistoon ja lasten tarpeisiin.

Tulostettavat arkit

Anna itsellesi ammattimainen silaus maksuttomilla tulostettavilla malleilla. Voit tuottaa yhteensopivia kirjelomakkeita, kirjekuoria, esitteitä ja paljon muuta. Meillä on myös kalentereita ja viikoittaisia suunnittelumalleja, jotka pitävät sinut oikeilla raiteilla, sekä hauskoja pelejä ja käsitöitä vapaa-aikaan.

Lisätietoja

Viihdealan ratkaisut

Tuota elämyksiä Epsonin kotiprojektoreilla. Muuta sellaiset toiminnot kuin suosikkiurheilulajiesi seuraaminen, klassikkoelokuvan katsominen, uusimman hittisarjan toistaminen tai viimeisimmän pelin pelaaminen unohtumattomaksi elämykseksi valtavan heijastetun kuvan avulla. Voit vangita kaikkien huomion ja tuoda perheen ja ystävät yhteen kokemaan nämä unohtumattomat hetket.

Kotiteatterit

Maailman johtavana kuvankäsittelytekniikan kehittäjänä2 Epson tietää yhtä ja toista laadukkaan valkokangaselämyksen aikaansaamisesta. Nauti elokuvista, sarjoista ja muista näillä helppokäyttöisillä projektoreilla.

Lisätietoja

Pelit

Tyhjennä tilaa päiväkirjassasi – kodistasi on tulossa peli-iltojen keskuspaikka. Kun väistelet taklauksia kentällä, ajat hurjissa kaarteissa tai kokeilet uusia elämyksiä, jokainen pääsee mukaan Epson-projektorilla.

Lisätietoja

Kotiteatteriprojektorien etsintätyökalu

Kotiteatteriprojektorien etsintätyökalun avulla löydät helposti omiin kotiviihdetarpeisiisi parhaiten sopivan projektorin.

Aloita nyt

Urheilu

Kaikkien pitäisi kokoontua yhteen pelipäivänä. Epson-projektorilla voit luoda eeppisen kokemuksen, jota ystäväsi eivät pysty vastustamaan. Suurempi, kirkkaampi ja terävämpi kuin koskaan ennen – näytä upea peli koko loistossaan.

Lisätietoja

Puettava tekniikka

Täysin uusi tapa nähdä maailma

Paras tapa kokea lisätty todellisuus ja dronen lennätys: maailman kevyimmät binokulaariset, läpinäkyvät älylasit, joissa on OLED-näyttö3

Lisätietoja

Kirkkaat näkymät FPV:ssä

Moverio BT-300 antaa paljon nähtävää. Se edustaa uusinta päälle puettavaa First Person View (FPV) -tekniikkaa, ja se on paras tapa ottaa kuvia ja kuvata videoita dronella.

Lisätietoja

Epson Connect

Voit tulostaa helposti muun muassa tablettitietokoneista ja älypuhelimista maksuttomilla ja helppokäyttöisillä sovelluksilla.

Lisätietoja

ReadyInk

Unohda kuukausitilaukset – tämä paikallisen jälleenmyyjäsi hoitama palvelu toimittaa sinulle aitoja mustepatruunoita oikeaan aikaan ennen edellisten musteiden loppumista.

Lisätietoja
  1. Keskimääräinen tarvittava mustepatruunoiden määrä / saatu säästö, kun tulostetaan sama määrä sivuja EcoTank-sarjan laitteiden mukana toimitettavilla mustepulloilla, laitteiston hintaa lukuun ottamatta. Vertailussa verrattiin A4 EcoTank -valikoiman keskiarvoa Länsi-Euroopan 10 myydyimmän mallin keskiarvoon tammikuusta 2017 joulukuuhun 2017 GfK:n seuraamana. Tulostuskustannukset on laskettu GfK:n samalla viitejaksolla Länsi-Euroopan markkinoilla seuraamien vakio- ja XL-patruunoiden osuuksien mukaan käyttäen keskimääräisiä myyntihintoja. Mustepatruunoiden riittoisuus on ilmoitettu valmistajien sivustoissa.
  2. Suurin osuus vähintään 500 luumenin projektorimarkkinoista. (Kyselyn suoritti Futuresource Consulting Limited vuosina 2001–2016).
  3. Verrattuna samanlaisilla ominaisuuksilla varustettujen kilpailevien laitteiden valmistajien sivustojen tietoihin tammikuussa 2016. Moverio BT-300 ‑laitteen tavoitepaino: 69 g.