Ohjelmistoratkaisut

Valitse ohjelmistoratkaisu

6/6 resurssia

iProjection-sovellus (iOS/Android)

Lisätietoja

Chromebook-laitteiden iProjection-sovellus

Lisätietoja

iProjection-sovellus Windowsille/Macille

Lisätietoja

Epsonin projektorin ohjaus

Lisätietoja

Easy Interactive Tools

Lisätietoja

GoBoard Education

Lisätietoja

Epson Creative Projection

Lue lisää

Epson Projector Professional Tool

Lisätietoja

Epson iProjection -sovellus iOS:lle/Androidille – muodosta yhteys ja pidä esitys langattomasti

Ole vuorovaikutuksessa yleisön kanssa ja pidä dynaamisempi esitys. iProjection-sovelluksen avulla tämä on mahdollista, sillä voit langattomasti esittää asiakirjoja, kuvia ja verkkosivuja suoraan iOS- ja Android-älylaitteista.

Sisäänrakennetun kommenttitoiminnon avulla voit korostaa heijastettua kuvaa ja kirjoittaa huomautuksia sen päälle reaaliaikaisesti käyttämällä digitaalista kynää, korostuskynää tai pyyhintä, joiden värin ja opasiteetin voi valita.

Lataa iProjection-sovellus Google Play -kaupasta tai App Storesta, yhdistä älylaitteesi samaan verkkoon projektorin kanssa ja käynnistä sitten iProjection-sovellus.

Lataa App Storesta Hanki Google Play -kaupasta

iProjection-sovellus Windowsille/Macille

Järjestä vuorovaikutteisia tapaamisia ja liitä verkon välityksellä jopa 50 laitetta yhteen projektoriin. Voit valita näistä yhdistetyistä laitteista enintään neljä ja heijastaa esitykset niiden näytöiltä.

Lataa Windows-laitteeseen Lataa Mac-laitteeseen

Asennus Windowsille

Nopea ja edistyksellinen yhteys projektoriin

Projektorin manuaalinen haku

Luo/järjestä profiili

Projektorin hakeminen profiilista

Projektorin asetusten määrittäminen

Ohjaajatilan yleiskatsaus

Jaa sisältöä vaivattomasti

Chromebook-laitteiden Epson iProjection -sovelluksen avulla voit liikkua vapaasti huoneessa ja ohjata luokkahuoneen näytön toimintoja langattomasti Chromebook-laitteellasi. Chromebook-laitteiden Epson iProjection -sovellus pystyy näyttämään Epson-projektorilla sisällön yhdestä Chromebook-laitteesta.

Lataa Epson iProjection -sovellus Chrome Web Storesta. Varmista ennen Epson iProjection -sovelluksen käyttöönottoa, että Chromebook-laite ja Epson-projektori ovat yhteydessä samaan verkkoon.

Lisätietoja projektorin yhdistämisestä verkkoon löydät laitteen ohjeista.

Miracast/Intel WiDi – stream & share

Easily add exciting content to your presentations, by wirelessly streaming it to your projector from smartphones, tablets and PCs (that support Miracast or Intel WiDi). It's designed and built on Wi-Fi Direct - a technology that enables two devices to form a direct, peer-to-peer Wi-Fi connection to screen mirror. It allows you to display content such as photos and videos from your device without cables or a network connection.

Wireless LA N adapter – from PC to projector instantly

The high-speed, wireless network adaptor allows you to connect to selected Epson projectors, allowing quick and easy access to the LAN or peer-to-peer networks, without wires or cables. When used with Epson Epson Projector Management and Network Projection software, you can remotely access and control projectors over the wireless LAN.

Lisätietoja

Easy Interactive Tools – kaikki aina käden ulottuvilla

Tee esityksistäsi ja luennoistasi kiinnostavampia lisäämällä näytölle reaaliaikaisesti merkintöjä joko interaktiivisella kynällä tai sormenpäälläsi. Muistiinpano- ja valkotaulutoiminto auttaa säilyttämään yleisön mielenkiinnon, ja kaikki, mitä näytöllä tehdään, voidaan tallentaa ja jakaa osallistujille, mikä säästää aikaa vievää muistiinpanojen tekemistä.

Lataa Windows-laitteeseen Lataa Mac-laitteeseen

Epson Creative Projection

Epson Creative Projection on sovellus, jonka avulla voit helposti luoda mukautettua sisältöä iPhonella tai iPadilla. Somista mikä tahansa tila yhdistelmällä kuviasi ja videoitasi sekä sovelluksen sisäänrakennettuja malleja ja merkkejä.

Epson Creative Projection -sovelluksen avulla voit luoda ainutlaatuista ja upeaa sisältöä piristämään tuote-esittelyitä ja muita tiloja missä ja milloin tahansa.

Epson Creative Projection on saatavana ainoastaan App Storesta. Katso online-käyttöopas.

App Store

Epson Projector Professional Tool

Epson Projector Professional Tool -työkalulla voit luoda täydellisesti kohdistettuja kuvia nopeasti ja helposti. Ilmainen ladattava ohjelmistomme nopeuttaa usean projektorin asennusta. Sen avulla voit myös käyttää edistyksellisiä menetelmiä heti alusta alkaen.

Lataa Epson Professional -ohjelmisto

Epsonin projektorin ohjaus

Maksimoi aikasi pitämällä hallinta etäyhteyden kautta. Voit tarkistaa kaikkien projektorien tilan yhdestä tietokoneesta yhdistämällä useita Epson-laitteita verkkoon. Ohjelmisto sisältää myös viestinlähetyslaajennuksen, joka lähettää verkossa viestejä Epsonin näyttöratkaisuihin. Se voi myös sammuttaa kaikki rakennuksen näyttöratkaisut työajan jälkeen.

Lataa

Throw Distance Calculator – get a precise fit

Using our Throw Distance Calculator, you can easily work out image sizes and projection distance dimensions across our entire projector range. Simply select your desired screen size or the projection distance, and the smart online tool will automatically calculate all of the necessary installation dimensions.

Lataa

Ohjelmistoarkisto

EasyMP™ -moni-PC-heijastus – saa kaikki osallistumaan

Asenna vain ohjelmisto pöytäkoneeseesi tai kannettavaan tietokoneeseesi, niin voit jakaa sisältöä niin kahden kuin viidenkymmenen käyttäjän tietokoneiden kanssa lähiverkon kautta.

Valitse enintään neljä laitetta ohjaajatoiminnon avulla ja heijasta niiden sisältöä samanaikaisesti kaikkien hyödyksi.

Lisätietoja