Tulokset puhuvat puolestaan

Jopa

86000

sivua ilman keskeytyksiä
WorkForce Pro RIPS -tulostimilla1

Jopa

96%

vähemmän käytettyjä tarvikkeita
kuin lasertulostimissa2

Jopa

54%

alhaisempi energiankulutus
WorkForce Pro RIPS -tulostimilla3

Vähemmän keskeytyksiä, enemmän tuloksia nopeilla mustesuihkutulostimillamme

Unohda perinteisten tulostimien aiheuttamat turhautumiset ja vapauta yrityksesi paperinkäsittelyongelmien kahleista uusilla WorkForce Pro RIPS -yritystulostimilla. Edistyneiden ja riittoisien mustepakkausten (Replaceable Ink Pack System, RIPS) avulla voit tulostaa jopa 86 000 sivua tarvikkeita vaihtamatta1.

Samalla vähennät huomattavasti tulostukseen liittyvää jätettä vastaaviin värilasertulostimiin verrattuna, mikä tekee Epsonin mustesuihkutulostimista ympäristöystävällisemmän vaihtoehdon. Mutta tämä on vasta alkua. Tekniikkamme myös nopeuttaa ja helpottaa tulostusta, auttaa yritystäsi täyttämään ympäristötavoitteensa ja tehostaa tuottavuutta antamalla käyttöösi hajautetun laitekannan tuomat edut.

blue clock

Lopeta ajan tuhlaaminen

Tehosta ajankäyttöä vähentämällä aikaa, joka kuluu tarvikkeiden hallintaan ja hävittämiseen, tulostinhuoneen jaetun tulostimen luo kävelemiseen, tulosteiden odotteluun ja kadonneiden asiakirjojen etsimiseen. Vähennä käyttäjävirheiden – esimerkiksi väärin asennettujen tarvikkeiden – IT-tuelle aiheuttamaa työtä. Wi-Fi-tulostimemme ovat erinomainen ratkaisu aikaa vievien ongelmien korjaamiseen.

Lopeta rahan tuhlaaminen

Pienennä hukkaan kuluneesta ajasta ja energiasta aiheutuvia kustannuksia, tehosta IT-resurssien käyttöä ja sujuvoita tarvikkeiden hallintaa Epsonin RIPS-tekniikan avulla. Lisää tulostuskustannusten ennakoitavuutta ja hyödy samalla hajautetun tulostusmallin tuottavuushyödyistä.

Lopeta resurssien tuhlaaminen

Neljä mustepakkausta vai iso kasa värikasetteja, kuvarumpuja ja pakkauksia? Valinta ei ole kovin vaikea. WorkForce Pro RIPS myös alentaa merkittävästi logistiikan ja kierrätyksen ympäristökuormitusta, joten se auttaa sinua täyttämään ympäristötavoitteesi. Tulostimet käyttävät myös vähemmän energiaa kuin kilpailevat värilasertulostimet3, joten tulostus on ympäristöystävällistä ja vastuullista.

Jopa

alhaisempi energiankulutus kuin vastaavilla värilasertulostimilla3

Jopa 86 000 sivun tulostus ilman keskeytyksiä1

Jopa

86000

Saavuta ennakoitavat tulostuskustannukset ja hyödy tehokkaan työnkulun tuomasta tuottavuudesta.

Ennakoitavat tulostuskustannukset

Käyttämällä tulostuksenhallintapalveluitamme voit muodostaa WorkForce Pro RIPS -tulostimista hajautetun laitekannan, joka hoitaa kiireisten työryhmien vaatimukset ennakoitavissa olevin kustannuksin.

Suuri teho, vähäiset ylläpitotarpeet

Pidä liiketoiminta käynnissä WorkForce Pro RIPS ‑tulostimen avulla. Unohda tarvikkeiden vaihdon tai hallintaongelmien aiheuttamat seisokit ja vikojen korjaamiseen tai IT-tuen odotteluun kuluva aika. Voit keskittyä sujuvaan tulostukseen silloin, kun sitä tarvitset.

Läheisyys ja turvallisuus

Hajautetun tulostinkannan hyötyjä ovat muun muassa helppo pääsy, luottamuksellisuus ja hallinta, jotka kaikki osaltaan tehostavat työnkulkua. Paikallisesti hajautettu tulostusmalli on erityisen hyödyllinen silloin, kun luottamuksellisuus sekä tulosteiden nopea ja suora saanti on tärkeää: esimerkiksi ylempi yritysjohto, lakiasiain- ja henkilöstöhallinto-osastojen työntekijät sekä suoraan ihmisten kanssa tekemisissä olevat työntekijät, kuten opettajat, lääkärit, sairaanhoitajat ja myyjät, eivät voi jättää asiakkaita, potilaita tai oppilaita odottamaan lähtiessään noutamaan tulosteita.

Epson printer

Parannettu liitettävyys parantaa työnkulkua

Epsonin mobiili- ja pilvitulostuspalvelujen avulla voit tulostaa ja skannata langattomasti älypuhelimista ja tableteilta kotona, toimistossa tai matkoilla.

Lue lisää

Tulostusratkaisut yrityksille

Document Capture Pro

Asiakirjanhallintaratkaisut

Paranna tuottavuutta ja vähennä kustannuksia integroimalla paperittomat asiakirjat yrityksesi työnkulkuun. Epsonin tehokkaan Document Capture Pro -ohjelmiston avulla voit automatisoida skannausprosessit helposti.

Lue lisää

EPA

Epson Print Admin

Epson Print Admin on palvelinpohjainen ratkaisu, joka luo turvallisen tulostus-, skannaus- ja kopiointiympäristön todentamalla käyttäjät kortinlukijoiden, salasanojen ja PIN-koodien avulla. Se tarjoaa myös edistyneitä lisäominaisuuksia, kuten ”skannaa ja lähetä itselle” (sähköpostiin tai kansioon), työntekijöiden opetusilmoitukset ja tehokkaat hallinnointityökalut, jotka tarjoavat toivottuja parannuksia tuottavuuteen, ympäristönsuojelutavoitteiden toteutumiseen ja tehokkuuteen.

Lue lisää

EDA

Epson Device Admin

Hallitse useita tulostimia ja skannereita helposti etäältä. Ohjelmisto lisää tuottavuutta ja säästää kustannuksia mahdollistamalla täydellisen hallinnan, muun muassa laitteiden asennuksen, määrityksen, valvonnan, ylläpidon ja vianmäärityksen.

Lue lisää

Document Capture Pro

Epson-etävalvontapalvelu (ERS)

Epsonin pilvipohjainen laitteiden valvonta- ja hallintajärjestelmä auttaa huoltokumppaniasi suorittamaan tarkan vianmäärityksen turvallisesti etäyhteyden kautta. Huoltoteknikot saavat tarvitsemansa tiedot, jolloin yhä useampi vika saadaan korjattua ensimmäisellä huoltokäynnillä, ja laitteesi käytettävyys paranee.

Lue lisää

Document Capture Pro

Sisäänrakennettu ERS-ohjelma

WF-C878R- ja WF-C879R-laitteissa on ERS-tuki sisäänrakennettuna,mikä mahdollistaa sujuvan käyttöönoton ja käytön.

Lue lisää

Workflow

Mobiilitulostus ja -skannaus NFC:n avulla

Person using id card to print

Open Platform -yhteensopivuus

Kofax Equitrac logo Kofax eCopy logo PaerCutMF logo SAGEQ logo

Tutustu yhteensopiviin ratkaisuihin osoitteessa www.epson.fi/bis.

WorkForce Pro RIPS -valikoima

Ota yhteyttä tänään

Jos haluat lisätietoja WorkForce Pro RIPS -tulostimista, kirjoita tietosi alla oleviin kenttiin, niin Epsonin edustaja ottaa sinuun yhteyttä.

ONKO SINULLA MUITA KYSYMYKSIÄ?
Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.
  1. Likimääräinen sivukapasiteetti. Todellinen kapasiteetti vaihtelee tulostettavien kuvien ja käyttöolosuhteiden mukaan. Lisätietoja on osoitteessa www.epson.eu/pageyield.
  2. Säilytystilavertailu, joka perustuu Epsonin laskelmiin säilytystilavaatimuksista pakatuille tarvikkeille, jotka riittävät 6 000 sivun tulostamiseen 12 tulostimella ja monitoimitulostimella, jotka on valittu A4-mustavalkolasertulostimien (luokassa alle 20 sivua/min) myydyimmän 50 %:n joukosta IDC Worldwide Quarterly Hardcopy Peripherals Trackerin vuoden 2019 toisen neljänneksen tietojen vuoden 2017 tuloksista. Epson laski kunkin mallin keskimääräiset väriainepakkausyksikkötilavuudet ja -riittoisuudet käyttämällä valmistajan kullekin mallille julkaisemia väriainepakkausten mittoja ja riittoisuuksia (elokuu 2019). Tarvittavien väriainekasettien koko ja määrä vaihtelee lasertulostinmalleittain. Ilmoitetut EcoTank-tulostimien tarvikkeiden riittoisuudet ovat simuloituja lukemia, jotka Epson on laskenut ISO/IEC24711-menetelmällä ISO/IEC19752-testikuvion avulla.
  3. Epsonin laskelmien perusteella Epsonin WorkForce Pro WF-C879RD3TWFC kuluttaa keskimäärin 54 % vähemmän energiaa kuin kilpailevat A3-koon laser-tekniikkaa käyttävät värimonitoimitulostimet tulostusnopeusluokassa 31–44 sivua/min (IDC, Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker, toimitukset neljänneltä vuosineljännekseltä 2015 kolmanteen vuosineljännekseen 2019, julkaistu vuoden 2020 toisella vuosineljänneksellä). ”Tyypilliseen energiankulutukseen” perustuva menetelmä, joka on määritelty ja/tai simuloitu ENERGY STAR -testimenetelmällä ja joka esitetään muodossa kWh/vuosi.