Huolehdi toimiston tulostusresurssikustannusten hallinnasta ja paranna suojausta tulostussääntöjen käytöllä, käyttäjien todennuksella sekä dokumenttikustannusten tarkalla tunnistuksella ja kohdennuksella.

KOFAX EQUITRAC™

Paranna työnkulkuasi Kofax Equitracilla

Epsonin integrointi Kofax Equitracin kanssa yhdistää Epsonin laitteiden pienet käyttökustannukset, luotettavuuden sekä vähäiset tukitoimet ja ympäristövaikutukset mahdollisuuteen hallita tulostusmääriä, mikä vähentää käyttökuluja. I-Queuen ansiosta vain Kofax Equitrac tarjoaa organisaatioille hallintaa tukevia toimintoja sekä vähentää IT-ratkaisujen monimutkaisuutta poistamalla riippuvuuden tulostuspalvelimista, tulostusohjaimista ja tulostuslaitteista – ja hallitsee samalla jokaista tulostettua sivua. Hallittu, kätevä ja monipuolinen tulostus lisää käyttäjien tyytyväisyyttä, parantaa IT-henkilöstön tuottavuutta ja tekee merkittävän vaikutuksen tulokseesi.

Hallitse kulutusta, säästä rahaa

Määritä asiakaskohtaisia tai osastotasoisia värikiintiöitä ja tilisaldoja, joiden säännöt estävät tulostuksen, jos käyttäjä ylittää kiintiönsä tai saldonsa. Vähennä jätteen määrää estämällä tarpeettomat tulosteet ja lisäämällä vastuullisuutta, mikä kannustaa käyttäjiä tulostamaan vain tarvitsemansa dokumentit.

Lisää turvallisuutta, luottamuksellisuutta ja vaatimustenmukaisuutta

Tulosta turvallisesti joka kerta joka tulostimella – turvallisella Follow-You Printing ‑toiminnolla voit tulostaa mistä ja milloin tahansa sekä noutaa dokumentit haluamastasi paikasta haluamaasi aikaan. Näin voit varmistaa, että tulostimeen ei jää yksityisiä tietoja – ja samalla vähentää noutamattomista dokumenteista ja tehottomista tulostustyönkuluista johtuvan paperijätteen määrää.

Nauti Epsonin yrityskäyttöön tarkoitetusta mustesuihkutekniikasta

Equitrac on helppo integroida käyttökustannuksiltaan edullisiin, käyttäjän toimien tarvetta vähentäviin, ympäristöystävällisiin ja erittäin luotettaviin Epson-laitteisiin.

Ymmärrä ja hallitse

Mukauta yksityiskohtaiset raportit koko tulostustyötoimintaan ja jonossa oleviin dokumentteihin, joita ollaan lähettämässä tiettyihin sijainteihin tai päätöksentekijöille. Integroi saumattomasti ja vaivattomasti olemassa oleviin infrastruktuureihin missä tahansa ympäristössä, olivatpa kyseessä pienyritykset tai suuret konsernit, joilla on useita toimipisteitä ja tuhansia laitteita.

Edut ja tärkeimmät ominaisuudet

Kofax Equitracin hankkiminen

Lisätietoja Equitracista saat Epson-edustajalta.

Yhteensopivat mallit

Epson Open Platform (EOP) mahdollistaa mullistavien monitoimitulostimiemme monipuolisen käytön ja laitteiden mukauttamisen asiakkaiden erityisiin ja muuttuviin vaatimuksiin liiketoimintatavoitteiden ja yritysten IT-järjestelmien kehittyessä.

Equitrac Office/Express on yhteensopiva Open Platform ‑laitteidemme, muun muassa WorkForce Enterprisen, kanssa. Yksityiskohtaiset yhteensopivuustiedot saat ottamalla yhteyttä paikalliseen myyntiedustajaan.

Hyödynnä parhaita ominaisuuksia yhdellä sulautetulla sovelluksella

Yhdistetyn asiakasohjelman ansiosta käyttäjät voivat käyttää Equitrac Officen ja Expressin tulostus- ja taltiointityönkulkuja sekä eCopy ShareScanin taltiointityönkulkuja saumattomasti ja yksinkertaisesti yhdessä näytössä.

Työntekijät voivat vaihtaa saumattomasti tulostus- ja taltiointityönkulkujen välillä – samassa laitteen käyttäjäistunnossa. Tämä parantaa käyttöelämystä ja lisää tuottavuutta.

Tulostamisen tulevaisuus on lämmöttömässä tekniikassa

Lasertulostinten vaihtaminen lämmöttömiin tulostimiin auttaa pienentämään energiankulutusta ja tällä tavoin myös tulostamisen ympäristövaikutuksia.

Haluatko tietää lisää?

Ota meihin yhteyttä, niin kerromme, miten voit pienentää kustannuksia ja tehostaa työskentelyä.