Tuota mahtava 4K UHD -kokemus resoluutiota parantavalla pikselisiirto-tekniikalla¹.

4K PRO-UHD¹

Mikä on 4K PRO-UHD¹?

Epson 4K PRO-UHD¹ ei ole pelkkä resoluutiomääritys. Se kattaa kaikki kuvan suorituskykyyn vaikuttavat tekijät, mukaan lukien värin ja valkoisen kirkkauden, kontrastin, HDR10:n, väriprosessoinnin sekä kyvyn 4K-sisällön vastaanottamiseen, käsittelyyn ja projisointiin. Näytettävä sisältö on tämän ansiosta luonnollisempaa ja laadultaan Full HD ‑tarkkuutta parempaa.

4K-skaalaustekniikka

Käytä 4K UHD ‑sisältöä, skaalaa muu kuin 4K-sisältö ja tuota uskomattoman luonnollisia, Full HD -resoluution ylittäviä kuvia siirtämällä jokaista kuvapistettä diagonaalisesti 0,5 pikselin verran, jolloin resoluutio kaksinkertaistuu.

Tämä kaksinkertaistaa Full HD ‑resoluution 1 920 x 1 080 pikselistä 4K:n 3 840 x 2 160 pikseliin.

3LCD-tekniikka²

Laaja dynaaminen alue (HDR10)

Laaja dynaaminen alue antaa kuville enemmän syvyyttä ja tuo esiin uskomattomia yksityiskohtia, jotka eivät aiemmin olleet mahdollisia. HDR rikastaa värejä ja tuottaa luonnollisen, intensiivisen ja mukaansatempaavan kuvan.

100 %:n värikirkkaus

Kun värikirkkaus on pienempi, värit voivat vaikuttaa tummemmilta ja elottomammilta. Haaleat värit saavat koko kuvan näyttämään elottomalta.

Ne voivat myös aiheuttaa sen, että yksityiskohtien erottaminen on vaikeaa, eikä kuvien katsominen silloin kiinnosta. Tämä ei välttämättä ole ongelma pimennetyssä elokuvateatterissa, mutta se voi olla todellinen ongelma olohuoneessa.

Epsonin projektorit näyttävät kirkkaan kuvan jopa luonnonvalossa yhtä suuren valkoisen valotehon ja värivalotehon ansiosta.

 

Huippulaaja värintoisto (L*a*b*)

Värintoistolla tarkoitetaan väripalettia, joka tietyllä tekniikalla tai prosessilla pystytään toistamaan.

Huippulaaja värintoisto (L*a*b*) tuottaa täyteläisemmän ja todenmukaisemman kuvan näyttämällä suuremman luonnollisten värien kirjon.

Täyteläinen mustan kontrasti

Jopa 2 500 000:1-kontrastisuhde takaa optimaalisen kuvanlaadun tarkoilla varjostuksilla ja syvillä mustilla väreillä.

 

Näytä valikoima

¹ 4K-skaalaustekniikka kaksinkertaistaa Full HD ‑tarkkuuden siirtämällä kutakin kuvapistettä diagonaalisesti. Tarkkuus on 3D-tilassa Full HD.

² Lisätietoja on osoitteessa www.3lcd.com/.

³ Värikirkkaus (värivaloteho) kirkkaimmassa tilassa IDMS 15.4 -standardin mukaisesti kolmannen osapuolen laboratorion mittaamana. Värikirkkaus vaihtelee käyttöolosuhteiden mukaan. Epsonin myydyimmät 3LCD-projektorit verrattuina myydyimpiin yhden sirun DLP-projektoreihin NPD:n toukokuusta 2017 huhtikuuhun 2018 kokoamien myyntitietojen perusteella. Lisätietoja löytyy osoitteesta www.epson.fi/CLO.