Sano hyvästit värikaseteille

Säästä jopa 90 % tulostuskuluissa1

Play

Esittelyssä EcoTank-tulostimet

Etsitkö erittäin edullista ratkaisua?

Innovatiivisten EcoTank-tulostimien ansiosta voit säästää 90 % mustekustannuksissa1. Suurten uudelleentäytettävien mustesäiliöiden avulla voit tulostaa tuhansia sivuja ilman mustekasettien vaihtamisen vaivaa.

Miten se toimii?

EcoTank-tulostin eroaa huomattavasti muista tulostimista: siinä on suuri mustesäiliö, joka täytetään tuotepakkauksessa toimitettavilla mustepulloilla mustepatruunoiden sijaan. Mustetta on niin paljon, että voit tulostaa jopa 14 000 sivua2 heti alusta alkaen – tällöin säästyy sekä aikaa että rahaa, koska patruunoita ei tarvitse vaihtaa usein. Käyttöönotto käy helposti, täyttö sujuu siististi, ja lisäksi laite toimii luotettavasti tuottaen laadukkaita tulosteita sivu toisensa jälkeen.

Katso seuraava video, niin näet, kuinka helppoa se on.

TULOSTA YLI 400 SIVUA MUSTAVALKOKOPIOITA HINTAAN 1 €3

TULOSTA YLI 200 SIVUA VÄRIKOPIOITA HINTAAN 1 €3

Mikä tulostin tarjoaa parhaimmat säästöt?

Laita EcoTank-tulostin testiin – testaus käy yhtä vaivattomasti kuin kolmeen laskeminen!

 1. Valitse Epson EcoTank -malli ja vertaa sitä johonkin 20 myydyimmästä tulostimesta.
 2. Kerro, kuinka monta sivua todennäköisesti tulostat kuukausittain ja kuinka monen vuoden ajan uskot käyttäväsi tulostinta.
 3. Valitse ”Laske”

Syyt hankkia

Kaikki mustesäiliöjärjestelmällä varustetut tulostimet eivät ole tasa-arvoisia. Alan edelläkävijänä Epsonilla on vuosikausien kokemus tämän tekniikan kehittämisestä ja hiomisesta. Lue, mikä erottaa EcoTank-tulostimet muista tulostimista.

Ei enää sotkua tai tulostusvirheitä

Nämä suljettavat ja sotkeentumattomat pullot voidaan kiinnittää vain niitä vastaaviin värisäiliöihin.

Pitkäikäistä lisäarvoa

Laitteen mukana toimitettava muste riittää tuhansien sivujen tulostukseen. Kun muste loppuu, lisämustepulloja on saatavilla edullisesti.

Kaksipuolinen tulostus

Sivun automaattinen kaksipuolistulostus (vain soveltuvat mallit) säästää kustannuksia ja paperia.

Tulostus älylaitteilta

Epsonin maksuttomilla sovelluksilla tulostus ja pilveen skannaaminen sujuvat vaivattomasti mobiililaitteilta, tableteilta ja kannettavilta4.

Laadukkaat valokuvatulosteet

Tuota upeita, kiiltäviä valokuvia, jotka kestävät valokuva-albumissa jopa 300 vuotta (vain ET-7700 ja ET-7750)5.

Tilaa säästävä muotoilu

EcoTank-tulostimet, joiden säiliö on kiinnitetty etuosaan, ovat pienikokoisia ja tyylikkäitä.

Käyttöä kestävä kiinteä tulostuspää

Toisin kuin muiden valmistajien tulostuspäät, Epsonin kiinteä tulostuspää ei heikkene käytössä. Sinun ei tarvitse huolehtia korvaavan tulostuspään hankkimiskustannuksista tai sen asentamisen tuomasta vaivasta.

Palkittu

Maailmanlaajuisesti on myyty yli 50 miljoonaa EcoTank-tulostinta6. EcoTank-tulostimien innovatiivinen ja taloudellinen muotoilu on saanut useita kansainvälisiä palkintoja.

Tutustu valikoimaan

Jokapäiväiseen tulostukseen

Skannaa, kopioi ja tulosta vaivattomasti näillä A4-koon kolmitoimitulostimilla, jotka voidaan yhdistää kannettaviin, tablet-tietokoneisiin ja puhelimiin.

Ammattitasoinen tulostus

Näillä yrityskäyttöön tarkoitetuilla malleilla saat suoritettua tehtävät tehokkaasti.

Valokuvien tulostus

Tulosta jopa 3 400 valokuvaa2 tuotepakkauksessa toimitetuilla mustepulloilla ja nauti pitkäikäisistä valokuvista, jotka ovat tulevien sukupolvien katseltavissa.

EcoTank-mustavalkotulostin

Säästä kolmessa vuodessa jopa 50 % mustavalkolasertulostimiin verrattuna9.

Vertaile tuotteita

Tekniikka
Monipuoliset toiminnot yhdessä laitteessa
Liitännät
Paperin enimmäiskoko
Kaksipuolinen tulostus
Automaattinen paperinsyöttölaite
LCD-näyttö
Mobiili- ja pilvitulostuspalvelu

Kulissien takana

Millaista on kuvauksissa Usain Boltin kanssa?

Tutustu galleriaamme:

Tulostus mobiililaitteista ja muista laitteista

Epsonin pienikokoisten monitoimitulostimien valikoima tekee mobiilitulostamisesta helppoa ja nopeaa. Et ole sidottu työpöytäsi ääreen, vaan voit lähettää kohteet tulostukseen tablet-tietokoneesta tai älypuhelimesta käyttämällä Wi-Fi-yhteyttä ja maksuttomia mobiilitulostussovelluksia4.

 • Epson Smart Panel app
 • Epson Creative Print -sovellus
 • Tulosta kuvia Facebookista
 • Email Print
 1. Säästö keskimääräisissä sivukustannuksissa sekä keskimääräinen mustekasettien määrä, joka tarvitaan saman sivumäärän tulostukseen kuin EcoTank ”102”- ja ”104”-mustepulloilla. Vertailu EcoTank 102- ja 104-mustepullojen keskimääräisen riittoisuuden (ISO/IEC 24711-standardin mukainen A4-tulosteiden määrä) sekä 50 eniten myydyn mustekasetteja käyttävän mustesuihkutulostimen alkuperäisten tarvikkeiden keskimääräisen riittoisuuden välillä (Saksan, Ranskan, Yhdistyneen kuningaskunnan, Espanjan ja Italian kerättyjen GfK Inkjet Printing Devices and Inkjet Printing Cartridges Point of Sale -markkinatietojen mukaan (kerätty aikavälillä huhtikuu 2019 – maaliskuu 2021)).
 2. Ilmoitetut kapasiteetit ekstrapoloidaan Epsonin alkuperäisen metodologian perusteella ISO/IEC 24712- tai ISO/IEC 29103 ‑standardin sisältämien testikuvioiden tulostussimulaatiosta. Ilmoitetut kapasiteetit EIVÄT perustu ISO/IEC 24711- tai ISO/ICE 20102 ‑standardiin. Ilmoitetut kapasiteetit saattavat vaihdella tulostettavien kuvien, käytettävän paperityypin, tulostusvälin sekä käyttöympäristön olosuhteiden, kuten lämpötilan, mukaan. Tulostimen ensimmäisen käyttöönoton aikana tulostuspään suuttimien täyttämiseen käytetään jonkin verran mustetta, joten toimitukseen sisältyvän mustesarjan riittoisuus on ilmoitettua pienempi.
 3. Tulostettavien sivujen määrä perustuu Epsonin 102-, 104- ja 664-mustepullosarjojen korkeimpiin sivukohtaisiin kustannuksiin. Sivukohtaiset kustannukset lasketaan väritulosteiden tapauksessa syaanin, magentan ja keltaisen musteen pullojen yhteenlasketusta ovh:sta ja mustien tulosteiden tapauksessa mustan mustepullon ovh:sta, joka jaetaan ilmoitetulla riittoisuudella. Ovh:t voimassa elokuussa 2018
 4. Edellyttää langatonta Internet-yhteyttä. Lisätietoja sekä luettelo tuetuista kielistä ja laitteista on osoitteessa www.epsonconnect.eu
 5. Tulosteiden kestoarvot perustuvat nopeutettuun erikoismateriaalien tulosteiden testaukseen, kun tulosteet säilytetään arkistoholkeissa albumivarastossa. Tulosteiden kestävyys vaihtelee tulostusmateriaalin, tulostettavan kuvan, säilytysolosuhteiden, valon määrän, kosteuden ja ilmasto-olosuhteiden mukaan. Epson ei takaa tulosteiden kestävyyttä.
 6. Epsonin mustesäiliötulostinten kumulatiivinen myynti vuosina 2010-2020 Epsonin sisäisten toimitustietojen perusteella.
 7. Katso voimassa olevat ehdot. Kun olet ostanut kampanjaan kuuluvan tulostimen ja Rajaton tulostus -kortin, siirry osoitteeseenwww.unlimitedprintingwithecotank.epson.fi ja rekisteröidy palveluun. www.epson.co.uk/unlimitedprintingwithecotank to register for the service.
 8. Jopa kolmen vuoden musteet A4-koon EcoTank koti- ja toimistotulostimien 140 sivun keskimääräisen kuukausittaisen tulostusmäärän mukaan laskettuna.
 9. Säästöt saavutetaan kolmessa vuodessa tulostamalla 406 sivua kuukaudessa. Kustannusvertailu sisältää laitteen sekä laitteen mukana toimitettavien ja vaihdettavien mustepullojen/värikasettien hinnan. Laitteen hintavertailussa verrattiin Epson M1100 -tuotteen alustavia hintoja Kreikan, Tšekin tasavallan, Unkarin, Puolan, muiden Kaakkois-Euroopan maiden, Romanian, Slovakian, Slovenian ja Turkin 77 %:n myydyimmän yksitoimintoisen A4-mustavalkolasertulostimen (tulostusnopeus alle 20 sivua/min) keskihintaan tammi–joulukuussa 2018 (seurantatiedot: IDC Worldwide Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker 2018Q4). Tulostuskulujen vertailussa verrattiin Epsonin mustien 110-sarjan mustepullojen alustavia hintoja Tšekin tasavallan, Unkarin, Puolan ja Turkin 77 %:n myydyimmän yksitoimisen A4-mustavalkolasertulostimen (tulostusnopeus alle 20 sivua/min) alkuperäisten riittoisimpien mustien OEM-värikasettien keskihintoihin tammi–joulukuussa 2018 (seurantatiedot: IDC EMEA Semiannual Consumables Tracker 2018H2). Kilpailijoiden laservärikasettien riittoisuustiedot ovat peräisin valmistajien verkkosivuilta.