VISIO JA STRATEGIA

Johdanto

Meillä kaikilla on rooli paremman tulevaisuuden rakentamisessa. Epsonille kestävän kehityksen yrityksenä oleminen tarkoittaa sitä, että organisaation kaikkiin näkökohtiin kiinnitetään huomiota – aina pienimmästä lampusta suurimpaan tehtaaseen.

CSR-strategia

Epson pyrkii jatkuvasti lisäämään tietoisuutta kansainvälisistä yhteiskunnallisista ongelmista. Yhtenä tavoitteenamme on rakentaa luottamusta luomalla innovatiivisia tuotteita ja ratkaisuja, joiden avulla paikalliset yhteisöt voivat kasvaa ja menestyä. Jatkuva CSR-toimintamme auttaa parantamaan maailmaa, ja se on Epsonin johtamisstrategian keskeinen elementti.

Hallinnointi

Epsonin CSR-hallintotoimisto raportoi suoraan yrityksen pääjohtajalle. CSR:n kansainvälinen johtaja kuuluu Seiko Epsonin johtoryhmään ja vastaa yleisesti Epson-konsernin CSR-toiminnasta.

Tärkeimmät CSR-teemat

Johtamisstrategiassamme ilmoitettujen tavoitteiden saavuttamiseksi ja kehittyäksemme edistykselliseksi yritykseksi uskomme, että on tärkeää tunnistaa haasteet ja vastata niihin myönteisellä yritystoiminnalla.

Sitoutuminen

Ympäristön jäsenenä Epson toimii yrityksenä yhteiskunnallisesti vastuullisella tavalla muun muassa vaatimusten noudattamisen, ihmisoikeuksien, ympäristön suojelemisen, työvoiman monimuotoisuuden ja toimitusketjun hallinnan aloilla. Otamme nämä ja muut yhteiskunnalliset asiat vakavasti ja pyrimme kehittämään niihin ratkaisuja. Tavoitteenamme on kehittää Epsonista edistyksellinen yritys harjoittamalla eettistä liiketoimintaa ja keskittymällä parantamaan maailmaa tarjoamillamme tuotteilla ja palveluilla.

Raportointi

Olemme sitoutuneet avoimeen toimintaan ja dokumentoineet CSR-toimintaamme vuodesta 1999 alkaen.

Palkinnot

Epsonin sitoutuminen paremman tulevaisuuden rakentamiseen on tunnistettu ympäri Eurooppaa.