Iron-on-Transfer Paper - A4 - 10 arkkia

Iron-on Cool Peel Transfer Paper
Askartelu on hauskaa – se tuo ihmiset yhteen, ja voit luoda jotakin ainutlaatuista. Helppokäyttöinen, A4-kokoinen silitettävä siirtopaperimme antaa sinulle mahdollisuuden päästää luovuutesi valloilleen mahdollisimman vähäisellä sotkulla ja vaivalla. Se soveltuu muun muassa yksilöllisten T-paitojen, laukkujen ja pusakoiden valmistamiseen.
SKU: C13S041154
HINTA:
20,49 €
sis. ALV (16,52 € ilman ALV)
Varastossa
Iron-on-Transfer Paper - A4 - 10 arkkia
20,49 €
sis. ALV (16,52 € ilman ALV)
Yleiskatsaus

Yleiskatsaus

Luovaa räätälöintiä

Päästä luovuutesi valloilleen silitettävän siirtopaperimme avulla. Herätä valokuvat, grafiikat ja tekstit eloon silittämällä tämä siirtopaperi lähes mille tahansa vaalealle puuvillakankaalle. Voit luoda yksilöllisiä lahjoja perheenjäsenillesi, T-paitoja tapahtumia varten tai iskulauseesi sisältävän laukun – valinta on sinun.

Tulostus on kumppanuussuhde

Nauti eloisista väreistä, kauniista värisävyistä ja uskomattoman tarkoista yksityiskohdista yhdistelemällä Epsonin papereita ja musteita. Tämä paperi on parhaan mahdollisen laadun varmistamiseksi suunniteltu erityisesti Epsonin musteita ja tulostimia varten.

Yhteensopivuus kaikkien tulostimien kanssa

Tulostusjälki on loistava myös muiden valmistajien tulostimia ja musteita käytettäessä, joten kaikki voivat hyödyntää Epsonin asiantuntemusta.

Yhteensopivuus

Yhteensopivat laitteet

Alla olevat mallit ovat yhteensopivia yhden tai useamman tämän sarjan tuotteen kanssa. Lisätietoja saat alla olevista linkeistä tai tuotteesi käyttöohjeesta.