SurePress L-4533AW Inkjet Digital Label Press

Tämän seitsemän värin (mukana valkoinen) digitaalisen mustesuihkupainokoneen avulla valmistat laadukkaat lyhyiden sarjojen etikettipainotyöt entistä helpommin ja tehokkaammin.
Seitsemän värin (mukana valkoinen) digitaalisen Epson SurePress L-4033AW -mustesuihkupainokoneen avulla valmistat laadukkaat lyhyiden sarjojen etikettipainotyöt entistä helpommin ja tehokkaammin. L-4033AW tuottaa erinomaisen lopputuloksen ja virheettömät värit monenlaisille vakioetikettimateriaaleille. Laitteen avulla etikettikonvertterit ja tulostusyritykset voivat laajentaa palveluvalikoimaansa ja parantaa tuottavuuttaan.
SKU: C11CF80304
SurePress L-4533AW Inkjet Digital Label Press
Yleiskatsaus

Yleiskatsaus

Epsonin SurePress AQ -mustesarja sisältää nyt myös valkoisen värin. Tämä mahdollistaa kiinteän, läpikuultamattoman valkoisen painamisen esimerkiksi kalvoille ja metallipinnoille. Käyttäjä voi valita, painetaanko valkoinen ensimmäiseksi vai viimeiseksi.

Mustesarjaan sisältyvien vihreän ja oranssin ansiosta väriavaruus on laaja ja spotti- ja erikoisvärit toistuvat tarkasti. Huomaat eron erityisesti siirtymissä kirkkaan vihreästä keltaiseen väriin ja keltaisesta oranssin kautta punaiseen. Suuri värikylläisyys ja luonnolliset sävyt tekevät etiketeistä näyttäviä.

SurePress AQ Ink -musteet kiinnittyvät tehokkaasti vakioetikettimateriaaleille ilman esikäsittely- tai pinnoitustarvetta. L-4033AW-laitteen vesipohjainen muste säästää ympäristöä, sillä kemikaaleja, levyjä ja kalvoja ei tarvita.

Käytettävyysajan maksimoimiseksi tulostuspään huolto on automatisoitu ja mustepatruunoiden vaihto sujuu laitetta pysäyttämättä.

Tärkeimmät ominaisuudet

  • Tarkka värintoisto Laaja väriavaruus
  • Valkoinen muste Valkoinen voidaan painaa ensimmäisenä tai viimeisenä
  • Laadukas lopputulos Muuttuvan pisarakoon tekniikka
  • Helppo asentaa Tulostus vakioetikettimateriaaleille
  • Helppo ylläpitää Automatisoitu tulostuspään huolto
Lisävarusteet

Lisävarusteet

Tarvikkeet

Epsonin musteet on suunniteltu toimimaan virheettömästi Epsonin tulostimien kanssa. Ne tuottavat terävää ja tuhriintumatonta tekstiä, joka kestää sukupolvesta toiseen.

Sekalaiset
Tuote