Epson TM-T70II (025C0): UB-E04 + Built-in USB, PS, Black, EU

Nopea kuittitulostin
Luotettava, kokonaan edestä käytettävä POS-lämpötulostin, jonka voi helposti asentaa tiskin alle pienen kokonsa ansiosta
TM-T70II on luotettava lämpökuittitulostin, jonka kaikkia toimintoja voidaan käyttää laitteen etuosasta edestä tapahtuvan paperinsyötön ansiosta. Laitteen tilantarve on pieni ja siinä on helppokäyttöiset ohjauspainikkeet, joten sitä on kätevä pitää tiskin alla. Sen tulostusnopeus on 250 mm sekunnissa ja marginaalittoman tulostuksen ansiosta paperirullia ei tarvitse vaihtaa kovin usein, joten voit palvella asiakkaitasi nopeasti.

Support
SKU: C31CD38025C0
HINTA:
305,04 €
sis. ALV (246,00 € ilman ALV)
Epson TM-T70II (025C0): UB-E04 + Built-in USB, PS, Black, EU
305,04 €
sis. ALV (246,00 € ilman ALV)
Yleiskatsaus

Yleiskatsaus

Helppokäyttöinen

Tämän ravintoloihin, jälleenmyyjille ja majoitusalalle erinomaisesti soveltuvan POS-kuittitulostimen korkeus on sama kuin useimpien kassalippaiden, joten se sopii kätevästi tiskin alle ja säästää arvokasta työpöytätilaa. Tälle monipuolisella liitäntävalikoimalla (USB, Ethernet ja Wi-Fi) varustetulle kuittitulostimelle voidaan joustavasti valita kaikkein kätevin asennus- ja käyttöpaikka. Johdot ja kaapelit on suojattu roiskeilta valinnaisen suojan avulla.

Kestävä jälki

Tämä kuittitulostin soveltuu erinomaisesti kiireisiin ympäristöihin, joissa vaaditaan jatkuvaa suurten määrien tulostusta. Sen tulostusmekanismin käyttöikää on pidennetty 17 miljoonaan riviin. Tulostuspään elinkaari on 120 km, ja automaattileikkuri voi jatkaa toimintaansa jopa 1,7 miljoonan tapahtuman ajan.

Säästä rahaa

Marginaalittoman paperinsäästötoiminnon avulla voit tulostaa kuitteja reunaan saakka. Sen lisäksi, että säästät rahaa tulostamalla enemmän kuitteja rullaa kohti, TM-T70II -laitteella on vähäisen virrankulutuksen ENERGY STAR -luokitus, joten se voi olla tehokas ympäristöystävällinen lisä liiketoimintaasi.

Korkealaatuisia kuittitulosteita

TM-T70II pystyy tulostamaan kuitteja eri harmaan sävyissä. Kehittyneiden grafiikan ja viivakoodien tulostusmahdollisuuksien ansiosta asettelut voivat olla yksilöllisiä. Logoja ja markkinointiviestejä voidaan lisätä helposti.

Tärkeimmät ominaisuudet

  • Edestä käytettävä Edestä täytettävä paperinsyöttö
  • Suuri tulostusnopeus Jopa 250 mm sekunnissa
  • Pieni tilantarve Sopii helposti useimpien tiskien alle
  • Harmaasävytulostus Lisää logoja ja kuvia tulosteisiin
  • Ympäristöystävällinen ENERGY STAR -hyväksytty
Sarjan mallit

Tutustu muihin sarjan tuotteisiin

Lisävarusteet

Lisävarusteet

Lisävarusteet

Valitse laajasta lisävaruste- ja tarvikevalikoimasta.

Tuote
Hinta
Hintamme:
26,82 €
NYT (sis. alv):
Laajennetun CoverPlus-takuun vaihtoehdot

CoverPlus tarjoaa nopeaa ja luotettavaa tukea Epson-tuotteillesi.

Tuote
Hinta
Hintamme:
86,80 €
NYT (sis. alv):
Tekninen tuki

Tekninen tuki

Tarvitsetko apua?

Sivustomme Tuki osiosta löydät ajurit, ohjelmistot, käyttöoppaat, usein kysytyt kysymykset ja yhteydenottotiedot.