Tuotenumero: C13T02Q400

Kustannustehokas tulostus

  • Kestävyys Tulosta dokumentteja, jotka säilyvät pitkän aikaa
  • Vakaa tulostuslaatu Vesipohjaiset pigmentit eivät aiheuta käpristymistä, kun dokumentit ovat läpinäkyvissä taskuissa
  • Vesipohjainen pigmentti Hämmästyttävän selkeä väritulostus
  • Naarmuuntumaton Musteet imeytyvät paperin kuituihin, mikä estää luvattomat muutokset
Yleiskatsaus

Yleiskatsaus

Kestävyys:

DURABrite Pro -musteilla tulostettuja asiakirjoja voidaan säilyttää toimistoympäristössä ilman kuvanlaadun heikkenemistä. Kolmannen osapuolen arviointitestissä on todettu, että kun asiakirjoja säilytetään pimeässä paikassa, ne kestävät yli 400 vuotta.

Vakaa tulostuslaatu:

Öljypohjaisista pigmenttimusteista poiketen vesipohjainen DURABrite Pro -pigmenttimuste ei aiheuta käpristymistä, kun asiakirjat laitetaan polypropeenista valmistettuihin läpinäkyviin taskuihin. Tämä yksinkertaistaa säilytystä ja säilyttää tulosteiden laadun.

Vesipohjainen pigmenttimuste:

Epsonin yrityskäyttöön tarkoitetuissa mustesuihkutulostimissa käytetään erinomaisen kuvalaadun takaavia ja säilytystä helpottavia pigmenttimusteita, toisin kuin yleiseen kotikäyttöön tarkoitetuissa mustesuihkutulostimissa, joissa käytetään värimusteita. Vesipohjaiset pigmenttimusteet mahdollistavat laadukkaan väritulostuksen. Nämä musteet kestävät vettä ja korostuskyniä erittäin hyvin, joten ne soveltuvat lukuisiin väritulostusta edellyttäviin käyttötarkoituksiin, kuten yritysasiakirjoihin, suoramarkkinointiin ja yksinkertaisiin esitteisiin.

Naarmunkestävyys:

Epsonin pigmenttimusteet imeytyvät kunnolla paperin kuituihin, mikä estää tärkeiden asiakirjojen luvattomat muutokset.

Huomautus: