Production Photo Paper Semigloss 200 44" x 30m

200 g/m2 valokuvapaperi
Tämä Semigloss Production Photo Paper tarjoaa kustannustehokkaan tulostusratkaisun, joka sopii erinomaisesti valaistushäikäisyn vuoksi haasteellisiin ympäristöihin. Aidon valokuvan ulkoasu ja tuntu sopivat eri käyttötarkoituksiin, kuten valokuvaukseen, yrityskäyttöön, vähittäiskauppaan, koulutusalalle ja tapahtumiin. Siinä on mikrohuokoinen pinnoite, joka kuivuu välittömästi ja jolle voidaan tulostaa nopeasti valokuvat, korkealaatuiset julisteet, arkkitehtoniset piirustukset ja pohjustetut grafiikat.
SKU: C13S450378
HINTA:
128,22 €
sis. ALV (103,40 € ilman ALV)
Varastossa
Etsi jälleenmyyjä
Production Photo Paper Semigloss 200 44" x 30m
128,22 €
sis. ALV (103,40 € ilman ALV)
Yleiskatsaus

Yleiskatsaus

Mielenrauhaa

Epson tarjoaa tulostuksen kokonaisratkaisun: tulostimet, musteet, paperit ja ohjelmistot, jotka on suunniteltu toimimaan yhdessä saumattomasti.

Helppokäyttöinen

Tätä valokuvapaperia voidaan käyttää Epson SureColor SC-T ja SC-P-sarjojen tulostimien kanssa, joissa on rullamateriaalin käyttömahdollisuus. Epson tarjoaa myös paperiasetukset ja ICC-profiilit, jotka tekevät tulostuksesta helppoa. Joissakin tulostimissa nämä on integroitu ajureihin, joten käyttäjä voi aloittaa tulostuksen heti (lisätietoja on tulostimen verkkosivulla). Edullisilla tulosteilla on aidon valokuvan ulkoasu ja tuntu, joten sovellusmahdollisuuksia on runsaasti.

Tukee nopeaa tulostusta

Paperin mikrohuokoisen pinnoitteen ansiosta tulostus on nopeaa ja tulosteet kuivuvat nopeasti. Korkea tulostuslaatu voidaan saavuttaa myös alhaisella dpi-arvolla.

Sarjan mallit

Muut sarjan tuotteet

Tuote
Hinta
Hintamme:
128,22 €
NYT (sis. alv):
Hintamme:
104,80 €
NYT (sis. alv):
Hintamme:
69,94 €
NYT (sis. alv):
Yhteensopivuus

Yhteensopivat laitteet

Alla olevat mallit ovat yhteensopivia yhden tai useamman tämän sarjan tuotteen kanssa. Lisätietoja saat alla olevista linkeistä tai tuotteesi käyttöohjeesta.