Multipack 6-colours 378XL / 478XL Claria Photo HD Ink

Laadukkaat valokuvat
Vaativille valokuvauksen harrastajille suunniteltu Claria Photo HD -muste tuottaa pehmeät väriliu'ut, syvät ja luonnolliset mustan sävyt sekä vivahteikkaat värit.
Upean kuvan voi ottaa hetkessä, mutta se, mitä teet seuraavaksi, herättää kuvan vasta henkiin. Claria Photo HD -musteilla saat ylivertaisen kiiltäviä valokuvia tarpeen mukaan. Tähän kuuden värimusteen sarjaan sisältyy harmaa, jonka ansiosta varjojen ja valoisien kohtien väliset vivahde-erot ovat entistä pehmeämpiä, sekä punainen, joka tekee väreistä eloisia ja realistisia laajentamalla värintoistoa.
SKU: C13T379D4010
HINTA:
141,49 €
sis. ALV (114,10 € ilman ALV)
Varastossa
Etsi jälleenmyyjä
Multipack 6-colours 378XL / 478XL Claria Photo HD Ink
141,49 €
sis. ALV (114,10 € ilman ALV)
Yleiskatsaus

Yleiskatsaus

Pienennä tulostuskustannuksiasi XL-musteilla

Epsonin uusimmassa mustevalikoimassa on vakiokokoisia ja erittäin suuria (XL) mustepatruunoita. XL-musteet ovat ihanteellisia suurten määrien tulostukseen, ja niillä voit pienentää tulostuskustannuksia.

Näytä valikoima

Claria Photo HD -musteet takaavat kestävät, ammattimaiset ja kiiltävät valokuvat. Sekä valokuvauksen innokkaat harrastajat että puoliammattilaiskuvaajat arvostavat takuulla laatua, jonka kuudella erivärisellä musteella saa aikaan. Musteet tuottavat yksityiskohtaiset kuvat ja luonnonmukaiset ihonsävyt pehmeillä väriliu'uilla ja syvillä, luonnollisilla mustan sävyillä. Musteet on suunniteltu kestäviksi. Laadukkaalla musteella luodut valokuvat voivat säilyä valokuva-albumissa 300 vuotta1.

Optimoitu Epsonin tulostimia varten

Epsonin musteet ja paperit on suunniteltu varta vasten Epsonin tulostimia varten, ja ne takaavat parhaan mahdollisen tuloksen kerta toisensa jälkeen.

Aito tuote

Epsonin aidoilla musteilla tulostat vaivattomasti ja luotettavasti. Investoimme laajaan tutkimukseen ja huipputeknisiin valmistustiloihin ja testaamme tuotteemme perusteellisesti, jotta voimme tarjota asiakkaille laatutuotteita.

Sarjan mallit

Muut sarjan tuotteet

Tuote
Riittoisuus
Hinta
Määrä
Riittoisuus:
200 sivua
500 sivua
830 sivua
60,5 ml
Hintamme:
141,49 €
NYT (sis. alv):
0
Riittoisuus:
10,2 ml
Hintamme:
23,99 €
NYT (sis. alv):
0
Riittoisuus:
11,2 ml
Hintamme:
23,99 €
NYT (sis. alv):
0
Yhteensopivuus

Yhteensopivat laitteet

Alla olevat mallit ovat yhteensopivia yhden tai useamman tämän sarjan tuotteen kanssa. Lisätietoja saat alla olevista linkeistä tai tuotteesi käyttöohjeesta.

Huomautus: