Multipack 4-colours 502XL EasyMail

Näillä musteilla tulostat aina edullisesti, sillä ne ovat Epsonin testaamia ja hyväksymiä. Lisäksi ne voidaan kätevästi toimittaa suoraan kotiisi EasyMailin ansiosta.
Epsonin muste on monikäyttöinen neljän värin mustekasettisarja, joka takaa selkeät ja terävät tekstiasiakirjat sekä kiiltävät ja valokuvaamotasoiset valokuvat. Se on ihanteellinen ratkaisu edulliseen ja luotettavaan tulostukseen laadusta tinkimättä.
SKU: C13T02W64510
HINTA:
94,99 €
sis. ALV (76,60 € ilman ALV)
Varastossa
Multipack 4-colours 502XL EasyMail
94,99 €
sis. ALV (76,60 € ilman ALV)
Yleiskatsaus

Yleiskatsaus

Aito Epsonin EasyMail-pakkaus

Verkossa tehdyt musteostokset voidaan kätevästi toimittaa suoraan kotiisi EasyMail-pakkauksen ansiosta. Olemme suunnitelleet pakkauksen niin, että se on riittävän pieni useimpiin postilaatikoihin.

Pienennä tulostuskustannuksiasi

Epsonin uusimmassa mustevalikoimassa on vakiokokoisia ja erittäin suuria (XL) mustekasetteja. Vakiokokoiset värikasetit pitävät vaihtokustannukset alhaisina jos tulostat harvoin, kun taas XL-koon musteet sopivat suuria määriä tulostaville.

Epsonin musteet on optimoitu Epsonin tulostimia varten

Epsonin musteet ja paperit on suunniteltu varta vasten Epsonin tulostimia varten, ja ne takaavat parhaan mahdollisen tuloksen kerta toisensa jälkeen.

Mustetta säästyy jopa 30 %1

Yhdistelmävärikaseteilla mustetta menee usein hukkaan, sillä kun yksi väri loppuu, koko värikasetti heitetään pois. Kun käytät Epsonin erillisiä mustekasetteja, sinun tarvitsee vaihtaa vain loppuun kulunut väri, minkä ansiosta mustetta säästyy jopa 30 %1.

Yhteensopivuus

Yhteensopivat laitteet

Alla olevat mallit ovat yhteensopivia yhden tai useamman tämän sarjan tuotteen kanssa. Lisätietoja saat alla olevista linkeistä tai tuotteesi käyttöohjeesta.

Huomautus: