Epson DURABrite Ultra Suitcase – 405/405XL

Näillä tehokkailla erillisillä musteilla tulostat aina edullisesti, sillä ne ovat Epsonin testaamia ja hyväksymiä, mikä takaa niiden luotettavuuden ja optimaalisen laadun.
Epsonin DURABrite Ultra -musteet tuottavat tarkan ja terävän tekstin ja grafiikan yritysasiakirjoihin. Pigmenttimustejärjestelmän ansiosta asiakirjat kestävät vettä ja korostuskyniä eivätkä tuhriinnu. Valikoimasta löytyy edullinen värikasetti kaikkiin tarpeisiin sekä vakio- että XL-kokoisena. Musteet on helppo tunnistaa niihin merkitystä matkalaukun kuvasta.
SKU: C13T05G64510
HINTA:
56,99 €
sis. ALV (45,96 € ilman ALV)
Varastossa
Epson DURABrite Ultra Suitcase – 405/405XL
56,99 €
sis. ALV (45,96 € ilman ALV)
Yleiskatsaus

Yleiskatsaus

Vähennä tulostuskustannuksiasi XL-musteilla

Hyödy kustannustehokkaista DURABrite Ultra -musteista. Nämä edulliset musteet toimitetaan erillisinä värikasetteina, joten vain loppuun kulunut väri täytyy vaihtaa. Lisäksi XL-koon värikaseteilla tulostat jopa 1 100 mustavalkoista ja 1 100 värillistä sivua1. Mustat XXL-koon värikasetit ovat saatavana myös A3-koon tulostimille, ja ne riittävät 2 200 sivun tulostamiseen1.

Näytä valikoima

DURABrite Ultra -pigmenttimusteella voit tulostaa asiakirjoja, joissa on terävät ja kestävät värit. Asiakirjat kestävät vettä ja korostuskyniä eivätkä tuhriinnu.

Optimoitu Epsonin tulostimia varten

Epsonin musteet ja paperit on suunniteltu varta vasten Epsonin tulostimia varten, ja ne takaavat parhaan mahdollisen tuloksen kerta toisensa jälkeen.

Aito tuote

Epsonin aidoilla musteilla tulostat helposti ja luotettavasti. Investoimme laajaan tutkimukseen ja huipputeknisiin valmistustiloihin ja testaamme tuotteemme perusteellisesti, jotta voimme tarjota parasta laatua asiakkaillemme.

Yhteensopivuus

Yhteensopivat laitteet

Alla olevat mallit ovat yhteensopivia yhden tai useamman tämän sarjan tuotteen kanssa. Lisätietoja saat alla olevista linkeistä tai tuotteesi käyttöohjeesta.

Huomautus: