Tuotenumero: C13T01D300

Kustannustehokas tulostus

Yleiskatsaus

Yleiskatsaus

Kestävyys:

DURABrite Pro -musteilla tulostettuja asiakirjoja voidaan säilyttää toimistoympäristössä ilman kuvanlaadun heikkenemistä. Kolmannen osapuolen arviointitestissä on todettu, että kun asiakirjoja säilytetään pimeässä paikassa, ne kestävät yli 400 vuotta.

Vakaa tulostuslaatu:

Öljypohjaisista pigmenttimusteista poiketen vesipohjainen DURABrite Pro -pigmenttimuste ei aiheuta käpristymistä, kun asiakirjat laitetaan polypropeenista valmistettuihin läpinäkyviin taskuihin. Tämä yksinkertaistaa säilytystä ja säilyttää tulosteiden laadun.

Vesipohjainen pigmenttimuste:

Epsonin yrityskäyttöön tarkoitetuissa mustesuihkutulostimissa käytetään erinomaisen kuvalaadun takaavia ja säilytystä helpottavia pigmenttimusteita, toisin kuin yleiseen kotikäyttöön tarkoitetuissa mustesuihkutulostimissa, joissa käytetään värimusteita. Vesipohjaiset pigmenttimusteet mahdollistavat laadukkaan väritulostuksen. Nämä musteet kestävät vettä ja korostuskyniä erittäin hyvin, joten ne soveltuvat lukuisiin väritulostusta edellyttäviin käyttötarkoituksiin, kuten yritysasiakirjoihin, suoramarkkinointiin ja yksinkertaisiin esitteisiin.

Naarmunkestävyys:

Epsonin pigmenttimusteet imeytyvät kunnolla paperin kuituihin, mikä estää tärkeiden asiakirjojen luvattomat muutokset.

Lataa sertifikaatit

  • DURABrite Pro Sertifiointi Lataa

Yhteensopivat laitteet

Alla olevat mallit ovat yhteensopivia yhden tai useamman tämän sarjan tuotteen kanssa. Lisätietoja saat alla olevista linkeistä tai tuotteesi käyttöohjeesta.

Huomautus: