Epson toimittaa erityisesti rahoitusalalla toimivia asiakkaitamme varten kehitettyjä räätälöityjä tuotteita ja palveluja tulostimista ja skannereista kuittitulostimiin, projektoreihin ja tulostuksenhallintapalveluihin.

RATKAISUT RAHOITUSALALLE

Kun sujuva toiminta ja tapahtumien nopeus ovat kaikki kaikessa, luotettava ja nopea tekniikkamme auttaa täyttämään yrityksesi tarpeet.

Apua sujuvien toimintojen ja nopeiden liiketapahtumien hoitamisessa.

Pankkien ja hypoteekkiyhdistysten täytyy voida hallita helposti niin paperisia kuin sähköisiäkin asiakirjoja. Ymmärrämme tämän ja tarjoamme joukon tuotteita ja palveluja, jotka sujuvoittavat asiakkaiden käsittelyä ja tehostavat taustaprosessien hallintaa.

Sujuvoita prosesseja

Oikea tekniikka sujuvoittaa taustatoimintoja, ja sijoittamalla luotettavan toimittajan hyväksi havaittuihin laitteisiin voit varmistaa laitteiden toimivuuden. Koska tulostus on välttämätöntä, anna meidän leikata sivukohtaisia kustannuksiasi jopa 50 prosentilla1 ja sähkönkulutustasi jopa 80 prosentilla2.

 • Integroi paperiasiakirjat

  Yrityskäyttöön tarkoitettujen skanneriemme avulla voit helposti integroida asiakirjat työnkulkuun sähköisesti.

 • Pankkikirjojen tulostus

  Pankkikirjat ovat tärkeitä, mutta niiden käsittely on hankalaa. Me skannaamme ja tulostamme ne nopeasti ja tarkasti.

 • Nopeuta tapahtumia

  Kun sinun tarvitsee skannata tai tulostaa sekkejä ja viivakoodeja, nopeutemme ja tarkkuutemme ovat ratkaisevia.

 • Helppoa asiakirjanhallintaa

  Sujuvoita työnkulkua ja muunna tärkeät paperiasiakirjat digitaaliseen muotoon yrityskäyttöön tarkoitettujen skanneriemme avulla.

 • Kaikkiin tarpeisiisi

  Jos sinun täytyy tulostaa kuitteja, jotka sisältävät myös viivakoodeja tai värikuvia, meillä on tarjota ratkaisu.

 • Selkeä vuorovaikutus

  Tietojen jakamisen tulee olla helppoa. Projektorimme varmistavat, että sanomasi näkyy kirkkaana ja elävänä.

 • Järjestä toimistosi

  Kun käsittelet paperiasiakirjoja, haluat arkistoinnin olevan helppoa. Järjestä toimistosi tarratulostimiemme avulla.

 • 1) Verrattu kymmeneen Ranskassa, Saksassa, Italiassa, Espanjassa ja Isossa-Britanniassa vuoden 2013 ensimmäisellä neljänneksellä eniten myytyyn A4-värilasertulostimeen ja monitoimilaitteeseen IDC-tutkimuslaitoksen keräämien tietojen mukaan. Sivukohtainen kustannus on laskettu Ranskassa, Saksassa, Italiassa, Espanjassa ja Isossa-Britanniassa kesäkuussa 2013 voimassa olleiden, valmistajien julkistamien väriainekasettien hinnastojen (jos saatavilla) ja tulostuskapasiteettien perusteella.


 • 2) Verrattu kymmeneen Ranskassa, Saksassa, Italiassa, Espanjassa ja Isossa-Britanniassa vuoden 2013 ensimmäisellä neljänneksellä eniten myytyyn A4-värilasertulostimeen ja monitoimilaitteeseen IDC-tutkimuslaitoksen keräämien tietojen mukaan. Virrankulutus on laskettu käyttämällä valmistajien kesäkuussa 2013 julkaisemia tietoja (tulostus/normaalitila).