VÄRI MUUTTAA KAIKEN.

Tuota entistä kirkkaampia ja eloisampia
kuvia Epsonin värivalotehon avulla.

99 %:n mielestä Epsonin projektoreissa värit ovat vivahteikkaimmat1

Kukaan ei myy enemmän projektoreita kuin Epson. Miksi? Koska projektorimme tuovat sisällön eloon kirkkaiden, eloisien ja selkeiden kuvien ansiosta myös kirkkaasti valaistuissa tiloissa.

Epson-projektoreissa on yhtä suuri valkoisen ja värillisen valon teho, joten niiden tuottamat värit ovat kirkkaat ja eloisat. Ne ovat jopa kolme kertaa kirkkaammat kuin kilpailijoiden yhden sirun DLP-projektoreissa1.

Nauti kirkkaista, eloisista väreistä ilman valtavia kustannuksia. Epsonin projektorien yhtä suuren valkoisen ja värillisen valon tehon ansiosta sisältö näyttää aina hienolta, joten todella suuritehoiseen projektoriin ei tarvitse investoida. Itse asiassa saat myös lisäsäästöjä, sillä projektorimme tarjoavat jopa 15 vuoden edestä viihdettä: lamppu ja suodatin kestävät jopa 10 000 tuntia säästötilassa2.

Miksi värivaloteho on tärkeää?

Kun värikirkkaus on pienempi, värit voivat vaikuttaa tummemmilta ja elottomammilta. Haaleat värit saavat koko kuvan näyttämään elottomalta. Ne voivat myös aiheuttaa sen, että yksityiskohtien erottaminen on vaikeaa, eikä kuvien katsominen silloin kiinnosta. Tämä ei välttämättä ole ongelma pimennetyssä olohuoneessa, mutta se voi olla todellinen ongelma luokkahuoneessa oppitunnin aikana, tai toimistossa tärkeän esityksen aikana, erityisesti silloin, jos ollaan huoneessa, jota ei ole helppo pimentää. Onneksi Epsonin 3LCD-projektorit näyttävät kirkkaan kuvan ilman, että kaihtimia tarvitsee sulkea.

Vertailu

Vertailevassa testissä 99 % ihmisistä valitsi Epsonin värit eloisammiksi kilpailijoiden malleihin verrattuna1. Kahdeksan kymmenestä sanoi, että Epsonin kuvanlaatu on korkein ja että he valitsisivat Epson-projektorin suosikkielokuvansa katsomiseen3.

Ihmiset kertoivat esimerkiksi, että ”Suosikkielokuvani on Rita Hayworth – avain pakoon, ja haluaisin kovasti katsoa sen tällä laitteella. Kirkkaus on minulle hyvin tärkeää, ja tämä näyttää vielä paremmalta kuin televisio.” ja ”Tämä projektori näyttää ehdottomasti parhaalta; se on todella laadukas.”

Kirkkaus on minulle hyvin tärkeää, ja tämä näyttää vielä paremmalta kuin televisio...
A
Epson
B
BenQ
C
Viewsonic
D
Acer
E
Optoma
83 % VALITSI EPSONIN3

Miksi pitäisi välittää värivalotehosta?

Koe kirkkaammat kuvat ja eloisammat värit
Koe kirkkaammat kuvat ja eloisammat värit

Älä luota vain meidän sanaamme. Sokkotestissä kahdeksan vastaajaa kymmenestä sanoi, että Epsonin projektorin kuva oli kirkkain ja sen värit olivat vivahteikkaimmat.

Näet helposti sen, mitä näytössä näkyy
Näet helposti sen, mitä näytössä näkyy

Värittömästä kuvasta et pysty helposti lukemaan tekstiä tai erottamaan yksityiskohtia. Kun kuva on kirkkaampi, näet paremmin sen, mitä projektori heijastaa, ja pystyt erottamaan yksityiskohdat ja tekstin helposti.

Pidä kustannukset pieninä
Pidä kustannukset pieninä

Saat kirkkaamman kuvan, jonka värit ovat vivahteikkaammat, kun värivaloteho ja valkoisen valon teho ovat yhtä suuret. Silloin sinun ei myöskään tarvitse sijoittaa paljon rahaa projektoriin, jolla on korkea valoteho.

Ei keskeytyksiä
Ei keskeytyksiä

Epsonin 3LCD-teknologia tuottaa kirkkaan kuvan, jolla ei ole joidenkin yksisiruisten DLP-projektorien ”sateenkaarivaikutusta”.

Kodin viihdejärjestelmä

Kodin viihdejärjestelmä

Luo mahtava elokuvateatterimainen elämys ystäville ja perheelle. Nauti elokuvista, urheilutapahtumista ja ainutkertaisista spektaakkeleista kirkkain kuvin ja eloisin värein jopa kirkkaassa valaistuksessa.

KATSO VIDEO
Liiketoiminta

Liiketoiminta

Pidä huomiota herättäviä esityksiä, jotka tekevät kestävän vaikutuksen. Kirkkaan valkoisen ja eloisien värien ansiosta Epson-projektori auttaa varmistamaan, että kaikki työsi näyttävät hyvältä.

KATSO VIDEO
Opetus

Opetus

Kirkkaan kuvan ansiosta oppitunnitkin ovat kiinnostavampia. Innosta opiskelijat saavuttamaan parhaat tuloksensa luomalla värikäs, mukaansatempaava oppimisympäristö.

Lue lisää
True Colour

Pelkkä kirkkaus ei herätä joka päivä näkemiäsi värejä eloon. Tätä periaatetta noudattava Epsonin 3LCD-tekniikka yhdistää kirkkauden ja luonnolliset värit eloisan kuvan luomiseksi. Toteutamme tämän varmistamalla, että projektoriemme näyttämä värillinen valo on täsmälleen yhtä kirkasta kuin valkoinen valo.

Muut valmistajat uskovat pystyvänsä parantamaan kuvanlaatua lisäämällä pelkästään projektoriensa valkoisen valon kirkkautta, mutta Epson varmistaa, että sen projektoreissa on yhtä suuri valkoisen ja värillisen valon teho. Suuri kirkkaus lumeneina ei vielä takaa kirkkaita, eläviä kuvia, ja verrattain pieni värivaloteho voi tehdä kuvista tummia ja elottomia. Kun värien kirkkaus lumeneina on sama kuin valkoisen värin kirkkaus lumeneina, värit ovat kirkkaat ja luonnolliset ja herättävät sisällön eloon.

Etsi tuotteesi

Vertaile
Close

Vertaile tuotteita

1 / 4 valittu

    Vertaa valittuja