INNOVATIIVISTA TEKNIIKKAA

Epson pyrkii täydellisyyteen. Patentoidut tekniikkamme nostavat meidät jatkuvasti maailman innovatiivisimpien yritysten joukkoon. Pitkäjänteinen sitoutuminen tuotekehitykseen on tuonut meille Thomson Reuters Top 100 Global Innovators -tunnustuksen teknologiajohtajuudesta viitenä perättäisenä vuonna

Tulostintekniikat

PrecisionCore®

Seuraavan sukupolven tulostuspäätekniikka

PrecisionCore on uusi tulostustekniikka, joka hyödyntää vallankumouksellista suuritiheyksistä tulostinsirua: tulostinsiru tuottaa jopa 40 miljoonaa tarkkaa pistettä.

LISÄTIETOJA

Edistyksellinen Micro Piezo® Tekniikka

Edistyksellinen tekniikka, jolla voit tuottaa ylivertaisia teollisuusluokan tulosteita

MicroPiezo tulostuspäätekniikka takaa tarkan ja täsmällisen musteen sijoittelun tuottaen näin korkealaatuisia kuvia ja optimoiden tulostusnopeudet. Tämä tekniikka ei myöskään käytä lämpöä, joten sitä voidaan käyttää laajan mustevalikoiman kanssa tuottamaan teräviä kuvia ja pidentämään musteiden kestoa eri sovellusten kanssa.

LISÄTIETOJA

Mustesäiliötekniikka

Muuta suuntaa, älä mustetta.

Voit unohtaa mustepatruunat. Mustesäiliötulostimissamme on mustetta valmiina jopa kolmeksi vuodeksi1, joten yrityksesi voi säästää tulostuskustannuksissa jopa 74 %2.

LISÄTIETOJA

Projektorit

3LCD

Explore 3LCD - värivalotehoprojektorit

Vaativat yritys- ja kuluttaja-asiakkaat voivat hyödyntää edistyksellistä 3LCD-tekniikkaa, jossa eloisa ja luonnollinen kuva saadaan aikaan kolmen suorittimen avulla.

LISÄTIETOJA

CLO

Väri muuttaa kaiken.

Tuota entistä kirkkaampia ja eloisampia kuvia Epsonin värivalotehon avulla.

LISÄTIETOJA

Lasertekniikka

Laservalon tarkkuutta

Nauti loistavasta laadusta ja luotettavuudesta uuden laservalonlähteen ja edistyksellisen suodattimen ansiosta. Monipuoliset esitystoiminnot, 30 000 tunnin 3 huoltovapaa käyttö ja johdonmukainen suorituskyky takaavat mielenrauhasi tärkeiden esitysten aikana. Projektoritekniikkaan liittyvien innovaatioiden ansiosta olemme olleet projektorialan markkinajohtaja 4 jo vuodesta 2001 alkaen.

LISÄTIETOJA

E-TORL-lampputeknologia

Saat parhaan kuvanlaadun ja voit olla luottavainen tietäessäsi, että käytät aitoa, turvallista ja luotettavaa lamppua

Epsonille on ylpeyden aihe tuottaa laadukkaita projektoreja ja lamppuja, jotka ovat turvallisia ja luotettavia ja tuottavat parhaan katselukokemuksen. Siksi haluaisimme valaista asiaa, joka saattaa vaikuttaa projektoriemme käyttäjiin.

LISÄTIETOJA

Epson iProjection

Yhdistä ja esitä langattomasti

Vapaudu vuorovaikutukseen yleisön kanssa, pidä dynaamisempi esitys ja luo yhteys yleisöön ideoiden keräämiseksi. iProjection-sovelluksemme avulla tämä on mahdollista, sillä voit langattomasti esittää asiakirjoja, kuvia ja Internet-sivuja suoraan iOS- ja Android-älylaitteista.

LISÄTIETOJA

Projektoriohjelmisto

Täysi hyöty projektoristasi. Hyödynnä projektorisi parhaalla mahdollisella tavalla.

Epsonin asiantuntevien ohjelmistoratkaisujen avulla voit hyödyntää projektorisi mahdollisuudet täysipainoisesti ja tehostaa laitteen hallintaa. Maailman johtavana projektorivalmistajana4 ymmärrämme tarpeen oikeille projektioratkaisuille, joiden avulla voit esittää haluamallasi tavalla, haluamassasi paikassa, helposti ja tehokkaasti.

LISÄTIETOJA

Mustetekniikat

Claria-muste

Suunniteltu sopimaan tulostustyyliisi

Tulostitpa koulutöitä, valokuvia perhealbumiin tai uusimpia mestariotoksiasi, löydät Epsonilta helposti sopivat musteet.

LISÄTIETOJA

Durabrite Ultra -muste

Suunniteltu erityisesti yritystulostukseen

Yritystulostukseen suunnitellut Epsonin DURABrite Ultra Ink -musteet ovat nopeasti kuivuvia, pitkäikäisiä ja hankauksen kestäviä.

Hartsipäällysteiset värihiukkaset tarttuvat paperin pintaan sen sijaan, että ne uppoisivat siihen väripohjaisten musteiden tapaan, joten DURABrite Ultra Ink tuottaa nopeasti kuivuvaa, terävää tekstiä ja grafiikkaa useille paperityypeille ja -laaduille.

LISÄTIETOJA

UltraChrome HD -muste

Tervetuloa seuraavaan sukupolveen

Epson UltraChrome HD -musteen ansiosta ammattivalokuvaajat ja kokeneet harrastajat voivat nyt tuottaa laadukkaita kuvia, joissa on erittäin tarkat värit. Tämä vastikään suunniteltu mustesarja sisältää uudet valokuvamustan ja mattamustan musteet. Niiden avulla voi tuottaa kuvia, joissa on upeat yksityiskohdat sekä värillisinä että mustavalkoisina tulostettuina.

LISÄTIETOJA

UltraChrome HDR -muste

Uuteen värientoiston aikakauteen.

Kahdella uudella värillä - vihreällä ja oranssilla - laajennettu Epson Ultrachrome HDR tarjoaa aiempaa paljon laajemman sävyvalikoiman. Värit toistuvat nyt entistä tarkempina, vivahteikkaampina ja pehmeämmin väriliu'uin. Eloisien vihreän ja oranssin sävyjen lisäksi tulostimiin voidaan asentaa myös valokuva- ja mattamustat mustepatruunat.

LISÄTIETOJA

UltraChrome HDR -muste ja valkoinen muste

Uusi valkoinen muste, joka täyttää asiakkaiden odotukset.

Epsonin Stylus Pro WT7900 on maailman ensimmäinen mustesuihkuvedostulostin vesipohjaisella valkoisella musteella

LISÄTIETOJA

UltraChrome HDX -muste

Koe kaikkein tarkimmat värit

Varmista laadukas jälki, jossa on syvyyttä ja voimakkuutta, ja nauti markkinoiden tarkimmasta värintoistosta näiden ammattitasoisten pigmenttimusteiden avulla.

LISÄTIETOJA

UltraChrome K3 -muste

Vaaleat ja tummat sävyt ja kaikki niiden väliltä

Epsonin UltraChrome K3 -muste luo kiinnostavia, uusia mahdollisuuksia valokuvauksen ja painoalan ammattilaisille, sillä tulostustarkkuus, kestävyys ja laatu ovat erinomaisia ja lisänä on vielä kolme mustan sävyä. Mustavalkotulostuksen jälki on ennennäkemättömän laadukasta, ja se saattaa jopa ohittaa väritulostimilla aiemmin saadun laadun. Myös värikuvien laatu on erinomaista. Kuinka tällainen on saatu aikaan?

LISÄTIETOJA

UltraChrome Pro -muste

Ylivertainen laatu sekä tarkka ja luotettava jälki

Epsonin UltraChrome Pro 10 -värimustevalikoima takaa erinomaisen mustan, valkoisen ja värintoiston. Tästä kiitos kuuluu neljän eri mustan tason musteelle, mukaan lukien korkeatiheyksinen valokuvamusta ja mattamusta, jotka saavat aikaan syvemmät mustan tasot. Lisäksi tummumisen vähentäminen tuottaa tarkempia värejä. Premium Glossy Photo Paper -paperin erinomainen valonkestävyys takaa puolestaan tulosteiden kestävyyden keskimäärin 60 vuodeksi 5. Neljä mustan tasoa takaavat paremman gradaation ja vähemmän rakeisuutta.

LISÄTIETOJA

UltraChrome K3 -muste ja Vivid Magenta -tekniikka

Epsonin UltraChrome K3 -musteen ja Vivid Magenta -tekniikan ansiosta kuva-alan ammattilaiset voivat toteuttaa itseään.

Saat teoksesta tarkan jäljennöksen, jonka kuvanlaatu ylittää kaikki odotuksesi. Ihon sävyt toistuvat kauniina ja luonnonmukaisina, värit hehkuvat ja käytössäsi on uskomattoman laaja ilmaisukeinojen skaala. Tulokset kestävät sukupolven ja näyttävät yhtä hyviltä kaikissa valaistusolosuhteissa.

LISÄTIETOJA

Vedostustekniikat

Vesipohjaisen musteen mustesuihkutekniikka

Epsonin Stylus Pro WT7900 on maailman ensimmäinen mustesuihkuvedostulostin vesipohjaisella valkoisella musteella

Stylus Pro -sarjan uusi aikakausi. Läpimurto-innovaatio, joka tuottaa sekä offset- että pakkausvedoksia.

LISÄTIETOJA

ClearProof-kalvo

ClearProof Film on optinen kalvo, joka on erityisesti suunniteltu käytettäviksi Stylus Pro WT7900 –tulostimen kanssa.

Kun haluat täydellisen yhteensopivuuden Epsonin valkoiselle musteelle, ClearProof soveltuu erinomaisesti vedostukseen.

LISÄTIETOJA

Vedostusratkaisu

Täydellinen yhdistelmä

Värille, joka on yhtä hyvä kuin alkuperäinen. SC-P -sarjan vedostulostimemme tarjoavat verrattoman värivastaavuden 99 prosentin PANTONE® -tarkkuudella6. SC-P5000 – tutustu Epson-valikoiman uusimpaan tulokkaaseen jo tänään. Parhaasta tuli juuri parempi.

LISÄTIETOJA

Liitännät

Epson Connect

Helppo tulostus muun muassa älypuhelimista ja tablet-tietokoneista.

Epsonin mobiili- ja pilvitulostuspalvelujen avulla voit tulostaa ja skannata langattomasti älypuhelimista ja tablet-tietokoneista kotona, toimistossa tai matkoilla.

LISÄTIETOJA

Epson Device Admin

Valvo, analysoi ja hallitse tulostinkantaa keskitetysti yhden helppokäyttöisen käyttöliittymän kautta.

Hallitse useita tulostimia ja skannereita7 vaivattomasti etäältä. Ohjelmisto lisää tuottavuutta ja säästää kustannuksia mahdollistamalla täydellisen hallinnan, muun muassa laitteiden asennuksen, määrityksen, valvonnan, ylläpidon ja vianmäärityksen.

LISÄTIETOJA

Epsonin musteiden käyttökustannuslaskin

Laske musteenkulutus eri kuvatyypeille

Epsonin musteiden käyttökustannuslaskin on suunniteltu antamaan arvio mustekustannuksista sivua kohti valituille Epson Stylus Pro- ja SureColor-sarjojen tulostimille. Kustannukset lasketaan käyttämällä tulostintyyppi- ja käyttötarkoituskohtaisia7 mallikuvia.

LISÄTIETOJA

Epson iProjection

Yhdistä ja esitä langattomasti

Vapaudu vuorovaikutukseen yleisön kanssa, pidä dynaamisempi esitys ja luo yhteys yleisöön ideoiden keräämiseksi. iProjection-sovelluksemme avulla tämä on mahdollista, sillä voit langattomasti esittää asiakirjoja, kuvia ja Internet-sivuja suoraan iOS- ja Android-älylaitteista.

LISÄTIETOJA

Epson DocumentScan

Skannaa asiakirjat suoraan mobiililaitteeseen.

Epson DocumentScan -sovelluksen avulla voit skannata asiakirjoja suoraan Android-laitteeseesi. Voit esikatsella skannattuja tietoja, lähettää ne sähköpostilla tai lähettää ne suoraan muihin sovelluksiin tai pilvitallennuspalveluihin, joita ovat Box®, DropBox®, Evernote®, Google Drive ja Microsoft® OneDrive.

LISÄTIETOJA

Epson EPOS Receipt -sovellus

Epson ePOS Receipt -sovelluksella on helppo luoda, tulostaa ja lähettää kuitteja suoraan iPhonesta tai iPadilta.

Luo mobiili myyntipiste (mPOS) ja tilaa kirjausjärjestelmä vain muutaman helpon vaiheen kautta.

TM-apuohjelma

Tällä sovelluksella voit asentaa langattoman yhteyden, määrittää tulostimen asetukset ja tulostaa koekuitteja iPhonesta, iPadista ja iPod touchista Epsonin kuittitulostimeen.

iLabel

Epson iLabel helpottaa tarrojen luomista, tallentamista ja tulostamista älylaitteesta.

Hyödyntämällä laitteesi toiminnot, kuten äänentunnistuksen, voit lisätä tarrojen valmistukseen uuden ulottuvuuden.

  1. Perustuu keskimääräiseen 140 sivun kuukausittaiseen tulostusmäärään, kun otetaan huomioon ensimmäisten musteiden tavallista pienempi kapasiteetti.
  2. Keskimääräinen mustepatruunoiden määrä/säästö, kun tulostetaan tietty määrä sivuja EcoTank-sarjan laitteiden mukana toimitettavilla mustepulloilla; sisältää laitteiston hinnan. Vertailussa verrattiin A4 EcoTank -valikoiman keskiarvoa Länsi-Euroopan 10 myydyimmän mallin keskiarvoon huhtikuusta 2016 maaliskuuhun 2017 GfK:n seuraamana. Tulostuskustannukset on laskettu GfK:n samalla viitejaksolla Länsi-Euroopan markkinoilla seuraamien vakio- ja XL-patruunoiden osuuksien mukaan käyttäen keskimääräisiä myyntihintoja. Mustepatruunoiden riittoisuustiedot ovat peräisin valmistajien sivustoista.
  3. Laserin kesto jopa 83 000 tuntia mukautetussa tilassa.
  4. Suurin osuus vähintään 500 luumenin projektorimarkkinoista. (Kyselyn suoritti Futuresource Consulting Limited vuosina 2001–2016).
  5. Perustuu JEITA CP‐3901A -standardin mukaisiin mittauksiin: kiiltävä paperi (A4-koko), lämpötila 23 °C, ilmankosteus 50 %.
    Verkkoyhteyttä tukevat, yrityskäyttöön tarkoitetut, ammattitasoiset mustesuihku- ja lasertulostimet/monitoimilaitteet, yritysskannerit ja suurkokotulostimet
  6. Violetin mustesarjan sisältävä Epson SC-P5000 -tulostin pystyy toistamaan 99,0 % täysin peittävistä PANTONE®-väreistä, kun sitä käytetään yhdessä Epson Proofing Paper White Semimatte -paperin ja Epson-musteiden kanssa. LLK-mustesarjan sisältävä Epson SC-P5000 -tulostin pystyy toistamaan 98,8 % täysin peittävistä PANTONE®-väreistä, kun sitä käytetään yhdessä Epson Proofing Paper White Semimatte -paperin ja Epson-musteiden kanssa.
  7. Huomaa, että kustannuksiin voivat vaikuttaa lisäksi muut muuttuvat kustannukset, kuten tulostusmateriaalin tyyppi, huoltotoimet, virrankulutus, tulostimen asetukset ja osien vaihto. Helmikuusta 2013 lähtien Epsonin mustehinnoittelu on perustunut Epson Ranskan, Saksan, Italian, Espanjan ja Iso-Britannian senhetkisiin mustehinnastoihin (ilman ALV:ta). Kulut perustuvat tulostimen oletusasetusten käyttöön sekä korkeatuottoisten alkuperäisten Epson-tarvikkeiden käyttöön.