TARKKUUSSKANNAUS, YKSITYISKOHTAINEN LOPPUTULOS

Tallenna vanhojen asiakirjojen, valokuvien, filminegatiivien ja esineiden yksityiskohdat suurella tarkkuudella Epson Expression ‑malliston ja LaserSoftin avulla

Helppoa tarkkuusskannausta

Expression 12000XL on tarkka ja monipuolinen suurkokoskanneri, joka on suunniteltu toteuttamaan suurta yksityiskohtaisuutta edellyttävät vaativimmatkin työt.

Laitteen mukana toimitettu ammattitasoinen LaserSoft SilverFast Ai 8.8 ‑kuvanparannusohjelmisto tuo käyttöön helppokäyttöisiä ja tarkan lopputuloksen tarjoavia kuvankäsittelyominaisuuksia, joihin kuuluvat muun muassa ammattitasoinen pölyn- ja rakeisuudenpoisto, kohinanpoisto ja sävynkorjaus.

Näytä valikoima

A3-taidekuvaskanneri

Laadukas A3-taidekuvaskanneri, jolla voi tallentaa suunnitelmat, valokuvat ja taidekuvat terävästi ja tarkasti käyttäjien vaatimalla tarkkuudella.

 • Laadukas A3-skannaus
 • Edistyneet ohjelmisto-ominaisuudet
 • Filmiskannaustoiminto

LISÄTIETOJA

Epson 12000XL

Diamond

Terävät ja laadukkaat kuvat

Expression 12000XL ja 12000XL Pro ovat laadukkaita A3-skannereita, jotka on suunniteltu erittäin suurta tarkkuutta edellyttäviä tehtäviä varten. Skannerilla voi helposti skannata jopa A3+-kokoisia materiaaleja, ja laite takaa aina kuvien terävyyden ja ammattitasoiset tulokset. Mallisto soveltuu ihanteellisesti yksityiskohtaisten kuvien skannaamiseen, kun kyseessä ovat esimerkiksi vanhat asiakirjat, röntgenkuvat1, filminegatiivit, arkkitehtisuunnitelmat, todisteaineistot ja esineet. Se on myös joustava ja helppokäyttöinen, ja se kuluttaa vain vähän virtaa aikaisempiin Epson-malleihin verrattuna.

Optimoi skannaus

 • Healthcare

  Terveydenhuolto- ja lääkintäkäyttöön tarkoitetut röntgenkuvat

  Vain hyvin harvat skannerit soveltuvat röntgenfilmien digitointiin, ja lääketieteen näkökulmasta tarkat yksityiskohdat ja mahdollisimman suuri värisyvyys ovat erittäin tärkeitä.

  Uusin ohjelmisto taltioi valokuvat, negatiivit ja röntgenkuvat erittäin tarkasti ja täyttää kansainvälisten standardien, kuten DICOMin, vaatimukset.

 • Textile rainbow

  Tekstiilituotanto

  Väritarkkuus on tekstiilituotannossa keskeisellä sijalla. Värivirheet voivat tehdä tuotteista käyttökelvottomia, vaikuttaa tarjontaan ja aiheuttaa tarpeetonta materiaalihukkaa.

  SilverFast TexColorAnalyzeria ja Epson-skannereita voidaan käyttää prosessin joka vaiheessa suunnittelusta aina tuotantoon asti ja siten huolehtia suuresta väritarkkuudesta ja vaativien standardien täyttymisestä tuotantoprosessin aikana.

 • Temple and trees

  Valokuvaus

  Huolehdi valokuvien ja filmien varmuuskopioinnista ja suojauksesta digitoimalla ne. Olipa kyse juuri kuvaamastasi filmistä, hiljattain löytämistäsi vanhoista valokuvista ja filmeistä tai arvokkaista esineistä, tarvitset ratkaisun, joka tukee erilaisia erikoismateriaaleja, mutta pystyy silti tuottamaan todenmukaista ja tarkkaa jälkeä.

  Joitakin asioita ei voi korvata, ja valitettavasti kuvat voivat kellastua ja negatiivien laatu voi alkaa heiketä ajan myötä. Olitpa valokuvaaja, historian ystävä tai museon kuraattori, varmista, että näitä arvokkaita yksityiskohtia ei menetetä lopullisesti.

 • Forensics

  Lakiasiat ja julkinen sektori

  Kun oikeudellisten asiakirjojen joka pikselillä on väliä, käytetään Epson Expression ‑skannereita. 3,8 Dmaxin optinen tiheys, 48-bittinen värisyvyys ja Epson Micro Step Drive TM ‑tekniikka varmistavat erinomaisen tarkkuuden jopa sormenjälkiä todisteaineistona käyttävissä käyttökohteissa.

Epson Expression 12000XL

Expression 12000XL:n 3,8 Dmaxin optinen tiheys ja 48-bittinen värisyvyys varmistavat terävän ja tarkan skannauksen laajimman värivalikoiman täyttä toistoa varten myös varjoalueilla. Lisäksi 2 400 x 4 800 dpi:n resoluution ja huipputarkan Micro Step Drive -tekniikan avulla käyttäjät voivat taltioida pienimmätkin yksityiskohdat poikkeuksellisen selkeästi.

 • READYSCAN LED ‑TEKNIIKKA

  Expression 12000XL on varustettu energiaa säästävällä ja ympäristöystävällisellä ReadyScan LED ‑valonlähteellä, joka ei tarvitse lämpenemisaikaa ja mahdollistaa siten skannaamisen hyvin nopeasti. Dmaxin ja 48-bittisen värisyvyyden ansiosta voit luoda värisävyiltään ja värintoistoltaan loistavia skannauksia helposti ja yhtenäisesti.

 • LAADUKAS KUVANTOISTO

  2 400 x 4 800 dpi:n resoluution, 3,8 Dmaxin optisen tiheyden ja 48-bittisen värisyvyyden ansiosta voit luoda värisävyiltään ja värintoistoltaan loistavia skannauksia helposti ja yhtenäisesti.

 • MONIPUOLINEN FILMIEN SKANNAUS

  Expression 12000XL Prolla voit skannata läpinäkyviä ja kirkkaita materiaaleja uskomattoman yksityiskohtaisesti. Laite tukee monia filmimuotoja aina A3+-kokoon asti.

 • SELKEÄMMÄT JA TERÄVÄMMÄT SKANNAUKSET

  Kuusirivinen, suuripikselinen CCD-kenno tarjoaa joka kerta entistä paremman skannaustuloksen. Automaattitarkennusjärjestelmä pystyy säätämään tarkennusta automaattisesti kuvan selkeyden ja tarkkuuden parantamiseksi, ja manuaalisella tarkennustoiminnolla voit hyödyntää luovia hallintatoimintoja parhaalla mahdollisella tavalla. 3,8 Dmaxin tiheyden ja 48-bittisen värisyvyyden ansiosta voit luoda värisävyiltään ja värintoistoltaan loistavia skannauksia helposti ja yhtenäisesti.

Optimaalinen laitteiston ja ohjelmistojen yhdistelmä

Yhteistyö LaserSoft Imagingin, SilverFastin luoneen johtavan ohjelmistoasiantuntijan, kanssa tuo lisäarvoa ja tehokkuutta organisaatioille, joille huippuluokan tarkkuus on erittäin tärkeää.

Skannaa erilaisia materiaaleja, myös negatiiveja

Valinnaisen filmiyksikön avulla käyttäjät voivat skannata ammattilaistasoisesti läpinäkyvältä materiaalilta, kuten positiivi- tai negatiivifilmiltä sekä dioilta. Voit siis digitoida ja suojata materiaalit erittäin laadukkaasti.

Simuloitu kuva
Taustavalon korjaus
Säädä taustavalon vuoksi tummuneiden kuvien kirkkautta.
Värinkorjaus
Palauttaa haalistuneiden valokuvien ja filmien värit.
Pölynpoisto
Poista skannatuissa filmeissä ja valokuvissa olevat pölyhiukkaset ja naarmut ohjelmistopohjaisen tunnistuksen avulla.
Rakeisuudenpoisto
Vähentää filmien rakeisuutta filmien kuvia skannattaessa.

Lue lisää samantapaisista Epsonin tuotteista

WorkForce DS-5500

WorkForce DS-5500

A4-tasoskanneri

LISÄTIETOJA

WorkForce DS-50000

WorkForce DS-50000

A3-tasoskanneri

LISÄTIETOJA

WorkForce DS-70000

WorkForce DS-70000

A3-tuotantoskanneri

LISÄTIETOJA

Ota yhteyttä tänään

Saat lisätietoja ohjelmasta täyttämällä alla olevan lomakkeen. Epsonin edustaja ottaa sinuun pian yhteyttä.

ONKO SINULLA MUITA VAATIMUKSIA?
Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

¹ Edellyttää lisäohjelmistoa lisähintaan.