Unohda kuukausitilaukset – tämä paikallisen jälleenmyyjäsi hoitama palvelu toimittaa sinulle aitoja mustepatruunoita oikeaan aikaan ennen edellisten musteiden loppumista.

Katso, miten ReadyInk toimii

ReadyInk-tekniikkamme ja kätevän palvelumme ansiosta musteesi ei enää koskaan lopu kesken. Voit helposti rekisteröityä palveluun jälleenmyyjällä, jolta hankit tulostimesi. Ei kuukausimaksuja – maksat vain käytön mukaan silloin, kun tarvitset uuden mustepatruunan. Tämä automaattinen palvelu varmistaa, että sinulla on aina riittävästi laadukasta mustetta.

   MUSTEEN VASTAANOTTO  ILMOITUKSEN VASTAANOTTO TULOSTUS

Rekisteröidy

Rekisteröi tulostin

Voit liittyä ReadyInk-ohjelmaan rekisteröimällä Epson-tulostimesi jälleenmyyjällä, jolta sen ostit (joko verkossa tai myymälässä), käyttämällä tulostimen sarjanumeroa. Jotta voit automatisoida palvelun, sinun täytyy luoda tili, antaa jälleenmyyjälle nimesi, osoitteesi ja maksutietosi ja vahvistaa musteen toimituspaikka. ReadyInk-ohjelmaa voi käyttää lähes kaikissa Epsonin uusimmissa tulostimissa ja joissakin muissa tuotteissa.

Tarkista voitko rekisteröidä tulostimesi

Tulostus

Nyt, kun olet rekisteröitynyt, voit jatkaa tulostusta tavalliseen tapaan ilman huolta musteen loppumisesta. ReadyInk-tekniikka toimii taustalla ja havaitsee, kun musteesi on loppumassa.

Ilmoituksen vastaanotto

Kun tulostimesi muste on loppumassa, järjestelmä lähettää ilmoituksen ja aloittaa uuden mustepatruunan lähetysprosessin.

Musteen vastaanotto

Uusi mustepatruuna saapuu ennen edellisen loppumista, joten muste ei koskaan pääse loppumaan kesken.

Miksi ReadyInk?

Ei enää pelkoa musteen loppumisesta

ReadyInk-palvelun ansiosta et jää kiipeliin, vaan voit nauttia jatkuvista, automaattisista mustepatruuna­toimituksista.

Erikoiskampanjat

Tarkista jälleenmyyjältäsi, voitko hyödyntää jotakin erikoiskampanjaa osallistuessasi ReadyInk-ohjelmaan.

Ei kuukausitilausta

Unohda sitovat kuukausisopimukset; maksat vain käyttämästäsi musteesta. Koska sopimusta ei ole, voit lopettaa palvelun milloin tahansa.

Aito muste

Musteemme ja tulostimemme on suunniteltu toimimaan optimaalisesti yhdessä, joten saat yhdenmukaiset, luotettavat tulokset ilman turhia ongelmia.

Miksi Epson?

Järkevää rahankäyttöä

Kaikki musteemme ovat saatavilla erillisinä patruunoina, joten sinun tarvitsee vaihtaa vain se väri, joka on päässyt loppumaan. Luotettavat tuotteemme vähentävät virhetulostusten mahdollisuutta. Lisäksi musteet on testattu, joten voit luottaa ilmoitettuun kapasiteettiin.

Luotettavaa laatua

Olemme valmistaneet laadukkaita tulostimia jo vuodeta 1968 lähtien, joten voit luottaa siihen, että laitteemme toimivat tehokkaasti.

Vaivatonta tulostusta

Etsimme jatkuvasti uusia tapoja, joilla voimme parantaa asiakaskokemusta ja tarjota asiakkaillemme heidän tarpeisiinsa sopivia ratkaisuja. Tämä paikallisen jälleenmyyjäsi hoitama maksu käytön mukaan ‑palvelu sopii kaikille, jotka haluavat nopean ja kätevän tulostuspalvelun ilman kuukausitilausta.

Merkityksellistä innovaatiota

Tuotteemme käyvät läpi laajan tutkimus- ja kehitysprosessin, ja ne valmistetaan huipputeknisissä tiloissa. Ne on suunniteltu toimimaan luotettavasti, tarjoamaan sinulle markkinoiden parhaat ominaisuudet ja tuottamaan laadukkaita tuloksia.

Mallit, joille palvelu on saatavana

Tarkista, voiko ReadyInk-palvelua käyttää Epson-tulostimessasi.