Saat kaikki tarvitsemasi musteet ilman kiinteää kuukausitilausmaksua. ReadyInk-tekniikan avulla uusi patruuna saapuu ennen vanhan tyhjenemistä.

REKISTERÖIDY

Miksi ReadyInk?

Ei enää pelkoa musteen loppumisesta

ReadyInk-palvelun ansiosta et jää kiipeliin, vaan voit nauttia jatkuvista, automaattisista mustepatruunatoimituksista.

Ilmainen rekisteröinti

Voit rekisteröidä tulostimesi ilmaiseksi ReadyInk -ohjelmaan. Tarvitset vain tulostimen sarjanumeron. Sarjanumero sijaitsee tulostimen laatikon kyljessä tai laitteen takaosassa.

Katso myös muut tulevat erikoiskampanjamme.

Ei kuukausitilausta

Unohda sitovat kuukausisopimukset; maksat vain käyttämästäsi musteesta. Ei sopimusta, voit lopettaa milloin tahansa.

Aito muste

Musteemme ja tulostimemme on suunniteltu toimimaan optimaalisesti yhdessä, joten saat yhdenmukaiset, luotettavat tulokset ilman turhia ongelmia.

Miksi Epson?

Järkevää rahankäyttöä

Kaikki musteemme ovat saatavilla erillisinä patruunoina, joten sinun tarvitsee vaihtaa vain se väri, joka on päässyt loppumaan. Luotettavat tuotteemme vähentävät virhetulostusten mahdollisuutta. Lisäksi musteet on testattu, joten voit luottaa ilmoitettuun kapasiteettiin.

Luotettavaa laatua

Olemme valmistaneet laadukkaita tulostimia jo vuodeta 1968 lähtien, joten voit luottaa siihen, että laitteemme toimivat tehokkaasti.

Vaivatonta tulostusta

Etsimme jatkuvasti uusia tapoja, joilla voimme parantaa asiakaskokemusta ja tarjota asiakkaillemme heidän tarpeisiinsa sopivia ratkaisuja. Ottamalla ReadyInk-palvelun käyttöön tulostimissa asiakkaat saavat kaikki tarvitsemansa musteet vaivattomasti ilman ennakkomaksuja tai tilauksen rekisteröintiä.

Merkityksellistä innovaatiota

Tuotteemme käyvät läpi laajan tutkimus- ja kehitysprosessin, ja ne valmistetaan huipputeknisissä tiloissa. Ne on suunniteltu toimimaan luotettavasti, tarjoamaan sinulle markkinoiden parhaat ominaisuudet ja tuottamaan laadukkaita tuloksia.

REKISTERÖIDY — TAI —

Rekisteröinnin jälkeen

MUSTEEN     VASTAANOTTO     ILMOITUKSEN VASTAANOTTO TULOSTA

Tulosta

Nyt, kun olet rekisteröitynyt, voit jatkaa tulostusta tavalliseen tapaan ilman huolta musteen loppumisesta. ReadyInk-tekniikka toimii taustalla ja huomaa, kun tulostimesi muste käy vähiin.

Ilmoituksen vastaanotto

Saat ilmoituksen, kun tulostimesi muste käy vähiin. Päätät itse, haluatko ostaa lisää mustetta. Uuden mustepatruunan toimitusprosessi voidaan sitten aloittaa.

Musteen vastaanotto

Uusi patruuna saapuu ennen vanhan tyhjenemistä varmistaen, ettei muste pääse loppumaan.

Mallit, joille palvelu on saatavana

Tarkista, voiko ReadyInk-palvelua käyttää Epson-tulostimessasi.

REKISTERÖIDY — TAI —

Etsi palvelun kattamat vanhat tulostimet täältä

Alla olevat aikaisemman tuotevalikoimamme mallit soveltuvat myös ReadyInk-palveluun.