EPSONIN INTERAKTIIVINEN OPPIMINEN

EPSONIN INTERAKTIIVINEN OPPIMINEN

Miksi Epson?

Lisää oppitunteihin joustavuutta ja interaktiivisuutta jopa 100 tuumaan skaalattavalla projektorin kuvalla ja valikoimalla kehittyneitä ominaisuuksia. Astu opetuksen kiehtovaan uuteen maailmaan luomalla oppimisympäristö, jossa oppilaat saavat täydellisen näkymän eri puolilta luokkaa ja voivat osallistua oppituntiin proejktorin kautta ja jopa omilla älylaitteillaan.

Epsonin interaktiivisten opetusratkaisujen avulla opettajat voivat luoda digitaalisia oppimiskokemuksia, jotka vastaavat nykypäivän teknologiatietoisten opettajien ja oppilaiden odotuksia. Lisäksi ratkaisut edistävät osallistumista ja tehostavat oppimista.

Interaktiivisen opetuksen alalla Epsonilla on 72,1 prosentin markkinaosuus EMEAR-alueella¹ (Eurooppa, Lähi-itä, Afrikka ja Venäjä).

Interaktiivisuus tehostaa oppimista

Olitpa luokkahuoneessa tai luentosalissa, Epsonin interaktiivisten projektoreiden sormikosketus- tai kahden kynän interaktiivinen toiminta helpottaa monenlaisen sisällön esittämistä ja muokkausta. Ne mahdollistavat esitysten reaaliaikaisen kommentoinnin, kommenttien ja vastausten piirtämisen ja lisäämisen suoraan näyttöön sekä yhteistyössä tehtävän työn tallentamisen ja jakamisen.

Epsonin uudet interaktiiviset kynät ovat aiempia mukavampia käyttää. Ne ovat kova- tai pehmeäpäisiä, ja niiden akun kesto on kolme kertaa aiempia malleja pidempi. Joissakin projektoreissa voi käyttää myös sormikosketusta, jolloin osallistuminen on vieläkin helpompaa.

Muodosta yhteys ja tee yhteistyötä

Vaivattomat interaktiiviset esitykset

Pidä huomio yllä tietokoneettoman tilan avulla, jossa esitystaulun toiminnot ovat välittömästi käytössä, ja ohjaa dokumenttikameraa suoraan projektorista.

Parannetut liitännät

Muodosta yhteyksiä tietokoneisiin, DVD-soittimiin, dokumenttikameroihin ja muihin laitteisiin usean HDMI-tulon avulla. Vaihda lähdettä nopeasti ja pidä oppitunti käynnissä uuden alkunäytön avulla, jossa voi käyttää projektorin tärkeimpiä toimintoja ja ohjaimia. Valinnainen Wi-Fi vapauttaa liikkumista entisestään, kun johdon pituus ei enää rajoita esittäjiä.

Inspiraatiota osallistumisen kautta

Lisää uusi ulottuvuus opetukseen kirjoittamalla, piirtämällä ja lisäämällä kommentteja ja vastauksia suoraan näytölle. Uudet interaktiiviset kynät ovat aiempia mukavampia käyttää. Ne ovat kova- tai pehmeäpäisiä, ja niiden akun kesto on kolme kertaa aiempaa pidempi. Joissakin projektoreissa voi käyttää myös sormikosketusta, jolloin osallistuminen on vieläkin helpompaa.

Laaja valikoima osallistujia

Jaa sisältöä luokan jäsenten kesken usean tietokoneen toiminnolla, jolla jopa 50 ihmistä voi jakaa sisältöä tietokoneistaan. Parannetun valvojatoiminnon avulla opettaja voi valita helposti enintään neljä näistä heijastettavaksi valkokankaalle samaan aikaan.

Suurikokoiset interaktiiviset esitykset

Luo yksi valtava, ultraleveä interaktiivinen näyttöpinta kahdella projektorilla, jotka toimivat saumattomasti yhdessä. Usean näytön interaktiivisuus tarkoittaa, että koko kuva-aluetta voi silti käyttää interaktiivisiin toimintoihin.

Kaksi valkokangasta yhdessä

Lisää oppimiseen syvyyttä Epsonin jaetun näytön toiminnolla, joka voi näyttää sisältöä kahdesta eri lähteestä, esimerkiksi tuntisuunnitelmaa tietokoneesta ja still-kuvaa tai videota dokumenttikamerasta.

Kuvakoolla on väliä

58 %

opiskelijoista ei pysty lukemaan sisältöä 70 tuuman paneelinäytöltä³.

Suurempi näyttö parantaa näkyvyyttä ja luettavuutta aina tilan perälle asti. Epsonin projektoreissa on helpot liitännät ja niitä on helppo käsitellä esimerkiksi asennettaessa. Tavallinen 70 tuuman paneelinäyttö voi painaa 73 kiloa, kun taas EB-696Ui Full HD WUXGA -projektori painaa vain 8,3 kiloa.

Löydä ihanteellinen kuvakoko luokkahuoneeseen

Interaktiivisen katseluetäisyystyökalumme avulla voit laskea ihanteellisen kuvakoon projektorillesi huoneen mittojen, pohjapiirroksen ja istumapaikkojen määrän perusteella.

Tuotevalikoima

Haluatko tietää lisää?

Ota meihin yhteyttä, niin kerromme, miten voit pienentää kustannuksia ja tehostaa työskentelyä.

¹ EMEAR-alueen vuoden 2016 neljännen neljänneksen tuloksen perusteella.

² Wei, W.J. ja Lee L.C., 2013.

³ Tutkimuksessa käytettiin johtavaa 70-tuumaista 4K-resoluution paneelinäyttöä (PMA-jakelijan Pohjois-Amerikan tietojen perusteella tammi–syyskuun 2015 myydyin laite – yksiköiden määrässä – poisluettuna myynti hotelleihin) 6,7 metrin levyisessä ja 8,2 metrin syvyisessä luokkahuonejärjestelyssä. Kun 12–22-vuotiaita opiskelijoita pyydettiin kopioimaan kuusi lyhyttä tietokohdetta näytössä olevilta dioilta, 58 % heistä kopioi vähintään yhden niistä väärin. Tämä perustuu Radius Researchin Yhdysvalloissa huhtikuussa 2016 tekemään tutkimukseen.