GoBoard Education - 3 year licence

Yhdistä, luo ja tee yhteistyötä
Viestintäohjelmisto, joka sisältää edistyksellisen valkotaulun, joustavan langattoman yhteyden ja videoneuvottelutoiminnon virtuaaliseen opiskeluun.
Onnistunut oppiminen edellyttää yhteistyötä sekä innostavaa ja tuottavuutta edistävää ympäristöä. GoBoard Education mahdollistaa kaikki kolme monenlaisissa oppimisympäristöissä. Tehokkaiden interaktiivisten työkalujen ja erittäin joustavan yhdistettävyyden ansiosta se edustaa yhteistyönä tapahtuvan oppimisen seuraavaa sukupolvea.
SKU: VISWGBEDU0003
GoBoard Education - 3 year licence
Yleiskatsaus

Yleiskatsaus

Edistää vuorovaikutteista oppimista

GoBoard tarjoaa monia interaktiivisia ominaisuuksia edistyksellisestä valkotaulusta vuorovaikutteisuuteen opiskelijalaitteilla, ja se on yhteensopiva AirPlayn, Google Castin ja Miracastin kanssa. Valkotaulu tarjoaa joustavuutta, jota tarvitaan aidosti vuorovaikutteiseen opetukseen. Edistykselliset ominaisuudet, kuten automaattinen piirtotoiminto, muodon- ja tekstintunnistus sekä mahdollisuus tuoda Microsoft Office-, PDF- ja monia muita tiedostomuotoja mahdollistaa sen, että opettajat ja opiskelijat voivat tehdä tehokkaasti yhteistyötä.

Helppoa yhteistyötä

Integrointi johtaviin videoneuvottelusovelluksiin tekee etäopiskelusta helppoa – samaan verkkoon yhdistettynä opiskelijat voivat tarkastella valkotaulua ja jopa jakaa ideoitaan ja sisältöään näytöllä ilmaisen kumppanisovelluksen avulla. Windows-, iOS-, Chromebook- ja Android-sovellusten avulla oppilaat voivat osallistua oppitunnille lähes millä laitteella tahansa.

Laitteesta riippumaton

GoBoard on yhteensopiva minkä tahansa interaktiivisen näytön kanssa. Käytitpä Epson-näyttöä tai et, GoBoard tarjoaa saman joustavuuden ja helppokäyttöisyyden. GoBoard Education voidaan asentaa tiettyyn isäntätietokoneeseen (esim. integroituun Windows-tietokoneeseen) tai opettajan kannettavaan tietokoneeseen.

Ylimääräinen opettajakonsoli

GoBoard Education mahdollistaa myös oppituntien sisällön kätevän hallinnan ja tallentamisen, joten oppituntien aikaa vievä suunnittelutyö ei mene koskaan hukkaan. Useita oppitunteja voidaan tallentaa pilveen, luetteloida, varmuuskopioida ja jakaa aina, kun niitä tarvitaan.

Tekninen tuki

Tekninen tuki

Tarvitsetko apua?

Sivustomme Tuki osiosta löydät ajurit, ohjelmistot, käyttöoppaat, usein kysytyt kysymykset ja yhteydenottotiedot.
Yhteensopivuus

Yhteensopivat laitteet

Alla olevat mallit ovat yhteensopivia yhden tai useamman tämän sarjan tuotteen kanssa. Lisätietoja saat alla olevista linkeistä tai tuotteesi käyttöohjeesta.

Huomautus: