Epson TM-m30II-S Series

mPOS-monitoimiratkaisu
TM-m30II-S on pienikokoinen ja tyylikäs mPOS-monitoimiratkaisu, jossa on samassa paketissa sekä tulostin että tablettiteline tilan säästämiseksi myyntipisteessä.
Epson, Euroopan johtava kuittitulostimien valmistaja1, on kehittänyt tämän tyylikkään mPOS-monitoimiratkaisun erityisesti erikoisliikkeiden, pienten ravintoloiden, baarien, kahviloiden, herkkukauppojen, pop up -myymälöiden ja ruoka-autojen käyttöön. Sitä voidaan jopa käyttää itsepalvelukeskuksena ilman valvontaa vankan ja kompaktin rakenteensa sekä paperin loppumisesta ilmoittavan tunnistimensa ansiosta.

Support
Epson TM-m30II-S Series
Yleiskatsaus

Yleiskatsaus

Monipuoliset liitännät

Tässä mPOS-laitteessa on edistyksellinen keskitintoiminto sekä monipuoliset liitäntäominaisuudet ja -vaihtoehdot. Oheislaitteet, kuten skannerit, näppäimistöt ja vaa’at, voidaan yhdistää suoraan TM-m30II-S:ään, josta taas tiedot saadaan siirrettyä suoraan tablettilaitteelle. Muita ominaisuuksia ovat parannetut liitännät (USB ja Ethernet), Server Direct Print (SDP) ja älykäs Cloud (OMS) -toiminto.

Pienikokoinen ja tyylikäs

TM-m30II-S on pienikokoinen ja tyylikäs mPOS-kuittitulostinratkaisu, jossa on samassa paketissa sekä tulostin että tablettiteline. Tämä vapauttaa arvokasta pöytätilaa ja säästää käyttäjien aikaa, kun käyttäjien ei tarvitse hallita erillisiä laitteistoja. Se voidaan myös asentaa sekä vaaka- että pystyasentoon tilan hyödyntämiseksi entistä paremmin. Huomaamaton muotoilu istuu saumattomasti useimpiin ympäristöihin, ja sitä on saatavana mustana ja valkoisena.

Helppokäyttöinen ja luotettava

Epsonin kokemus kuittitulostimista takaa TM-m30II-S:n verrattoman laadun ja loppuun hiotun toimivuuden, sillä jokainen komponentti on suunniteltu helppokäyttöisyyttä ajatellen. Se on helppo yhdistää mobiililaitteiden kanssa, ja LED-merkkivalot näyttävät Wi-Fi- ja Ethernet-yhteyksien tilan. Lisäksi joustavan paperinsyötön ansiosta TM-m30II-S:ää voidaan käyttää joko päältä tai edestä. Lyhyesti sanottuna tämä käyttövalmis ratkaisu on erittäin intuitiivinen ja suunniteltu varmistamaan liiketoiminnan jatkuvuuden.

Tärkeimmät ominaisuudet

  • mPOS-monitoimiratkaisu Tulostin ja tablettiteline
  • Hillitty muotoilu Tyylikäs ja käytännöllinen rakenne, pieni tilantarve ja hienostunut ilme
  • Nopea tulostus Tulostusnopeus jopa 250 mm/s
  • Parannetut liitännät Monipuoliset liitäntäominaisuudet ja -vaihtoehdot
  • Luotettava Epsonin hyväksi todettu ja luotettu laatu

Lataa lisätietoja

Epson TM-m30II-S Series Tietolomake/esite PDF
Sarjan mallit

Tutustu muihin sarjan tuotteisiin

Tekniset tiedot

Tekniset tiedot

Pidätämme oikeuden muuttaa tuotteen ominaisuuksia ja teknisiä tietoja ilman eri ilmoitusta
Interfaces
Liitännät
Bluetooth
Tekninen tuki

Tekninen tuki

Tarvitsetko apua?

Sivustomme Tuki osiosta löydät ajurit, ohjelmistot, käyttöoppaat, usein kysytyt kysymykset ja yhteydenottotiedot.

Huomautus: