Epson TM-m30II-H Series

Joustava mPOS-kuittitulostin
Helppokäyttöinen kuittitulostin, joka mahdollistaa oheislaitteiden liittämisen edistyksellisen keskitintoiminnon avulla.
Helppokäyttöinen TM-m30II-H mPOS -kuittitulostin sopii erikoisliikkeiden, pienten ravintoloiden, baarien, kahviloiden ja herkkukauppojen käyttöön. Siinä on edistyksellisiä ominaisuuksia ja tabletin yhdistämiseen tarkoitettu Sync and Charge -toiminto, jonka ansiosta tabletti saa virtaa ja pystyy siirtämään tietoja yhdellä kaapelilla. Epson on Euroopan johtava kuittitulostimien valmistaja1.

Support
Epson TM-m30II-H Series
Yleiskatsaus

Yleiskatsaus

Yksinkertainen ja kompakti rakenne

TM-m30II-H-mallin yksinkertainen ja pienikokoinen rakenne vie hyvin vähän tilaa. Laite sopii hillityn muotoilunsa ansiosta saumattomasti useimpiin ympäristöihin. Saatavana mustana tai valkoisena.

Parannetut liitännät

Tämä mPOS-laite tarjoaa edistyksellisen keskitintoiminnon ja monipuolisia ominaisuuksia. Oheislaitteet, kuten skannerit, näppäimistöt ja vaa’at, voidaan liittää suoraan TM-m30II-H-kuittitulostimeen, ja tiedot voidaan siirtää esimerkiksi tablettiin, joka ei normaalisti tue oheislaitteiden liittämistä. Muita ominaisuuksia ovat parannetut liitännät (USB, Ethernet ja valinnainen Bluetooth), Server Direct Print (SDP) ja älykäs Cloud (OMS) -toiminto.

Luotettavuus

TM-M30II-H-mallissa on uusia tehokkaita toimintoja, kuten entistä suurempi tulostusnopeus (jopa 250 mm/s), paperin loppumistunnistin, parannettu mekanismi, tulostuspää ja automaattileikkuri sekä paperin takasyöttöä tukeva edistyksellinen paperinsäästötoiminto.

Helppokäyttöisyys

Epsonin kokemus takaa verrattoman laadun ja hienostuneen toiminnan, sillä jokainen komponentti on suunniteltu helppokäyttöisyyttä ajatellen. TM-m30II voidaan asentaa vaaka- tai pystyasentoon, mikä tuo sijoitteluun lisää joustavuutta. Se on helppo liittää tabletin ja mobiililaitteiden kanssa, ja LED-merkkivalot ilmaisevat Wi-Fi- ja Ethernet-yhteyden sekä valinnaisen Bluetooth-yhteyden tilan. Joustavan paperinsyötön ansiosta käyttäjät voivat käyttää TM-m30II-kuittitulostinta sekä päältä että edestä.

Tärkeimmät ominaisuudet

  • Parannetut liitännät Kolme USB-A-porttia oheislaitteiden liittämistä varten
  • Tyylikäs rakenne Hienostunut ja käytännöllinen rakenne, pieni tilantarve
  • Nopea tulostus Suurempi tulostusnopeus, jopa 250 mm/s
  • Suoratulostus mobiililaitteista Ei ohjainten asennus- tai päivitystarvetta
  • Luotettava Epsonin hyväksi todettu ja luotettu laatu
Sarjan mallit

Tutustu muihin sarjan tuotteisiin

Tekniset tiedot

Tekniset tiedot

Pidätämme oikeuden muuttaa tuotteen ominaisuuksia ja teknisiä tietoja ilman eri ilmoitusta
Interfaces
Liitännät
USB 2.0-A (3x), USB 2.0, Ethernet-liitäntä (100 Base-TX / 10 Base-T), Langaton lähiverkko b/g/g 25 GHz (Lisävaruste), Langaton lähiverkko a/n (5 GHz) (Lisävaruste), Bluetooth (Lisävaruste), Micro SD-korttipaikka
Tablet-tietokoneen lataus ja synkronointi
1x
Yleistä tietoa
Mitat
127‎ x 127 x 127 mm (Leveys x Syvyys x Korkeus)
Paino
1,3 kg
Väri
Black / White
Melutaso
Operation (Roll): 55 dB (A)
Ilmankosteus
Käyttö 19% - 90%, Varastointi 10% - 90%
Lämpötila
Käyttö 5° C - 45° C, Varastointi -20° C - 60° C
What's in the box
Toimituksen sisältö
Johdon kiinnityskannatin, Päälaite, PS-180, Paperinerotin, Rullapaperi, Kokoonpano-ohje
Tekninen tuki

Tekninen tuki

Tarvitsetko apua?

Sivustomme Tuki osiosta löydät ajurit, ohjelmistot, käyttöoppaat, usein kysytyt kysymykset ja yhteydenottotiedot.

Huomautus: