Somerset Velvet Fine Art Paper -rulla, 24" x 15 m, 255 g/m²

Tätä hapotonta paperia voidaan käyttää niin taidejäljennöksiin kuin valokuviin; rullalla saatava, 225 g/m²:n painoinen ja 100 % puuvillapaperi häikäisevän valkoisella pinnalla sopii loistavien värien tulostukseen. Sen samettimainen pinta takaa yksityiskohtaiset tulosteet ja sopii rakenteeltaan erinomaisesti mustavalkokuville.
SKU: C13S041702
HINTA:
213,40 €
sis. ALV (172,10 € ilman ALV)
Varastossa
Etsi jälleenmyyjä
Somerset Velvet Fine Art Paper -rulla, 24" x 15 m, 255 g/m²
213,40 €
sis. ALV (172,10 € ilman ALV)
Yleiskatsaus

Yleiskatsaus

Somerset on aina ollut ammattitaitelijoiden ja -graafikoiden ensisijainen valinta. 1800-luvulta ja käsintehdyn paperin ajoista alkaen sillä on ollut laadukkaan paperin maine, joka on vuosien mittaan kasvanut entisestään. Nyt Epson pystyy tarjoamaan tätä kunnianarvoista paperia Inkjet-pinnoitteella, joka täyttää myös vaativimpien graafikoiden laatuvaatimukset.<br /><br />Epsonin Somerset Velvet on hapoton 100 % puuvillapaperi, jolla saadaan pitkäikäisiä tulosteita käytettäessä yhdessä Archival Ink- tai UltraChrome Ink -musteen kanssa.<br /><br />Epsonin kaikkien innovatiivisten tarvikkeiden tavoin myös Somerset Velvet on valmistettu tuottamaan paras mahdollinen tarkkuus ja värikylläisyys. Tulostinajuriohjelmistomme optimoi paperille levittyvän musteen määrän käytetystä paperityypistä riippuen. Kuten aina Epson-tarvikkeet ovat taattua Epson-laatua.

Sarjan mallit

Muut sarjan tuotteet

Tuote
Hinta
Hintamme:
381,42 €
NYT (sis. alv):
Hintamme:
213,40 €
NYT (sis. alv):
Yhteensopivuus

Yhteensopivat laitteet

Alla olevat mallit ovat yhteensopivia yhden tai useamman tämän sarjan tuotteen kanssa. Lisätietoja saat alla olevista linkeistä tai tuotteesi käyttöohjeesta.