Singleweight Matte Paper -rulla, 24" x 40 m, 120 g/m²

Tämä paperi on monipuolinen ja helposti laminoitava; se tarjoaa tasaisen mattapinnan ja vähentää heijastavaa vaikutusta 130 µm vahvuudella taitettavissa käyttökohteissa. Tämä hetkessä kuivuva ja helposti käsiteltävä materiaali tarjoaa laajan värialueen huippuluokan väritulosteisiin.
SKU: C13S041853
HINTA:
104,81 €
sis. ALV (84,52 € ilman ALV)
Varastossa
Etsi jälleenmyyjä
Singleweight Matte Paper -rulla, 24" x 40 m, 120 g/m²
104,81 €
sis. ALV (84,52 € ilman ALV)
Yleiskatsaus

Yleiskatsaus

Tämä edullinen ja monipuolinen paperi on paras ratkaisu kustannustietoiseen ja korkealaatuiseen tulostukseen Epson Stylus Pro ja SureColor P-sarjan suurkokotulostimilla. Paperia voidaan käyttää mm. mainoksissa, esitteissä, ammattimaisissa layouteissa, huonekylteissä, koevedoksissa, julisteissa ja postereissa.Paperi on edullinen vaihtoehto korkeatarkkuuksiseen tulostukseen, ja se sopii sekä väriaine- että pigmenttimusteille. Nopeasti kuivuva muste helpottaa käsittelyä, ja paperi on helppo laminoida, mikä tekee pinnasta kiiltävän ja suojaa paperia liialta valolta ja kosteudelta.Kaikkien innovatiivisten tarvikkeidemme tavoin myös tämä paperi on valmistettu tuottamaan paras mahdollinen tarkkuus ja värikylläisyys. Epsonin tulostinajuri optimoi paperille levittyvän musteen määrän käytetystä paperityypistä riippuen. Kuten aina Epson-tarvikkeet ovat taattua Epson-laatua.

Sarjan mallit

Muut sarjan tuotteet

Tuote
Hinta
Hintamme:
192,30 €
NYT (sis. alv):
Hintamme:
104,81 €
NYT (sis. alv):
Hintamme:
74,26 €
NYT (sis. alv):
Yhteensopivuus

Yhteensopivat laitteet

Alla olevat mallit ovat yhteensopivia yhden tai useamman tämän sarjan tuotteen kanssa. Lisätietoja saat alla olevista linkeistä tai tuotteesi käyttöohjeesta.