Self-Adhesive Photo Paper - A4 - 10 arkkia

Photo Quality Self Adhesive Sheets
Tässä on siisti ratkaisu asioiden järjestelemistä ja piristämistä varten – Epsonin Photo Quality Self-Adhesive Sheets. Nämä helppokäyttöiset arkit soveltuvat lukuisiin käyttötarkoituksiin, muun muassa koulukirjojen kansiksi ja toimiston yksilöllisiksi tarroiksi.
SKU: C13S041106
HINTA:
15,99 €
sis. ALV (12,90 € ilman ALV)
Varastossa
Self-Adhesive Photo Paper - A4 - 10 arkkia
15,99 €
sis. ALV (12,90 € ilman ALV)
Yleiskatsaus

Yleiskatsaus

Tyylikäs ja kestävä

Kun olet todennut, kuinka kätevä, kirkas ja kestävä tämä itsekiinnittyvä arkki on, et varmastikaan enää halua käyttää liimapuikkoja. Siitä voi tehdä kestäviä ja yksilöllisiä kansia koulukirjoja varten sekä yksilöllisiä tarroja, joiden avulla voit pitää kotisi tai toimistosi järjestyksessä. Luovat käyttäjät voivat käyttää tätä A4-sivua tyhjänä alustana ja luoda sille erilaisia tarroja, jotka voidaan leikata ja kiinnittää lähes mihin tahansa.

Tulostus on kumppanuussuhde

Nauti eloisista väreistä, kauniista värisävyistä ja uskomattoman tarkoista yksityiskohdista yhdistelemällä Epsonin arkkeja ja musteita. Tämä tuote on parhaan mahdollisen laadun varmistamiseksi suunniteltu erityisesti Epsonin musteita ja tulostimia varten.

Yhteensopivuus kaikkien tulostimien kanssa

Tulostusjälki on loistava myös muiden valmistajien tulostimia ja musteita käytettäessä, joten kaikki voivat hyödyntää Epsonin asiantuntemusta.

Yhteensopivuus

Yhteensopivat laitteet

Alla olevat mallit ovat yhteensopivia yhden tai useamman tämän sarjan tuotteen kanssa. Lisätietoja saat alla olevista linkeistä tai tuotteesi käyttöohjeesta.